Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6751 Re: Re: Rozmysli si voliči, koho volíš, abys nezvolil voly !!!

2016-01-10 20:03

#6747: - Re: Rozmysli si voliči, koho volíš, abys nezvolil voly !!! 

 Taky budu volit Okamuru - mile mne prekvapil program jeho strany SPD na facebooku. Rozumny ve vsech bodech. A udelal i tuhle petici, coz se pocita.

To, jak to tady mrsi socdem s Babisem, je uz neunosne. Jak slysim Pelikan nebo Stropnicky z ANO, pokousi se o mne infarkt.

Okamura je naproti tomu skvele reseni - proto se taky proti nemu spojil cely parlament a media. Socdem pujdou od valu urcite, ale uvidime, jestli zvitezi zdravy rozum, nebo promuslimska kobliha. Babis muze mlzit jak chce, ale vzdycky pujde na ruku Evropske komisi a Nemecku - velky kapital pujde vzdycky s velkym kapitalem a nas obycejne lidi klidne predhodi muslimum. A na odvolatelnost nebo primou demokracii u Babise muzeme zapomenout. 

A posledni vec - volim jedine tu stranu, ktera postavi na hranicich plot a pohranicniky. Jak se sem migrant dostane, je nedeportovatelny. Okamura uz o plotu mluvi davno. Zadna jina strana v parlamentu ne. Socdem i Babis misto toho mlzi o par vojacich v Recku, kteri tam jenom budou lovit dalsi ubohe zeny a deti. 

Zmrdobijec

#6752 Re:

2016-01-10 21:04

#6741: -  

 Co je to za zmrda, ten Oto Novotný? Ten imigrantofilní zmrd by zasloužil pošlapat xicht! Klidně mu a Kohoutovi zaplatím letenky do Sýrie, ať si nastavují krky pro jejich běženecký chudáčky, ale ať si neberou jako rukojmí svojí debility občany tohoto národa!! Já nechci aby to tady vypadalo jako va Francii, Německu,. Švédsku!!

Zmrdobijec

#6753 Re:

2016-01-10 21:08

Pokud dáme každému Syřanovi, Afghánci, Eritrejci či Libyjci šanci zvolit si mezi životem a smrtí život, staneme se svědky a viníky katastrofy obřích rozměrů našich vlastních občanů, nastražených jako kořist téhle mohamedánské chátře!! Jen bych dodal, že tohle by mělo být naprosto jasné každému sociálnímu demokratovi, ale nikoliv neomarxistickýmu praseti jako je Oto Zasraný, pardon, Novotný!!

Zmrdobijec

#6754 Re: ČT pro děti

2016-01-10 21:11

#6749: jarek - ČT pro děti 

 Co to pouští našim dětem za sračky!!!!???? Zlatí komunisti, to ani za nich nebyla taková zkurvená propaganda!!

Zmrdobijec
Nepřihlášený uživatel

#6755 Re:

2016-01-10 21:14

#6745: -  

 Pokud dáme každému Syřanovi, Afghánci, Eritrejci či Libyjci šanci zvolit si mezi životem a smrtí život, staneme se svědky a viníky katastrofy obřích rozměrů našich vlastních občanů, nastražených jako kořist téhle mohamedánské chátře!! Jen bych dodal, že tohle by mělo být naprosto jasné každému sociálnímu demokratovi, ale nikoliv neomarxistickýmu praseti jako je Oto Zasraný, pardon, Novotný!!


Nepřihlášený uživatel

#6756 Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-10 22:22

#6748: - Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Tady se naplno projevuje ono známé úsloví, že i cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly. Tahle zatracená ženská je největším neštěstím pro Německo. To co tam panuje teď, je slabý odvar, následky její nepříčetné politiky se naplno projeví až v nejbližších letech. Němci ji budou proklínat, ale bude jim to prd platné. Šanci zavčas ji masovými demonstracemi měli. Nevyužili jí, tak za to budou platit. 


Nepřihlášený uživatel

#6757

2016-01-11 07:51

VIDEO: Multikulti Sněhurka pro děti na ČT podle notiček poradce premiéra Sobotky. Uniklé emaily opravdu dokazují, že ČT točí pohádky pro děti podle tezí poradců premiéra a zájmů NWO!

Před několika dny vypukl v Česku skandál ohledně uniklých emailů premiéra České republiky Bohuslava Sobotky. O kauze jsme již psali zde. Jeden z dokumentů obsahoval rady Bohuslavu Sobotkovi od jeho poradce Oty Novotného ohledně působení na emoce české veřejnosti a řeč byla i o tvorbě pořadů na ČT, kde se v emailech zmiňuje jméno Zdeňka Svěráka a pohádek pro děti, které by měly mít multikulturní náboj. Nevíme, zda-li pan Svěrák se na tomto projektů podílí, ale dnes nás do redakce upozornil jeden z našich čtenářů (a moc mu děkujeme), že Česká televize vyrobila pohádkové čtené pásmo s Miroslavem Donutilem a jedna z tradičních pohádek, která v českých rodinách je definicí dětství, pohádka o Sněhurce, je v podání pana Donutila „zmodernizována“, lépe řečeno „zmordována“, do podoby multikulti propagandy, která má děti naučit tomu, že tmavá pleť je prostě ta nejlepší, protože bílá kůže je prostě na nic.

Pohádka je natolik „pozitivně rasistická“, že mi doslova až zaskočilo v krku a musel jsem si tento bizarní výrobek Kavčích hor přehrát dvakrát, abych se ujistil, že mi nepřeskočilo a nemám vidiny a slyšiny. Okamžitě mi došlo, že uniklé emaily Bohuslava Sobotky, kde pan poradce Novotný píše o večerníčcích pro děti na ČT, odrážejí realitu toho, odkud vychází iniciativa ČT. Kdo úkoluje producenty pohádek na ČT, aby českým dětem, namísto pohádek pana Wericha, Erbena, díla Boženy Němcové, pana Drdy, Aloise Jiráska a dalších, předkládali multikulturní propagandu.

VICE-VIDEO: Multikulti Sněhurka pro děti na ČT podle notiček poradce premiéra Sobotky. Uniklé emaily opravdu dokazují, že ČT točí pohádky pro děti podle tezí poradců premiéra a zájmů NWO!


Nepřihlášený uživatel

#6758

2016-01-11 07:53

Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!

Boj hackerů ze skupiny White Media s českou vládou se rozhořel naplno. Hackeři dnes v podvečer na svém webu zveřejnili další várku emailů (balík č. 3) a tentokrát už to není žádná legrace. Trofejní kolekce emailů ze schránky Bohuslava Sobotky totiž obsahuje i tajné materiály tzv. Protiteroristických opatření, které by měly být v ČR přijaty. V dokumentu je však odhaleno, že jde de facto o kopii německého zákonaNationale Sicherheitsgesetz z poloviny loňského roku. V dokumentu se totiž uvádí stejné hrozby, které v Německu ošetřuje nový zákon ohledně národní bezpečnosti. Vláda chce sledovat provozovatele webů, kteří jsou „původcové závadových stránek“, což je doslova okopírovaný termín právě z německého Nationale Sicherheitsgesetz, který lze implementovat na jakoukoliv webovou stránku, která je jenom trochu v rozporu s principy a tezemi III. systémového kroku nasunování NWO v zemi.

Vláda dále chce ustanovit retenci dat mobilním operátorům, zachytávání IP adres a portů nejen odchozího zařízení, ale i cílového příjemce. A to je opět okopírované z německého zákona. Jde o to, že policie tak může stíhat nejen provozovatele „závadové“ stránky, ale i veškeré návštěvníky. Čistě teoreticky, pokud by tyto úpravy zákona vstoupily v platnost, tak navštívení stránek White Media by bylo stejným trestným činem, jako provozování těchto stránek.

Dále se v dokumentu navrhuje, aby provozovatelé portálů jako třeba Seznam.cz nebo Centrum.cz měli stejnou povinnost uchovávat nejen „queries“ (dotazy), ale i celou datovou komunikaci, tedy dotazy uživatele vkládané přes klávesnici a celý metadatový seznam pohybu na portálu, jako mají tuto povinnost soukromí podnikatelé v komunikacích v ČR. To znamená povinnost 100% logování a 100% retence dat na vstupu po dobu 6 měsíců, v některých případech až 12 měsíců. Toto nemá nic společného s terorismem, protože teroristé určitě nebudou na Seznamu.cz hledat plán na výrobu plastické trhaviny, zbraně nebo stingery.

BALIČEK.Č.3

Screeny č. 4 až 11 : Do soukromé schránky si 19.11. přeposlal dokument Min. vnitra podléhající utajení.

Screeny č. 8 až 11 : Vláda chce, stejně jako v Německu, pod hlavičkou "protiterorist. opatření" posílit omezování a sledování internetu. Místo imigrantů budou pronásledováni nacionalisté, budou mazány proti-imigrační komentáře, poroste cenzura.
Screeny č. 2, 14 .. : Protlačování svých lidí do dozorčích rad veřejnoprávních médií

VZKAZ ZRÁDCŮM NÁRODA : Pokud bude někdo z nás zatčen, nebo zařídíte zrušení našeho webu, dostanou se na veřejnost kompletní obsahy Email schránek Sobotky a dalších členů jeho gangu. Navíc by vám pak hackeři vyhlásili totální válku. Nacionální revoluci nezastavíte a za každé pronásledování nacionalistů přijde radikální odveta.

VICE-Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!

Gregor

#6759 Re: Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00

2016-01-11 08:15

#6720: - Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00 

 Prý dorazily 3000 lidí, ale je to žalostně málo vzhledem k vážnosti situace. Připadne mě, že ti pošahaní Skopčáci se vyloženě těší, až je budou musulmani přepadávat a okrádat, Skopčandy se těší, až je budou znásilňovat, zřejmě jsou ty xenofilky naěšené na pořádné černé ocasy, pokud možno nakažené HIV, ať to mají i s dárečkem, když už nemohou kvůli imigrantům ani pořádně slavit Vánoce.


Nepřihlášený uživatel

#6760

2016-01-11 09:33


Nepřihlášený uživatel

#6761 Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-11 10:50

#6748: - Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Až chcípne ta zasraná fašounská kurva merklová, tak bude celá Evropa slavit. Mám pro tu příležitost ve sklepě několik lahví šampaňského. To není možný, aby se v Německu nenašel v nejbližších týdnech nějaký Breivik a nezprovodil tu kurvu ze světa. Čím dřív, tím líp, ta svoně skopčácká musí zemřít!!! 


Nepřihlášený uživatel

#6762 white media

2016-01-11 10:57

Hackeři dnes v podvečer na svém webu zveřejnili další várku emailů (balík č. 3) a tentokrát už to není žádná legrace


Nepřihlášený uživatel

#6763

2016-01-11 11:14


Nepřihlášený uživatel

#6764 Re: Re: Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00

2016-01-11 11:17

#6759: Gregor - Re: Re: Demonstrace v Kolíně nad Rýnem dnes od 13:00 

 Nojo, Kolín nad Rýnem, to jsou ti západní, tedy hloupější Němci. Stát se to v Lipsku nebo Drážďanech, tak PEGIDA trhne minimálně padesátku.


Nepřihlášený uživatel

#6765

2016-01-11 11:42

ať si domyslí každý sám ...

#6766 Nesmím být konkrétní, abych nebyl žalovatelný ...

2016-01-11 12:21

"Někdo má moudrého premiéra a hloupého prezidenta ... a ...

jiný zase moudrého prezidenta a hloupého premiéra ... ale:

asi nikdo nemá moudrého prezidenta i premiéra v dnešní době ...

(ještě tak spíše se vyskytne možnost hloupého prezidenta a hloupého premiéra !?!) ... !"

... OVŠEM NÁROD NESMÍ BÝT NIKDY HLOUPÝ = NA MOUDROST SKOUPÝ !!!

Největší zlo na světě !?

#6767 Největší zlo na světě !?

2016-01-11 12:23

ISLÁM !!! ... a pro Německo a EU = MERKELOVÁ !!!


Nepřihlášený uživatel

#6768 Video: Silvestrovská noc v Kolíně nad Rýnem – svědecká výpověď

2016-01-11 13:28

Video: Silvestrovská noc v Kolíně nad Rýnem – svědecká výpověď

Očitý svědek popisuje události silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem, podle něj policie nekonala, co měla. Vzhledem k tomu, že následně byly stejné útoky hlášeny nejen v jiných městech Německa, ale také v Rakousku, Švýcarsku, Finsku a Švédsku (více), vypadá to, že šlo o organizovanou akci.

Zdroj: YouTube

ANO POKUSI O KONFLIKT S EVROPOU A TAK VYVOLAT OBČANSKOU VÁLKU  TENHLE ROK MA DO EVROPY PRIJIT 8MILIONU MIGRANTU AFRICA,ARABIA,EMIRATY,TURECKO,TEDA POKUT UZ NEJSOU V NEMECKU PLUS AFRICANE A ARABOVE MAJ RUZNE NEMOCE AJI MOR A EBOLA A NEKDY AJ HIV MUTACI KTERA STACI JEN SLINOU PRENEST NA ČLOVĚKA (MATOUŠ 24-25)

VICE-Video: Silvestrovská noc v Kolíně nad Rýnem – svědecká výpověď

DUKAZY INFIKOVANÍCH AFRICANU FOTO SE SILNOU MUTACI VIRU HIV TAM SI ŠIMĚTE CHEMICKÝCH OBLEKU PŘEVADĚČU PLUS JAK SE NALODOVALI TAK JE SKENOVALI STEČKOU TYHLE SOU OČIPOVÁNI RFID CELO A RUKA TY MAJ UZ ZIVOT SPOČITANY BUDOU ZNIČENI (ZJEVENI JANOVO 13)

Vlastenec
Nepřihlášený uživatel

#6769

2016-01-11 13:38

80 let po válce a zasraní náckové nám zase vyhrožují, kurvy jedny! Tak to tady máme, nakonec nás napadne Německo


Nepřihlášený uživatel

#6770 DO ROKU 2030 POSLEDNIHO DNE POKUT VYMIZI VIRA V BOHA A J.KRISTA

2016-01-11 14:22

:-( JA CHCI KLIDNEJ ŽIVOT JA NECHCI BYT NA UTEKU ZKRS VIRU JA CHCI ABY TENHLE SVET BYL MIRUMILOVNEJ PRISTI SVET BUDE BEZ ZLA TAK JE PSANO!!!V PRISTIM NOVEM SVETE TAHLE ZEM BUDE MIT JEN VERICI A NEBUDE EXISTOVAT ZADNY ISLAM A VALKY TAK JE PSANO BUDE OBNOVA CELÉ ZEMĚ PO ZNIČENÍ VŠEHO NA ZEMI NIKDO SE NESCHOVÁ DO BUNGRU A DALŠICH PROTIATOMOVICH KRITU VSE BUDE ZNICENO AZ TU NEBUDE VIRA V BOHA A J.KRISTA A JESTE VAM REKNU DUVOD PROC UMIRAJI DOST STARI NEMOHOUCI LIDE TY BY TOTIZ AZ NASTANE DOBA UTEKU NEDOSLY KLIDU TAK BUH SI JE VOLA TED TY STARY LIDI ABY JE VYSVOBODIL A NA TY CO MOHOU A NIC JIM NENI TY MUSEJ VYTRVAT KE PRICHODU J.KRISTA TAK JE PSANO A TEN KDO VYTRVA A NEZABIJE BUDE SPASEN A NEVYCHLADNE MU LASKA A CIT!!!PROCTI SI MATOUŠOVO EVANGELIUM CELÉ TAM MAS VSE ZJEVENE AJI CO SE CHYSTA V IZRAILY VERICI SOU SCHOVANI A CEKAJ NA PRICHOD REKLA ME TO JEDNA VERICI ČEŠKA CO TAM MA PŘIBUZNÉ NEBUDU JMENOVAT 

Demokrat

#6771 Merkelová = Hitler

2016-01-11 14:35

Německá sluníčková totalita se v posledních dnech řadí mezi nejtvrdší diktatury světa. V TV otevřeně lže, cenzuruje jakékoliv negativní zprávy na uprchlíky, cenzoři na internetu mažou politicky nekorektní příspěvky, proti řádění imigrantů policie nijak nezasahuje, naproti tomu názorové oponenty rozhání vodními děly a slzným plynem. Je to odporné. A tuhle totalitní zemi nám dávají naši politici za příklad? Hanba!


Nepřihlášený uživatel

#6772 Re:

2016-01-11 14:46

#6769: -  

 Starýho psa novým kouskům nenaučíš. Pro dobro Evropy už by měl někdo ty šovinistický fricky konečně smést z povrchu zemskýho! A ten Němec kdo nesouhlasí s makrelou, tomu bych dal azyl jinde v Evropě. Místo Germánie bych zanechal divočinu kam budou chodit zbytek Evropy na ozdravný pobyty.


Nepřihlášený uživatel

#6773

2016-01-11 15:03

Čechy krásné,Čechy mé..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#6774 Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-11 15:13

#6748: - Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Podle mně buďto Merkelová plní plány velkého bratra. Ale prsty v tom má zcela především Saúdská Arábie, to si jsem 100% jistý. Němcům přece nabízeli stavbu stovek mešit. Je to logický - někam se musí chodit modlit a ve stávajícím počtu by se do současných pár mešit vůbec muslimové nevešli. Druhá možnost je, že se Merkelová naprosto zbláznila. Už jen podle jejích současných fotek docela dost pochybuju o jejím duševním zdraví. Anebo připadají v úvahu oboje možnosti... 


Nepřihlášený uživatel

#6775

2016-01-11 15:24