Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6118

2015-11-29 18:45

Americký a západoevropský export demokracie do arabských zemí se očividně nezdařil, přičemž je již nyní jasné, že cílem rozvrácení těchto do té doby stabilních zemí, byly především mocenské a ekonomické zájmy západních velmocí. A tato imperiální politika naopak bezpochyby inspirovala muslimy, aby zvýšili rozpočty na export islámu do Evropy, který je očividně v tomto ohledu řádově úspěšnější.

V plné nahotě se ukazuje, že Evropa a ani Česká republika není připravena na terorismus. Posledním příkladem je, že Praha z bezpečnostních důvodů zrušila dnešní každoroční tradiční slavnostní rozsvěcení vánočního stromu na Staroměstském náměstí. Navzdory tomu a za obrovské propagandy vlády, masmédií, ve školách a prostě všude, byl umožněn Evropskou unií a českou vládou masový příchod nezákonných muslimských imigrantů do Evropy, mezi nimiž se skrývá neznámý počet islámských teroristů.

Kdo z nás se ozval a varoval před problémem, byl okamžitě médii a vládními politiky dehonestován, označen za rasistu, xenofoba, islamofoba, šílence, fašistu, nacistu, komunistu, rusofila atd. atd.

A teď sklízíme trpké ovoce tohoto blouznění prolhaných politiků, médií, neziskovek, různých multikulti aktivistů a sluníčkářů. Všichni tito lidé jsou přímými spoluviníky nedávných teroristických vražd nevinných lidí ve Francii a jsou také přímo odpovědní za všechny budoucí problémy, které nám tito imigranti a vyznavači islámu způsobí.

Kdy konečně budou pohnáni k zodpovědnosti všichni tito lidé, agentury pro pomoc migrantům, převaděčské mafie, eurokomisaři, kdy zasedne v Haagu soud, který vyšetří, kdo a jak napomohl dovozu terorismu do Evropy? Cožpak napomáhání terorismu není trestným činem, i když jej provádí například takzvané neziskovky? Kdy konečně přestane financování těchto vlastizrádných neziskovek, této páté kolony terorismu v Evropě a v České republice? Kdy náš stát přestane financovat svoji vlastní zkázu?