Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6701 Re: Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců

2016-01-07 20:22

#6647: - Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců 

 Tuhle svoloč opravdu chceme v Evropě? Je třeba ihned popravit Merkelovou a ostatní proimigrační sluníčkářské svině za vlastizradu a běžence ihned vypakovat, odkud přišli! Kéž by nějaká skupinka čmou znásilnila i tu hnusnou čubčí kundu Merkelovou, kéž by jí v jednu chvíli penetrovalo konečník pět eritrejských ohonů, nasucho, lubrikované jen její vystřikující krví! A pak ji nechali ležet v krvi umírat dlouhé hodiny, tu čůzu!!!

 

Joj, statecny junaku - a co takhle odchodit aspon demonstrace? Nebo Vam postaci par chrabrych vykriku na netu? Ale kuzi at nastavi ostatni?

Nejblizsi - dokonce uz celoevropska - demonstrace proti vlade a islamizaci je 6.2. od 13.00 v Praze.

Statecni junaci tam mohou predvest, ze ten svuj jekot mysli vazne.


Nepřihlášený uživatel

#6702

2016-01-08 09:29

Turecké společnosti, zabývající se velkoobchodním prodejem ovoce a zeleniny, začaly bankrotovat kvůli omezujícím opatřením Ruska, platícím od 1. ledna, píše Today's Zaman.

Zvláště tím utrpěly firmy v provincii Antalya. Vývozce čeká těžká zima, píše vydání.

„…Velkoobchodníci v Antalyi utrpěli velkou škodu. Jsou i takoví, kteří opouštějí byznys, kamiony se vrací. Následkem krize jsme se museli obrátit na místní trh, ale nevíme, kolik vydrží", uvádí Today's Zaman slova vývozce Ali Jandika.

Více: TURECKO BANKROTUJE DIKY RUSKYM SANKCIM

 

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: TURECKO OBCHOD S ROPOU OD DAIS IS FOTKY VIDEA


Nepřihlášený uživatel

#6703

2016-01-08 09:41

Ze všech arabských zemí, které zaplavila vlna „Arabského jara,“ byla Libye první, a nejrychleji ze všech upadla do chaosu.

Vražda povstalci hlavy státu Muammara Kaddáfího za podpory letectva NATO měla přinést demokracii a svobodu všem lidem, kteří vztyčili novou libyjskou revoluční trikoloru s půlměsícem a hvězdou… Ale co získala Libye, kdysi jedna z nejbohatších afrických zemí, místo slíbené svobody a demokracie?

Více: VRAZDA KADDAFIHO ZNIČENÍ LYBIE VINIK NATO A USA


Nepřihlášený uživatel

#6704

2016-01-08 09:45

Svět v roce 2016 – bude na papeže spáchán atentát? Jsou papež a Merkelová marxisté? O čem je obálka The Ecomomist? Videa

Obálka časopisu Economist vždy nějakým způsobem informuje o událostech v nastupujícím roce, tak se zkusme podívat na obálku pro rok 2016 (a nejen na obálku, protože bohatší sdělení jsou uvnitř časopisu).

Na obálce dominuje Angela Merkelová, čímž obálka připomíná vydání časopisu Time, kterým byla Merkelová vyhlášena osobností roku 2015. V devítce postav, v jejichž čele stojí, jsou po stranách vždy čtyři a čtyři v tomto pořadí: 1) USA, Clintonová – USA, FED, Yellenová, 2) Čína, prezident Si Ťi Pching – Indie, premiér Módí, 3) USA, prezident Obama – Rusko, prezident Putin, 4) Japonsko, premiér Šinzo Abé – VB, premiér Cameron.

Tato devítka postav tak představuje hlavní představitelé jak atlantické tak euroasijské strany světa, přičemž Německo (Evropa) je uprostřed a řekla bych, že tak symbolizuje hlavní roli, resp. finále, globalizace. Obě ženy hned za Merkelovou vnímám jako symboly toho, čehož důležitost je v rámci globalizace nutné snížit, a tím by měla být jako role amerického prezidenta (proto obrázek kandidátky na prezidenta) tak role FEDU (proto obrázek šéfky Fedu). Ve stejném duchu vnímám i tři postavy vrcholných zemí atlantické kultury, které proto stojí zcela vzadu – americký prezident, britský premiér a japonský premiér.

Všech devět postav má barevné oblečení, pouze dvě však mají barevné tváře: čínský a ruský prezident. Dá se tomu rozumět tak, že jsou „živé“, protože jde o představitelé budoucnosti, zatímco ostatní postavy již jen dohrávají své role. V tomto smyslu by barevnou tvář měl mít i premiér Indie a že jí nemá, lze možná vysvětlit tím, že takřka nad ním (přesněji nad Putinem) je v barvách zobrazena tvář pákistánské aktivistky v zeleném šátku Malaly Yousafzai. V barvách je tedy zobrazena představitelka islámského (!) Pákistánu, se kterým má Indie konflikt od rozdělení v roce 1947.

VICE-Svět v roce 2016 – bude na papeže spáchán atentát? Jsou papež a Merkelová marxisté? O čem je obálka The Ecomomist? Videa

PŘESNĚ JAK SEM TUŠIL V TOMHLE ROCE SE ROZJEDE DŽIHAD V EVROPE ALE PAPEŽ JE ŠELMOU VE ZJEVENÍ NO TO  BUDE NEJAK VŠE ZKOMPLIKOVANÉ JAK MÁ DOJIT SVÉMU TRESTU KDYŽ HO ZABIJE ČLOVĚK TOMU TAK NEBUDE VIM JAKO KRESTAN ZE TENHLE ROK BUDE BIBLICKÝ 2016 A NASTOUPÍ EVANGELIUM ((MATOUŠ 24)) A POTOM ((ZJEVENÍ JANOVO 13)) 


Nepřihlášený uživatel

#6705 Důkaz, že neomarxisté využívají lživý argument údajné ekonomické nutnosti imigrace k obhájení podpor

2016-01-08 12:37

Důkaz, že neomarxisté využívají lživý argument údajné ekonomické nutnosti imigrace k obhájení podpory imigrační invaze.

Jejich pravým záměrem je multikulturalismem rozvrátit tradiční národní státy, rozbořit etnickou homogenitu a dovézt si nové voliče. Řeči typu "bez imigrantů se neobejdeme, ekonomika je potřebuje ..." fungují jen jako zástěrka.

Pan Novotný v dokumentech lobuje u Bohuslava Sobotky za prosazení povinných kvót na uprchlíky. Hovoří v dokumentech o fašizaci českého národa, o jeho neschopnosti, v dokumentu opovrhuje českým národem takovým způsobem, který bychom pochopili u K. H. Franka nebo u R. Heydricha, ale ne u poradce premiéra ČR. Dokumenty zachycují, jak pan Novotný konspiruje s panem ex-premiérem Špidlou, jak zatlačit na Bohuslava Sobotku, aby zradil národní zájmy.

Velmi děsivá je v dokumentech informace, že ministr vnitra Chovanec jede do Bruselu nechat se přehlasovat, aby alespoň doma vypadal jako ochránce českých národních zájmů. Pokrytectví vrcholné politiky? Ano, zcela nepochybně. Další zajímavou figurkou je Jan Král, který odhaluje, že útok neziskovek v říjnu proti ČR kvůli odporu proti migrantům, kterým se zabývala OSN, podnítila paní Šabatová. Vlastizrada? Činnost proti zájmům vlastní země?

Dále dokumenty odhalují, jak J. Patočka a M. Rozumek lobují u premiéra za vytvoření nového úřadu zmocněnce pro integraci migrantů v ČR. Sluníčková garda se slézá okolo migrantů jako vosy na pivo.

Stejně tak zajímavou kompilací je dokument Komunikační strategie vlády, který je od shora dolů celý o tom, jak manipulovat veřejným míněním. Oto Novotný a Ivan Gabal si pozvali tým sociologů, kteří mají vypracovat systém působení na veřejnost. Cílem je změnit myšlení populace, aby začala uprchlíky tolerovat, anebo dokonce respektovat. Metodologie nastíněná v dokumentech je komplexním systémem řízené propagandy.

UDĚLEJME REVOLUCI V ČR VEM TE SI ZBRANĚ A VYPRASKEJTE TY VLASTIZRADNE K.....!!!NIKDO VÁM RODINU NEZACHRÁNÍ ANI DĚTI PŘED ZNASILNĚNÍM A ZABITIM SAMI VIDÍTE JAK TO ZAČÍNÁ V NĚMECKU 

A protože nevěřím na revoluci v Česku, že by lidé vzali zbraně do ruky, když čtu ty pacifistické výkřiky některých čtenářů v diskusích pod článkem o povstání v Oregonu, tak to znamená, že jediným výsledkem bude nastoupení cesty islamizace ČR, která může být pouze brzděna, zpomalována, oddalována, ale nemůže jí být de facto zabráněno. Poslední měsíce ukazují, že občané ČR nemají zájem o politiku z ulice, nechodí na demonstrace a tím vzniká situace, že vláda a poradci okolo premiéra mají „klid na práci“ a vesele konspirují proti zájmům ČR, což uniklé emaily hrozivě potvrzují.

Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD a odhaluje, jak česká ultra-levice, anarchisté a ProAlt de facto prosadili do funkcí Jířího Dientsbiera, pana Špidlu, paní Marksovou atd. Poradce Oto Novotný se profiluje jako extrémní euroliberální levičák, který razí neomarxismus dovnitř ČSSD a vyjadřuje své obavy, že ČSSD přichází o své voliče, kteří jsou ostře proti migrantům, a tím pádem strana ztrácí podporu.


Nepřihlášený uživatel

#6706

2016-01-08 13:39

DOJDI ZA VLAST 


Nepřihlášený uživatel

#6707

2016-01-08 14:22

Netrvalo to ani tak dlouho a sluníčkářští pomatenci už začínají vystkovat růžky a chřestit rasismem a xenofóbií:

http://www.blisty.cz/art/80583.html
http://www.blisty.cz/art/80581.html

Tady výpověď z druhé strany:

https://youtu.be/5JRlTHVlFyA


Nepřihlášený uživatel

#6708 Re: Demonstrace za Evropu bez EU

2016-01-08 14:40

#6706: -  

Lidi, přijďte 6.2. na demonstraci!

Jen pro osvěžení paměti - na základě rozhodnutí EU se vlastizrádná vláda socdem, babišovců a lidovců zavázala přijmout do naší země do konce 2017 nejméně 3091 migrantů. Vynásobte to počtem rodinných příslušníků - to budeme mít brzo kulturně obohacené silvestrovské oslavy!

 

Česká vláda loni schválila, že stát přijme do konce roku 2017 celkem 1500 uprchlíků. Zhruba 1100 lidí by měla Česká republika převzít od zemí Evropské unie s velkým náporem migrantů - tedy od Itálie a Řecka, 400 pak z táborů na Blízkém východě. Na základě evropského rozhodnutí by pak Praha měla přijmout dalších 1591 migrantů.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/


Nepřihlášený uživatel

#6709

2016-01-08 14:41

Další materiály z hacknuté emailové schránky vlastizrádců naleznete v sekci Hacking.


Nepřihlášený uživatel

#6711 TAK TYHLE LIDE VAM ŘIKAJ ŽE MAJ VYSOKOU

2016-01-08 17:15

TAK TYHLE LIDE NA DEMONSTRACICH VAM RIKAJ ŽE NAROZDIL OD NAS MAJ VYSOKOU PODIVEJTE SE SAMI CO JE TO ZA UCHYLE,A NARUŠENÉ LIDI!!!!AŽ BEŽI MRÁZ PO ZÁDECH 

Násilí a nepokoje na předměstích evropských měst, případy brutálních vražd a znásilnění spáchaných imigranty, terorizmus, kriminalita, islamizace... Není pochyb, že multikulturalismus je cestou k vážným, rasově-nábožensko-sociálním konfliktům. Lidskoprávní tolerantní demokracie nejsou ve své slabosti a impotenci schopné dlouhodobě udržet stabilitu.

Až bude těmto konfliktům konec, bude nutné zajistit, aby se nic podobného už neopakovalo ( pomocí zákonů na obranu evropské etnicity a kultury) a potrestat všechny viníky zodpovědné za imigraci milionů kulturně nekompatibilních imigrantů. Mezi spoluviníky patří i běžní xenofilové - osoby vyhledávající vztahy s negroidy a muslimy, pomáhající jim získat občanství, propagátoři rasového míchání, islamofilové, ochránci barevných menšin apod. Mnozí barevní pachatelé násilných zločinů se do Evropy dostali právě díky sňatku, nebo díky aktivní pomoci místních xenofilů.

Typický příklad chorobné xenofilie : 42-letá žena z Moravy ilegálně dovezla do ČR 2 mladé Afričany s nimiž se seznámila v Tunisku. S jedním z nich měla poměr. Afričané se přeplavili do Itálie, kde si je žena na dohodnutém místě vyzvedla a ilegálně je dovezla až k nám (zdroj: idnes, 18. 8 2011).

      Na základě průzkumů na téma "oblíbenosti" cikánů, nebo názorů na imigraci, můžeme s jistotou tvrdit, že naprostá většina obyvatel ČR odmítá příliv rasově a kulturně odlišných cizinců. Chceme žít v takovém etnickém a kulturním prostředí, na které jsme po generace zvyklí. Xenofilové nemají právo nabourávat tradiční etnické a kulturní klima importem odlišných ras a kultur. Pokud touží žít s černými, ať se odstěhují do Afriky.

      Další důvod proč nesmíme tolerovat xenofily: U afrických černochů vědci objevují stále nové mutace viru HIV a jiných nemocí. Pokud se do Evropy dostane nová, smrtící epidemie afrických chorob, pak hlavní vinu budou mít xenofilové vyhledávající kontakt a styk s černými migranty. I v tom spočívá význam monitoringu - lidé si mohou dát na xenofily pozor, protože mohou být potenciálními přenašeči afrických nemocí.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR

 

NEJSME RASISTE ANI XENOFOBOVÉ JEN NECHCEM TU ZLO A NASILNOSTI MAME PRAVO HAJIT A BRANIT SVOJI ZEM MAME PRAVO AJ PODAT ZALOBY ZA URAZKY DO RASISTU A XENOFOBU ATD MY JSME VLASTENCI CO MAJ SKOLU JAK VYSOKOU TAK STREDNI NAROZDIL OD TYCH CO NAS BEROU DO HUBY A ŠPINÍ MAME PRAVO JEDNAT JAK ZAKON A USTAVA KAZE A MUZEM POUZIT JAKÉ KOLIV PROSTREDKY ABYCHOM UROVNALI NASI VLAST TAK JE DANE PRAVO LIDU A SVOBODA LIDU KTERA NEJDE NIJAK VZIT LIDEM A ZMENIT!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#6712 STOP UϟϟA!!!

2016-01-09 00:45

UϟϟA = SATANSKÉ IMPÉRIUM ZLA!!! POD VEDENÍM UϟϟÁCKÝCH FÍZLŮ SE UϟϟA NEUBRÁNÍME!!! BRAŇME EVROPU PROTI CIA! ZA VŠÍM ZLEM HLEDEJME UϟϟA A JEJÍ AGENTY - DĚDIČNÉ VLASTIZRÁDCE A UŽITEČNÉ IDIOTY WASHINGTONU (POTAŽMO BRUSELU) V ŽOLDU CIA!!! SPASÍ NÁS JEN ŠVÝCARSKÝ MODEL PŘÍMÉ DEMOKRACIE, ODVOLATELNOST POLITIKŮ PŘÍMO OBČANY A ŠVÝCARSKÝ ARMÁDNÍ SYSTÉM DOMOBRANY, KDE - NA ROZDÍL OD CELÉ EVROPY - OZBROJEN NENÍ STÁT PROTI SVÝM VLASTNÍM OBČANŮM, ALE SVOBODNÍ OBČANÉ NA OBRANU SVÝCH PRÁV!!!


Nepřihlášený uživatel

#6713

2016-01-09 07:39

Protože si s ní Sobotka vytře prdel!!!!!!! Jedině jít do ulic má cenu.

Nepřihlášený uživatel

#6714 Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00

2016-01-09 10:18

V Kolíně nad Rýnem se dnes 9.1. od 13:00 koná protimigrační a protivládní demonstrace PEGIDY a Pro NRW, očekává se i politiky a médii preferovaná kontra-demonstrace ultralevičáků Kolíňané proti pravičákům.

Nejbližší česká akce v rámci celoevropské demonstrace se koná 6.2. od 13:00 v Praze.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#6715 PROCES NWO A CIPOVA TOTALITA VEDENI LIDSTVA DO ZKAZE PROTI STVORITELU

2016-01-09 11:18

Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!

Operace Golgota, Bible, Andropov a Vladimir Putin

Vážený čtenář promine, ale dovoluji si předložit určitou úvahu o budoucím  možném vývoji, nebezpečích, které si možná neuvědomujeme, protože kouřová clona je tak hustá, že vlastně nevidíme, o co se tu hraje. Má analýza vychází z poznání, které jsem načerpal díky studiu Bible, kterou považuji za nejlepší zbraň, kompas, pro dnešní dobu, abychom byli plně vyzbrojeni, pro každé dobré dílo.

Původní záměr dalšího článku byl totiž takový, shromáždit všechny možné důkazy dnešní archeologie, aby čtenáři pochopili, že Bible byla sepsána pod inspirací Zdroje života. To, že došlo k jejímu zneužití a překrucování, není vina autora, ale skutečného GP, aby nás zavedl na scestí, abychom nepochopili. Rozhodl jsem se předložit lepší důkaz skutečné inspirace a nadčasovosti než je rýpání se v hlíně. Bible je totiž živou knihou, proto je její obsah i dnes velmi aktuální. Ukazuje nám totiž, co se brzy stane. Bude tedy velice záležet na každém z nás, na čí straně budeme v den skutečného rozhodnutí.

Patříte-li k nekritickým obdivovatelům Vladímíra Putina, neměli byste v čtení pokračovat!

V roce 1983 Jurij Andropov, šéf tehdejší KGB, spolu s se svými nejbližšími spolupracovníky, vypracovali tajnou akci, dali ji jméno „Golgota“ [1]. Jejím cílem bylo přesvědčit obyvatele tehdejšího Sovětského svazu, že myšlenka socialismu a následně komunistické společnosti, je tou jedinou správnou cestou pro celé lidstvo. Celá akce, její průběh, byla naplánována na 30 let.

V první etapě mělo dojít k usmrcení socialismu, uvrhnout veškeré socialistické obyvatelstvo do víru toho nejtvrdšího kapitalismu 19. století. Lidé zdejšího regionu byli totiž tak okouzleni plnými výlohami západních zemí, stylem života, který byl založen jen a jen na uspokojování tělesných potřeb, že si nebyli ochotni vážit hodnot, které jim socialismus poskytoval.

Druhou fází mělo být poskytnutí určitého světla a přeformátování myšlení, aby lidé začali opět toužit po sociální rovnosti, kdy zavedení socialismu s lidskou tváří již nemělo proběhnout formou revoluce, ale uvědoměním si, že každý člověk má právo na určitý standart.

Třetí fází měla býti obnova socialistické společnosti, její vzkříšení. Proto název Golgota. Mnozí čtenáři dnes asi netuší co se na Golgotě stalo. V roce 33 n.l. byl na tomto místě popraven Ježíš Kristus, ten byl během třetího dne vzkříšen k životu.

Nyní se dostáváme k identifikaci falešného proroka. Po celou dobu dějin byl tento prorok největším tajemstvím. Byl již spojován s mnoha osobnostmi. Jen namátkou vzpomenu Adolfa Hitlera, posledního papeže, nebo jím má být Barack Obama. Ale pozor, jediná osobnost, která byla na scéně známá v době pádu Iráku, byl Vladimír Putin. Ten je totiž tou falešnou nadějí pro vyřešení všech problémů lidstva. Prorok totiž musí předkládat přitažlivou ideu, která bude schopna konkurovat Božímu projektu, Božímu království. Kdo tyto výroky inspiruje? Písmo říká jasně, démoni. Podle Daniela, mají démoni důležitou roli, při formování politiky (myšlenek) různých národů, jejich elit. Srovnej Daniela 10. kapitolu 12 a 13 verš.

Nyní se podívejme na jiné místo Zjevení, je to 13. kapitola 16 až 18 verš. Je zde popisováno, jak jsou osoby označovány symbolem tří šestek a proč. Rok 2016 je z numerologického hlediska, rokem ďábla [3]. I to je hodně důležitá informace. Divoké zvíře již zajistilo obrazu (OSN), takovou autoritu, že globální politika bude stále častěji formulována právě touto organizací. Všechny národy se budou muset podřídit. Podřízenost na sebe bere označení čísla. Protože je důležité, aby v mysli lidstva zvítězila doktrína falešného proroka, proto bude možno pozorovat, jak OSN bude tlačit ostatní státy, aby následovali politiku Ruska.

Po pádu Eura a Dolaru bude obchodu vládnout BRICS, kde vůdčí silou bude opět Rusko. Politika sankcí, které bude OSN a BRICS uvalovat, povede nejspíš k tomu, aby země přešly k bezpeněžnímu systému obchodu. Proto budou lidé s otevřenou náručí přijímat označení na svá čela, či ramena. Teď teprve začíná dávat smysl, proč hnutí CAJGAJST (pozn. šéfredaktora VK: Název bych raději ponechal v původním německém tvaru „ZEITGEIST“, což v překladu znamená „Duch času“) podporuje čím dál více osobností, kteří vlastní obrovské finanční prostředky.

A jaké nebezpečí tento vývoj přináší? Putinův projekt je konkurenční doktrínou, která má dát lidstvu zapomenout na Boha a jeho Boží království. Každý člověk, který tuto náhražku přijme, se stane odpůrcem Boha. Všichni máme svobodnou vůli, a proto se musíme rozhodnout sami za sebe.

VICE-Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!

 

PROCES NWO A CIPOVA TOTALITA VEDENI LIDSTVA DO ZKAZE PROTI STVORITELU A JA MEL PRAVDU OHLEDNE BIBLE A MOJICH ZJEVENI!!!!CELOU DOBU SEM VAS VAROVAL NEDOVOLME TO ZAPOMENOUT NA BOHA A J.KRISTA BUH NAS VYVEDL S EGYPTA A J.KRISTUS JEHO SYN ZA NASE HRICHY ZEMREL A ON MA MOC NAD ZEMI A NAD NEBEM TEN KDO BUDE POHRDATI BOHEM A J.KRISTEM BUDE ZNIČEN BRZY NASTANOU SOUDY AZ CELA ZEME SE PODVOLI DIKTATORUM ŠELMAM VE ZJEVENI JANOVEM!!!MUJ UČEL JE VAS PRIVADET KE SVORITELI NE VAS OD NEJ ODVRACET MAM MALO CASU TADY NA ZEMI A VERICI BUDOU NA UTEKU NASTANE SOUZENI,NASILNOSTI,MOR,A DALSI OHAVNOSTI ALE TO VSAK NEBUDE KONEC!!!!TEHDY VAS VYDAJ NA MILOST BUDOU VAS ZABIJET ZA ME JMENO BUDOU VAS TRIZNIT,NEKTERI PADNOU DO ZAJETI JINI ZEMROU MEČEM NA VAS LIDECH JE VYTRVALOST A PROSENI BOHA O SILU TO CO MA BRZY PRIJIT ABY JSTE VYTRVALI A BYLY SPASENI  

KONEJ POKANI-(MATOUS 5-6) (MATOUŠ 6-7)

PRIPRAV SE-(MATOUŠ 24) (ZJEVENÍ JANOVO 13)

 


Nepřihlášený uživatel

#6716 Demokracie a svoboda slova po evropsku = hnus!

2016-01-09 12:24

Němečtí redaktoři zakazovali v televizních pořadech zmínky o migrantech

Televizní redaktoři zakazovali lidem pozvaným do vysílání, aby spojovali kolínské události s uprchlíky. Napsal to v pátek německý list Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Citoval přitom kriminologa Christiana Pfeiffera, který v TV pořadu Phoenix-Runde potvrdil: „Televizní redaktoři v rozhovoru před vysíláním dávali pokyn, aby (hosté) v souvislosti s událostmi v Kolíně nemluvili o uprchlících. Jinak bude rozhovor přerušen.“


Nepřihlášený uživatel

#6717 Re:

2016-01-09 12:29

#6675: -  #6647: 

  Co se dělo na Silvestra v Německu je úplně běžný projev islámu a všichni sluníčkářští zastánci islamizace by s tím měly počítat. Podívejme se na vyjádření arabského islámologa, jedoho z těch, jež určují současnou podobu islámu:

Zlaté USA

#6718 Re: RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF

2016-01-09 13:19

#4554: - RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF  

 Když USA omylem trefé nemocnici, je z toho poprask a davy nablblých proruských idiotů o ničem jiným nepíší, když Rusko v podstatě zničí tři nemocnice, tak je ticho po pěšině. Hezká sbírka idiotů tady


Nepřihlášený uživatel

#6719 Re: Re: RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF

2016-01-09 15:13

#6718: Zlaté USA - Re: RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF  

 SAK JE TO PRAVDA USA ZNICILA KUNDUZU A NE OMYLEM JAK RIKALI TO MELA BYT ZAS USA PROVOKACE NA RUSKO KTERE JIM NICI ROPNE ZARIZENI KUPCI ROPY SOU USA A TURECKO PROTOZE USA JDE DO KOPRU KRACHUJE VIC A VIC DIKTATORI A RUSKO JESTE NIC CIVILNEHO NEZNICILA KDE MATE DUKAZE NEJDRIV DUKAZE PAK A PIS H... RUSKO SI VSE NATACI NA CO UTOCI USA NENATACI NIC JEN LŽOU A JAK V TV BYLO ZE USA NICI ROPNE PREPRAVNIKY TAKOVE VIDEO UKRADNUTE RUSKE FEDERACI CHUDACI USA BOJUJE S IS POUZE SLOVNE ZATIM CO RUSKO FAKTY ŠAŠKU

Ruské letectvo zničilo v Sýrii během týdne 17 kolon autocisteren, řekl náčelník Hlavní operativní správy Generálního štábu OS RF generálporučík Sergej Rudskoj.

Více: TOHLE VIDEO BYLO VYSILANO V ČT JAKO ŽE USA BOMBARDUJOU IS ROPU PRITOM VIDEO PATRI RUSKE FEDERACI!!!!

Ruské letectvo za minulý týden zničilo v Sýrii tucet přečerpávacích stanic pohonných látek na území, nacházejícím se pod kontrolou teroristů, prohlásil oficiální mluvčí Ministerstva obrany Ruska, generálmajor Igor Konašenkov.

Více: RF LETECTVO NIČÍ ROPU DAIS IS BOJOVNIKUM

VICE-TURECKO OBCHOD S ROPOU A ROPNA ZAŘÍZENÍ LETECTVO RF NIČÍ VICE VIDEI A FOTEK

A JESTE CHCES DUKAZE JAK TO JE NA UKRAJINE ŠAŠKU


Nepřihlášený uživatel

#6720 Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00

2016-01-09 15:58

#6714: - Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00 

Na kolínskou demonstraci Pegidy dorazila maximálně tisícovka lidí - hodně málo na ty velkohubé protesty řadových občanů. Demo byla nejprve přesunuta policií na jiné náměstí a o hodinu později. O dvě hodiny později pak byla policií rozehnána za pomoci vodního děla a pepřového spreje. Kéž by policie zaútočila stejně na silvestra! Nemusely by mít dneska stovky holek modré zadky a prsa od muslimských štípanců.

Merkelová mezitím řečnila na sjezdu CDU o tom, jak je hlavní "dát všechno na stůl" a deportovat i migranty s pravomocnou podmínkou, nejen trestem natvrdo. Policie ovšem - světe div se - žádné pachatele nenašla. Natožpak jim nasolit trest či podmínku.

Závěrem - jste-li domorodci, dočkáte se leda stažených ocasů řadových spoluobčanů a vodního děla a pepřáku od policie. Policie přitom bude chránit poklidný život všech politiků a migrantů. Vy to zafinancujete z daní.

Není dobré být domorodcem v Evropě ve 21. století.

 

Živý přenos z demo na https://www.youtube.com/


Nepřihlášený uživatel

#6721 LIVE : pegida rally splnit pult- protest v Kolíně nad Rýnem po obvinění sexuálního napadení

2016-01-09 16:14

9.1.2016

 Příznivci vlasteneckých Evropanů Proti islamizaci Západu ( pegida ) jsou nastaveny na rally mimo hlavní vlakové nádraží v Kolíně nad Rýnem v sobotu 9. ledna Pult- protest konat na stejném místě ve stejný den .


Obě akce přijde v důsledku údajných hromadných sexuálních útoků na ženách ve stejné oblasti během Eve oslav Nového roku . Kolín nad Rýnem je policie uvedl, že viníci jsou věřil být muži mezi 18 a 30 let s "" původ v Severní - africké a arabské oblasti. " "
Obvinění se očekává, že ke zvýšení napětí kolem otázky migrace a kulturní integrace , jako Německo přijímá téměř jeden milion uprchlíků a migrantů , většinou prchají konfliktu na Blízkém východě .

 DNES VICE-LIVE : pegida rally splnit pult- protest v Kolíně nad Rýnem po obvinění sexuálního napadení


Nepřihlášený uživatel

#6722

2016-01-09 17:46

VIDEO: V Německu začal zátah na internetu proti projevům nenávisti. Německá vláda maže komentáře z Facebooku, Googlu i Twitteru! [CZ Titulky]

Německo nenechává nic na náhodě. Vláda začala ve spolupráci s největšími světovými provozovateli sociálních sítí mazat desítky tisíc příspěvků německých uživatelů. Podle německého zákona se musí řídit všechny sociální sítě a weby a jakékoliv projevy proti uprchlíkům jsou bez milosti ihned mazány. Německo ale čeká zatěžkávací zkouška, protože za měsíc začne v Kolíně nad Rýnem pětidenní karneval a policie bude mít doslova manévry.

Poslanec za britskou stranu UKIP Stephen Woolfe jasně shrnul, že Německo se na základě současné imigrační politiky změní. Odpor proti uprchlíkům je v Evropě obrovský, ale jak připomíná Woolfe, lidé se bojí o migrantech mluvit. Lidé mají strach. A tento strach je posílen represivními zákony, cenzurou a mainstreamovou propagandou, která vykresluje migranty i nadále jako oběti, kterým je třeba hlavně pomáhat. Tato propaganda naráží na odpor a je předmětem potom demonstrací (Pegida v Německu) anebo internetových diskusí, které se německá vláda snaží novým zákonem potlačit.

VICE-VIDEO: V Německu začal zátah na internetu proti projevům nenávisti. Německá vláda maže komentáře z Facebooku, Googlu i Twitteru! [CZ Titulky]

 

Jeste par podobnych akci jako na silverstra a lide zacnou masivne vytvaret domobranne hlidky. To bude par mesicu fungovat a pak vypukne natvrdo obcanska valka…

 

Vsechno je podle planu…

(BIBLE-MATOUŠ 24)

 


Nepřihlášený uživatel

#6723

2016-01-09 21:17

Sobotka po lízání prdelí.

 

Kokopelli

#6724 Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00

2016-01-09 21:18

#6714: - Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00 

 Čudujem sa že to ľudia stále eště znáša ..... kamoška bola na Silvestra v Kolíne a hovorila mi že tam na námestí takmer nevideli bielych, samí cigani a černoši .... cítili sa tam fakt blbo a potom som sa dozvedel v telke že boli aj pokusy o znásilnenia, jej sa našťastie nič nestalo, ale pekne to jebe tej Merkelke .... teraz to vidí čo tam za lúzu púšťa, hlavne ľutujem tích domácich čo to musia trpieť


Nepřihlášený uživatel

#6725 Re: Re: RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF

2016-01-09 21:39

#6718: Zlaté USA - Re: RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF  

 Rozdíl je v tom, že zatímco Rusko se staví na stranu legitimní syrské vlády, USA křivácky podporuje jen rebely. Rusko nepodporovalo Taliban a al-Kajdu v Afghanistánu, Rusko neuvrhlo Irák a Libyi v chaos svržením Saddáma a Kaddáfího, nepodporuje "umírněné" islamisty v Sýrii, kteří na "osvobozeném" území vyvražďují křesťany, kteří do nedávna žili jako jedna z mála křesťanských komunit v arabském světě ve svobodě, Rusko nebombardovalo bratry Srby a neuzmulo jim Kosovo ve prospěch teroristů a narkobaronů, to jsou ty dramatické rozdíly. Ale chápu, že primitivnímu mozečku, kterej žere ty nesmysly, kterými nás krmí mainstream a bere všechny ty kydy nekriticky za jedinou pravdu, tyhle souvislosti jen těžko mohou docházet. Žij si dál svůj americkej sen hlupáčku, však ty jednou taky procitneš a tvrdě dopadneš ¨na studenou zem reality :-)