Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vlastenec

#6801 Německá totalita usvědčena ze lží

2016-01-12 14:20

Německá policie v souvislosti se silvestrovskými útoky na ženy v Kolíně nad Rýnem vyšetřuje 19 lidí, upřesnil v pondělí Ralf Jäger, ministr vnitra spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko. Všichni jsou přistěhovalci a polovina z nich žádá v zemi o azyl. Uvedl to v pondělí server listu Die Welt.

Svědecké výpovědi i policejní zprávy podle Jägera potvrzují, že se útoků na ženy účastnili „téměř výlučně” lidé z prostředí přistěhovalců. „Mnohé také vypovídá o tom, že to byli Severoafričané stejně jako lidé z arabského regionu,” dodal ministr.

Co na to říká ta bolševická pizda kolínská primátorka, která se dušovala, že nesmíme v žádném případě spojovat útoky s nově příchozími imigranty?! Otevřeně a nepokrytě lhala všem občanům do očí! Pokud má alespoň trošku cti, měly by okamžitě rezignovat a zbytek svého mrzkého života chodit v kanálech! Ale to by muselo být Německo demokratickou zemí, ne sluníčkářskou totalitou, která potlačuje názorové oponenty vodními děly a slzným plynem jako v Rusku!

Už se nebude říkat lže, jak když Rudé právo tiskne, ale lže jako skopčácká neomarxistická svině.

Vlastenec

#6802 Alarmující, německá diktatura tvrdě cenzuruje média!

2016-01-12 14:32

Televizní redaktoři zakazovali lidem pozvaným do vysílání, aby spojovali kolínské události s uprchlíky. Napsal to v pátek německý list Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Citoval přitom kriminologa Christiana Pfeiffera, který v TV pořadu Phoenix-Runde potvrdil: „Televizní redaktoři v rozhovoru před vysíláním dávali pokyn, aby (hosté) v souvislosti s událostmi v Kolíně nemluvili o uprchlících. Jinak bude rozhovor přerušen.“

Vlastenec

#6803 Tak a Němci jsou konečně kulturně obohaceni

2016-01-12 14:34

Masové sexuální obtěžování až útočné sexuální napadání žen je v arabském světě známé již dlouho, je tam pro něj i zvláštní termín – „taharruš gamea“. Dochází k němu ale i v jiných muslimských zemích, například v Pákistánu. A jak ukázaly silvestrovské události v Kolíně, dorazil tento delikt s migranty nyní i do Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#6804 Demonstrace Plzeň 30.1. od 14:00?

2016-01-12 17:16

Kopíruji z diskuze na novinkách - víc nevím, jestli někdo ví víc, napište sem:

 

POZOR: 30.1.2016 bude v Plzni od 14:00 hod. demonstrace na Masarykovo náměstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Má vystoupit pan Okamura, přijede i Aleš Brichta a další normální Češi. Kdo můžete přijďte podpořit nás-Čechy, kteří tady tenhle bojový stav nechtějí a kteří chtějí zachovat ČR pro naše děti a vnoučata bez islámistů a jiných nepřátelských náplav!!!!!!!!!!!!! PŘIJĎTE JDE VÁŽNĚ O HODNĚ!!!!!!!!!!! Děkuji.

 


Nepřihlášený uživatel

#6805 Petiční výbor - tzn. ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - dnes zamítl naši petici

2016-01-12 17:41

Lidi nejsou pitomci, hájil rocker Brichta nápad hlasovat o odchodu z EU

12. ledna 2016  18:20
 
Spor o referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie zaměstnal v úterý Sněmovnou. Dorazili tam podporovatelé přijetí zákona, který by takové hlasování umožnil. „Občani nejsou pitomci,“ říkal poslancům rocker Aleš Brichta. Když někdo říká, že odchod z EU by vedl ke kolapsu, tak je to podle něj nesmysl. Lidé mu bouřlivě tleskali.

„Jaký smysl má zůstávat v Evropské unii, která neměří všem stejným metrem?“ ptal se poslanců petičního výboru poslanec Tomio Okamura z hnutí Svoboda a přímá demokracie. Za necelé dva měsíce dokázal pod petici za referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie získat 24 788 podpisů, na internetu pak další desítky tisíc. „Celkem víc než sto tisíc,“ chlubil se kolegům Okamura.

Byla by to národní sebevražda, oponoval Komárek

U poslanců petičního výboru ale signatáři petice moc nepochodili. „Rozhodli bychom se k národní sebevraždě,“ řekl poslanec ANO Martin Komárek k možnosti, že by lidé v případném referendu hlasovali pro odchod České republiky z EU. Někteří z přihlížejících občanů nespokojeně bručeli.

Komárek také oponoval Okamurovi, který argumentoval, že vlády v zemi umožňují rozkrádání peněz, které do země směřují z Evropské unie. „To, že se tu krade, nebo nevládne dobře, není vina Evropské unie. Ani to, že nefunguje řecká a italská policie,“ uvedl Komárek.

„Zájem České republiky je setrvat v Evropské unii. Neexistuje žádná alternativa, která by byla funkční,“ řekla místopředsedkyně TOP 09 Markéta Adamová.

Její kolega František Laudát se pak do Okamury pustil ještě rázněji. „Co tady blábolíte a oblbujete lidi?“ řekl Laudát. „Máme nepřímou zastupitelskou demokracii. Od toho máme volby,“ řekl Laudát. Vyzval Okamuru, ať sežene ve volbách tolik hlasů a pak případně prosadí, co si přeje.

Poslanci myšlenku referenda o odchodu z EU nepodpořili

„Plácáte hlouposti. Od vás jsem nikdy neslyšel nic rozumného,“ nechtěl si to nechat líbit Okamura. Navrhoval, aby výbor doporučil Sněmovně vyzvat vládu k referendu o vystoupení z EU. Ale nepochodil. Jen poslanec Úsvitu Karel Fiedler ho podpořil. A zdrželi se dva komunisté spolu s poslancem za ANO Pavlem Plzákem.

„Žádáme parlament České republiky, aby přijal ústavní zákon umožňující občanům České republiky rozhodnout v referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie,“ tak zní text petice, kterou v úterý dostal na stůl petiční výbor Sněmovny.

Ke shánění podpisů Okamuru a jeho spojence ponouklo schválení kvót pro přerozdělení imigrantů Evropskou unií, přes nesouhlas České republiky. „Jde o akt srovnatelný s událostmi března 1939 a srpna 1968,“ tvrdí iniciátoři petice v narážce na okupaci Československa nacistickým Německem a o třicet let později vojsky zemí tehdejší Varšavské smlouvy v čele se Sovětským svazem.

Poslanci mají začít vládní návrh projednávat v lednu

Ti, kdo petici podepsali, se ovšem tak trochu dobývají do otevřených dveří. Poslanecká sněmovna se již na schůzi, která začíná za týden, má začít zabývat vládním návrhem ústavního zákona o celostátním referendu.

Podle něj by návrh na konání referenda mohl podat každý občan České republiky nebo skupina občanů České republiky, kteří dosáhli věku 18 let, podpoří-li jejich návrh petice podepsaná nejméně 250 tisíci občany České republiky. Protože jde o ústavní zákon, je k jeho přijetí třeba nejméně 120 hlasů poslanců a poté tří pětin přítomných senátorů, aniž by v návrhu udělali jakoukoli změnu.

Poslanci z SPD Tomio Okamura, Radim Fiala i Jaroslav Holík tak budou již moci brzy svou touhu po uzákonění obecného referenda moci vyjádřit při projednávání předloženého vládního návrhu. Kromě toho návrh zákona výslovně jen k referendu o účasti v EU podal Úsvit. I tento návrh je na programu lednové schůze Sněmovny, která začne příští týden.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/

---

ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - strany, které dnes arogantně odmítly naše přání uspořádat referendum o odchodu z EU.

Budete je volit?

EU se nám nějak plní ... !?

#6806 EU se nám nějak vyprazdňuje ... !?

2016-01-12 18:05

Moje milá, malá ... DEMOKRACIE !!! ... zbylo po Tobě hovno !!!

Na zásah na obranu cti a bezpečnosti Německých žen před napadáním, neměla Policie a úřady prostředky (něměli na to "koule") !? ... Na potlačení těch, kterým se to nelíbilo ale nasadila vodní děla urychleně !? ... Je vidno, že v Německu jsou korektní koule jen od multikulti obohacujících přicházejících z daleka inženýrů, profesorů, lékařů, vědců, atomových inženýrů, vysokoškoláků a policejní "koule" proti těm, kterým se multikultikoule (výše zmíněných) nelíbí !? ... !?


Nepřihlášený uživatel

#6807 V Koline to nebylo jenom o sexu a kradezich

2016-01-12 22:40

Video s dobrym prekladem - v Koline na silvestra migranti surove kopali do lidi na zemi, plivali po lidech i policii, policie nemela zadrzene kam odvazet, tak je zase pustila atd. To vypada, ze to tam bylo horsi nez u nas 17.11.1989. A Nemci misto revoluce jeste nadavaji tzv. xenofobum.

https://m.youtube.com/watch?v=aJyj1jZljKM


Nepřihlášený uživatel

#6808

2016-01-12 22:53

Pro naše děti a vnoučata!!!JEBEM EU!!!
Tomáš

#6809 Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-13 10:09

#6788: - Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Kdyby Evropané dokázali přemýšlet a nahlédnut za obzor plytké islámofilní propagandy, nemohli by si nevšimnout, jak primitivní hru s námi islám hraje. Jak hrají na city, staví se do role obětí, na veřejnosti propagují toleranci, zatímco doma tiše spřádají džihád. Někde už jsou evropští blbouni natolik zmasírovaní, že si můžou islamisti veřejně pochodovat s transparenty, kde vyhrožují, jak nás podřežou, jak zatočí s demokracií a jak pocítíme jejich hněv, že přijde nový holokaust a my děláme, že se nic neděje, raději řešíme nějaké makety šibenic nebo že Zeman vystoupil s Blokem proti islámu, který nevím proč řadí mezi extrémistické organizace, ale budiž. Když jsem četl teď ty apely na německou společnost, aby nespojovali silvestrovské incidenty s uprchlíky, přitom prokazatelně o azylanty šlo, když jsem slyšel oficiální vyjádření, že si ženy budou muset zvyknout, že teď pro ně nebude v některých čtvrtích bezpečno, jako by se nechumelilo, tak jsem nevěřícně zíral, jestli to myslí jako žert, nebo to fakt myslí smrtelně vážně. To už je vrchol debility. Nemám slov, co si my dementní Evropané necháme líbit. Jestli tahle prohlášení slyší ti Arabové, tak se musí válet na zemi smíchy a jen jim to dodá kuráž zajít příště zase o krok dále, jelikož vidí, že jsou absolutně beztrestní a ať si dovolí cokoliv, stále budou hájení. Však ony to evropské špičky hodí na těch pár zlých muslimů a islám z toho vyvázne opět bez poskvrny. I kdybychom vyvraždili půl Evropy, tak ta druhá půlka to hodí na ty zlé a dál bude slepě hlásat svoji multikulturu. Kdybych v téhle době nežil, tak bych řekl, že je to jen absolutně nereálný béčkový román, protože tak absurdní společnost prostě nemůže existovat, ale existuje a já ji prostě nedokážu pochopit.


Nepřihlášený uživatel

#6810

2016-01-13 10:30

VIDEO: „Nejsem žádný přítel nebo ženich západu, chráním zájmy svého lidu!“, uvedl Putin pro německý Bild. Takto by měli mluvit i čeští politici! [CZ Titulky]

Vladimir Putin poskytl exkluzivní rozhovor německému listu Bild a rozpovídal se i na věčné téma budování vztahů mezi Ruskem a západem. Odpověď Vladimira Putina byla přesně taková, jakou si představuje každý vlastenec. Prezident Putin se jasně vymezil, když prohlásil, že není ničím přítelem, ženichem nebo nevěstou, ale prezidentem své země, která má 146 milionů obyvatel a jako prezident musí hájit zájmy těchto lidí, které jsou jiné, než jaké zájmy má západ, západní korporace a nadnárodní společnosti.

Vladimir Putin předal novinářům Bildu i archivní záznamy rozhovorů mezi německými a sovětskými představiteli z roku 1990, kde tehdejší němečtí představitelé varují před rozšiřováním NATO, ke kterému ale nakonec stejně došlo. Současná migrační krize ukazuje, že rozpad Východního bloku byl nezbytný, aby mohl být v Evropě zahájen proces globalizace a následně transformace celé tzv. západní civilizace.

VICE-VIDEO: „Nejsem žádný přítel nebo ženich západu, chráním zájmy svého lidu!“, uvedl Putin pro německý Bild. Takto by měli mluvit i čeští politici! [CZ Titulky]

ZATIM CO VLADA ČR JDE PROTI VLASTNIM LIDEM!!!

SOBOTKA-(balík č. 3)

SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády


Nepřihlášený uživatel

#6811

2016-01-13 10:32

Německo zrušilo svobodu slova, za nepěknou větu na Facebooku proti nelegálovi si půjdete sednout! Dohled nad cenzurou v Německu bude mít neziskovka bývalé spolupracovnice východoněmecké Stasi!

Psali jsme už o tom před několika dny, resp. byla o tom reportáž na RT, kterou otitulkoval náš šéfredaktor. Objevilo se ovšem další video. Pan Zdeněk Chytra na svém YouTube kanálu však připravil zajímavé video (viz. výše) s českým překladem celé tiskové konference německého ministra spravedlnosti Heiko Maase. Novinářům pan ministr vysvětluje, jak Německo vytvořilo ve spolupráci s Googlem, Twitterem, Facebookem a tzv. NGO’s (neziskovkami, resp. nevládními organizacemi) speciální pracovní skupiny, doslova „zásahové oddíly“ Task Force na monitoring, vyhledávání a mazání nenávistných příspěvků na těchto sociálních sítích.

Zajímavé je, že toto, co se teď děje, bylo připravováno už mnohem dříve. Dozor nad německými sociálními sítěmi bude totiž mít Anetta Kahane, bývalá kamarádka Angely Merkel z mládí, ovšem také bývalá spolupracovnice východoněmecké Stasi. VK o tom psal už minulý rok v září v tomto článku. Všechno to najednou pěkně zapadá do sebe. Německo tak už dopředu připravovalo konec svobody slova na internetu dlouho dopředu, a současné zoufalé protesty obyčejných Němců jsou jenom záminkou, aby jim německá vláda mohla vzít o to nejzákladnější, totiž možnost otevřít si ústa. A tragikomické je, že ti uprchlíci jsou v EU nelegálně, porušili zákony, vnikli na území Schengenu protiprávně. Ale za jejich kritiku si půjde sednout spořádaný německý občan.

VICE-Německo zrušilo svobodu slova, za nepěknou větu na Facebooku proti nelegálovi si půjdete sednout! Dohled nad cenzurou v Německu bude mít neziskovka bývalé spolupracovnice východoněmecké Stasi!

NEMUŽOU TO VZIT LIDEM


Nepřihlášený uživatel

#6812 Re: EU se nám nějak vyprazdňuje ... !?

2016-01-13 10:52

#6806: EU se nám nějak plní ... !? - EU se nám nějak vyprazdňuje ... !? 

... Kdo by chtěl sedět vedle paní Merkelové !? ... nikdo !!!

Leda tak sedět místo ní !? ... ano, ano, to je třeba jako sůl !!!

(Leda, že by se jednalo sedět místo ní v base !? ... to ať si jednou odsedí sama a užije si to !!! ... ano, ano, to je třeba jako sůl !!!)

Tomáš

#6813 Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-13 10:55

#6789: - Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

 Pokud mají naše národy přežít, musí nutně dojít k přerodu celého systému, další revoluci. Tak jako komunismus byl původně dobrou myšlenkou beztřídní společnosti a solidárního systému pro všechny, která se zvrtla ve zrůdnou mašinerii, která po sobě zanechala desítky miliony mrtvol, tak i současný kapitalismus naplno ukazuje, že je do budoucna neudržitelným, jelikož je založen na neustále se zvyšující spotřebě a tahle nadspotřeba, která mnohonásobně převyšuje domácí poptávku, se musí někam vyvézt, aby se nám tenhle systém nezbořil jako domeček z karet, proto se musí impérium stále více rozrůstat, hledat nové odbytiště, zabírat nové kolonie. A takovou kolonií jsme v současné době pro západní státy právě my a nová taková vzniká na Ukrajině. Ale aby se prodaly všechny ty kapitalistické nesmysly, které k životu vůbec nepotřebujeme a bez nichž bychom byli mnohem svobodnějšími lidmi, tak je tady reklama. Všudypřítomná, vtíravá, otravná, zákeřná, která atakuje lidské podvědomí a útočí na naše slabé stránky a dělá z lidí jenom tupé ovce bez vlastního názoru, které nežijí vlastní životy, ale životy svých idolů z reklam a oddávají se konzumu. Na takový bezbřehý konzum má ale málokdo dostatek financí, tak buď dřou od rána do večera v práci, na úkor volného času i spánku, žerou tuny antidepresiv, aby to psychicky jakžtakž zvládali, dokud se nesloží, nebo si berou půjčky, zadlužují se, končí v exekuci a nakonec končí pod mostem, v lepším případě se dostanou do politiky, kde přijdou k miliardám snadno. A pak tu máme privilegovanou skupinu, která na práci nikdy nešáhla a dostává víc peněz než průměrná pracující česká rodiny. Ať tak nebo tak, každopádně všichni krom té poslední skupiny dávají přednost čemukoliv jinému (kariéře, užívání si pozlátek dnešní společnosti) před rodinou a proto vymíráme a ten uprazdňující prostor nahrazují jiní, výbojnější, cílevědomější, soudržnější. Největší bída, kterou však kapitalismus vytvořil, je bída duševní. A ta je ničím nenahraditelná. No a jako kdyby to nestačilo, ještě se na tom rozkladu společnosti přiživují všechny ty obskurní neomarxistické spolky, které se snaží zašlapat poslední zbytky tradiční morálky a snaží se nám zde šířit pokřivené hodnoty multikulturalismu, homosexualismu, všemožných deviací. K tomu tu máme bohaté šejky, na jejichž ropě jsme existenčně závislí, jelikož ropní magnáti brzdí všemi dostupnými prostředky vývoj alternativních zdrojů energie a extremistickou ideologii islámu, která se nám zde šíří výměnou za černé zlato. To vše tvoří nebezpečnou třaskavou směs, které stačí jediná jiskra a zažehne oheň další světové války. Jenže jak tohle změnit? Jsou lidi, kteří si to uvědomují a jdou do politiky s úmyslem tohle změnit, ale takoví buď zvlčí (kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti), nebo jim penězi zavřou hubu, nebo si na ně něco najdou, čím je zdiskreditují. Takže jedinou možností je otevřít oči jako celý národ. Jenže! Ono to chce hodně odvahy sundat ty růžové brýle a podívat se na svět tak, jaký skutečně je. A tu odvahu má jen málokdo, proto se všichni budou dále opíjet rohlíkem hojnosti, prosperity a demokracie, dokud to půjde. Po nás potopa, hlavně, že jsme teď za vodou. A nebo si lidi uvědomují, jak děsivá skutečnost je a tváří v tvář tomuto zjištění rezignovali a smířili se s tím, co je čeká, protože nemají sílu tomu čelit. Čest těm malým výjimkám, které se snaží bojovat za lepší zítřky, ale dokud budou v tak zanedbatelném počtu, nic nezmohou, jen budou ostatním pro smích. 

Tomáš

#6814 Re:

2016-01-13 11:03

#6769: Vlastenec -  

 Pěkně se předvedli v sobotu v Kolíně. Silvestrovské muslimské orgie vřele podporují a domácí občany rozpráší vodními děly. Koukám, že náckovská krev se v těch skopčáckých mrdkách nezapře. Stalin je měl rozprášit, dokud byla možnost. 

Demokrat

#6815 Re:

2016-01-13 11:54

#6811: -  

 Německo se za nečinnoti okolního světa pozvolna transformuje v krutý diktátorský režim. Jsem pro, aby byly na Spolkovou republiku Německo schváleny sankce. Tímto apeluji na všechny demokratické země světa, aby spolu schválily mezinárodní rezoluci, jež vyhlašuje sankce proti SRN, a to za její soustavnou zločinnou podporu do země migrujících islamistů, nečinnost při jejich atacích na původní obyvatelstvo země, záměrné rozdmýchávání etnických konfliktů, zatajování a bagatelizaci skutků trestné povahy žadatelů o azyl, násilné potlačování opozičních demonstrací vodními děly a slzným plynem, potlačování svobody slova a kriminalizaci občanů zastávajících vlastencké názory a stavících se proti genocidě vlastního národa. K dispozici máme nezvratné důkazy o naprosto otřesném nehumánním postoji zločinné německé vládní garnitury proti vlastním občanům. Sankce jsou naměřeny jak proti vysoce postaveným osobám německé politické scény (Angela Merkel, Martin Schulz, Heiko Maas, Thomas de Maizière, Joachim Gauck, Henriette Reker appod.), kterým je třeba s okamžitou platností zmrazit konta a aktiva v zahraničních bankách a zakázat vstoupit na půdu demokratických zemí, tak ekonomického charakteru, jež jsou namířeny proti vybraným důležitým firmám, koncernům a korporacím v klíčových průmyslových odvětvích zbrojního, energetického a finančního průmyslu a s vazbami na potrestané německé hodnostáře a podnikatele. Sankce se dotknou přístupu Berlína k technologiím pro ropný průmysl, přístupu německých státních bank ke kapitálu ostatních zemí, a také exportu vojenské produkce a produkce dvojího určení. Pakliže nepřestane zločinná Spolková republika Německo utlačovat svůj lid, dojde k dalšímu zpřísnění sankcí, které budou namířeny proti celým odvětvím německé ekonomiky, dokud nedojde k úplné izolaci a následnému ekonomickému kolapsu této totalitní země.


Nepřihlášený uživatel

#6816 Re: Petiční výbor - tzn. ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - dnes zamítl naši petici

2016-01-13 14:05

#6805: - Petiční výbor - tzn. ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - dnes zamítl naši petici 

 Ani jednu z těch darmožroutských stran jsem nikdy nevolil, protože pak bych se nemohl podívat do zrcadla, kterým lotrům jsem dopomohl svým hlasem k moci.


Nepřihlášený uživatel

#6817

2016-01-13 14:37

Podporuji tuhle aktivitu členů SPD za vystoupení z hnusu jménem EU. Už mám vážně plné zuby té bruselem (záměrně malé b) naordinované tragikomické mediální skandalizace všeho přirozreného, čistého a českého, přes zpochybňování svobody slova zaručené ústavou, přes současné zesměšňování a urážení všech vlastenců, primitivní náleopkování a nenávistné kampaně (proti panu Zemanovi, kriminalizace pana Konvičky, protiústavní rozpuštění DS, snaha odsoudit ND kvůli šibenicím, záměrná skandalizace Okamurových výroků apod.). Jsem rád, že se i přes to vše najdou lidé mající odvahu jít proti proudu téhle dravé mediální řeky, která semele vše, co jí stoupí do cesty. Je třeba mít pevné nervy, silnou vůli a pádné argumenty, jelikož nepřátel je mnoho a mají propracovaný systém likvidace jakékoliv opozice.


Nepřihlášený uživatel

#6818 Re: Re: Re: Urychleně sesadit tuto GARNITURU VLASTIZRÁDCŮ!!!!!!!

2016-01-13 14:56

#6217: - Re: Re: Urychleně sesadit tuto GARNITURU VLASTIZRÁDCŮ!!!!!!! 

 4 000? To je opavdu bída, to není ani půl procenta toho kolik „Němců“ k nim letos ilegálně přišlo. 


Nepřihlášený uživatel

#6819 Re:

2016-01-13 17:33

#6817: -  Podporuji tuhle aktivitu členů SPD za vystoupení z hnusu jménem EU.

A to se to bruselské fašistické svinstvo teprve rozjíždí - k nám to zatím dochází jenom filtrovaně skrz socdemáky, burešovce a spol., ale Polsku dnes Evropská komise začala vyhrožovat odebráním hlasovacího práva! V Německu už je to diktatura par excellence, ve Švédsku jsou demokratické volby rovnou zrušeny. Jednomyslné hlasování v EU je nahrazeno kvalifikovanou většinou, tzn. malé státečky, jako je Česká republika, si v EU ani neškrtnou. K tomu zamoření Evropy nepřátelskou antikulturou. Kam se na to hrabe Moskva za dob RVHP!

Pořád ještě budou Češi tvrdit, že vystoupení z EU je pro ČR v neprospěch?

6.2. od 13:00 hod. na Dejvickém náměstí je demo za vystoupení z EU!

Zvedněte se od počítače a přijďte, jestli jste to s touhle peticí mysleli vážně!


Nepřihlášený uživatel

#6820 Demokracie po německu

2016-01-13 19:34

Demokracie po německu:


Nepřihlášený uživatel

#6821 Re: Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů

2016-01-14 00:13

#6809: Tomáš - Re: Re: Re: Re: Merkelová trvá na svém, odmítla žádost omezit počet azylantů 

... Naprostý souhlas !!! ... absurdní doba, EU Absurdistán, selský rozum je v trapu, vládnou blbci, svobody naruby, hodnoty popírány, násilník chráněn - oběť šikanována, ... pomatenci mají navrch, vůle národa nerespektována, ... atd.

Absurdní, absurdní, jako nějaký blbý šílený sen ... tahleta realita v 21. století, ve století vědy a kultury, už by lidé mohli dojít rozumu !?!


Nepřihlášený uživatel

#6822 Re: Demokracie po německu

2016-01-14 00:15

#6820: - Demokracie po německu 

Na německé ženy: ... multikulti, z ciziny oplodňující děla do těla !?

Na protestující: ... obušky a vodní děla do těla !!


Nepřihlášený uživatel

#6823 Re: Re:

2016-01-14 08:49

#6815: Demokrat - Re:  

 Historie se opakuje. Tak jako v osmatřicátým chtějí Němci zkurvit celou Evropu a Italové jim v tom nadšeně pomáhají, že tahají tisíce čmoudů z vody, aby mohli náckové čím zaplevelovat klidné a pokojné východní země, zatímco Anglie s Francií jen tiše přitakávají. Merkelovic NSDAP už zavedla v Reichu tvrdou cenzuru, perzekuci na domácí obyvatelstvo (namísto židů a komunistů, jak to dělal její dědeček Hitler) a vydíráním se snaží svoji zrůdnou multikulti ieologii vnutit státům východní Evropy. Jen pokud bude Visegrad držet pospolu, ustojí tu vlnu zrůdnosti, co se na nás valí z Reichu, ale to by nesměl říšskej protektor Sobotka, penetrující angelin konečník, složit zbraně a jeho lokajové jako Špidla či Dienstbier připravovat podhoubí pro imigrantskou tsunami, která nadělá v naší zemičce větší paseku jak wehrmacht! Lidi, probuďte se, je čas mobilizace, musíme všichni vyjít do ulic a dát najevo, že nejsme jen rohožka na prahu velkýho Německa, kam si chodí esesáci a gestapáci otírat boty! Jsme svrchovanej stát a nikdo nám kurva nemá co mluvit do naší politiky, koho vezmem a koho ne!!! 6.2 očekávám celonárodní stávku!


Nepřihlášený uživatel

#6824 Demonstrace 6.2. - která je která

2016-01-14 10:30

#6823: - Re: Re:  6.2. očekávám celonárodní stávku

Tak 6.2. se s demonstracemi roztrhl pytel - jedna je od 13:00 na Dejvickém náměstí, po které se jde průvodem na Loretánské náměstí, kde je od 14:00 druhá - pořádá hnutí Za naši kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie.

Jedna je ohlášena Úsvitem a Blokem proti islámu na 15:00 na Hradčanském náměstí.

Jedna je ohlášena na 14:00 na Můstku - pořádá Okamura a jeho Svoboda a přímá demokracie (SPD).

Témata jsou společná - proti ilegální imigraci, islamizaci, vlastizrádné vládě, za vystoupení z EU. Všechny dnes vyjely na internetu po zadání "demonstrace 6.2.".

Vzhledem k tomu, že tuto petici za vystoupení z EU zorganizovala právě Okamurova SPD, která ji také předložila vládnímu petičnímu výboru složenému z ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - a ten ji statečně velkohubě zamítl, a také vzhledem k dlouhodobě stabilní činnosti a kvalitnímu volebnímu programu Okamury mi to stálo za to nezlomit nad všemi demonstracemi hůl a dohledat na facebooku, z jakého důvodu se takto tříští síly.

Po zvážení myslím, že Okamurův důvod je dostatečně pádný - viz níže, takže já osobně půjdu 6.2. od 14:00 na Můstek.

----

https://www.facebook.com/events/

Milí přátelé, vážení příznivci, níže je stanovisko Tomia Okamury k tomu, proč SPD nekoordinuje své demonstrace s pučisty z Úsvitu.

Ptáte se mě, proč neděláme demonstrace společně s pučisty z Úsvitu a Blokem proti islámu, který se s nimi dal dohromady. Vysvětlení je jednoduché. S pučisty a zrádci z Úsvitu, které v současnosti řídí Vit Bárta z Věcí veřejných, opravdu spolupracovat nemůžu, jelikož již jednou mi znemožnili prosazovat program a já si již podruhé puč nemohu před mými voliči dovolit. To by byl konec všech snah o změnu poměrů. A nové spojení pučistů z Úsvitu a Bloku proti Islámu je jen a pouze nový volební projekt Víta Bárty, takže spolupráce bohužel v zájmu mých voličů nepřipadá v úvahu. Být zrádcem a podrazákem, jako jsou pučisté z Úsvitu, je totiž charakterová vlastnost, a kdo to udělá jednou, udělá to i podruhé. A mým cílem je prosazovat program, nikoliv být obětí neustálých zákulisních intrik či pučů. Jediné, co mohu opět od nich očekávat a čeho jste a budete i nadále svědky, budou jejich štvavé a manipulativní kampaně proti mojí osobě a naší SPD s cílem mne pouze dehonestovat, pomluvit a odstavit z politiky, abych nemohl prosazovat program přímé demokracie - ostatně přímá demokracie se již vytratila i z názvu pučistů z Úsvitu.

A podle mých informací právě chystají štvavé kampaně proti mojí osobě ve spolupráci se zaplacenými médii. Tyto antikampaně budou s větší či menší intenzitou pokračovat až do voleb, jelikož jsem politické konkurenci nepohodlný a zjistili, že mediální cenzura nestačí. Připravme se na to, držme spolu a hlavně tomu nevěřte. A za sebe říkám, že já jsem šel do politiky s pozitivním programem a se snahou měnit věci k lepšímu a zlepšovat náladu ve společnosti. A nemůžu souhlasit s tím, když někdo vymýšlí na ostatní neustále nějaké podrazy, pomluvy, antikampaně a zákulisní intriky – taková politika žádnou změnu nepřináší.
Stěží lze spolupracovat s lidmi, kteří právě v tyto dny plánují další pomlouvačnou kampaň proti mně, je také těžké spolupracovat s lidmi, kteří nemají jiný vlastní program než být proti Okamurovi, protože jinak vše, co dělají, je nepovedená kopie toho, co děláme my v SPD. Je těžké spolupracovat s lidmi, kteří už jednou zradili a podvedli ty, kteří je dostali tam, kde jsou. Nejenže Úsvit řídí po puči Vít Bárta, ale také pana Konvičku řídí zase pro změnu paní Volfová. Je těžké se domlouvat s někým, kdo není svéprávný, a kdo je loutkou v cizích rukou.
I proto nemyslím, že by to mělo jakýkoli smysl - spojení s podvodníky by celou a naší práci a náš program i myšlenky degradovalo.
Všichni si snad pamatují, že argument pučistů z Úsvitu proti mně byl, mj. že jsem proti imigrantům a proti islámu v České republice. Ještě letos v lednu těsně před pučem k tomu udělali tiskovou konferenci, kde mne za moje názory odsoudili.
Kdo by teď věřil, že teď jsou najednou proti migrantům a proti islámu, ti, kdo po celou dobu společné práce v Úsvitu se snažili naopak islám a migranty obhajovat.

A pokud otočili o 180 stupňů, pak se ptejme proč? Protože zjistili, že je to dobré předvolební téma?
Nevěřím, že na takové veletoče rozumný člověk skočí. Lidé, kteří zradili, nejsou přínos pro nikoho. Mým cílem je prosazovat program, se kterým jsem zakládal Úsvit i SPD, a to je přímá demokracie a boj za české národní zájmy.

Tomio Okamura


Nepřihlášený uživatel

#6825 3Re: Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení

2016-01-14 12:34

#6617: - Re: PF 2016 aneb Pohřební hostina svobodného myšlení 

 Co by ti sluníčkáři dělali, nebýt našich demonstrací. Ti zamindrákovaní budižkničemové jsou vděční za každou naši akci, aby mohli prudit, aby se mohli zviditelnit a dát tak svému zbytečnému životu alespoň na pár prchavých okamžiků nějaký smysl. Ať si média plácají co chtějí, to právě oni jsou ti, kdo záměrně provokují, oni dělají bordel a snaží se narušit poklidný chod řádně nahlášených demonstrací a pochodů. Oni jsou ti, kdo rozdělují jinak názorově homogenní společnost. Tihle fanatičtí křiklouni jsou ostudou demokratické společnosti.