Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6935

2016-01-22 09:31

Litviněnko před smrtí konvertoval k islámu a chtěl být pohřben v Čečensku. Video

Alexander Litviněnko, bývalý dvojnásobný agent a pozdější ruský disident, který získal v Británii politický ayzl a který v Británii zemřel, měl zemřít na otravu poloniem, ale především na objednávku Kremlu a Putina. Výsledky vyšetřování, které trvalo deset let (!), dnes Británie konečně zveřejnila. Nepřekvapuje, že vyznívají v neprospěch Ruska, stejně tak nepřekvapuje, že západní média jsou této zprávy plná a už vůbec nepřekvapuje, že VB a USA v reakci na výsledek chystají proti Rusku další sankce (zde, zde).

 

Stejně tak nepřekvapuje, že ČT odvysílala celou obsáhlou řeč britské ministryně vnitra zde. Nebudu se detailně vyjadřovat k osobě Alexandra Litviněnka ani k okolnostem jeho úmrtí, protože jsem tento případ nikdy příliš nesledovala. Co ale v té přehršli zpráv je podivné,  je, že žádná nezmiňuje fakt, že Alexandr Litviněnko těsně před smrtí konvertoval k islámu, jak to potvrdila i jeho manželka:

Čečensko – předvoj IS?

Podívejme se na Čečensko na mapě, resp. na jeho polohu v souvislosti s jižní hranicí Ruska, na které je zjevné, že podobná situace se později zopakovala přes Osetii, ale především – jak se mezitím dění posunulo, tak je stále více zjevné, že jak na severní hranici (Pobaltské země), tak na jižní hranici (Čečensko, Gruzie, ale dnes už i Arménie a Turecko) Rusko prostě nemá mít klid. A že pokud V. Pjakin opakovaně hovoří o tom, že IS by jednou tak či tak dorazil do Ruska a opakovaně přitom zdůrazňuje Putinova slova: „Jestli draka neizbežna, nado biť pervým“ – „Jestli je bitva nevyhnutelná, udeř jako první“, tak zřejmě je řeč právě o jižní hranici Ruska a o významu IS (a v současnosti již o roli Turecka a Saúdské Arábie a USA, hlavními sponzory IS).

VICE-Litviněnko před smrtí konvertoval k islámu a chtěl být pohřben v Čečensku. Video