Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Vlastenec

#6801 Německá totalita usvědčena ze lží

2016-01-12 14:20

Německá policie v souvislosti se silvestrovskými útoky na ženy v Kolíně nad Rýnem vyšetřuje 19 lidí, upřesnil v pondělí Ralf Jäger, ministr vnitra spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko. Všichni jsou přistěhovalci a polovina z nich žádá v zemi o azyl. Uvedl to v pondělí server listu Die Welt.

Svědecké výpovědi i policejní zprávy podle Jägera potvrzují, že se útoků na ženy účastnili „téměř výlučně” lidé z prostředí přistěhovalců. „Mnohé také vypovídá o tom, že to byli Severoafričané stejně jako lidé z arabského regionu,” dodal ministr.

Co na to říká ta bolševická pizda kolínská primátorka, která se dušovala, že nesmíme v žádném případě spojovat útoky s nově příchozími imigranty?! Otevřeně a nepokrytě lhala všem občanům do očí! Pokud má alespoň trošku cti, měly by okamžitě rezignovat a zbytek svého mrzkého života chodit v kanálech! Ale to by muselo být Německo demokratickou zemí, ne sluníčkářskou totalitou, která potlačuje názorové oponenty vodními děly a slzným plynem jako v Rusku!

Už se nebude říkat lže, jak když Rudé právo tiskne, ale lže jako skopčácká neomarxistická svině.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6832 Re: Německá totalita usvědčena ze lží

2016-01-14 17:46:24

#6801: Vlastenec - Německá totalita usvědčena ze lží 

 Rusko je sluníčková totalita, ty idiote? Z Ruska ty sluníčkové šmejdy placené ambasádou USA vypráskali a udělali dobře! Nejspíš jsi havloidní sluníčkář sám rusofobní fašistická svině!

Tomáš

#6835 Re: Německá totalita usvědčena ze lží

2016-01-14 22:04:11

#6801: Vlastenec - Německá totalita usvědčena ze lží 

 Osobně ze všech diktatur světa mi je ta v Německu nejodpornější, protože žádná neutlačuje domácí občany ve prospěch nově příchozích barbarů. Všude jen vládnou oligarchové, kterým jde o to si namastit kapsu, ale v Německu vládnou lidé nenávidící vlastní zemi a snažící se ji co nejrychleji zničit a nahradit něčím novým, to považuji za naprosto odporné a všechny demokratické státy světa by se proti téhle zvůli německých elit měly postavit. Bohužel v Evropě už je jen málo demokratických státníků (Orbán, Fico, nová vláda v Polsku), kteří mají sílu se tomuto bezprecedentnímu svinstvu a autogenocidě postavit.