Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6601

2015-12-28 12:24

Až skandální dokument německé televize o Putinovi a Rusku. A ukrajinský dokument o Zemanovi a „českých přátelích Kremlu“. Kam až zajde antiruská propaganda? Videa

Před Vánoci se objevily dva dokumenty, které mají společného jmenovatele a tím je Rusko, resp. špatné a zlé Rusko, obzvláště pak Putin. O obou lze říct, že jsou součástí informační války, pro oba ale spíše platí, že jsou antiruskou propagandou, a to propagandou velmi trapnou. Jeden je ukrajinský a tam žádná trapnost nepřekvapuje, druhý je produktem německé televize ZDF a tam už by člověk očekával nějakou férovost a čestnost, ale dokument odsoudili i samotní němečtí diváci…

Začnu ukrajinským dokumentem, jehož prezentace proběhla 14. prosince, tedy o den dříve, než byl odvysílán německý, ale i proto, že německý má ještě zvláštní pointu, nechávám jej jako druhý.

Ukrajinský dokument

Na Ukrajině proběhla 14. prosince prezentace dokumentu s názvem „Čeští přátelé Kremlu“  a v hlavní roli v něm je český prezident Zeman, spolu s ním pak seznam proruských webů v Česku, tzn. i Aeronet. Autorkou dokumentu je ukrajinská scénáristka a režisérka Olga Malchevská, o které jsem dohledala jen tolik, že byla stipendistkou v Česku:  v Žurnalistice Fellowship Václava Havla, která vznikla v roce 2011. Ta byla založeno Ministerstvem zahraničních věcí České republiky a Radiem „Liberty“ jako Charitativní Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 a Havlova Fund Praha Freedom Foundation. Olga Malchevská v Praze pobývala a Václavu Havlovi měla napsat i dopis – více.

vice-Až skandální dokument německé televize o Putinovi a Rusku. A ukrajinský dokument o Zemanovi a „českých přátelích Kremlu“. Kam až zajde antiruská propaganda? Videa


Nepřihlášený uživatel

#6602

2015-12-28 12:25

VIDEO: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana v roce 2015. Prezident dokázal, že je prezidentem všech občanů České republiky

Dlouho očekávané Vánoční poselství prezidenta republiky bylo plné naděje. Pan prezident představil vizi budoucnosti, shrnul ekonomickou situaci republiky a dotkl se i nejtíživějšího problému a to masové nelegální migrace.

Žel musím konstatovat, že reakce z řad pravice na sebe nenechaly dlouho čekat. Mezi prvními, kdo zkritizoval Vánoční poselství pana prezidenta byli i předseda vlády Sobotka a předsedové ODS a TOP 09 pan Fiala a Kalousek. Toto mne ale tolik nezaráží, neboť jmenovaní pánové se stávají na tuzemské politické scéně spíše inventářem, než respektovanými osobnostmi.

Hlavně předseda vlády Bohuslav Sobotka by měl vědět, že na rozdíl od prezidenta Zemana je velmi neoblíbeným politikem. A to hlavně díky tomu, jaký má přístup k aktuální migraci. Možná i proto se z předsedy vlády stal stejný „charakterní politik“, jako ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier.

Nikdy bychom neměli zapomenout na to, co řekl pan prezident Zeman na závěr Vánočního poselství: „Tahle země je naše. A tahle země není a ani nemůže být pro všechny.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

vice-VIDEO: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana v roce 2015. Prezident dokázal, že je prezidentem všech občanů České republiky


Nepřihlášený uživatel

#6603

2015-12-28 14:32

To, že Pentagon odmítl spolupracovat s Ruskem při výměně informací o objektech Islámského státu (Daiš), dokazuje, že USA bojují s teroristy pouze slovy, prohlásil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov, informuje RIA Novosti.

Dříve už oficiální mluvčí ministerstva obrany USA Michele Baldanza prohlásila, že nehledě na ochotu Ruska vyměňovat si informace o IS, nehodlá s ním Pentagon v Sýrii spolupracovat, dokud Moskva nezmění svou strategii vůči Asadovi.

Podle slov Igora Konašenkova ruské ministerstvo obrany „veřejně upozornilo americké kolegy na to, že není třeba diskutovat o činnosti ISIL na území Iráku, je třeba reálně jednat za účelem likvidace zdrojů příjmů teroristů v daném regionu".

Více: USA BOJ S IS POZE SLOVY UBOHOST


Nepřihlášený uživatel

#6604

2015-12-28 14:37

Irácká armáda oznámila, že osvobodila celé město Ramádí od bojovníků Islámského státu (IS, v Rusku zakázaná), praví se v prohlášení ozbrojených sil Iráku.

Ozbrojené síly Iráku zahájily ofenzívu, jejímž cílem bylo osvobození centra města Ramádí. Podporovalo je v tom vojenské letectvo, bojovníci lidové domobrany a letectvo mezinárodní koalice v čele s USA. Ramádí obsadili bojovníci Islámského státu letos v květnu.

Více: IRACKA ARMY V RAMADI ZBAVILA MESTO OD IS

Václav Klaus ml.

#6605 PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení

2015-12-28 19:01

Byly doby, a byly to šťastné doby, kdy jsme se mohli při příchodu nového roku utěšovat vtipem, že nadcházející rok bude tak nějak průměrný. Sice horší než ten minulý, ale zase lepší než ten napřesrok. Bohužel takový optimismus dnes není namístě.   Nemyslím, že v České republice hrozí aktuálně apokalypsa s bandami hrdlořezů v ulicích. To si případně užijí v Německu, Francii, Británii, Švédsku a dalších zemích s dlouhodobě „moudrou“ imigrační politikou. A upřímně, ani tam si nemyslím, že v nejbližších letech zvítězí takováto forma středověkého násilí. Spíš nějaká forma státní totality, ať už s hnědou, zelenou, nebo modrožlutou barvou.  

Z mnoha důvodů si, při vší bídě, můžeme gratulovat, že žijeme v České republice, protože některé zmíněné země jsou již z hlediska svobody slova a myšlení o parník dál.  

U nás také přituhuje. Policie sleduje sociální sítě a vládnoucí politici vyhrožují vězením lidem s nesprávnými názory, pokud je prezentují. Za urážku úředníka má být 10 000 Kč pokuty. Před deseti lety (to vládl nebožtík Standa Gross, pozn. autora) by si to sice nikdo nedokázal představit ani ve zlém snu, ale pořád je to slabý odvar oproti atmosféře v Německu, Francii a jinde.   Vzduchem se dnes často míhá osočování z nacismu. Většinou zcela účelově. Ale co je tedy podstatou nacismu a podobných totalitních hnutí? Je to snaha umlčet lidi s jiným názorem, prezentovat jedinou pravdu všem jednotně. Zglajchšaltovat myšlení, spálit nevhodné knihy, zastrašovat či likvidovat případnou aktivní opozici či lidi s jinými názory.  

V Německu představuje občanskou opozici strana AfD (Alternativ für Deutschland). Strana v otázce imigrantů sice protivládní, ale ve velmi „soft“ verzi. Něco jako u nás třeba ODS. Nyní mají preference k 17 %.  

Jejich místopředsedkyně má obrovské problémy si pronajmout v Lipsku byt, protože majitelé domů čelí výhrůžkám. Již tři proto radši odřekli. Málo hospodských pronajme AfD sál, protože pak čelí podobné kampani. Nejenom od extrémní levice jako Antifa, kteří vyhrožují vypálením a zdemolováním objektu. V měkčí verzi i od socdem či CDU – ti si již nikdy neuspořádají své akce v tomto podniku – „radši si to rozmysli“.  

Připadá Vám to přitažené za vlasy a hysterické?  

V Německu dosahují počty členů pouličních bojůvek ke stovkám, a to velmi agresivních aktivistů. Policisté mívají desítky zraněných, a to víceméně jen chrání oficiální průvod. Předseda AfD mi vyprávěl, že nebýt obětavých a profesionálních policistů, na mítinku v Norimberku by šlo o život.  

To je právě nacismus. Mlátit lidi na ulici, aby se báli demonstrovat za to, čemu věří.  

Mně se nelíbí řada názorů různých hnutí a stran, ale v životě bych nešel na jejich demonstraci je tam napadat a řvát, že nemají právo na svoje názory a jejich pouliční prezentaci. To bych byl nacista.  

V Británii nasbírali stovky tisíc podpisů na petici, aby Donald Trump nebyl vpuštěn na návštěvu do země. Ten člověk aktuálně vede v republikánských primárkách USA na příštího prezidenta. Média ho asi zničí a prosadí demokratku Clintonovou, ale nevpustit ho do Británie? Respektive – snažit se o takovou šikanu? To je demokracie, nebo nacismus?  

Ve Francii napsal poměrně známý novinář v rámci předvolebního boje, že Front National (jedna z nejsilnějších politických stran) je jako Islámský stát. Paní Le Penová reagovala zveřejněním pár drastických videí z Iráku a Sýrie a žádala omluvu. Výsledek? Je vyšetřována ona, za zveřejnění těch videí, protože „podněcuje“.  

Středověcí preláti postupovali stejně. Svobodné myšlení není povoleno a musí se trestat. Tvrdě. Natož svobodné vyjadřování a opozice už vůbec ne.  

U nás, možná tradičně, ještě zbytkově funguje demokratické prostředí. Ale ne že by se někteří „demokrati“ nesnažili. Vypečený „akademik-aktivista“ Putna počmáral 10. prosince (Den lidských práv) na fakultě pozvánky na přednášku docenta Robejška nápisy „RUSKÝ ŠVÁB“. Protože Robejšek zastává jiná stanoviska k současné Evropě. Nacistické uvažování. A hodně v duchu Etického kodexu Univerzity Karlovy.  

Cituji:

Část I. - Společné zásady

1.…

2.…

3.Jedná charakterně a čestně, ve vší své činnosti se varuje nepoctivého a neetického jednání. Vůči členům akademické obce i ostatním zaměstnancům nevyvíjí nevhodný či nemístný nátlak. Případné kritické podněty podává věcně podložené.

4.…

5.Obhajuje svobodu slova a kritického myšlení, samostatného bádání, svobodnou výměnu názorů a informací. Kritiku a alternativní názor uplatňuje korektně.

No, snad bude nadcházející rok jen takový průměrný. … a PF 2016 (to štěstí budeme potřebovat).


Nepřihlášený uživatel

#6606 Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení

2015-12-28 22:53

#6605: Václav Klaus ml. - PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení 

 Vašek junior má pravdu jako vždy. Evropou se rozlézá pomalu totalita horší než ta co tu byla před 89. Ohání se strašákem nacismu, ale sama je mnohem horší než cokoliv, co tu bylo předtím, protože jejím cílem je celou Evropu nadobro zahubit.


Nepřihlášený uživatel

#6607 nemám rád <i> z bruselu

2015-12-29 17:25

jsem pro vystoupení s tohodlenc molochu,conám jen přikazuje kolik máme brát imigrantů a místo aby řešili důležitý věci jako jak zabránit migraci řešej kolik má protýct vody hajzlem nebo že pomazánkový máslo není máslo.....nasrat!!!

Tatíček Bush

#6608

2015-12-29 21:10

                


Nepřihlášený uživatel

#6609 Re:

2015-12-30 09:31

#6608: Tatíček Bush -  

 zmizni s tou p..... nekam nema to hlavu a patu!!!!tak si spamuj nekde kde ti to neiteligenti uznaj!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#6610

2015-12-30 09:32

VIDEO: Svědek promluvil! Turecko provozuje na svém území výcvikové tábory Islámského státu! [CZ Titulky]

Turecku padá na hlavu jeden skandál za druhým. Co se stalo teď, to nemá opravdu obdoby. Kurdské jednotky zajaly v Sýrii bojovníka ISIL a ten začal mluvit. Odhalil celý systém výcvikových táborů ISIL v Turecku, spolupráci s tureckou armádou a vojenskými poradci z Ankary, o verbování rekrutů ze Sýrie a jejich výcviku v tureckých táborech ISILu, kde výcvik mají na starosti vojáci turecké armády.

Ankara si hraje na blázny, protože tvrdí, že v táborech vycvičuje umírněnou syrskou opozici. Ale výpověď zajatého bojovníka ISIL odhaluje něco úplně jiného. Po skončení výcviku jsou rekruti z Turecka převáženi přes turecko-syrskou hranici přímo do hlavního města Islámského státu v Sýrii, do města Rakká. Odtamtud Islámský stát distribuuje nové rekruty do zbytku Sýrie.

VICE-VIDEO: Svědek promluvil! Turecko provozuje na svém území výcvikové tábory Islámského státu! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6611

2015-12-30 09:33

Páně Halíkovo “drzé“ čelo a ostré lokty, aneb od totalitního posluhovače až téměř na kandidáta na prezidenta

   Ani ne tak ze zájmu jako ze zvědavosti jsem si přečetl rozhovor Dany Braunové (Magazín PRÁVA, středa 23. prosince 2015) s kontroverzním člověkem jménem Tomáš Halík. V rozhovoru, který je veden dost familiárně a jednostranně, se Tomáš Halík svěřuje s řadou osobních věcí, které mohou na nejistého, nerozhodného či spíše pravicově smýšlejícího čtenáře dost emotivně zapůsobit. Nelze pochybovat, že člověk, který má na krku (kromě svatého křížku) šest životních křížků (přesně 67 let), kněz, teolog, vysokoškolský pedagog (profesor)psychoterapeut (možná i psychopat), ale také sociolog a publicista, nositel Templetonovy ceny (ekvivalent Nobelovy ceny), farář Akademické farnosti v Praze a v neposlední řadě nedávno jmenovaný viceprezident Rady pro výzkum hodnot a filozofie se sídlem v americkém Washingtonu („veledůležitá“ organizace pro české občany), něco za svůj život prožil.

     Jak ze zmíněných profesí vyplývá, má pan Halík nebývale široký záběr zájmů, činností a bezpochyby i vědomostí. Pokud jde o téma víry, katolicismu, křesťanství a náboženství všeobecně, potud dobře a nic proti tomu, když je ochoten o tom mluvit (mj. on mluví rád, hodně a často, ale zcela jistě ne nezištně). Ovšem pokud jeho klasická náboženská či křesťanská rétorika vybočí do oblasti politiky, je zle. Už sama redaktorka Dana Braunová totiž záměrně položila T. Halíkovi otázku, týkající se prezidenta Zemana a pan teolog Halík, jak jinak, velmi ochotně se k jeho osobě vyjádřil. Že to nebylo nic lichotivého, nelze pochybovat.

VICE-Páně Halíkovo “drzé“ čelo a ostré lokty, aneb od totalitního posluhovače až téměř na kandidáta na prezidenta


Nepřihlášený uživatel

#6612

2015-12-30 09:36

O čem je oslava Vánoc a o čem kříž jako symbol křesťanství? A o čem biblická kultura? Video

Je sice po Vánocích, téma mi přesto přijde aktuální – ono mi totiž přijde aktuální kdykoliv v naší době, plné témat o zotročování lidstva a o globálním prediktorovi. Zastánci bible mě asi budou opět kamenovat, ale vkládám svůj článek, který jsem před pár lety psala pro jiné stránky a který jen upravím o to, k čemu jsem se mezitím dostala díky učení, prezentované Pjakinem.

Kromě toho, že proběhly Vánoce, mnozí zaregistrovali, že proběhl i zimní slunovrat. V jedněch z hlavních televizních zpráv proběhla dokonce anketa, jestli lidé vědí, co to je a odpovědi byly opravdu smutné. Nepřekvapilo mě to, jsem zvyklá, že lidé těmto věcem nevěnují pozornost a jen málokdo ví i to, proč jsou Velikonoce pohyblivým svátkem a co všechno musí proběhnout, aby nastaly. Ale začnu od konce.

Mnozí se dnes snaží pochopit, kdo je to ten globální prediktor a chtějí se orientovat v tom, o čem hovoří Pjakin, resp. o čem jsou učení, která doporučuje. V žádném případě nemám vše načteno, ale i z toho mála přečteného souhlasím s dvěma fakty:

1) Že je nutné svět a historii lidstva vidět jako mozaiku a teprve do ní dosazovat kamínky (vybírat jen ty informace, které jsou podstatné, nikoliv se topit ve všech a teprve z nich skládat celkový obraz, David Icketo nazval periferním viděním a hovoří o tom, jak systém vší silou pracuje právě na tom, aby jej lidé ztráceli).

2) K pochopení historie lidstva Pjakin velmi často zmiňuje výraz „biblická kultura“ a její počátky (počátky GP) zasazuje do doby před 3000 lety, tzn. do doby vzniku Egypta. Opakuji se, že ke stejnému vidění světa jsem se dopracovala sama a dříve, než jsem znala Pjakina. Dávno tomu jsem se dopracovala k přesvědčení, že atlantická (tedy ona biblická) kultura skončí a postupem času i k přesvědčení, že byla uměle vytvořená. A podle této své mozaiky vidění léta už jen dohledávám informace, které mi to potvrzují. A jedním ze základu mé mozaiky je právě i oslava Velikonoc a Vánoc a symbol kříže a kruhu, spojovaný s křesťanstvím.

Symbolika kříže a kruhu totiž existovala dávno před křesťanstvím a znaly ji snad všechny kultury:

VICE-O čem je oslava Vánoc a o čem kříž jako symbol křesťanství? A o čem biblická kultura? Video


Nepřihlášený uživatel

#6613

2015-12-30 09:46

Letecké útoky ruských vzdušných a kosmických sil na cisterny Islámského státu, pašující syrskou ropu do Turecka, pomohly zjistit rozsah krádeže, řekl agentuře Sputnik syrský ministr energetiky Imad Khamis.

 
„Turecká vláda a na ni napojené skupiny sehrály významnou úlohu v rozkrádání syrské ropy. Je to jeden z nejdůležitějších faktorů, které ovlivnily sektor ropy a energetiky (Sýrie). V poslední době bylo světu ukázáno mnoho cisteren s ropou a tankerů, převážejících do Turecka pašovanou ropu, ukradenou v Sýrii — na tyto cisterny útočilo ruské letectvo. Zjistilo se tak, jaké množství ropy ztrácí syrská vláda, která ji potřebuje na výrobu energie", prohlásil syrský ministr.

Více: V SYRII DIKY RF BYLO ZAJISTENO KONCE KRADEZI ROPY


Nepřihlášený uživatel

#6614

2015-12-30 09:48

Na sklonku roku 2015 se objevila informace o tom, že v České republice se zakládá politické hnutí, možná dokonce strana, bezprostředně zaměřená na podporu politiky Vladimira Putina.

Vzniká na základě spolku Přátel Ruska v České republice díky úsilí bývalého senátora a poslance a bývalého soudce Nejvyššího správního soudu, advokáta Jiřího Vyvadila.

Jiří Vyvadil ve svém interview pro Sputnik řekl:

Posledním impulsem pro vytvoření politického hnutí Přátelé Ruska v České republice byl fakt, že Evropská unie i USA v situaci, kdy Rusko cílevědomě a dokonale funkčně bojuje za naši civilizaci proti všem džihádistům na Blízkém východě, byly Rusku prodlouženy naprosto nesmyslné sankce. Sankce pokládám za výraz neomluvitelného pokrytectví Západu, protože to byl Západ, který zorganizoval a financoval svržení bývalého prezidenta Ukrajiny Janukovyče s cílem postavit Ukrajinu do nepřátelské polohy proti Rusku a vyvolat geopolitický střet. Jednání Západu je proto zcela amorální a naprosto neomluvitelné. Proto s plným vědomím, že uprostřed této atmosféry, kdy i česká vláda servilně dala k prodloužení sankcí souhlas, půjde o gesto, které bude chápáno jako políček celému českému politickému establishmentu, jsem ohlásil vznik tohoto hnutí a otevřel k němu diskuzi na stránkách naší skupiny i některých sociálních portálů.

Více: Na sklonku roku 2015 se objevila informace o tom, že v České republice se zakládá politické hnutí, možná dokonce strana, bezprostředně zaměřená na podporu politiky Vladimira Putina.


Nepřihlášený uživatel

#6616 Slovy Marka Obrtela

2015-12-30 11:45

Všichni víme, že dlouhodobým cílem světových elit je ovládnutí světa a prostředkem se jim k tomu má stát v současné době válečný konflikt. Ten má vyřešit problémy, které decimují Západ, zejména pak Spojené státy americké, v souvislosti s jejich finanční a ekonomickou, ale také sociální krizí.  

Válečný aparát za Velkou louží však nepředpokládal, že se v Evropě přece jen vzbudí jakési národní a evropské povědomí a že se skupina občanů postaví tvrdě na odpor tomu, aby naši kolaborantští vládnoucí, zejména evropští politici, mohli dovést své země k válce "jen tak"….  

Spousta lidí dala hlasitě najevo, že to nepůjde "jen tak"….  

Proto musel přijít jakýsi plán "B". Původně povolnou Evropu, která měla jít na porážku dobrovolně, a která se vzepřela, je nyní nutné rozvrátit, destabilizovat, zaměstnat ji vnitřními konflikty, zničit její tradiční hodnoty všeho druhu a definitivně zaútočit na jakoukoliv její snahu se sjednotit a postavit se tomu, kdo si ji zotročil – tedy Spojeným státům americkým, těm především….  

Z tohoto důvodu a také proto, že USA, NATO a Evropská unie dopustili, nebo spíše sami způsobili, pravděpodobně cíleně, zničení mnoha států Blízkého a Středního východu a Severní Afriky, máme zde dnes tisíce až desetitisíce a do budoucna jistě statisíce a miliony uprchlíků z těchto oblastí světa. Právem se zlobíme a žádáme satisfakce za to, že Evropa se zmítá v problémech, které s touto nezákonnou a nelegitimní imigrací souvisí. Strach a napětí roste, agresivita a nacistické tendence po celé Evropě jsou toho všeho důsledkem. Je to přesně tak, jak si to světový hegemon a nejen jeho elitářské struktury naplánovaly. My si svůj vztek chceme a možná i budeme vybíjet na uprchlících a viníci si mnou ruce, jak jim jejich plán funguje…..  

A proto přicházím při této příležitosti se svým poselstvím…  

Nedovolme jim to!! Nedovolme vládnoucím evropským, ale ani zdejším českým strukturám, aby nás před našimi zraky postavili do role nacistů, agresorů a hloupých vykonavačů něčí vůle…  

Obraťme svůj hněv vůči viníkům, požadujme po nich, ať řeší situaci na úkor sebe, svých finančně-hospodářských zájmů. Ať realizují to, čím argumentovali, když tyto země ničili – říkali, že těmto zemím přinesou demokracii, svobodu, lidská práva a nezávislost!!! Ptejme se, kde to všechno je, proč je to všechno jinak? Nenechme si brát naši svobodu, mír, bezpečí, národní identitu a stabilitu, ale neberme ji ani druhým…. Uvědomme si, že jsme-li součástí NATO a EU a jsme poskoky Spojených států amerických, padá tato vina i na nás……


Nepřihlášený uživatel

#6617 Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení

2015-12-30 22:16

#6605: Václav Klaus ml. - PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení 

Až mě zas někdo bude nadávat do extrémistů, tak po něm budu chtít vysvětlení – kdo je větší extrémista – ten kdo brání svoji vlast, účastní se řádně nahlášené bezkonfliktní demonstrace, nebo ten co všechny s odlišným názorem štítkuje za fašisty a nejradši by je pozavíral, kdo napadá, kdo dělá bordel, napadá dlažebními kostkami policisty, pálí kontejnery, viz. nedávné události v Lipsku?


Nepřihlášený uživatel

#6618 Re: Re:

2015-12-31 10:56

#6609: - Re:  

 Vyser si voko!


Nepřihlášený uživatel

#6619

2015-12-31 11:39

Rusko na prahu nové epochy. Video

V roce 1982, (zdůrazňuji, že v roce 1982!) napsal člověk, jehož učení mi nejvíce dalo, od roku 1985 již nežijící Dane Rudhyar, v jedné ze svých knih text, z něhož cituji jen několik částí, týkající se astrologicky předpovězeného úpadku západní společnosti a budoucí role Východu a Ruska:

„I když kolektivismus sovětského Ruska byl podmíněn orientací na rozpad Evropy, patří ruský kolektivismus k jinému druhu řádu a my budeme schopni pochopit jeho význam, když si uvědomíme, že semeno musí mít tvrdý obal, aby si mezi hnijícím listím uchránilo svou integritu. V dnešní době můžeme v Rusku pozorovat proces transformace a regenerace a až tento proces bude dovršen, budeme svědky opravdového zrodu nové euroasijské kultury. Ne dříve, než v příštím století a určitě ne předtím, než dojde k rozsáhlému konfliktu idejí a mocných symbolů, z něhož velmi pravděpodobně vznikne nové náboženské hnutí, spojující trendy současnosti stejně, jako se od dob triumvirátu v Římské říši rodilo světové křesťanství.“

……..

„Jsme teď ve stadiu tohoto formování. Došlo už k ohromnému konfliktu mezi různými formulacemi navzájem a mezi rigidní vírou v minulost západní civilizace. Na obou frontách studené války  a v každé oblasti jsme svědky souboje idejí a náboženských svárů. Nejlítější boj bude pravděpodobně probíhat na mentální úrovni – ale nemusí nutně vyvolat fyzickou válku. Zvítězí ta strana, která bude schopna předložit formulace s maximální možnou životností a přesvědčivostí.“

……….

„Dříve, než bude možno ovlivnit lidské osobnosti, musí se univerzálno personalizovat nebo personifikovat. A toho nebo tu, kdo bude personifikovat tento logos vyslaný duchem – Slovo, které se stalo bleskem – poznáme podle vyzařování, podle kvality osobnosti, podle hluboké radosti, pramenící ze srdce vítězství.“

……..

„Dnes žijeme v období, kdy zetlelé listí pokrývá myriády semen, která padla do půdy a která čekají na příští obřad klíčení. Kolektivní tendence jsou všude zaměřeny na vulgarizaci a dezintegraci éry Ryb, která teď dosáhla svého vrcholu. Ale tu a tam je možno najít „lidi-semena“, jejichž osobnost zosobňuje ideál plnosti, velký sen o sňatku Nebes a Země“  

zdroj str. 130-137 Dane Rudhyar, Lunační cyklus 

VICE-Rusko na prahu nové epochy. Video


Nepřihlášený uživatel

#6620 OSTUDA ČESKÉ VLADY DEMISI

2015-12-31 11:42

Další ostuda pro Českou republiku: Země nemá peníze na obědy pro školáky z chudých rodin. Víčka od PET lahví na nemocné děti byly jen začátek. Miliardář Tykač dělá sbírku na obědy pro děti ve státních školách!

Netrvalo to dlouho. Kapitalismus na český způsob si začal vybírat daň už i v oblasti, o které Miloslav Šimek a Jiří Grossmann psali v 60. letech humorné povídky a někomu to připadalo jako bizarní výlet do dávné minulosti, která se už nikdy nebude opakovat. Jenže, nikdy neříkej nikdy. Už před mnoha lety se ukázalo, že systém kapitalismu v ČR se nepovedl. Zdravotní péče hrazená státem byla v roce 1990 nahrazena systémem veřejného zdravotního pojištění, které přivedlo k bankrotu v 90. letech desítky nemocnic v celé republice, stovky ambulancí a způsobilo to zhoršení dostupnosti lékařské péče pro obyčejné lidi.

Dnes si kvalitní lékařskou péči může dovolit jen movitý člověk, který si může dovolit podstoupit náročný zákrok na soukromé klinice. Plebs se musí spokojit se standardem a doplatkem. U starých lidí je předepisování generik natolik neoblíbené, že většinu peněz z důchodu utratí důchodci za plně hrazené léky, protože generika nemají takovou účinnost, jako značková léčiva. Je to poznat především u těch léků, které obsahují dodatečné aktivní složky, které třeba tlumí některé vedlejší příznaky, které generika úplně ignorují.

Nový systém zdravotnictví po roce 1989 zavedl novou sortu pacientů s označením PTP (Pacient s trvalou péčí). Jakmile je osoba zařazena do této skupiny, začíná pro ní hotové peklo. Pojišťovna začne od pacienta dávat ruce pryč a rodina v zoufalství musí jít buď žebrat do TV Nova, nebo za Dobrým Andělem, nebo jít sbírat víčka od PET lahví. Systém zdravotnictví v českém kapitalismu na trvale nemocné pacienty zapomněl. Postarej se sám, občane, když je teď ta demokracie.

VICE-Další ostuda pro Českou republiku: Země nemá peníze na obědy pro školáky z chudých rodin. Víčka od PET lahví na nemocné děti byly jen začátek. Miliardář Tykač dělá sbírku na obědy pro děti ve státních školách!

NA ZBROJENI NACISTU NA UKRAJINE PRACHY SOU NA ZBROJENI IS V SYRII PRACHY SOU ALE PRO NAŠE DĚTI!!!!!TO NEJSOU

 fašisti na Ukrajine, banderovci, pravý sektor, obrázky ktoré vám média neukážu, pogromy na rusky hovoriacich ludí na Ukrajine.

VICE-fašisti na Ukrajine

VICE 75 % UKRAJINCU NECHTELO VALKU TU SI MUŽETE SIMNOUT USA ARMY VOJAKU AJI-Ukraine Crisis: Death and destruction continues in Eastern Ukraine (Dokument, Anglické titulky)


Nepřihlášený uživatel

#6621

2015-12-31 14:06

              


Nepřihlášený uživatel

#6622 ROK 2016 CO NÁS ČEKÁ A NEMINE

2015-12-31 17:59

PF 2016 – Přání do nového roku všem čtenářům AE News ve znamení boje proti instalaci NWO v ČR a na Slovensku

Rok 2015 je za námi a lidé na Silvestra, kromě bujarého veselí, také občas bilancují. Přemýšlí, jestli ten starý rok byl dobrý, nebo byl špatný, co se mohlo udělat lépe a co se nepovedlo. Přiznám se, že tenhle sport nepraktikuji, protože minulost je pouze vzpomínkou a právě vzpomínky by měly být pečlivě selektovány na Silvestra, aby člověk neupadl spíš naopak do deprese, co všechno člověk za poslední rok dodrbal. Každý konec je pouze začátkem něčeho nového. Pokud bych se měl ohlédnout zpět za rokem 2015, tak je to především jedna věc, která mne opravdu těší. Rodina věrných čtenářů AE News se úspěšně rozrůstá.

Stejná rodina se po celý rok zasluhovala o to, že každý měsíc se nám podařilo vysbírat finanční příspěvky v potřebné výši a mnohdy dokonce i něco navíc. Podařilo se to i teď v prosinci, kdy už od 23. prosince máme vybráno přes 100% cílové sumy nezbytné pro zachování provozu AE News na příští měsíc. Čtenáři AE News byli i v prosinci mimořádně štědří a patří jim za to obrovský dík. Je to důkaz toho, že naše články, komentáře a videa se čtenářům líbí, a že máme jasnou a trvalou podporu z jejich strany.

Uplynulý rok však přinesl i ne tak pěkné události. Mediálních útoků proti AE News přibylo velmi mnoho, kromě České televize a obligátních tiskovin se k honu proti našemu serveru přidal i Český rozhlas a dokonce i některé servery alternativy, sice málo významné, ale stejně je to smutné. Odpor proti migrantům je v Česku značný, ale odpor proti politikům a jejich pro-migračním postojům je velmi slabý. Je zvláštní sledovat, jak přes 80% občanů ČR má z uprchlíků obavy, tak stejně velká část těchto voličů by i dnes volila ANO, ČSSD a KDU-ČSL, které jsou příčinou této situace. Právě tato vláda přišla s myšlenkou „dobrovolných“ kvót na uprchlíky, a to je to nejhorší řešení v celé Evropě. To je ten Mnichov 1938, to je ta II. a zejména III. republika Emila Háchy, kdy cílem nebylo klást odpor, ale co nejlépe a nejaktivněji se přizpůsobit a vlastní iniciativou se zalíbit páníčkovi. Je zajímavé, že tehdy to byl páníček z Berlína a dnes je to pro změnu panička z Berlína. Historie má zvrhlý smysl pro humor v tom, jak se opakuje.

VICE-PF 2016 – Přání do nového roku všem čtenářům AE News ve znamení boje proti instalaci NWO v ČR a na Slovensku

VOLIM SPD 


Nepřihlášený uživatel

#6623 Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení

2015-12-31 20:51

#6605: Václav Klaus ml. - PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení 

 zajímavý, že ten slizounskej buzerant putna nemá za ruskýho švába spíš psychouše kohouta, kterej otevřeně vystupuje proti NATO, kapitalismu apod


Nepřihlášený uživatel

#6624 Re: Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení

2016-01-01 14:12

#6623: - Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení 

 JEDINÝ STATNIK CO MA NATO AJI BEZ NATO A JEDINY STATNIK A POLITIK CO SE NECPE DO NATO A NEPOTREBNEHO EU EU A NATO SOU EGRESOROVE NE RUSKO A ANI USA NEBOMBARDUJE IS SPIS JE JEN SLOVNĚ SRABY AMERIKANCI JEN ROZVRACET A NIČIT EVROPU TAK JAK UKRAJINU KU..... A SYRII A IRAK,IRAN BRZY JIM ODZVONI S LETANIM NAD IRAKEM BUDOU MIT S-400 OD RF UZ NEMUZOU NAD SYRII TY VOJNOVÝ ŠTVÁČI LETAT PROTOZE TAM TO JISTI S.-400 TAK TED ZAS NIČI IRAK A KURDY MISTO IS A S-400 NENI JEDINÝ TRIUMF RUSKA TO CO MAJ NEMA ZADNA ZEME!!!MAJ NECO MOC SILNÉHO TO BY SROVNALO CELOU ZEME KOULU TY VLNY BY OBJEHLY MOCKRAT CELOU ZEM TAKZE PROTILETECKE KRITY SOU K NICEMU A PODZEMNI!!!RUSKO MA TOLIK ES V RUKAVU ZE USA SKONCI JEJICH DIKTATORIZMUS A PODPORA TERORIZMU UMIRNENE OPOZICE A IS A PRODEJ ROPY ATD

Protiletadlový komplex S-400, který Rusko rozmístilo v Sýrii, zlepšil situaci v jejím vzdušném prostoru, soudí vrchní velitel vzdušných a kosmických sil (VKS) Ruské federace, generálplukovník Viktor Bondarev. Jeho slova uvádějí Vesti.ru.

Vrchní velitel vzdušných a kosmických sil prohlásil, že protiletadlový komplex, který byl rozmístěn v Sýrii koncem listopadu „zjednal pořádek ve vzdušném prostoru" této země.

Rusko rozmístilo na základně Hmeimim po incidentu s ruským Su-24, který sestřelila v syrském vzdušném prostoru turecká stíhačka, protiletadlový raketový komplex S-400.

Více: Protiletadlový komplex S-400, který Rusko rozmístilo v Sýrii, zlepšil situaci v jejím vzdušném prostoru

 


Nepřihlášený uživatel

#6625

2016-01-02 11:02

VIDEO: Novoroční projev prezidenta Ruské federace Vladimira Putina [CZ Titulky]


Připravil jsem pro čtenáře AE News titulkovaný překlad projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina, který pronesl krátce před silvestrovskou půlnocí. Projev byl úplně jako z jiného světa a velmi mně překvapil. Vladimir Putin věnoval celý projev významu a funkci rodiny, což je v dnešní Evropě u politiků unikát. Koncepce ochrany rodiny je totiž zakázaným tématem NWO. Cílem NWO je destrukce tradiční rodiny, doslova latentní genocida, kterou je možné vidět už i v ČR na krocích, které dělá (nebo spíš nedělá) česká vláda. Nedostatek peněz pro děti, hlad ve školách, ale na druhé straně špičková péče o migranty a uprchlíky a proces fertilizace a urychlování arabské porodnosti, zejména v Německu.


VICE-VIDEO: Novoroční projev prezidenta Ruské federace Vladimira Putina [CZ Titulky]