Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6851

2016-01-15 18:04

Co předcházelo imigračnímu Armagedonu? Je to celá klika zločinců! A jedou v tom všichni, elity, potentáti, vlády, zastupitelstva, obce i naivní obyvatelstvo s nataženou rukou pro dávku, dotaci nebo kompenzaci. Konopný provaz na krku jako povinná ozdoba nové doby?

V posledním týdnu se nejen našemu Sobotkovi někdo podíval do mailů, ale to samé se stalo, z již dřívějších jejích postojů, nezpochybnitelné válečné štváčce Clintonové. Dle zpráv jde o instrukce ne jako u nás, jak manipulovat tupé stádo lidu vlastního, ale přímo o raporty o proběhnuvších masových vraždách Libyjců kýmsi, koho kdosi z vlády USA za tímto účelem najal!!! Prý za to Clintonovou do 60 dnů v USA obžalují. No, nechme se překvapit. Problém však je, že ona je jen malé kolečko v celé klice zločinců, kteří uchvátili vládu nad kdysi svobodnými USA.

V posledním týdnu se nejen našemu Sobotkovi někdo podíval do mailů, ale to samé se stalo, z již dřívějších jejích postojů, nezpochybnitelné válečné štváčce Clintonové. Dle zpráv jde o instrukce ne jako u nás, jak manipulovat tupé stádo lidu vlastního, ale přímo o raporty o proběhnuvších masových vraždách Libyjců kýmsi, koho kdosi z vlády USA za tímto účelem najal!!! Bližší informace naleznete například zde. Prý za to Clintonovou do 60 dnů v USA obžalují. No, nechme se překvapit. Problém však je, že ona je jen malé kolečko v celé klice zločinců, kteří uchvátili vládu nad kdysi svobodnými USA.

 

SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády

 

VICE-Co předcházelo imigračnímu Armagedonu? Je to celá klika zločinců! A jedou v tom všichni, elity, potentáti, vlády, zastupitelstva, obce i naivní obyvatelstvo s nataženou rukou pro dávku, dotaci nebo kompenzaci. Konopný provaz na krku jako povinná ozdoba nové doby?


Nepřihlášený uživatel

#6852

2016-01-15 18:41

Tak už se vyserte na to vaše kníkání, zachovejte se jak chlapi, bouchněte do stolu a táhněte z EU konečně do prdele, knedlovepři.


Nepřihlášený uživatel

#6853

2016-01-15 19:33

TOHLE SE PODOBA NA MIGRACI

ALE TO JE ZE STAREHO ZAKONA TED JE NOVÝ ZÁKON TAK ŽE SE NAPLNUJE (MATOUŠ 24 KAPITOLA)

V BIBLI TO ZNI JINAČ TOHLE JE PROROKOVANO NĚCO PRED KRISTEM NEŽ KRISTUS PAK VSTOUPIL NA ZEMI-

Izaiáš 12-13

13To proto, že otřesu nebem
a země se pohne v základech
horlením Hospodina zástupů
v den, kdy vzplane jeho hněv.
14Jako vyplašená gazela,
jako stádo, jež nikdo nesvolá,
každý se vrátí za svým lidem,
každý uteče do své země.
15Každý nalezený bude proboden,
každý dopadený padne pod mečem.
16Jejich nemluvňata budou utlučena
před jejich očima,
jejich domy vyloupeny,
jejich ženy znásilněny.

 BRZY NASTANE CAS SE POKRTIT MATOUŠ 24 JE BLIZKO A PRICHOD TAKY

Leoš Jára

#6854 Konec demokracie v čechách

2016-01-15 21:08

Tak jak skončila naše petice o referendu proti EU?

Hlasovalo se ve sněmovně kdo je pro aby bylo a kdo je proti. Pro bylo SPD (možná i pár jiných) a ostatní proti.Kdo by to byl řekl ..Zkrátka pokud se občané chtějí postavi něčemu na odpor nemají sebemenší šanci. Občané nemohou tedy proti špatnostem ,žádným způsobem zasáhnout. To mi jako demokracie nepřipadá.Jsem dost chytrý na to ,abych někoho zvolil ,ale ne zas tak abych ho mohl odvolat..Po tom co se nyní stalo začínám mít obavy ,jak je to s vyhodnocováním voleb..Při pozorování politiky v naší zemi a ostatních zemí EU,mám pocit, že země EU jsou pod PROTEKTORÁTEM Bruselu. Protektorátní správce ČR je Sobotka v Německu Merkelová..A pod kým je ten Brusel ..pod USA

Mám pocit ,že jsme se dostali tam ,kde jsme byli pře 27 lety..jo jo utíká to..Jen jestli né ještě hlouběji..()()

Vážení máme před sebou hodně dlouhou a kamenitou cestu k té demokracii . Kdy už bude sakra ta Česká republika zase naše.


Nepřihlášený uživatel

#6855

2016-01-16 08:41

Jsem presvedcen ze o techto strankach kde se podepisuji petice,vi jenom male mnozstvi obcanu,takze by se mela informovanost obcanu rozsirit.Informace zaslu svym znamym.Taktez si myslim ze referendum by melo obsahovat druhy bod a to vystoupeni z EU,nebot jsem presvedcen ze USSA nas obsadi v nejblizsi dobe.Dle informaci jiz zde ma byt par stovek US okupantu.Navod na odstoupeni zradne vlady a potrestani politickych prostitutu si kazdy muze a mel by precist na ,,Island,,.To je mustr pro ceske obcany proti kolaborantum a zlodejum.

Nepřihlášený uživatel

#6856 Re:

2016-01-16 15:14

#6855: -  referendum by melo obsahovat druhy bod a to vystoupeni z EU

Dobrý den, nevím, co jste podle svého názoru podepsal, jestliže požadujete, že "referendum by melo obsahovat druhy bod a to vystoupeni z EU". Na titulní straně této petice je přece její plné znění, kopíruji níže. Jinak petici mezitím petiční výbor sněmovny před pár dny zamítl - zejména poslanci ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - více informací je v některém z předchozích komentářů nebo v tisku.

------------------

Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Schválení povinných kvót pro přerozdělení imigrantů Evropskou unií představuje zásadní porušení suverenity a nezávislosti České republiky. Jde o akt srovnatelný s událostmi března 1939 a srpna 1968. Po tomto násilí k právům naší země bude následovat útok na demokratická práva a svobodu občanů. Půjde především o znemožnění referenda jako projevu vůle občanů. Je dnes zřejmé, že probíhá cílená destrukce českého státu. Politické hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) již třikrát prosazovalo v Parlamentu České republiky přijetí ústavního zákona o referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie. Odpovědí je arogance vládních stran i stran takzvané opozice. České politické elity zradily vlastní občany a prodaly naši státnost. Slyšíme jen plané sliby a vidíme prázdná gesta.

Sliby a gesta, které mají oklamat občany. Imigrační krizi vyvolala politika Evropské unie a USA. Cílem je likvidace národních států, islamizace a vytvoření evropského superstátu. Hnutí Svoboda a přímá demokracie povede nekompromisní politický zápas proti těmto plánům.

V souladu s Petičním zákonem č. 85/1990 Sb. vyhlašujeme petici za referendum o 
vystoupení České republiky z Evropské unie.

Text petice:

„Žádám parlament České republiky, aby přijal ústavní zákon umožňující
občanům České republiky rozhodnout v referendu o vystoupení České
republiky z Evropské unie.“

Vážení spoluobčané, žádáme Vás o podporu této petice. Je to naše země,
země Česká, náš domov.

Tak jak jsme slíbili, spouštíme i papírovou a právně závaznou verzi této petice, která při dostatečném počtu podpisů bude předmět jednání v Parlamentu. Postup: stáhněte si PDF kliknutím na tento odkaz, vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel a známých, případně zřiďte podpisové místo, a poté zašlete podepsané archy na adresu Tomio Okamura Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 - Malá Strana. Každý podpisový arch, třeba i s jedním jediným podpisem, hraje ve výsledku nesmírnou roli. Můžete si být jistí tím, že nenecháme vaše podpisy zapadnout a že budeme na základě těchto podpisů v Poslanecké sněmovně iniciovat hlasování o vypsání referenda za vystoupení z Evropské unie!

Za parlamentní hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD),

Tomio Okamura - předseda hnutí SPD

Radim Fiala - místopředseda hnutí SPD

Jaroslav Holík - poslanec za SPD 

---------------------------------------


Nepřihlášený uživatel

#6857

2016-01-16 20:16

My nejsme lidé, kteří se zdráhají podat pomocnou ruku těm, kteří to potřebují, ale pouze těm, kteří budou ctít naše zákony, naše pravidla a naše tradice. Situace v Německu ukazuje, že drtivá většina běženců si otevřenou náruč a pohostinost nezaslouží! Tohle je naše zem a jen my budeme rozhodovat, koho přijmeme a koho ne a žádná unie, žádná Merklová nám do toho nemá co kecat. My jsme stále občané svrchované země, takže si Schulzi, Junckere a další polibte prdel!


Nepřihlášený uživatel

#6858

2016-01-16 23:05

Přijímat dobrovolně imigranty převážně muslimské víry? Nesmysl, říká rozum. Směšné, tvrdí hrdost. Riskantní, brání se zkušenost. Neohleduplné vůči vlastním lidem, šeptá srdce. Nutné, tvrdí EU! Soudě dle posledních vyjádření europolitiků tenhle spolek ztratil poslední zbytky soudnosti a jejich šílená stanoviska pozbývají jakékoliv náznaky zdravého rozumu. Pak se tedy nutně nabízí otázka: Stojí zato v tomto spolku nadále setrvávat? Opravdu EU ve své současné zvrácené dekadentní multikulti podobě ještě dokáže být pro státy bývalého východního bloku, které ještě neztratily zdravý rozum, přínosem? Nabízí takové výhody, které by vyvážily všechna ta negativa? Ať uvažuji, jak uvažuji, taková pozitiva prostě nenacházím. Tak si nutně kladu další otázku: Dá se směřování tohoto plnou parou do pekel směřujícího molocha ještě nějak zvrátit? I kdyby, tak země západní Evropy už jsou natolik zamuslené, že jejich deislamizace již není možná. Proto mě neodbytně atakuje třetí a poslední existenční otázka: co nás v tomhle zatraceném spolku ještě drží?


Nepřihlášený uživatel

#6859

2016-01-16 23:09

Byli jsme a budem - Česko.

Nepřihlášený uživatel

#6860 Nevystupujte

2016-01-17 01:57

Ahoj! Jsem Chorvat, ale chci říci - nevystupujte moji Češi z EU, nebo jestli vystoupíte, tak umožníte nama Chorvatama, abychom normálně mohli v Česku pracovat. Pro mě je to prostě utopie ze země! Mezi Čechy domov můj!!!

RAPEFUGEES NOT WELCOME!!!

#6861

2016-01-17 02:02

        


Nepřihlášený uživatel

#6862

2016-01-17 02:10

Britský autobus s dětmi vracejícími se z lyžařského školního výletu z Itálie přepadli ve francouzském pohraničí v Calais imigranti. Zaházeli jej kameny, rozbili skla, mlátili do karoserie, nicméně řidiči se nakonec přece jen podařilo ujet a děti tak zachránit. Totožnost imigrantů, podobně jako u kolínských sexuálních útoků, je těžko zjistit.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-01-17 02:43



Nepřihlášený uživatel

#6864

2016-01-17 06:45

Myslím, že včera bylo pozdě.Je konečně na čase si přiznat, že vstup do EU byl jeden velký omyl.

Nepřihlášený uživatel

#6865

2016-01-17 08:51

Nový světový řád je anti-tezí Bible. Zánik politických systémů na planetě Zemi je nevyhnutelný! Co když ale zaniknou systémy, ale nezmění se myšlení lidí? Je současná migrace počátkem zániku států a mocností podle Bible?

Redakce AE News přináší další zajímavý článek, který provokuje lidské myšlení a nutí člověka přemýšlet o událostech dnešní doby v širších souvislostech. Autorka se nechává inspirovat Biblí, která u mnoha lidí vyvolává alergické reakce, a to zejména v souvislosti se světovou metodologií NWO, Vladimirem Putinem a dalšími. Naše redakce má sice na plány implementace NWO v západní civilizaci jiný názor, role Vladimira Putina je podle našeho názoru spíš projevem jeho vlastenectví, než nedobrých vyšších sil, ale i ruský prezident je jenom člověk, z hlediska božího posuzování tedy není dokonalý.

Níže uvedený text je světonázorem autorky, kde se však zrcadlí velmi znepokojivé momenty, které můžeme již dnes okolo sebe vidět. Zániky politických systémů, migrace, rozpady států, chaos, změna myšlení a chování lidí, to jsou všechno teze NWO. Aby mohl nový svět existovat, nemohou v něm žít špíny současného světa…, píše autorka. To je sice pravda, ale totéž říkají sluníčkáři, neziskovky, vítači uprchlíků. Přisvojili si snad „Boží záměr“ a chtějí realizovat „Království“ bez Boha? Anebo navzdory Bohu? Článek určitě vyvolá mnoho otázek podobného typu.

Nový svět vs. Nový světový řád?

Dnešní svět je složitý svět. Mnozí z nás mají obavy a cítí nejistotu, jsme znechuceni jednáním politiků, máme starosti o budoucnost svých dětí, jsme ohroženi výkyvy počasí a přírodními katastrofami. Nemůžeme se už bez obav pohybovat v zemích a městech, kam jsme ještě nedávno rádi jezdili. Naše práva jsou omezována, elity pomalu ale jistě tvoří NWO. Lidé mají z NWO obavy, někteří přemýšlejí, kam by bylo možné před ním utéci.

Nyní se vám pokusím objasnit současné dění a připravovaný NWO z pohledu, který se na Aeronetu nevyskytuje často, a to z pohledu knihy, na které je založena naše křesťanská společnost, z pohledu Bible.

Všimli jste si také toho, jak téma Bible vyvolá bouřlivou diskuzi? Bible je jedinečná kniha, na jejímž poznání a víře závisí náš věčný život či smrt. A to je velmi vážné. Není divu, že vyvolává emoce. Bible vysvětluje, že dnešní svět leží v moci ničemného (Satana), který ví, že jeho čas brzy skončí, a proto se na světě poměry stále zhoršují. Šíření pravdy o božím slovu ve světě Satana přirozeně vyvolává obrovský odpor. Boží duch pravdy se neslučuje s prolhaným světem, jsou známy i případy, kdy kázání pravdy stálo život.

VICE-Nový světový řád je anti-tezí Bible. Zánik politických systémů na planetě Zemi je nevyhnutelný! Co když ale zaniknou systémy, ale nezmění se myšlení lidí? Je současná migrace počátkem zániku států a mocností podle Bible?

PŘESNĚ JAK SEM VAROVL DEJE SE PODLE BIBLE PADLY MUSI JIT PODLE BIBLE JINAČ BY TO CO JE PSANO NEDAVALO SMYSL 

DOBA NA ZEMI-ZJEVENI JANOVO 13-MATOUŠ 24

BRZY BUDEM AJI SVEDKY PADU BABYLONA EU A POSLEDNIHO PAPEZE JEN ZE NEZ PAPEZ ODEJDE TAK NEJDRIV PRIJDE J.KRISTUS JEHO PRICHOD VYSVOBODI JEHO LID CO VNEJ VERI A PAK JESTE BUH VYTRHNE SVE LIDI A MUZEME SE BAT AJI 7 POLNIC TO PAK BUDE SOUŽENÍ PRO TY CO SE ODVRACUJI OD BOHA A JEHO SYNA CINTE POKANI MATOUŠ 5-6-7  JA SEM TU PROTO ZE SEM PRISEL PROBUDIT LID MY JSME TA CIVILIZACE KTERA MA BYT ZACHRANENA A SNAMI TI KRESTANE S TYCH ZEMI KDE JE ISLAM PROTO ISLAMIZACE EVROPY MY JSME TY CO BRANI PADLEMU V PLNENI SVEHO SVINSTVA PROTO NARODY BILE RASY SE VSUDE BOURI PROTI MIGRACI ONI CHCOU ABY TU BYLY ARABOVE A AFRICANE TY CO MAJ ZNAK SELMY RFID A CAROVE KODY NA STECKY!!!TEN KDO CTE BIBLI JE V OBRAZE TEN KDO NECTE BIBLI JE ZASLEPEN NECHTE SE KŘTÍT OD KŘESTANU TO ZE TO MUSI DELAT FARNEJ PO ROKU JE LEZ KRESTANE MUZOU KRIT SVE LIDI VERICI CIM VIC LIDI SPASENO TIM HUR PRO PADLEHO NAJDETE KRESTANA AT VAS ZAUCI DO VIRY J.KRISTA A PAK AT VAS POKRTI CELE EVANGELIUM MATOUŠE JE O J.KRISTU  STACI KDYZ SI TO PROSTUDUJETE A PAK VYHLEDATE KRESTANA JAKO SEM JA NEBO TY CO JAKO JA PROZDRELI!!!ALE MUSITE VERIT V TO CO PISE MATOUŠOVO EVANGELIUM NESTACI POKRITIT ČLOVĚKA JEN TAK BEZ VIRY 


Nepřihlášený uživatel

#6866 Re:

2016-01-17 08:58

#6864: -  

 NIKDY NENI POZDE JEN SI NEOŽIRAT HUBY V HOSPUDKACH A NEVALET SE U TV A PIT PIVO A KONECNE JEDNAT A JIT DO ULIC JSTE MOC ROZMAZLENI A ZMANIPULOVANI SYSTEMEM JSTE SI ZVYKLI NA POHODLICKO TO BRZY SKONCI POKUT SE SEBERETE A POTAHNETE DO ULIC ZA VASE DETI JAK JE VE SKOLACH UZ MANIPULUJOU PRO NWO A ZACINAJ BRZY MICHAT S JINYMA KULTURAMA A AJ SOU PREPADAVANI MIGRATAMA CO BEHAJ SI PO ČR HLAVNE V NOCI A PODVECERY KDY TREBA POUSTITE SVE DETI NA DISKOTEKY A JINE AKCE TAM KDE SOU TABORY JAK SE JIM LIBI TAK KONECNE ZVEDNE TLUSTE PRD...... A ZABRANME PUČU NA NAŠE DĚTI A NA NAS VLASTENCE ČR V NAS JE SILA ONI TO VEDI JSME V PRAVU TO TAKY VEDI MUZEM  JE POTRESTAT ZA VLASTIZRADU K NARODU 

A VOLIM SPD NIKOHO JINEHO


Nepřihlášený uživatel

#6867

2016-01-17 09:01

Světový řád podle Ruska – nový dokument V. Solovjeva s V. Putinem. Video, psaný český překlad, 1. část

V prosinci 21.12.2015 měl v ruské televizi premiéru nový dokument ruského novináře Vladimíra Solovjeva, ve kterém vede rozhovory s ruským prezidentem Vladimírem Putinem. Dokument se věnuje poválečnému rozložení sil ve světě, které vyústilo v rozpad SSSR, bombardování Jugoslávie a rozklad dalších zemí a dále přes Arabské jaro a rozvrat Blízkého východu vede k zavedení Nového světového řádu. První část překladu dokumentu v písemné formě vkládám. 

O tom, co se s námi děje, kam dospěl svět našich otců a jaký svět zanecháme svým dětem. K tomu je nutné se dívat a přemýšlet, poslouchat a analyzovat.

00:23, Solovjev (S): Vladimíre, Vladimíroviči, bude válka? Putin (P): Myslíte tu celosvětovou?

Oliver Stone, americký režisér: Ve světě probíhá spousta dějů, které se rozprostírají napříč všemi zeměmi. Svět je plný symbolů, barev, forem, je nekonečně tajemný a nekonečně hluboký.

Sahra Wagenknechtová, německá poslankyně: Ale ten, kdo současné zřízení světa nazývá ideálním, musí být cynik.

Dominik Strauss-Khan, bývalý šéf MMF: Současný svět je velmi nespravedlivý a učinit jej spravedlivým, musí být jedinou politickou ambicí.

Tomas Grem, politolog USA: Když bude snaha, budou i konkrétní řešení od konkrétních lidí.

01:40, P: Současná situace je velmi nebezpečná. A nyní je třeba zeptat se těch, kteří zavinili tuto situaci: „Chápete nyní, co jste způsobili?

VICE-Světový řád podle Ruska – nový dokument V. Solovjeva s V. Putinem. Video, psaný český překlad, 1. část


Nepřihlášený uživatel

#6868 Re: Nevystupujte

2016-01-17 11:58

#6860: - Nevystupujte 

 LŽE VYSTUPTE Z EU EU NIC DOBREHO NEUDELALA ZASE PISE NEJAKY PSYCHOUS NEBO UCHYL KTERY TU CHCE MIGRACI TAK SE ZASTERKOU ZE JE CHORVAT TUTLA!!!

 Další důvod proč nesmíme tolerovat xenofily: U afrických černochů vědci objevují stále nové mutace viru HIV a jiných nemocí. Pokud se do Evropy dostane nová, smrtící epidemie afrických chorob, pak hlavní vinu budou mít xenofilové vyhledávající kontakt a styk s černými migranty. I v tom spočívá význam monitoringu - lidé si mohou dát na xenofily pozor, protože mohou být potenciálními přenašeči afrických nemocí.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR


Nepřihlášený uživatel

#6869

2016-01-17 12:33

FAKTA VLADA PORUŠUJE HODNOTY ČR

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 SOBOTKA-(balík č. 3)

 SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády

Petr Bezpič

#6870 Imigrantsong

2016-01-17 13:27

Chceme těžký many,

proto jedem do Germany.

Jedeme k Merkelové,

ta nám dá těžký love.

 

Zažili sme velkou slotu,

cesta byla zapeklitá,

přelezli jsme spoustu plotů,

Angela nás vřele vítá.

 

Cestou jsem si nezapíchal,

jsem tak děsně nadržený,

já bych šoustal, já bych stříkal,

mají tu tak krásné ženy.

 

Nadržená Angela

pářit s nimi se chtěla,

tak ta holka nevinná

odjela do Kolína.

 

Tam je spousta etnik,

směsice toť pestrá,

nedám za to ani pětník,

užiju si na Silvestra.

 

Až to všechno vypukne,

v tom Kolíně nad Rýnem,

myslela že dostane,

přes pysky velkým šulínem.

 

Stála tam na náměstí,

rozkošně se culila,

natěšená na neřesti,

svoji hruď špulila.

 

Její krásné tělo,

v němž hormony se bouří,

souložit by chtělo,

po styku s azylanty touží.

 

Neměla však štěstí,

nevyšla na ni řada,

dostala jen pěstí,

od jednoho smrada.

 

To vám byla lidi rána,

imigranti se jí tlemí,

ležela tam až do rána,

na studené zemi.

 

Místo teplé peřiny

a arabského sperma,

odnesla si modřiny

a v kolenech revma.

 

Nechci zůstat navždy panou,

chci mít škvírku rozprcanou,

chci mít v sobě Eritrejce,

zasunutého až po vejce.

 

Proto jela na hranice,

kde je imigrantů více,

nadržená jako sova,

dojela až do Pasova.

 

Nedbala policistů rady,

stála na hraniční čáře,

špulila svoje vnady,

dostala do tváře.

 

Imigranti hanební,

švihli po ní kostku dlažební,

chvíli se tam potácela,

padla na zem a jen klela.

 

Teď má v hlavě díru,

nahání všude mládence,

radá by tu škvíru

zaplnila pyjem běžence.

 

Každý den na hranicích stojí

jako strašák do zelí,

imigranti se jí bojí,

raději z Německa zmizeli.

 

V Evropě je plno radosti,

z Maďarska přišly žádosti,

zda-li nechce na hranicích strašit

a neodbytné imigranty plašit.

 

Ta holka sebou stále šila,

tak ráda by zhřešila,

aniž by to tušila,

imigrační krizi vyřešila.

 

Od té doby v ulicích se slaví

Angelo, ty dívko snová,

až nás zase kobylky zaplaví,

přijdeš a vyplašíš je znova!


Nepřihlášený uživatel

#6871 Mírumilovní imigráčci zase řádili

2016-01-17 18:49

Migranti házeli kameny na maďarské policisty, dva lehce zranili

Dva maďarští policisté utrpěli lehká zranění po pátečním útoku migrantů v záchytném táboře ve městě Kiskunhalas na jihu Maďarska. Vedení policie oznámilo, že skupina migrantů zaútočila na policisty kameny.

K incidentu došlo po konfliktu mezi migranty. Dva z nich se pohádali kvůli používání internetu. Vzápětí zakročili policisté a členové bezpečnostní služby, kteří oba muže od sebe oddělili. Skupina dvaceti až pětadvaceti migrantů však zaútočila kameny na zasahující policisty. V souvislosti s útokem vyšetřuje maďarská policie 11 migrantů.

Poradce maďarského premiéra pro otázky bezpečnosti György Bakondi v sobotu uvedl, že do záchytného tábora ve městě Kiskunhalas bylo v souvislosti s incidentem převeleno dalších 180 policistů.


Nepřihlášený uživatel

#6872

2016-01-17 21:08

Nechci tady islámský hovada a nesouhlasím s tvrzením, že nás jejich civilizace může čímkoliv obohatit, skupinová znásilnění, teroristické útoky, okrádání, tvorba pouliřčních gangů, prosazování totalitářské středověké šaríe apod nepovažuji za pozitivní. Když srovnám naše zvyky: Vánoce, rozsvěcení stromečku, Velikonoce, masopustní maškarády, jízda králů, mikulášská nadílka, pálení čarodějnic, hody nebo hahal trápení zvířat, kamenování, znásilňování, vraždy ze cti, nucené sňatky, zahalování žen, …?


Nepřihlášený uživatel

#6873

2016-01-18 09:25

http://www.cum.sk/v/a7Be/zeny-islamu   Pravá tvář islámu


Nepřihlášený uživatel

#6874 TOP09 A ČSSD SE SNAŽI NASLEDOVAT ZLODEJE DĚTÍ VCERA VECER VYSILANO V TV

2016-01-18 09:41

Za páté: „Odstranění rodiny prostřednictvím zrušení manželství, destrukcí morálky a zavedením společné výchovy dětí“. Za páté přeloženo znamená homo vztahy, pěstounství a adopce. Další pedofilní skandál. České děti odebrané v Norsku. A především – počátky juvenilní justice. Svět se řítí do záhuby a pořád zůstává slepý?

VICE-Za páté: „Odstranění rodiny prostřednictvím zrušení manželství, destrukcí morálky a zavedením společné výchovy dětí“. Za páté přeloženo znamená homo vztahy, pěstounství a adopce. Další pedofilní skandál. České děti odebrané v Norsku. A především – počátky juvenilní justice. Svět se řítí do záhuby a pořád zůstává slepý?

BRZY V ČESKU UŽ ZAČLI MICHAT DĚTI VE ŠKOLÁCH

VICE-VIDEO: Modern Educayshun – Drama vzdělávání podle NWO v islamizované, genderově rovnoprávné, sluníčkově-multikulturní a láskou prostoupené Nové Evropě [CZ Titulky]

VICE-VIDEO: Multikulti Sněhurka pro děti na ČT podle notiček poradce premiéra Sobotky. Uniklé emaily opravdu dokazují, že ČT točí pohádky pro děti podle tezí poradců premiéra a zájmů NWO!

TOP09 A ČSSD SE SNAŽI NASLEDOVAT ZLODEJE DĚTÍ VCERA VECER VYSILANO V TV CHCOU ROZVRACET RODINY KDO SMI A NESMI NA VASE DETI SAHAT PRI PRECHODU ATD CI JE MATE DRZET ZA RUKU NEBO NE ATD


Nepřihlášený uživatel

#6875 Výzva svobodných občanů Slovenska

2016-01-18 09:51

VYZVA OBČANUM ČR A SK DULEŽITÉ

VICE-Výzva svobodných občanů Slovenska

CO TV NEUKAŽE A PŘITOM TAM BYLA TAKÉ

Rozhněvaný otec řve k davu promigračních sluníčkářů: ,,Víte koho bráníte? My tady přišli a chráníme i vaše prdele, pro budoucnost vašich rodin a vašich dětí!!!" Mám pocit, že by si tato promigrační individua zasloužila ozdravný pobyt v nějakém Tuniském letovisku

VICE-Rozhněvaný otec. BRNO 26.06.2015

NA VIDEU V DANSKU JASNĚ VIDÍTE UMIRNĚNÉ ISLAMISTY UMIRNENOU OPOZICI KTEROU DOTUJE USA ZBRANEMA A NAŠE ČR VLADA!!!V SYRII JAKO REBELY PROTI IS UMIRNENCI REZAJ HLAVY A UPALUJOU ISLAMISTI STRILY A VESEJ A HAZEJ Z DOMU NEBO ODPALUJOU 

VICE-MIGRANTI v Dánsku