Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6726 Re: Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00

2016-01-09 22:44

#6720: - Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00 

 Tak se na to podívejme. Na Silvestra si tlupy arabášů klidně bez ostychu okrádají a znásilňují a neschopná policie dělá, že to nevidí, tisku se přikáže, ať o tom mlčí a v žádném případě to nespojuje s imigranty a když chtějí občané demonstrovat proti bordelu, co tam ta pakáž dělá a naprosté zvůli politiků, tak demonstraci rozpustí a zaútočí na ně slzákem. S nechutí sleduji, jak nám v Německu vzniká stejná totalita jako v Rusku. Hanba! A tuhle zemi nám chce někdo dávat za vzor demokracie a na Rusko budou jen plivat špínu?


Nepřihlášený uživatel

#6727 Re: STOP UϟϟA!!!

2016-01-09 23:26

#6712: - STOP UϟϟA!!! 

 No jasně, USA iniciovala vznik IS, podporuje pašeráky imigrantů a organizuje svoz imigrantů ze všech končin islámskýho světa a sama uprchlíkům zavírá hranice a má jen smích z toho, do jakých sraček se Evropa (především díky padlé Anděle Merkelové) propadá!


Nepřihlášený uživatel

#6728

2016-01-10 03:48

Jaká demokracie?, když občan není vyslyšen nemůže spolurozhodovat a ani petice nejsou respektovány,stávky proti EU jsou rozháněny slzným plynem,občané nejsou informováni,dokonce falešně informování.Nejednání EU se omlouvá a peníze,které dostaneme stejně neumí vláda čerpat přetože se stále hovoří,,že na nic nejsou peníze.Jarmila Šimonová

Nepřihlášený uživatel

#6729 OHLEDNE MIGRACE A ISLAMIZACE EVROPY

2016-01-10 09:56

VCERA NA ČT H..... BEZEL FILM S UMIRNENOU OPOZICI ISLAMSKEHO STATU a ty media jako Aeronet.cz tak ty nenahanej strach lidem protoze oni nam rikaj fakta a ukazuji jak Emaile Sobotky od jedne skupiny Heckeru sem se presvecil vcera ze to TV se snaži nahanet strach občanum ČR NE AERONET.CZ protoze furt tam poustej na ČTveci co se snaži zmanipulovat mysleni lidu a plus jim nahnat strach aby se podvolilo lidstvo ČR od 6.1.016 bylo vsude po svete plno demonstraci Kurdove v Pařiži pak dalsi demonstrace aji v NY v USA aji v oregonu vse najdete na youtube po (PEGIDU 9.1.) VSE NA RUPTLY TV!!!A NASE POSRANA ČT MLČÍ!! A ZE BUDE NA ČT H.... VYSILANO 168H O SOBOTKOVICH EMAILECH dokument Komunikační strategie vlády TO NAS NEZAJIMA ASPON SE UKAZALO KDO CHCE VYZABIJET LIDI ČR VLASTENCE VELKE DIKY HECKERUM A DEMOKRATICKYM MEDIAM SPUTNIK,AERONET,A WHITE-MEDIIM

JE NA CASE VYJIT DO ULIC A SVRHNOUT VLADU JAKO TO UDELALO SE V OREGONU HOSPODARI TOHO MELY DOST TAK VYSLI UDELAT PORADEK A VYZVALI PATRIOTY NA POMOC SE ZBRANEMI DELEJTE MOLOTOVI,ZBROJME SE VLK NIKDY NESTOUPI DO HNIZDA PLNE OVECEK KTERE SOU OZBROJENE AZ PO ZUBY 

PODLE ZAKONA MAME PRAVO TAK JEDNAT JSME V PRAVU!!!

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

LEGALNE NA SEBEOBRANU TVRCI RÁŽE UŽ SOU NA PRUKAZ!!!

Flobertové revolvery kal. 6mm jsou vhodné pro nácvik střelby. Flobertka je palná zbraň se sníženým výkonem, který ukládá zákon na 7,5J. Díky tomu, jsou volně prodejné od 18 let, bez nutnosti vlastnit zbrojní pas. Přesná střelba z těchto zbraní je dána kvalitou střeliva a délkou hlavně. Pro střelbu na vzdálenosti 10-15m doporučujeme hlavně s délkou 4 a 6".

DELEJME DOMOBRANY A POSILEJME JE ZPET CHRANME SI HRANICE A OKRAJE NASI ZEME ALE NEVYPROVOKUJTE KONFLIKT O TO JIM TOTIZ JDE ABY BYLA OBČANSKA VALKA VSUDE PO EVROPE A PAK ABY UTOCILO SE NA RUSKO AZ BUDE UBYTEK POPULACE PODLE NWO A ABYCH NEZAPOMEL KŘESTANÉ NEMUZOU ZA TO CO SE DEJE VE SVETE VINA JE V SYSTEMU KTERY KONA PODLE EVANGELII V BIBLI MADARSKO TO HNED PROKOUKLO A RUSKO O CO JDE USA A TURECKU POMOCI MIGRACE DOCILIT NEBEROU UPRCHLIKY

Vlastenec

#6730 Re: Re: Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00

2016-01-10 10:40

#6726: - Re: Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00 

 Je to tak. Oklikou jsme se dostali zpátky do poměrů, proti kterým lidé v listopadu 1989 cinkali klíči na českých náměstích. Opět se sdělovací prostředky v obavách z cenzorů a možného následného postihu snaží před občany zatajit všechny skutečnosti, které nezapadají do lživého obrazu společnosti předkládaného občanům vládnoucí vrstvou. Už zase se lidé bojí závažné společenské nešvary a politické nepravosti otevřeně kritizovat a veřejně mluvit o svých skutečných zkušenostech a názorech, aby nebyli systěmem označeni za nebezpečné extrémisty a škůdce společnosti a neuzavřeli si tím přístup k pracovní kariéře, případně aby o svoje dosavadní lukrativní pracovní místo nepřišli. Už zase je nám vnucováno, že musíme svůj vlastní národní zájem podřídit velmocenským plánům a choutkám našeho údajného spojence a ochránce, který nás však jen využívá jako svoji kolonii a poslušné vazaly.


Nepřihlášený uživatel

#6732

2016-01-10 12:43

Státní tajemník pro imigraci

Multikulti levičáci lobbují za vytvoření nové funkce - vládního zmocněnce pro integraci imigrantů. 13. října proimigrační aktivisté J. Patočka, Martin Rozumek a další poslali Sobotkovi požadavek na novou funkci. Informovali o tom svého kamaráda Novotného a domlouvají se na společném zákulisním lobbingu.
 
J. Patočka je levičácký intelektuál a novinář, kovaný neomarxista a pro-imigrační aktivista. Už fakt, že Sobotka má kolem sebe takovou špínu je dostatečným důvodem ke svržení této vlády.


Nepřihlášený uživatel

#6733

2016-01-10 12:44

V příloze byl následující dokument :

1-


Nepřihlášený uživatel

#6734

2016-01-10 12:45

V příloze byl následující dokument :


Nepřihlášený uživatel

#6735

2016-01-10 12:48

Analýza a komunikační doporučení pro členy ČSSD a vlády

 

24. 6. 2015 dostal premiér Sobotka následující dokument. Neomarxista Novotný v něm lobbuje za přijetí imigrantských kvót a prosazuje, aby se ignorovalo bezpečnostní hledisko a aby se nebral ohled na názory a vůli české veřejnosti.

 

Některé fráze z tohoto dokumentu se později objevily v prohlášeních Sobotky a členů vlády, např. narážky na "fašizaci společnosti", nebo vyjádření, že v otázce imigrace a menšin nemají být brány ohledy na názory většiny národa.

Nedovolme politickým parchantům dělat na nás podrazy !!!

#6736 Nedovolme politickým parchantům dělat na nás habaďůru !!!

2016-01-10 12:51

U nás v Česku je absolutní (většinový) odpor lidí = národa proti hordám migrantů a proti invazi islámu (Bohu díky za to = za tento odpor) ... ale politici už přemýšlejí, jak oslabit tuto nevoli národa, jak ji obejít a zradit nás, a jak zadními vrátky sem (v)pašovat hordy uprchlíků !!!

Nenechme si zničit naši zemi, naše životy a naše rodiny !!! ... Nesmíme v odporu polevovat, ale odpor vůči invazi stupňovat !!!

Jestli si muslimáci myslí, že jim tuto zemi dáme bez boje (že jim alláh daruje Evropu jako na stříbrném podnose), bez zbraní a bez jediného výstřelu, tak se šeredně mýlí. ... A až lidé budou muset hájit své rodiny a životy před islámem, nastane mela !!!


Nepřihlášený uživatel

#6737

2016-01-10 12:54

K jednání koordinačního výboru o migraci


Email Sobotkovi z 9. listopadu. Opět se opakují extrémně demagogické a manipulativní žvásty - nepřijmeme-li imigranty, způsobíme humanitární katastrofu ...

 

Nechybí ani lobbing za nové funkce, nové pravomoce a nové zakázky pro levičácké multikulturní neziskovky ( NNO = neziskové nevládní organizace).


Nepřihlášený uživatel

#6738

2016-01-10 12:55

K jednání koordinačního výboru o migraci

Email Sobotkovi z 9. listopadu. Opět se opakují extrémně demagogické a manipulativní žvásty - nepřijmeme-li imigranty, způsobíme humanitární katastrofu ...
 
Nechybí ani lobbing za nové funkce, nové pravomoce a nové zakázky pro levičácké multikulturní neziskovky ( NNO = neziskové nevládní organizace).


Nepřihlášený uživatel

#6739

2016-01-10 12:56

Migrační večerníček

Jan Král patří do týmu proti-českých lobbistů za přijímání imigrantů. Zde posílá informace o jejich plánech z jednání koordinačního výboru pro migraci.
 

Tento email také přináší důkazy o pozadí říjnové kauzy útoku lidskoprávníků z OSN na Českou republiku, kteří naši zemi kritizovali, že prý porušuje práva imigrantů. Je vidět, že OSN proti nám poštvaly rakovinné buňky z vnitřku naší společnosti - Šabatová a spol.

Rozmysli si, voliči, koho volíš, abys nebyl za vola !!!

#6740 Rozmysli si voliči, koho volíš, abys nezvolil voly !!!

2016-01-10 12:58

#6737: -  

... a takové lidi si volíme ve volbách !? ... a takovým lidem dáváme důvěru !? ... a takovým lidem dáváme mandár !? ... ABY MĚLI TAKOVÉ "RÁDCE" !? ... aby vládli v naší zemi a rozhodovali o nás a o naších věcech !!!!????

Co moudrého vyjde: ... z rádce, ... když si vláda za poradce volí zrádce !?


Nepřihlášený uživatel

#6741

2016-01-10 13:00

Přístup vlády k imigraci


5. října přeposlal Novotný Sobotkovi komentář k migraci. Přesvědčuje ho, aby prosadil přijetí kvót a přerozdělování imigrantů a aby odmítl strategii navrhovanou Ministerstvem Vnitra, která povinné kvóty nechce.


Nepřihlášený uživatel

#6742 NOVOTNY DOKUMENT

2016-01-10 13:01

V příloze byl následující dokument :


Nepřihlášený uživatel

#6743

2016-01-10 13:02

V příloze byl následující dokument :


Nepřihlášený uživatel

#6744

2016-01-10 13:04

Přístup vlády k imigraci - pracovní verze


Výše uvedenému dokumentu předcházela pracovní verze, kterou Novotný sdílel se Špidlou a dalšími. Obsahuje mnoho zajímavých informací. Domlouvají se, jak působit na Sobotku, aby začal zcela ignorovat národní zájmy i bezpečnost českých občanů a podvolil se multikulturní a pro-imigrační politice západních neomarxistických elit.


Nepřihlášený uživatel

#6745

2016-01-10 13:05

V příloze byl následující dokument 3


Nepřihlášený uživatel

#6746 JE ČAS NA REVOLUCI NA CO JESTE CEKA ČESKÝ NAROD

2016-01-10 13:09

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 


Nepřihlášený uživatel

#6747 Re: Rozmysli si voliči, koho volíš, abys nezvolil voly !!!

2016-01-10 13:50


Nepřihlášený uživatel

#6748 Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-10 15:32

Kancléřka Angela Merkelová odmítá požadavek bavorského premiéra Horsta Seehofera, aby Německo přijímalo nanejvýš 200 tisíc uprchlíků ročně. Tak jestli Němci tu odpornou svini nepopraví jako Rumuni Causescu nebo Iráčani Husajna, tak už fakt nevím.

jarek

#6749 ČT pro děti

2016-01-10 17:21

NEMÁM SLOV..............pustěte si pohádku O Sněhurce od mistra Donutila pro ČT nebo řiťovlezce Sobotku( blbnutí dětí pro islamizaci) MUSÍME TO ZASTAVIT !!!

http://aeronet.cz/news/video-multikulti-snehurka

 

Jaký je islám !!!

#6750 Jaký je islám !??

2016-01-10 18:26

Přidávám odkaz na naprosto hrůzné svědectví člověka, který se infiltroval do učení islámu v české mešitě,vyučuje se v ČR!!! - jak bít ženu, na prsa, přes páteř, aby to nebylo vidět, šÁRIA BY MĚLA BÝT NAD ÚSTAVOU ČR,otázka Mohameda, kdy teroristé, kteří spáchájí sebevražedný atentát, jsou přirovnáváni v Evropě k Palachovi.Jde o poselství o tom, JAKÝ JE SKUTEČNĚ ISLÁM!!! Tento člověk je odsouzen nyní islámem ke smrti, jakmile ho dopadnou.

https://www.youtube.com/watch?v=m3_eXJUe398


Prosím občané,posílejte toto video, uvidíte, co se učí u nás v ČR v mešitách! Nebudete věřit vlastnímu sluchu!Jak strašně a podle nám politici lžou o umírněném islámu! LIDÉ, TO JE ČIRÁ A NEFALŠOVANÁ HRŮZA, CELÝ ISLÁM, agresivnní náboženství již ve svých kořenech.