Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6851

2016-01-15 18:04

Co předcházelo imigračnímu Armagedonu? Je to celá klika zločinců! A jedou v tom všichni, elity, potentáti, vlády, zastupitelstva, obce i naivní obyvatelstvo s nataženou rukou pro dávku, dotaci nebo kompenzaci. Konopný provaz na krku jako povinná ozdoba nové doby?

V posledním týdnu se nejen našemu Sobotkovi někdo podíval do mailů, ale to samé se stalo, z již dřívějších jejích postojů, nezpochybnitelné válečné štváčce Clintonové. Dle zpráv jde o instrukce ne jako u nás, jak manipulovat tupé stádo lidu vlastního, ale přímo o raporty o proběhnuvších masových vraždách Libyjců kýmsi, koho kdosi z vlády USA za tímto účelem najal!!! Prý za to Clintonovou do 60 dnů v USA obžalují. No, nechme se překvapit. Problém však je, že ona je jen malé kolečko v celé klice zločinců, kteří uchvátili vládu nad kdysi svobodnými USA.

V posledním týdnu se nejen našemu Sobotkovi někdo podíval do mailů, ale to samé se stalo, z již dřívějších jejích postojů, nezpochybnitelné válečné štváčce Clintonové. Dle zpráv jde o instrukce ne jako u nás, jak manipulovat tupé stádo lidu vlastního, ale přímo o raporty o proběhnuvších masových vraždách Libyjců kýmsi, koho kdosi z vlády USA za tímto účelem najal!!! Bližší informace naleznete například zde. Prý za to Clintonovou do 60 dnů v USA obžalují. No, nechme se překvapit. Problém však je, že ona je jen malé kolečko v celé klice zločinců, kteří uchvátili vládu nad kdysi svobodnými USA.

 

SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády

 

VICE-Co předcházelo imigračnímu Armagedonu? Je to celá klika zločinců! A jedou v tom všichni, elity, potentáti, vlády, zastupitelstva, obce i naivní obyvatelstvo s nataženou rukou pro dávku, dotaci nebo kompenzaci. Konopný provaz na krku jako povinná ozdoba nové doby?