Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6811

2016-01-13 10:32

Německo zrušilo svobodu slova, za nepěknou větu na Facebooku proti nelegálovi si půjdete sednout! Dohled nad cenzurou v Německu bude mít neziskovka bývalé spolupracovnice východoněmecké Stasi!

Psali jsme už o tom před několika dny, resp. byla o tom reportáž na RT, kterou otitulkoval náš šéfredaktor. Objevilo se ovšem další video. Pan Zdeněk Chytra na svém YouTube kanálu však připravil zajímavé video (viz. výše) s českým překladem celé tiskové konference německého ministra spravedlnosti Heiko Maase. Novinářům pan ministr vysvětluje, jak Německo vytvořilo ve spolupráci s Googlem, Twitterem, Facebookem a tzv. NGO’s (neziskovkami, resp. nevládními organizacemi) speciální pracovní skupiny, doslova „zásahové oddíly“ Task Force na monitoring, vyhledávání a mazání nenávistných příspěvků na těchto sociálních sítích.

Zajímavé je, že toto, co se teď děje, bylo připravováno už mnohem dříve. Dozor nad německými sociálními sítěmi bude totiž mít Anetta Kahane, bývalá kamarádka Angely Merkel z mládí, ovšem také bývalá spolupracovnice východoněmecké Stasi. VK o tom psal už minulý rok v září v tomto článku. Všechno to najednou pěkně zapadá do sebe. Německo tak už dopředu připravovalo konec svobody slova na internetu dlouho dopředu, a současné zoufalé protesty obyčejných Němců jsou jenom záminkou, aby jim německá vláda mohla vzít o to nejzákladnější, totiž možnost otevřít si ústa. A tragikomické je, že ti uprchlíci jsou v EU nelegálně, porušili zákony, vnikli na území Schengenu protiprávně. Ale za jejich kritiku si půjde sednout spořádaný německý občan.

VICE-Německo zrušilo svobodu slova, za nepěknou větu na Facebooku proti nelegálovi si půjdete sednout! Dohled nad cenzurou v Německu bude mít neziskovka bývalé spolupracovnice východoněmecké Stasi!

NEMUŽOU TO VZIT LIDEM