Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6865

2016-01-17 08:51

Nový světový řád je anti-tezí Bible. Zánik politických systémů na planetě Zemi je nevyhnutelný! Co když ale zaniknou systémy, ale nezmění se myšlení lidí? Je současná migrace počátkem zániku států a mocností podle Bible?

Redakce AE News přináší další zajímavý článek, který provokuje lidské myšlení a nutí člověka přemýšlet o událostech dnešní doby v širších souvislostech. Autorka se nechává inspirovat Biblí, která u mnoha lidí vyvolává alergické reakce, a to zejména v souvislosti se světovou metodologií NWO, Vladimirem Putinem a dalšími. Naše redakce má sice na plány implementace NWO v západní civilizaci jiný názor, role Vladimira Putina je podle našeho názoru spíš projevem jeho vlastenectví, než nedobrých vyšších sil, ale i ruský prezident je jenom člověk, z hlediska božího posuzování tedy není dokonalý.

Níže uvedený text je světonázorem autorky, kde se však zrcadlí velmi znepokojivé momenty, které můžeme již dnes okolo sebe vidět. Zániky politických systémů, migrace, rozpady států, chaos, změna myšlení a chování lidí, to jsou všechno teze NWO. Aby mohl nový svět existovat, nemohou v něm žít špíny současného světa…, píše autorka. To je sice pravda, ale totéž říkají sluníčkáři, neziskovky, vítači uprchlíků. Přisvojili si snad „Boží záměr“ a chtějí realizovat „Království“ bez Boha? Anebo navzdory Bohu? Článek určitě vyvolá mnoho otázek podobného typu.

Nový svět vs. Nový světový řád?

Dnešní svět je složitý svět. Mnozí z nás mají obavy a cítí nejistotu, jsme znechuceni jednáním politiků, máme starosti o budoucnost svých dětí, jsme ohroženi výkyvy počasí a přírodními katastrofami. Nemůžeme se už bez obav pohybovat v zemích a městech, kam jsme ještě nedávno rádi jezdili. Naše práva jsou omezována, elity pomalu ale jistě tvoří NWO. Lidé mají z NWO obavy, někteří přemýšlejí, kam by bylo možné před ním utéci.

Nyní se vám pokusím objasnit současné dění a připravovaný NWO z pohledu, který se na Aeronetu nevyskytuje často, a to z pohledu knihy, na které je založena naše křesťanská společnost, z pohledu Bible.

Všimli jste si také toho, jak téma Bible vyvolá bouřlivou diskuzi? Bible je jedinečná kniha, na jejímž poznání a víře závisí náš věčný život či smrt. A to je velmi vážné. Není divu, že vyvolává emoce. Bible vysvětluje, že dnešní svět leží v moci ničemného (Satana), který ví, že jeho čas brzy skončí, a proto se na světě poměry stále zhoršují. Šíření pravdy o božím slovu ve světě Satana přirozeně vyvolává obrovský odpor. Boží duch pravdy se neslučuje s prolhaným světem, jsou známy i případy, kdy kázání pravdy stálo život.

VICE-Nový světový řád je anti-tezí Bible. Zánik politických systémů na planetě Zemi je nevyhnutelný! Co když ale zaniknou systémy, ale nezmění se myšlení lidí? Je současná migrace počátkem zániku států a mocností podle Bible?

PŘESNĚ JAK SEM VAROVL DEJE SE PODLE BIBLE PADLY MUSI JIT PODLE BIBLE JINAČ BY TO CO JE PSANO NEDAVALO SMYSL 

DOBA NA ZEMI-ZJEVENI JANOVO 13-MATOUŠ 24

BRZY BUDEM AJI SVEDKY PADU BABYLONA EU A POSLEDNIHO PAPEZE JEN ZE NEZ PAPEZ ODEJDE TAK NEJDRIV PRIJDE J.KRISTUS JEHO PRICHOD VYSVOBODI JEHO LID CO VNEJ VERI A PAK JESTE BUH VYTRHNE SVE LIDI A MUZEME SE BAT AJI 7 POLNIC TO PAK BUDE SOUŽENÍ PRO TY CO SE ODVRACUJI OD BOHA A JEHO SYNA CINTE POKANI MATOUŠ 5-6-7  JA SEM TU PROTO ZE SEM PRISEL PROBUDIT LID MY JSME TA CIVILIZACE KTERA MA BYT ZACHRANENA A SNAMI TI KRESTANE S TYCH ZEMI KDE JE ISLAM PROTO ISLAMIZACE EVROPY MY JSME TY CO BRANI PADLEMU V PLNENI SVEHO SVINSTVA PROTO NARODY BILE RASY SE VSUDE BOURI PROTI MIGRACI ONI CHCOU ABY TU BYLY ARABOVE A AFRICANE TY CO MAJ ZNAK SELMY RFID A CAROVE KODY NA STECKY!!!TEN KDO CTE BIBLI JE V OBRAZE TEN KDO NECTE BIBLI JE ZASLEPEN NECHTE SE KŘTÍT OD KŘESTANU TO ZE TO MUSI DELAT FARNEJ PO ROKU JE LEZ KRESTANE MUZOU KRIT SVE LIDI VERICI CIM VIC LIDI SPASENO TIM HUR PRO PADLEHO NAJDETE KRESTANA AT VAS ZAUCI DO VIRY J.KRISTA A PAK AT VAS POKRTI CELE EVANGELIUM MATOUŠE JE O J.KRISTU  STACI KDYZ SI TO PROSTUDUJETE A PAK VYHLEDATE KRESTANA JAKO SEM JA NEBO TY CO JAKO JA PROZDRELI!!!ALE MUSITE VERIT V TO CO PISE MATOUŠOVO EVANGELIUM NESTACI POKRITIT ČLOVĚKA JEN TAK BEZ VIRY