Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6926 Re:

2016-01-21 20:00

#6904: Ten, který netančí s Bruselskými vlky -  

Nepochopim, jak muzete pochvalit Burese za to, ze se pretvaruje. Z tech tri je Bures nejhorsi - ti dva aspon na rovinu ukazujou, ze jsou zradci, ale Bures nejen ze je zradce, ale jeste vykrikuje, ze zradce neni. 

Do te brusele, kde jsme, nas zavedl prave populismus - neboli lhani. Ten populismus, ktery v budoucich volbach udela caru pres rozpocet vsem antimuslimskym stranam.

Bures pred volbami zakrici, ze je proti muslimum, vyhraje, udela koalici se soucasnymi stranami napravo ci nalevo a otevre dokoran hranice islamu. 


Nepřihlášený uživatel

#6927 Okamura: Vláda odmítá definovat nebezpečí ideologie islámu v ČR

2016-01-21 20:16

#6922: -  VOLIM SPD NIKOHO JINÉHO

Vládní koalice předvedla ve Sněmovně další neuvěřitelnou zradu na občanech a odmítá definovat nebezpečí ideologie islámu v ČR. Zamítli návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), kdy jsem požádal kolegy poslance o zařazení mimořádného bodu na program této schůze s názvem „Analýza islámské ideologie“, abychom projednali a případně přijali usnesení zavazující vládu, aby nechala zpracovat analýzu islámské ideologie a nechala posoudit, nakolik je či není v rozporu s českým ústavním pořádkem.

V současnosti se množí lidé vyjadřující se kriticky k některým tezím obsažených v islámu. Je to například nerovnost pohlaví, nerovnost lidí podle víry, věčný boj na život a na smrt proti nepřátelům víry, nadřazenost náboženského práva právu státnímu - tedy přesněji zákonům, které stvořil člověk, a mohl bych jmenovat spoustu dalších tezí, třeba, že homosexuálové zaslouží smrt nebo že si žena za znásilnění může sama, což by mělo v prvé řadě znepokojovat našeho ministra pro lidská práva.

Osobně jsem si už několikrát vyzkoušel, že kritika islámu vede policii a státní zástupce do schizofrenní situace. Sami totiž netuší, do jaké míry je islám legitimní. A sami policisté i státní zástupci tápou a říkají mi, že je zákon natolik vágní, že vlastně neví, jak mají jednat. Oficiálně islám legitimní je, ale teze, které hlásá, jsou samozřejmě zcela jasně antidemokratické a jejich propagace zcela zřejmě porušují trestní zákon - tedy propagují nenávist a násilí z důvodu víry, pohlaví a tak dál.

Pochopitelně je trochu nelogické, když mi za můj výrok, že muslimové jsou časovaná bomba a bezpečnostním rizikem, hrozí na základě podnětu úřadů postih, a naopak je dnes naprosto legitimní propagovat myšlenky, že naše zákony nejsou platné, že ženy nemají stejná práva jako muži a některé zaslouží drakonické zabíjení kamenováním. Jen pro pořádek dodám, že moje vyšetřování za výše uvedený výrok o vyznavačích islámu nakonec minulý měsíc hlasováním odmítl mandátový a imunitní výbor Sněmovny, přestože jsem se případnému veřejnému projednání na plénu Sněmovny nebránil.

To, že se v českých mešitách propagují dokonce ještě scestnější bláboly a nenávist vůči bezvěrcům, o tom už mnohokrát ve své upřímnosti mluvili sami muslimové, BIS a jednu reportáž skrytou kamerou natočila před lety dokonce i tehdy ještě nekorektní Česká televize.

V každém případě je myslím logické zaúkolovat právní odborníky, nejlépe z Nejvyššího státního zastupitelství, aby definovali, zda je islám ideologie, která šíří nenávist a je nebezpečná demokratickému zřízení nebo ne. Teprve pak můžeme pokračovat v debatě, nakolik je tato ideologie mírumilovná nebo ne.

Pochopitelně jsem se o toto pokusil a Nejvyšší státní zastupitelství jsem o takové stanovisko písemně požádal - bohužel jsem byl písemně odmítnut a žádné právní stanovisko k této závažné problematice jsem tedy neobdržel.

Navrhuji proto, abychom po debatě v rámci mnou navrženého bodu společným usnesením vyzvali vládu, ať připraví závazná stanoviska k islámské ideologii, zda patří na seznam k těm, které jsou s demokracií neslučitelné, potlačují lidská práva a šíří nenávist nebo ne.

Bude to bolestný a politicky nekorektní proces, ale myslím, že je nutné pravdivě pojmenovat, že bílá je bílá a černá je černá. A budeme to muset udělat tak jako tak, dříve nebo později – a myslím, že je tomu právě ten nejvyšší čas. Usnesení nenavrhuji, myslím, že bychom k němu měli dospět po všeobecné rozpravě.

Přijďte všichni v sobotu 6. února ve 14h na Václavák - naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) pořádá svojí první samostatnou demonstraci v historii, přijďte říct vládě, médiím i veřejnosti, že je nás opravdu hodně kdo si přeje: NE islámu, imigrantům a neodpovědným politikům a rozkradené zemi a ANO referendu o vystoupení z EU, bezpečné zemi, přímé demokracii a ochraně národních zájmů - PROSÍM SDÍLEJTE!

https://m.facebook.com/


Nepřihlášený uživatel

#6928 DEMONSTRACE VLASTENCU ZA VLAST ZA DĚTI ZA RODINU ZA ZEMI ZA EVROPU

2016-01-21 21:49

6.2.016 VLASTENCI ZA VLAST 

Přijďte všichni v sobotu 6. února ve 14h na Václavák - naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) pořádá svojí první samostatnou demonstraci v historii, přijďte říct vládě, médiím i veřejnosti, že je nás opravdu hodně kdo si přeje: NE islámu, imigrantům a neodpovědným politikům a rozkradené zemi a ANO referendu o vystoupení z EU, bezpečné zemi, přímé demokracii a ochraně národních zájmů- PROSÍM SDÍLEJTE!


Nepřihlášený uživatel

#6929

2016-01-21 21:58

Imigranti = palivo pod kotel na zvýšení růstu HDP v EU. Čeká nás platová diskriminace! Češi v montovnách u pásu budou zařezávat dvanáctky za minimálku a migranti nám budou dělat šéfy a řvát na nás anglicky? Ne! Budou s námi soupeřit o nižší mzdu!

Tuto skutečnost jsme sice očekávali, jen nepřicházela potvrzená. Nyní se tak stalo a již víme, proč někteří lidé tak usilují o přerozdělení imigrantů do členských zemí EU a proč např. Merkelová tak neochotně připouští snižování počtu přijímaných běženců. Podle vyjádření osoby, která ve světě mnoho znamená, paní Christine Lagardeové, šéfky nechvalného MMF, prý nemusí příliv přistěhovalců poškodit ekonomiku EU, pokud se migranty podaří rychle začlenit na místní pracovní trhy. Zde se potvrzuje rčení, že ne za vším je třeba vidět člověka, ale za vším a vždy je potřeba vidět hlavně peníze.

     Nepochybuji, že má nebo může mít paní Lagardeová pravdu, jenže to zdaleka není všechno, co lze od migrantů očekávat. Pokud zůstaneme o začlenění imigrantů na místní pracovní trhy, velmi to ovlivní sociální situaci v té které zemi. V Německu se to může, vzhledem k jeho vyspělosti, projevit jen velmi nepatrně i když nelze vyloučit, že i zde se budou občané bránit. Na podmínky v Česku to bude znamenat, že za ideálních podmínek (o kterých si můžeme jen nechat zdát) by se snad podařilo obsadit řekněme většinu volných pracovních míst. Vzhledem k tom u, že jsou to pracovní místa, o které nemá našinec zájem pro nízké či špatné platové podmínky, bylo by to pro ekonomiku zcela jistě přínosem. Nabízí se však otázka, za jakých podmínek budou tato místa imigrantům přidělována (nepředpokládám, že si budou moct nějak zvlášť vybírat, i když kdož ví).

VICE-Imigranti = palivo pod kotel na zvýšení růstu HDP v EU. Čeká nás platová diskriminace! Češi v montovnách u pásu budou zařezávat dvanáctky za minimálku a migranti nám budou dělat šéfy a řvát na nás anglicky? Ne! Budou s námi soupeřit o nižší mzdu!


Nepřihlášený uživatel

#6930

2016-01-21 22:00

Ministerstvo vnitra chce z diagnostického ústavu pro mládež v Králíkách udělat uprchlické centrum. Za zády občanů, kteří se o tom dozvěděli až z Facebooku!

Včera jsem tady na AE News uvedl video z Holandska, kde ve městě Heesch tamní starosta, za zády občanů, zřídil uprostřed města uprchlické centrum, což vyvolalo obrovské nepokoje ve městě. Je tragické zjištění, že něco daleko horšího se stalo v Česku v obci Králíky. Tam totiž došlo k něčemu, nad čím zůstává rozum stát. Stát se totiž rozhodl, že tamní objekt bývalého diagnosťáku pro mládež převede z MŠMT do majetku ministerstva vnitra ČR a přebuduje areál na uprchlické centrum. Potají. Obci Králíky nikdo budovu nenabídl, občanů se nikdo neptal. Ti se totiž o záměru státu ohledně vybudování uprchlického centra v Králíkách dozvěděli až jako poslední, a to prakticky náhodou, z Facebooku.

Do redakce jsme dostali toto upozornění:

Na tiskové konferenci SPD pana Okamury se hovořilo o spuštění celorepublikové petice proti záměru MVČR zřídit v Králíkách azylový dům pro migranty. Na této tiskové konferenci vystoupili spolu jak SPD a SPO, což by nebylo zase tak zajímavé, ale také zástupkyně místní organizace ČSSD, která přečtla stanovisko a to, že také nesouhlasí s tímto záměrem MVČR. Vše je v uvedeném videu a je k tomu připojen i článek. Dále zástupkyně ČSSD přečetla i zamítavé stanovisko KSČM. Myslím, že aby po boku pana Okamury byli i zástupci těchto stran, to se zatím ještě nestalo a tato informace by se měla medializovat. Protože jak je vidět, tak s vládnoucí ČSSD nesouhlasí ani místní organizace samotné strany.

Zřizování uprchlických center za zády místních obyvatel, to známe z Německa i z Holandska, v žádném případě si nesmí někdo myslet, že toto je pouze kauza v Králíkách. Tahle taktika není nová. O tajném budování uprchlických center se mluvilo už minulý rok v létě na radě Evropské komise, že země a jednotlivé vlády by měly tipovat vhodné objekty a prostory a zajistit jejich uzpůsobení pro přijímání uprchlíků. Metodicky komise navrhuje budovat centra v noci, stejně tak jako přivážení uprchlíků autobusy výhradně v nočních hodinách přes pracovní týden a vyhnout se víkendům, kdy lidé chodí spát až velmi pozdě nebo se vracejí domů až velmi pozdě nad ránem.

VICE-Ministerstvo vnitra chce z diagnostického ústavu pro mládež v Králíkách udělat uprchlické centrum. Za zády občanů, kteří se o tom dozvěděli až z Facebooku!


Nepřihlášený uživatel

#6931 Re:

2016-01-21 22:22

#6930: -  

 JAK SE KSČM A ČSSD SNAŽI NABRAT VOLIČE PODVODOVĚ ALE MIGRANTY SEM FURT CHODEJ V NOCI HLAVNĚ FUJ JA TO ŘIKAL PODVADEJI NAROD PODVADEJI NAS TOP09,KSČM,ČSSD,ANO,PRYČ SNĚMA SVRHNOUT REVOLUCI 

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#6932 Re:

2016-01-21 22:47

#6930: 

 Taky si myslim, ze se socdem, zemanovci a komunisti jenom prizivujou na Okamurovi, aby ziskali popularitu pred krajskymi volbami. 

Pred volbami budou vsechny tyhle strany soptit proti muslimum, a po volbach je sem dobrovolne natahaji a jeste EU polibi brusel.

U Okamury aspon vim, ze jde proti islamu uz leta letouci a ze je proti EU.


Nepřihlášený uživatel

#6933

2016-01-22 02:23

Do Švédska loni podle místního ministerstva spravedlnosti přišlo rekordních 160 tisíc žadatelů o azyl.


Nepřihlášený uživatel

#6934 Re: Re:

2016-01-22 09:25

#6932: - Re:  

PŘESNĚ PRED TOUHLE FRAŠKOU NAS VAROVALA HECKERSKA SKUPINA NEMÁMÉ SE NECHAT ZMAST MASKAMA CO MAJ PŘED VOLBAMA DUVOD JDE JIM O MISTA!!!A JAK ZAS LIZAT KOULE BRUSELU A HLAVNĚ EU 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů


Nepřihlášený uživatel

#6935

2016-01-22 09:31

Litviněnko před smrtí konvertoval k islámu a chtěl být pohřben v Čečensku. Video

Alexander Litviněnko, bývalý dvojnásobný agent a pozdější ruský disident, který získal v Británii politický ayzl a který v Británii zemřel, měl zemřít na otravu poloniem, ale především na objednávku Kremlu a Putina. Výsledky vyšetřování, které trvalo deset let (!), dnes Británie konečně zveřejnila. Nepřekvapuje, že vyznívají v neprospěch Ruska, stejně tak nepřekvapuje, že západní média jsou této zprávy plná a už vůbec nepřekvapuje, že VB a USA v reakci na výsledek chystají proti Rusku další sankce (zde, zde).

 

Stejně tak nepřekvapuje, že ČT odvysílala celou obsáhlou řeč britské ministryně vnitra zde. Nebudu se detailně vyjadřovat k osobě Alexandra Litviněnka ani k okolnostem jeho úmrtí, protože jsem tento případ nikdy příliš nesledovala. Co ale v té přehršli zpráv je podivné,  je, že žádná nezmiňuje fakt, že Alexandr Litviněnko těsně před smrtí konvertoval k islámu, jak to potvrdila i jeho manželka:

Čečensko – předvoj IS?

Podívejme se na Čečensko na mapě, resp. na jeho polohu v souvislosti s jižní hranicí Ruska, na které je zjevné, že podobná situace se později zopakovala přes Osetii, ale především – jak se mezitím dění posunulo, tak je stále více zjevné, že jak na severní hranici (Pobaltské země), tak na jižní hranici (Čečensko, Gruzie, ale dnes už i Arménie a Turecko) Rusko prostě nemá mít klid. A že pokud V. Pjakin opakovaně hovoří o tom, že IS by jednou tak či tak dorazil do Ruska a opakovaně přitom zdůrazňuje Putinova slova: „Jestli draka neizbežna, nado biť pervým“ – „Jestli je bitva nevyhnutelná, udeř jako první“, tak zřejmě je řeč právě o jižní hranici Ruska a o významu IS (a v současnosti již o roli Turecka a Saúdské Arábie a USA, hlavními sponzory IS).

VICE-Litviněnko před smrtí konvertoval k islámu a chtěl být pohřben v Čečensku. Video

 


Nepřihlášený uživatel

#6936

2016-01-22 09:36

Ruská letecká kampaň v Sýrii začala přinášet značné výsledky: armáda Asada dokázala získat územní převahu, zatímco pokusy Obamovy vlády najít způsob urovnání konfliktu prakticky k ničemu nevedly. Teď USA nemají žádné konkrétní důvody požadovat odstoupení syrského prezidenta, píše The Washington Post.

 „Tři a půl měsíce neustálého bombardování stačilo, aby odpadly pochybnosti, že Asad stejně nebude zbaven moci po téměř pětiletém povstání proti jeho vládě", píše se v článku.

 Úspěchy syrské armády, zajištěné podporou ruského letectva, zpochybňují plány USA, které se dlouho snažily o svržení Bašára Asáda. Vydání poznamenává, že mírové jednání, které se má konat příští týden v Ženevě, začíná být nejisté kvůli neshodám mezi Ruskem a USA ohledně toho, koho je třeba na toto jednání pozvat.

Více: Ruská letecká kampaň v Sýrii začala přinášet značné výsledky: armáda Asada dokázala získat územní převahu, zatímco pokusy Obamovy vlády najít způsob urovnání konfliktu prakticky k ničemu nevedly

 

Demografické a sociálně-ekonomické výzvy, s kterými se setkává Saúdská Arábie během posledních několika let, dělají tuto zemi potenciálním místem shromáždění budoucí generace džihádistů z teroristické skupiny Islámský stát (zakázaná v Rusku – pozn. red.), která prohrává v Sýrii. Píše o tom americké vydání The National Interest.

 

„Z celkového počtu obyvatelstva (Saúdské Arábie), které tvoří kolem 28 milionů lidí, migranti představují asi jednu třetinu celkové pracovní síly. Téměř 70 % obyvatel je mladších 30 let, a uvnitř této skupiny úroveň nezaměstnanosti dosahuje 30 %. Občané a neobčané země žijí podle zákona šaria, diktovaném královskou rodinou, ale to naráží na odpor migrantů", praví se v článku.

To vše ohrožuje Saúdskou Arábii, píše vydání, jelikož v zemi je soustředěno velké množství nezaměstnané mládeže, která může být snadnou obětí verbování, a nespokojenost s vládnoucí královskou rodinou v podmínkách snižování rozpočtových příjmů kvůli poklesu ceny ropy stále roste.

Více: IS OPOUŠTÍ SYRII A UTIKA DO ARABIE

 

Ruská letecká kampaň v Sýrii začala přinášet značné výsledky: armáda Asada dokázala získat územní převahu, zatímco pokusy Obamovy vlády najít způsob urovnání konfliktu prakticky k ničemu nevedly

 


Nepřihlášený uživatel

#6937 KSČM CHCE NABRAT HLASE DIKY UKRAJINĚ POZOR ALE UPRCHLIKY NAM SEM DAJI

2016-01-22 09:55

„Zajímá nás pravda. Právě proto jsme chtěli přijet a vše uvidět na vlastní oči. To se nám podařilo,“ říká o své návštěvě na východě Ukrajiny poslanec za KSČM Stanislav Mackovík v exkluzivním rozhovoru pro Sputnik.

Co vás přimělo navštívit Donbas?

Mackovík: Chtěli jsme se dozvědět, jaká je na Donbasu situace. Chtěli jsme se dozvědět, co je pravda a co jsou pouze insinuace některých politiků a novinářů. V Evropě média píší, že ukrajinská strana dodržuje příměří, že nestřílí. My jsme se sami přesvědčili, jak to ve skutečnosti je.

Zajímá nás pravda. Právě proto jsme chtěli přijet a vše uvidět na vlastní oči. To se nám podařilo.

Setkali jste se s obyvateli regionu a bývalými válečnými zajatci. Jaký dojem na vás udělali?

Udělali na nás velmi silný dojem. Protože jsme se dozvěděli, že se lidská práva ne vždy dodržovala. Setkali jsme se s lidmi, kteří žijí v centru Doněcka i na jeho okrajích, hovořili jsme s lidmi, kteří byli v zajetí.

Od zajatců jsme mohli slyšet, jak se k nim chovali ukrajinské silové struktury a žoldáci. A to bylo hrozné. Obdrželi jsme od nich dokumenty o jejich utrpení a jaké ranění utrpěli. To vše chceme po příjezdu do Česka předat novinářům, aby se všichni lidé dozvěděli, jaké je situace a co se na Donbasu stalo.

Více: ČEŠTÍ POSLANCI CHTĚJ NABRAT HLASE K VOLBAM NENECHTE SE ZMAST TO ZE NASLY PRAVDU JAK JE TO NA UKRAJINE


Nepřihlášený uživatel

#6938

2016-01-22 15:47

Tak kdy už nám Německo začne konečně posílat ty rodiny s dětmi ze silvestrovského Kolína?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-01-22 15:50



Nepřihlášený uživatel

#6940 Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 11.1.2016

2016-01-23 09:11

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 11.1.2016

00:00 — O silvestrovských událostech v Kolíně nad Rýdnem

06:50 — Dojde ke spojení Česka a Slovenska?

07:25 — Severní Korea a její role ve světě

11:20 — Vyhrocení vztahů mezí Íránem a Saudskou Arábií

22:15 — Americká raketa na Kubě

24:20 — Izraelské velvyslanectví v Bělorusku

26:35 — Dodávky plynu do Geničeska

30:40 — Budoucnost Ukrajiny a role Janukovyče

32:10 — Kyjevská banda a vliv USA

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 11.1.2016

 

00.00 – Návštěva V. Nulandové v Kaliningradu

11:23 – O prohlášeních Hermana Grefa k ekonomické situaci Ruska (pozn.: ředitel Sberbank na Gajdarském fóru „Rusko – poražená země“, více a video zde ), ve stejné době se Nulandová setkala se Surkovem.  Připravují USA v Rusku rok 1991 a je Herman Gref nový Gorbačov?

15:23 – Erdogan a jeho prohlášení o hitlerovském systému vlády

32:40 – Za jakým účelem Západ prohlašuje, že Rusko bombarduje civilisty

39:50 – Írán a jeho vztah k USA

41:40 – Návštěva ruského diplomata v Kyjevě

43:20 – Čína a burza cenných papírů

46:20 – Proč si GP nedokáže poradit s ekologickou situací v Číně a v celém světě?

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 18.1.2016

 

 


Nepřihlášený uživatel

#6941

2016-01-23 09:15

Video: „Putin, muž moci.“ Dokument německé ZDF plný „objektivity“ a s falešným důkazem

Německá veřejně-právní televize ZDF (ta, která měla skandál, že neodvysílala události silvestrovské noci v Německu), odvysílala v prosinci propagandistický dokument o Vladimíru Putinovi, pro který si m.j. vyrobila i falešné důkazy na Ukrajině. O dokumentu jsem na těchto stránkách psala v článku zde a s překladem jen úvodních několika minut, nyní se však dokument objevil celý s českými titulky, tak jej vkládám. Je ukázkou „poctivé, morální a objektivní“ práce západních médií a z takové dávky atiruské propagandy se dělalo špatně i mnoha německým občanům.

Zdroj videa zde

VICE-Video: „Putin, muž moci.“ Dokument německé ZDF plný „objektivity“ a s falešným důkazem


Nepřihlášený uživatel

#6942

2016-01-23 09:18

Video: O systému vlády GP, o globalizaci, o zlaté miliardě lidstva, o Koncepci sociální bezpečnosti (KSB)


Ti, kteří poslouchají pravidelná vystoupení Valerije Pjakina v jeho „Otázkách a odpovědích“, slyší v jejich každém závěru Pjakinovo doporučení ve smyslu: Čtěte a studujte KSB (a další).  Vkládám video na toto téma, které popisuje původ koncepce řízení světa až k závěrečné globalizaci a který pochází z Egypta (v čase 2:33 je na krátkou chvíli ukázáno zatmění Slunce, používané znalými kněžími jako mocenský prostředek k udržování otroků v poslušnosti).


VICE-Video: O systému vlády GP, o globalizaci, o zlaté miliardě lidstva, o Koncepci sociální bezpečnosti (KSB)


Nepřihlášený uživatel

#6943 IDIOTA,STUPIDITA,DEB...... USA NIKDO JIM NEREKL ZE IDIOTUM ZBARN DO RUKY NEPATRI

2016-01-23 11:20

Vojenští příslušníci vojenského letectva USA v roce 2014 poškodili náhodou raketu s jadernou bojovou hlavicí. Oznámila to Associated Press s odvoláním na prohlášení vojenského letectva.

K incidentu, který byl oznámen teprve 22. ledna 2016, došlo 17. května 2014 během technického obsluhování mezikontinentální balistické rakety Minuteman III v odpalovací šachtě na severovýchodě státu Colorado. V důsledku chyby, které se dopustili tři vojáci 320. raketového eskadronu 90. raketového křídla vojenského letectva USA, byla raketa uvedena do „neprovozního stavu".

Jak ujistili vojenští příslušníci byl příčinou incidentu „nedostatek nezbytné zručnosti" personálu, incident nepředstavoval přitom žádnou hrozbu veřejné bezpečnosti.

TAK TO VYPADÁ KDYŽ DÁŠ IDIOTUM ZBRAN HROMADNÉHO NIČENÍ OSTUDA NO O NICH JE ZNÁMÉ ŽE MAJ MYŠLENÍ 12LETÉHO DÍTĚTE 

Více: Vojenští příslušníci vojenského letectva USA v roce 2014 poškodili náhodou raketu s jadernou bojovou hlavicí.

 

Zrušení amerických sankcí vůči Íránu neznamená, že země je ochotná vrátit se k ekonomickým vztahům s USA v plném rozsahu. Kromě toho, o řadě otázek se íránská vláda vůbec nechystá vést dialog s Washingtonem, prohlásil poradce předsedy íránského parlamentu pro mezinárodní otázky Hosein Šejch al-Islam v interview Sputnik Persian.

Zdůraznil, že formát jednání s USA „5+1" se nezmění, jelikož „Írán je znepokojen činností USA v tomto jednacím procesu, protože ony nesplnily mnohé své sliby, vyhlášené z velké tribuny". V komentáři budoucího partnerství mezi zeměmi řekl, že odpovědnost za jeho vývoj zcela leží na americké straně. „Jestliže Američané splní své závazky, Írán s nimi bude jednat. Co se týká ostatních regionálních politických otázek, tak tam není důvod vést dialog s Washingtonem", řekl.

Více: ROZVRATILI IRAN,ZNIČILY IRAK A ČEKAJ ZE JE IRAN POZADA O NECO ZTRATA CASU S USA


Nepřihlášený uživatel

#6944 SNEHOVÁ BOUŘE V USA MAME FAKTA PRO LIDI CO VEŘI MEDIAM

2016-01-23 13:39

JAK VAM TV SERE NA HLAVY VY OVCE-Brutální sněhová bouře v USA ŽADNEJ SNIH PODLE ULHANICH MEDII FUJ FUJ ANI PO KOTNIKY TAM NENI SNEHU !!!!F...... OF TV MANIPULACION 


Nepřihlášený uživatel

#6945

2016-01-23 14:08

zdroj-the ellite network

TAJNA SMLOUVA PROTI LIDEM THE LITE NETWORK MASMEDIA

Budeme využívat znalostí vědy a technologie lstivými způsoby, takže nikdy neuvidí, co se děje.Budeme používat měkké kovy, urychlovače stárnutí a sedativa v jídle a vodě a také ve vzduchu.

  • Budou pokryti jedy kamkoli se otočí.
  • Měkké kovy budou způsobovat, že budou ztrácet své mysle. Budeme slibovat z našich mnoha stran najít lék, přestože je budeme zahrnovat stále větším jedem.
  • Jedy budou absorbovány prostřednictvím pokožky a úst, budou ničit mysl a reprodukční systém.
  • Z toho všeho se budou rodit mrtvé děti, ale tuto informaci budeme skrývat
  • Zaostříme jejich pozornost na peníze a materiální statky, takže se mnozí z nich nikdy nespojí s vnitřním já. Rozptýlíme je sexem, vnějšími lákadly a hrami, takže nikdy nebudou sami v souladu s všeobjímající jednotou
  • Donutíme je zabíjet se navzájem, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budou nám poskytovat svou práci a my budeme prosperovat z jejich dřiny
  • Budeme je prostřednictvím dogmat a náboženství držet oddělené od Jednoty.
  • Budeme kontrolovat každý aspekt jejich životů, říkat jim, co si mají myslet a jak.Bodou zalití svou krví a budou zabíjet své sousedy, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budeme z toho obrovsky těžit, neboť nás neuvidí, neboť nás vidět nemohou.
  • Budeme prosperovat z jejich válek a umírání.Budeme to opakovat stále znovu a znovu, dokud nebude dosaženo našeho konečného cíle.
  • Budeme pokračovat v nucení, aby žili ve strachu a zlosti, prostřednictvím obrazů a zvuků.
  • Použijeme všechny prostředky, abychom toho dosáhli.
  • Prostředky budou poskytovány díky jejich práci.
  • Donutíme je nenávidět sama sebe a své sousedy.Převezmeme jejich půdu, zdroje a bohatství, abychom nad nimi vykonali naprostou kontrolu.
  • Donutíme je akceptovat zákony, které jim ukradnou poslední zbytky svobody, které mají.
  • Postavíme finanční systém, který je navždy uvězní, bude udržovat je samotné i jejich děti zadlužené.Když budou společně klít, nařkneme je ze zločinů a světu prezentujeme jinou verzi, neboť budeme vlastnit všechna média.
  • Budeme používat média ke kontrole toků informací a jejich vyznění v náš prospěch.
  • Když proti nám povstanou, rozmačkáme je jako hmyz, neboť nic jiného nejsou.
  • Ach ano, iluze svobody bude tak obrovská, že nikdy nezjistí, že jsou našimi otroky.
  • Pravda bude ukryta v jejich tváři, tak blízko se nebudou schopni zaměřit, dokud nebude příliš pozdě.Až bude vše hotovo, realitu, kterou jsme pro ně stvořili, je bude vlastnit. Tato realita bude jejich vězením. Budou žít v sebe-klamu.

Nepřihlášený uživatel

#6946 USA A TURCI BEZ SVOLENI ASADA JDOU DO SYRIE OKUPACE PORUSENI MEZINARODNICH PRAV

2016-01-23 15:19

Viceprezident USA Joe Biden prohlásil, že jsou připraveni k vojenskému řešení konfliktu v Sýrii, pokud politické řešení nebude možné, informuje agentura Reuters.

"Nevíme, jestli bude lepší, když dosáhneme politického řešení, ale jsme připraveni, pokud politické řešení nebude možné, najít vojenské řešení této operace a postavit se na odpor proti Islámskému státu", cituje agentura Bidena, vystupujícího s tímto prohlášením na společné tiskové konferenci o výsledcích setkání s premiérem Turecka Achmetem Davutoglu v Istambulu.

Více: USA A TURCI JEDOU SPOLECNE ROZKRATNOUT SYRII A ROZVRATIT KVULI ROPE

USA A TURCI BEZ SVOLENI ASADA JDOU DO SYRIE OKUPACE PORUSENI MEZINARODNICH PRAV


Nepřihlášený uživatel

#6947

2016-01-23 16:28

Video: Americké, britské, kanadské, norské a korejské velvyslanectví očistí Česko od korupce

Velvyslanci USA, Velké Británie, Kanady, Norska a Jižní Koreje vysvětlují, proč jejich ambasády usilují o transparentní prostředí v České republice. Toto video je součástí protikorupční kampaně, kterou můžete sledovat na Twitteru, Facebooku. Děkujeme! Více informací – americká ambasáda v Praze [1].

Kdyby něco podobného v Česku spustila ruská ambasáda, to by bylo povyku….!

A že účastníkem je i velvyslanectví Norska, které „transparentnost“ předvádí v případech odebírání dětí, tak to už je na pováženou!

VICE-Video: Americké, britské, kanadské, norské a korejské velvyslanectví očistí Česko od korupce


Nepřihlášený uživatel

#6948

2016-01-23 17:51

Ministerstvo dává od komiksu ruce pryč, ale neziskovce dotaci poskytlo! Americká ambasáda, Evropské fondy a newspeak jako z jiného světa


Ministerstvo školství se distancovalo [1] od metodického materiálu a multikulti komiksu pražské neziskovky META, který pro české školy připravila ve spolupráci s Úřadem vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. O případu jsme informovali zde. MŠMT vydalo dementi v návaznosti na rozhořčení nejen veřejnosti, ale i politických kruhů, které nadzvedl katastrofický hypotetický scénář z budoucnosti, že Česko bude kvůli radiaci neobyvatelné a obyvatelé budou muset emigrovat. Tady vidíme první problém. Ministerstvu nevadí multikulti komiks o Hamídovi, ale pouze jeden z postapokalyptických scénářů z metodologického manuálu pro učitele, který neziskovka připojila ke komiksu. Troufám si tvrdit, že kdyby to neziskovka neudělala a nechala jenom komiks, politici by nehli ani brvou.


VICE-Ministerstvo dává od komiksu ruce pryč, ale neziskovce dotaci poskytlo! Americká ambasáda, Evropské fondy a newspeak jako z jiného světa


Nepřihlášený uživatel

#6949

2016-01-23 17:54

Zástupci největších západních masmédií pod ochranou ruských vojáků navštívili syrskou osadu Salma v provincii Lázikíja, která byla osvobozena od teroristů. Oznámil to v sobotu 23. ledna internetový portál Vesti.ru

Salmu navštívili američtí, čínští a japonští novináři. O tom, že jedou právě do této osady, se dověděli pouhých několik minut před příjezdem. Novináři měli možnost volně se pohybovat po osadě a klást otázky všem, komu budou chtít. Představitele masmédii chránili vojáci jedné ze speciálních jednotek Ministerstva obrany Ruska, kteří zajišťují bezpečnost vojáků na letecké základně Hmeimim.

Více: Zástupci největších západních masmédií pod ochranou ruských vojáků navštívili syrskou osadu Salma v provincii Lázikíja, která byla osvobozena od teroristů.


Nepřihlášený uživatel

#6950 MIGRACE OSLABENI EVROPY DIKY USA A TURECKU A ARABSKYM EMIRATUM

2016-01-23 20:22

Rozpad Schengenské zóny, který je jedním z nejpravděpodobnějších následků krize v Evropské unii, se brzy odrazí na evropské ekonomice a měně, píše Deutsche Welle.

V Bruselu chápou, že jestliže se evropským zemím v nejbližší době nepodaří vzít situaci ppod kontrolu a domluvit se o opatřeních ohledně urovnání migrační krize, Schengenské zóně hrozí rozpad, píše vydání. Prezidentům jednotlivých zemí zůstaly prakticky dva měsíce k vyřešení problému: na summitu EU, plánovaném na 17.-18. březen, bude otázka o budoucnosti Evropy klíčová: buď a nebo!

VIE-Financial Times: Evropa má maximálně 8 týdnů na záchranu Schengenu

Expert berlínského fondu Věda a politika Nicolai von Ondarza považuje obavy z možného rozpadu Schengenské zóny za zcela opodstatněné. „Vidíme, že pro mnohé země je krize s uprchlíky těžká zkouška", zdůranil v komentáři DW.

 Na jaře proud migrantů, se vší pravděpodobností, znovu zesílí, a jestli do té doby nebude nalezeno východisko ze situace, není vyloučeno, že další země po vzoru Rakouska také začnou pozastavovat činnost Schengenu, předpokládá odborník

Více: Rozpad Schengenské zóny, který je jedním z nejpravděpodobnějších následků krize v Evropské unii, se brzy odrazí na evropské ekonomice a měně

MIGRACE OSLABENI EVROPY DIKY USA A TURECKU A ARABSKYM EMIRATUM NA JAŘE MAME DALSI VLNU UPRCHLIKU SMER ČR REVOLUCI DEMISI DO ULIC SVRZENI POTRESTANI