Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6824 Demonstrace 6.2. - která je která

2016-01-14 10:30

#6823: - Re: Re:  6.2. očekávám celonárodní stávku

Tak 6.2. se s demonstracemi roztrhl pytel - jedna je od 13:00 na Dejvickém náměstí, po které se jde průvodem na Loretánské náměstí, kde je od 14:00 druhá - pořádá hnutí Za naši kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie.

Jedna je ohlášena Úsvitem a Blokem proti islámu na 15:00 na Hradčanském náměstí.

Jedna je ohlášena na 14:00 na Můstku - pořádá Okamura a jeho Svoboda a přímá demokracie (SPD).

Témata jsou společná - proti ilegální imigraci, islamizaci, vlastizrádné vládě, za vystoupení z EU. Všechny dnes vyjely na internetu po zadání "demonstrace 6.2.".

Vzhledem k tomu, že tuto petici za vystoupení z EU zorganizovala právě Okamurova SPD, která ji také předložila vládnímu petičnímu výboru složenému z ANO, ČSSD, KSČM, TOP, ODS - a ten ji statečně velkohubě zamítl, a také vzhledem k dlouhodobě stabilní činnosti a kvalitnímu volebnímu programu Okamury mi to stálo za to nezlomit nad všemi demonstracemi hůl a dohledat na facebooku, z jakého důvodu se takto tříští síly.

Po zvážení myslím, že Okamurův důvod je dostatečně pádný - viz níže, takže já osobně půjdu 6.2. od 14:00 na Můstek.

----

https://www.facebook.com/events/

Milí přátelé, vážení příznivci, níže je stanovisko Tomia Okamury k tomu, proč SPD nekoordinuje své demonstrace s pučisty z Úsvitu.

Ptáte se mě, proč neděláme demonstrace společně s pučisty z Úsvitu a Blokem proti islámu, který se s nimi dal dohromady. Vysvětlení je jednoduché. S pučisty a zrádci z Úsvitu, které v současnosti řídí Vit Bárta z Věcí veřejných, opravdu spolupracovat nemůžu, jelikož již jednou mi znemožnili prosazovat program a já si již podruhé puč nemohu před mými voliči dovolit. To by byl konec všech snah o změnu poměrů. A nové spojení pučistů z Úsvitu a Bloku proti Islámu je jen a pouze nový volební projekt Víta Bárty, takže spolupráce bohužel v zájmu mých voličů nepřipadá v úvahu. Být zrádcem a podrazákem, jako jsou pučisté z Úsvitu, je totiž charakterová vlastnost, a kdo to udělá jednou, udělá to i podruhé. A mým cílem je prosazovat program, nikoliv být obětí neustálých zákulisních intrik či pučů. Jediné, co mohu opět od nich očekávat a čeho jste a budete i nadále svědky, budou jejich štvavé a manipulativní kampaně proti mojí osobě a naší SPD s cílem mne pouze dehonestovat, pomluvit a odstavit z politiky, abych nemohl prosazovat program přímé demokracie - ostatně přímá demokracie se již vytratila i z názvu pučistů z Úsvitu.

A podle mých informací právě chystají štvavé kampaně proti mojí osobě ve spolupráci se zaplacenými médii. Tyto antikampaně budou s větší či menší intenzitou pokračovat až do voleb, jelikož jsem politické konkurenci nepohodlný a zjistili, že mediální cenzura nestačí. Připravme se na to, držme spolu a hlavně tomu nevěřte. A za sebe říkám, že já jsem šel do politiky s pozitivním programem a se snahou měnit věci k lepšímu a zlepšovat náladu ve společnosti. A nemůžu souhlasit s tím, když někdo vymýšlí na ostatní neustále nějaké podrazy, pomluvy, antikampaně a zákulisní intriky – taková politika žádnou změnu nepřináší.
Stěží lze spolupracovat s lidmi, kteří právě v tyto dny plánují další pomlouvačnou kampaň proti mně, je také těžké spolupracovat s lidmi, kteří nemají jiný vlastní program než být proti Okamurovi, protože jinak vše, co dělají, je nepovedená kopie toho, co děláme my v SPD. Je těžké spolupracovat s lidmi, kteří už jednou zradili a podvedli ty, kteří je dostali tam, kde jsou. Nejenže Úsvit řídí po puči Vít Bárta, ale také pana Konvičku řídí zase pro změnu paní Volfová. Je těžké se domlouvat s někým, kdo není svéprávný, a kdo je loutkou v cizích rukou.
I proto nemyslím, že by to mělo jakýkoli smysl - spojení s podvodníky by celou a naší práci a náš program i myšlenky degradovalo.
Všichni si snad pamatují, že argument pučistů z Úsvitu proti mně byl, mj. že jsem proti imigrantům a proti islámu v České republice. Ještě letos v lednu těsně před pučem k tomu udělali tiskovou konferenci, kde mne za moje názory odsoudili.
Kdo by teď věřil, že teď jsou najednou proti migrantům a proti islámu, ti, kdo po celou dobu společné práce v Úsvitu se snažili naopak islám a migranty obhajovat.

A pokud otočili o 180 stupňů, pak se ptejme proč? Protože zjistili, že je to dobré předvolební téma?
Nevěřím, že na takové veletoče rozumný člověk skočí. Lidé, kteří zradili, nejsou přínos pro nikoho. Mým cílem je prosazovat program, se kterým jsem zakládal Úsvit i SPD, a to je přímá demokracie a boj za české národní zájmy.

Tomio Okamura