Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6776

2016-01-11 18:08

MUŽE ZAJIMAT


Nepřihlášený uživatel

#6777

2016-01-11 18:09

CO NA TO RICT


Nepřihlášený uživatel

#6778

2016-01-11 18:10

DEMISI NEBO REVOLUCI


Nepřihlášený uživatel

#6779

2016-01-11 18:12

REVOLUCI NEBO OBRANU ZEME A DETI A RODINY SVRZENIM VLASTIZRADCU JIT UZ DO ULIC PRO VLASTIZRADCE


Nepřihlášený uživatel

#6780 LIDI JDEM DO ULIC A SVRHNETE JE DOKUT JE CAS JSME V PRAVU

2016-01-11 18:13

LIDI JDEM DO ULIC A SVRHNETE JE DOKUT JE CAS JSME V PRAVU


Nepřihlášený uživatel

#6781

2016-01-11 18:14

JSME V PRAVU MUZEM JEDNAT TAK JAK TO ZAKON USTANOVUJE REVOLUCI

ODKAZE SOU S 

VICE-Sobotka - 3. balík Emailů

Další emaily Sralbotky, který teď v panice převléká kabát a vydal několik lehce proti-imigračních prohlášení, aby zastavil odliv voličů. Nikdo už mu ale nevěří.

Tomáš

#6782 Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-11 19:10

#6774: - Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Kdo ví, co na ni Velký bratr při těch odposleších vyšťáral, že nyní s takovým dechberoucím nasazením plní protiněmeckou politiku. Já jen nechápu, jak je možné, že je po tom všem v Německu tolik růžovobrýlých slepců, proč už kurva nechodí na demonstrace Pegidy řádově stovky tisíc lidí, proč už dávno nevzali Bundestag útokem a neprovedli defenestraci, to není možné, jak je ta multikulti propaganda hluboce zakořeněná. Kdyby jim makrela řekla skočte z okna, ať uvolníte prostor uprchlíkům, tak třetina Němců by ani nepřemýšlela a skočila, druhá třetina by po chvíli přemýšlení skočila taky, aby nevypadala xenofobně a ta třetí třetina jsou imigranti. 


Nepřihlášený uživatel

#6783 FOTO Z LISTOPADU 2011 NENI FOTOMONTAZ ANI FEJK

2016-01-11 19:12

LISTOPAD 2011 NENI FEJK


Nepřihlášený uživatel

#6784 Re: Re:

2016-01-11 19:13

#6772: - Re:  

 aby si tady na nás vyskakoval,že on je germoš a my jenom vyjebaní slovani??Kdepak,kemo,tudy cesta nevede!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#6785

2016-01-11 20:22

NEBUD OVCE OCHRAN SI RODINU CERU A ZENU SAM STAT TO ZA TE NEUDELA- Jak získat zbrojní průkaz - kompletní návod / průvodce - Speciál Střelnice HD


Nepřihlášený uživatel

#6786 Re:

2016-01-11 20:39

#6775: -  

 Jojo, dobrej obrazek - ten debil Sverak u me kompletne skoncil. Arogance neznajici mezi.


Nepřihlášený uživatel

#6787 Re: Re: Re:

2016-01-11 21:19

#6784: - Re: Re:  

 Vyskakovat nebude, žádný privilegia pro menšiny. Bude makat jak mourovatej nebo mu vypovíme azyl a posviští někam do Iráku nebo Botswany. My už konečně naučíme germány pokoře!


Nepřihlášený uživatel

#6788 Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-11 21:44

#6782: Tomáš - Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Myslim si, že největší problém je hlavně v tom, že Evropani, respektive lidi v jednotlivých zemích Evropy už nemaji vůbec žádnou národní hrdost. Zvlčili jsme, jsme na sebe hnusný, člověk člověku je vlkem, změkli jsme a nemáme už skoro pud sebezáchovy, většina neumí kriticky myslet a jde slepě s davem a obhajuje politiku, která je dneska moderní, někdy mám pocit, že většina Evropanů jsou starý hippies - peace & smoke, bejby, peace & love, bejby a tak podobně :D


Nepřihlášený uživatel

#6789 Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-11 21:58

#6782: Tomáš - Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 A ta zásadní skutečnost: už je to prostě moc dlouho, co skončila poslední světová válka. Nejsme zvyklí mít se na pozoru, nejsme zvyklí se něčeho bát, jsme přece Free, In a Cool, ne? Dneska ty nagelovaný chlapečci by ani nedokázali bojovat se zbraní v ruce, možná jenom tak v PC hrách, ale v reálu by se posrali! Skoro mám někdy pocit, že vývoj společnosti za posledních 20 let byl dopředu předem někým naplánován: udělat z lidí nemyslící debily, neschopný myslet samostatně a kriticky, a to právě díky snižování úrovně našeho vzdělání. V jakým stavu je dnes školství? Vždyť už i na VŠ lezou totální dementi! Za komunistů jsme měli školství nejlepší v celý Evropě! Cílem je udělat z lidí nemyslící bytosti, konzumní imbecily honící se jen za prachama, bez morálky, bez ohledů vůči jiným, propagovat tady homosexualitu, pochody gayů, ale srát na většinovou hetero populaci a rodiny s dětmi. Svatby už nejsou populární, lidi nezakládají rodiny, protože by je neuživili, a díky morálnímu porevolučnímu rozkladu týhle společnosti si chtějí především užívat, nevázat se a místo partnera si pořídí čokla, protože neumí dělat kompromisy a neumí se bavit s druhým člověkem, a takový zvíře poslouchá na slovo a drží hubu. A taky proto, že některý lidi jsou daleko horší než ty zvířata. Takhle to vidim já a docela dost mě to připomíná římskou říši před pádem! 


Nepřihlášený uživatel

#6790

2016-01-12 09:24

NWO-David Bowie zemřel, David Bowie nezemřel. Video

Tyto stránky nejsou od toho, aby se zabývaly smrtí nějakého umělce, ale v případě Davida Bowieho snad lze udělat výjimku. Různé analýzy, čím a jestli David Bowie obohatil hudební svět, to ať proberou odborníci, mě jeho osobnost zajímá především z posledních let jeho života a tvorby. A jak jinak v mém případě – z astrologického hlediska, tzn. z hlediska fungování světa a z hlediska fungování každého jednotlivce v něm. A v tomto smyslu astrologické moudro říká, že každý člověk se rodí jako subjekt do určité objektivity a že účelem života každého jednotlivce je, aby slepé oči, které má v době narození, postupně otevíral tak, aby byly vidoucími ve chvíli smrti. Za tím účelem člověk prochází zkušenostmi – životními krizemi, po kterých by se měl stávat stále moudřejším a moudřejším.

Ve skutečnosti ale nejde o nic jiného, než o hledání vlastního subjektivního chování v určité objektivitě. Ještě jinak – ve skutečnosti jde o vývoj k takovým postojům, které člověka osvobodí od diktátu té objektivity, do které se zrodil poté, co si uvědomí, že nad diktátem kterékoliv doby stojí tzv. „vyšší zákony“, tzn. vyšší pravdy. Kompasem by přitom každému člověku nemělo být nic jiného, než svědomí.

VICE-David Bowie zemřel, David Bowie nezemřel. Video


Nepřihlášený uživatel

#6791 POZOR NA LINKY PEZPEČI SOU TO ZLODEJE DĚTÍ JE TO LOV NA EVROPANY

2016-01-12 09:39


Nepřihlášený uživatel

#6792 NEJSME XENOFOBOVÉ,RASISTI,NACISTI,JSME VLASTENCI TO SOU POMLUVI A URAZKY NA ZALOBY

2016-01-12 09:46

Koncem roku 2033 žije v ČR jeden a čtvrt milionu arabských spoluobčanů. Novela ústavy z tohoto roku zaručuje Muslimům uplatňování práva Šaríja v 11 českých městech a vybraných komunitních oblastech. Ve volbách do poslanecké sněmovny v roce 2034 vítězí Národní Obrozenecká Iniciativa se ziskem 34.8%. Na druhém místě překvapivě skončilo hnutí Mustafy Al Fahdího, jenž získalo 28.4% hlasů. Po složitých vyjednáváních se daří NOI vyjednat těsnou 101 koalici s KDU-ČSL. Vláda je však nestabilní, Lidovci již o půl roku později koalici opouští a vyjednávají o nové vládě s Fahdíovci.

VICE-Je vymalováno! Česko bude přijímat uprchlíky, něco přes 1,000 ročně a časem mnohem víc. Notičky z USA a Bruselu zafungovaly, Bělobrádek se odkopal a řekl, co neměl. Oheň na střeše? Ne, hoří už i ve sklepě!

TAK AZ TENHLE ROK VEZME VLADA 1.500 000 ISLAMISTU A NAKAZENYCH JEDINCU VIREM HIV,CHOLEROU,EBOLOU, TAK TO BUDE 2.500 000 MUSLIMU V ČR VYHRADNE NAKZENYCH S AFRICKE ZEME TAM SE TESTUJOU VIROVE ZBRANE 

Hlavní váleční štváči – TOP09

Poslankyně za TOP09 Helena Langšádlová pronesla historickou větu, že jaderná válka proti Rusku by byla naší povinností a bojem i za naši svobodu [2]. Předseda Vojenského výboru NATO generál Pavel sdělil, že by měl západ budovat vojenské základny v Pobaltí pro případ, kdyby je Rusko chtělo napadnout. Nikde přitom nejsou ani náznaky, že by se Rusko chystalo země v Pobaltí či kdekoli jinde obsadit. Seznam všech amerických vojenských základen ve světě je uveden v obrazové příloze.

VICE-Langšádlová: Jaderná válka s Ruskem by byla bojem za svobodu! O válce a lidech, o zbraních a humanitárním vraždění v novém tisíciletí

 

Vlastenec

#6793 Švédská policie přes rok tutlala osahávání nezletilých dívek na festivalu

2016-01-12 10:36

Švédská policie se snažila ututlat sexuálně motivované útoky na loňském i předloňském ročníku největšího mládežnického hudebního festivalu We Are Sthm ve Stockholmu, páchaném skupinami mladých mužů na třináctiletých dívkách. Některým obětem sexuálního násilí bylo podle serveru Localu dokonce jen jedenáct či dvanáct let. Pachateli zmíněného násilí byli podle všeho povětšinou žadatelé o azyl, kteří do skandinávské země přicestovali bez svých rodičů, nejčastěji z Afghánistánu. V oficiálním prohlášení švédské policie přitom stojí, že atmosféra na festivalu byla pro mládež klidná a došlo jen k „několika incidentům“. Švédský list v této souvislosti s odkazem na své zdroje napsal, že úřady o násilí páchaném přistěhovalci neinformovaly záměrně.

Zkurvený mohamedánský prasata! Nechápu švédské rodiče, že si to nechají líbit a dál se hlásí k ideím multikulturní společnosti! Pro mě to nejsou rodiče, když z politické korektnosti a pro falešnou toleranci k přistěhovalcům obětují i vlastní děti, to jsou zrůdy! A tuhle zemi nám chce někdo dávat za morální vzor! Ani omylem!


Nepřihlášený uživatel

#6794 NĚMECKO

2016-01-12 10:57

Ve svém projevu na byznysfóru v Mohuči německá kancléřka Angela Merkelová prohlásila, že evropské úřady nejsou s to zabezpečit nezbytný pořádek v situaci s migrační krizí, píše britský list The Daily Mail.

„Teď jsme najednou narazili na problém, spojený s tím, že do Evropy přijíždějí uprchlíci, a jak vidíme, jsme zranitelní, protože prozatím nedokážeme zabezpečit ten pořádek, tu kontrolu, jaké bychom si přáli", prohlásila kancléřka.

VICE-Ministerstvo obrany Německa přestane pomáhat vládě s uprchlíky

Kromě toho Merkelová zdůraznila, že situace s evropskou měnou je bezprostředně spojena se svobodou pohybu v Evropské unii.

Více: MERKEL NEDOKÁŽE KONTROLOVAT PRILIV UPCHLIKU

 

Angela Merkelová musí odejít z funkce, aby země nemusela platit za její nepromyšlenou migrační politiku. K tomuto závěru dospěl kolumnista The New York Times Ross Duzet po incidentu v Kolíně nad Rýnem.

 

O silvestrovské noci obtěžovali v Kolíně a dalších městech muži „afrického a arabského zevnějšku" ženy, brali jim věci, přišly také zprávy o znásilněních. Úřady se nejdřív pokoušely ututlat incidenty, aby neuškodily Angele Merkelové a její migrační politice.

Více: NĚMECKO JE NA POKRAJI ZKRS MERKELOVOU A JEI POŠETILOSTI A LOUTKOVE POLITICE


Nepřihlášený uživatel

#6795 POZOR RODINAM S CERAMA

2016-01-12 10:58

POZOR HLASENI UPRCHLICI UNESLY 13LETOU HOLKU A 14LETOU HOLKU NA SEXUALNI HRATKY S ČR MEDIA TO TUTLAJI ZAKREJVAJ FAKTA

JE VYHLAŠEN STUPEN NASILNOSTI V EVROPĚ NA DIVKACH VARUJTE SVE DĚTI A PŘIBUZNÉ JDE O SEXUALNI PRAKTIKY KTERE SOU V TYCH STATECH DOVOLENE A NADENIM PORADKU ARABIA,EMIRATY,TURECKO,ATD

Finské úřady jsou znepokojeny prudkým růstem počtu sexuálních zločinů, píše The Telegraph.

Podle slov příslušníků bezpečnostních orgánů byly zaznamenány masové případy obtěžování žen uprchlíky o novoročních svátcích. Jako příklad se uvádí silvestrovská noc, kdy se tu odehrávalo prakticky totéž jako v Kolíně nad Rýnem.

VICE-Bild: německé policii dali pokyn, aby nezveřejňovala trestné činy migrantů

„Pro Finsko jsou sexuální zločiny zcela novým jevem. Nikdy před tím jsme nepřicházeli do styku s podobným obtěžováním na sklonku roku", prohlásil zástupce náčelníka helsinské policie Ilkka Koskimaki.

Více: FINSKO MIGRATI NAPADAJI ŽENY


Nepřihlášený uživatel

#6796 UŽ MĚ NEBAVI CO SLYCHAM V TV ZAČAL SEM HLEDAT PRAVDU

2016-01-12 11:08

Ruské letectvo zasadilo od začátku roku 2016 údery 1097 objektům infrastruktury teroristů v Sýrii, sdělil náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu ruské armády generálporučík Sergej Rudskoj.

„Letectvo VKS Ruska i nadále zasazuje údery útvarům mezinárodních teroristických organizací na území SAR. Během deseti dnů roku 2016 bylo vykonáno 311 bojových letů, v jejichž důsledků bylo zasaženo 1097 objektů v provinciích Aleppo, Idlib, Lazíkija, Hamá, Homs, Damašek, Deir-Ez-Zor, Haseke, Daria a Rakka," řekl Rudskoj.

Více: RF ZASADUJE SILNE UDERY NA DAIS V SYRII IS BOJOVNICI PRCHAJ Z BOJU A SOU POPRAVOVANI

 

Syrská armáda zlikvidovala během čtyřiadvaceti hodin nejméně 17 bojovníků teroristických skupin Islámský stát, Jund al-Aqsa a Džaíš al-Fatah v provinciích Hamá a Idlib na severu země, oznámila syrská agentura SANA s odvoláním na své zdroje.

 

Podle údajů agentury bylo v důsledku intenzivních útoků syrských ozbrojených sil na pozice IS ve východní části provincie Hamá zlikvidováno osm bojovníků IS, další tři bojovníci skupiny Jund al-Aqsa byli zlikvidováni severně od administrativního střediska provincie, města Hamá.

Více: Syrská armáda zlikvidovala během čtyřiadvaceti hodin nejméně 17 bojovníků


Nepřihlášený uživatel

#6797

2016-01-12 11:10

USA, které zneužívají koncepce vlastní výlučnosti, i nadále dávají své zákony a předpisy nad suverenitu ostatních zemí. Tím se americká vláda mění v nejpočetnější kriminální organizaci, míní americký politolog Paul Craig Roberts.

„Washington prosazuje nadvládu amerického soudu nad jinými státy a vyhlašuje exteritoriální jurisdikci tohoto soudu nad činností cizích zemí, jež Washington nebo americké zájmové skupiny neschvalují. Snad nejhoršími projevy ignorování Washingtonem suverenity ostatních států jsou neodůvodněná obvinění cizích občanů", píše Roberts.

Více: USA VLADA KONA ZLOČINECKOU POLITIKU PROTI SPOJENCUM


Nepřihlášený uživatel

#6798 19.3.014 PODPORA LIDU B.ASADA A JEHO SYRSKE ARMY CO MEDIA NEUKAŽI

2016-01-12 11:22

SYRIE A LID PODPORA ASADA TV VAS KLAME ASAD NENI DIKTATOR-19.3.014 PODPORA LIDU B.ASADA A JEHO SYRSKE ARMY

VICE-SYRIE PODPORA B.ASADA A ARMY 7.2.2014- 2015


Nepřihlášený uživatel

#6799 TURCKO NAPLANOVALO VYBUCH ABY NEBYLO PODEZIRANO SE SPOLUPRACI S IS

2016-01-12 11:43

K silnému výbuchu došlo poblíž náměstí Sultanahmet ve středu Istanbulu, jsou oběti, informuje televizní kanál NTV z místa událostí.

V důsledku výbuchu ve středu Istanbulu zahynulo 10 lidí, 15 jsou zraněni.

„V důsledku výbuchu na náměstí Sultanahmet zahynulo 10 lidí, 15 bylo zraněno. V současné době se zkoumá typ výbušného zařízení", praví se v prohlášení administrativy.

Více: TURECKY VYBUCH V ISTANBULU BYL NAPLANOVAN ABY TURECKO NEPODEZIRALY SE SPOLUPRACI S IS

VICE-TURECKO OBCHOD S ROPOU A ROPNA ZAŘÍZENÍ LETECTVO RF NIČÍ VICE VIDEI A FOTEK


Nepřihlášený uživatel

#6800

2016-01-12 12:50

V poslední době mě připadne, že všechny státy staré EU hrají závody o to, kdo se propadne co nejhlouběji do sraček. Těchto závodů se účastnit nechci. Česká republika ješt neztratila rozum a pud sebezáchovy, k čertu se sebemrskačskou EU!