Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6622 ROK 2016 CO NÁS ČEKÁ A NEMINE

2015-12-31 17:59

PF 2016 – Přání do nového roku všem čtenářům AE News ve znamení boje proti instalaci NWO v ČR a na Slovensku

Rok 2015 je za námi a lidé na Silvestra, kromě bujarého veselí, také občas bilancují. Přemýšlí, jestli ten starý rok byl dobrý, nebo byl špatný, co se mohlo udělat lépe a co se nepovedlo. Přiznám se, že tenhle sport nepraktikuji, protože minulost je pouze vzpomínkou a právě vzpomínky by měly být pečlivě selektovány na Silvestra, aby člověk neupadl spíš naopak do deprese, co všechno člověk za poslední rok dodrbal. Každý konec je pouze začátkem něčeho nového. Pokud bych se měl ohlédnout zpět za rokem 2015, tak je to především jedna věc, která mne opravdu těší. Rodina věrných čtenářů AE News se úspěšně rozrůstá.

Stejná rodina se po celý rok zasluhovala o to, že každý měsíc se nám podařilo vysbírat finanční příspěvky v potřebné výši a mnohdy dokonce i něco navíc. Podařilo se to i teď v prosinci, kdy už od 23. prosince máme vybráno přes 100% cílové sumy nezbytné pro zachování provozu AE News na příští měsíc. Čtenáři AE News byli i v prosinci mimořádně štědří a patří jim za to obrovský dík. Je to důkaz toho, že naše články, komentáře a videa se čtenářům líbí, a že máme jasnou a trvalou podporu z jejich strany.

Uplynulý rok však přinesl i ne tak pěkné události. Mediálních útoků proti AE News přibylo velmi mnoho, kromě České televize a obligátních tiskovin se k honu proti našemu serveru přidal i Český rozhlas a dokonce i některé servery alternativy, sice málo významné, ale stejně je to smutné. Odpor proti migrantům je v Česku značný, ale odpor proti politikům a jejich pro-migračním postojům je velmi slabý. Je zvláštní sledovat, jak přes 80% občanů ČR má z uprchlíků obavy, tak stejně velká část těchto voličů by i dnes volila ANO, ČSSD a KDU-ČSL, které jsou příčinou této situace. Právě tato vláda přišla s myšlenkou „dobrovolných“ kvót na uprchlíky, a to je to nejhorší řešení v celé Evropě. To je ten Mnichov 1938, to je ta II. a zejména III. republika Emila Háchy, kdy cílem nebylo klást odpor, ale co nejlépe a nejaktivněji se přizpůsobit a vlastní iniciativou se zalíbit páníčkovi. Je zajímavé, že tehdy to byl páníček z Berlína a dnes je to pro změnu panička z Berlína. Historie má zvrhlý smysl pro humor v tom, jak se opakuje.

VICE-PF 2016 – Přání do nového roku všem čtenářům AE News ve znamení boje proti instalaci NWO v ČR a na Slovensku

VOLIM SPD