Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Eliáš

#6651 Re: Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců

2016-01-05 15:04

#6647: - Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců 

 Pevně věřím, že přijde den, kdy bude Frau Merkel souzená za zločiny proti svému národu a snad ji čeká doživotní žalář o chlebu a vodě. Dá-li Bůh, bude to co nejdříve a bude žít ještě hodně dlouho, aby si odtrpěla, co své zemi a celému našemu kontinentu přivodila za příkoří!

Soudce Lynč

#6652 Re: Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců

2016-01-05 20:58

#6647: - Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců 

 Podobných incidentů bude přibývat jako hub po dešti, až se ta vlna převalí i k nám. Současný zkorumpovaný systém není schopen zajistit naši bezpečnost, kdejaký gauner má větší práva než oběti trestných činů a kdo by se snad chtěl podobným útokům bránit a přehnal to, čeká jej trest za nepřiměřenou obranu - v případě čmouda s rasistickým podtextem. Pachatel má v tomhle absurdistánu vždy větší práva jako oběť - tedy především, je-li pachatel snědší jak oběť!!


Nepřihlášený uživatel

#6653 ČT MANIPULUJE A LŽE VÁM LIDI

2016-01-06 07:33

včera sem se kolem 10h večer koukl na ČT H.....  a tam jak prej naše ČR armada odvádí dobrou praci tam kde sou bojovnici IS KAZDEMU JE JASNE ZE NEMAME BOJE SCHOPNOU ARMADU A PLUS SE V ČT PRIZNALO ZE SE POSILAJ ZBRANE ISLAMISTUM NE IRACANUM plus beželo video jak RUSKA FEDERACE NIČÍ ROPU a USA si to převzalo jako za svoje neznaj autorske prava asi!!!KAŽDÉMU JE JASNÉ ŽE ČR PODPORUJE IS DODAVKAMA ZBRANÍ A AJI PRAVY SEKTOR NA UKRAJINE PROTI CIVILISTUM

Ruské letectvo zničilo v Sýrii během týdne 17 kolon autocisteren, řekl náčelník Hlavní operativní správy Generálního štábu OS RF generálporučík Sergej Rudskoj.

Více: TOHLE VIDEO BYLO VYSILANO V ČT JAKO ŽE USA BOMBARDUJOU IS ROPU PRITOM VIDEO PATRI RUSKE FEDERACI!!!!

Ruské letectvo za minulý týden zničilo v Sýrii tucet přečerpávacích stanic pohonných látek na území, nacházejícím se pod kontrolou teroristů, prohlásil oficiální mluvčí Ministerstva obrany Ruska, generálmajor Igor Konašenkov.

Více: RF LETECTVO NIČÍ ROPU DAIS IS BOJOVNIKUM

VICE-TURECKO OBCHOD S ROPOU A ROPNA ZAŘÍZENÍ LETECTVO RF NIČÍ VICE VIDEI A FOTEK


Nepřihlášený uživatel

#6654

2016-01-06 08:21

50 odstínů invaze: Britské listy nabádají ke kriminalizaci svobody slova o uprchlících. Zakázali psát, zakázali zpívat! Bratříčku, nevzlykej, to nejsou bubáci, nadávky polykej, to jsou jen vandráci, migrují s pomocí sluníček v neziskovkách…

Nechci být škodolibý, ale z ohlasu občanů, kteří kdysi rádi a se zájmem četli Britské listy, s postupem času a poznáním, že se zaměření a obsah BL výrazně mění k horšímu, od Britských listů se odvrátili. Konkrétně většina z nich soudí, že BL měli ještě úroveň, pokud tam působil „pan“ novinář Štěpán Kotrba. Po jeho odchodu to „prý“ byl totální propad a obrat o 180° k horšímu, tedy z pohledu čtenářů. Toto jen konstatuji, hlubší nebo konkrétnější důvody nezmiňuji, abych snad nebyl nařčen z nevhodných, příp. sprostých pomluv a urážek, stejně jako ostrakizování současného vedení BL.

Že nejsem daleko od pravdy toho, co hlásá titulek dokazuje skutečnost, neřku-li zoufalost samotného pana dr. Čulíka, který žadoní, ne-li žebrá o přízeň a čtenost BL. Je velmi, velmi ubohé, jak se pan Čulík podbízí a dokonce (falešně) varovně vyzývá občany, aby četli Britské listy: Ve vlastním zájmu, prosíme, rozšiřujte informace Britských listů! Pan Čulík je sice v zoufalé situaci při hodnocení současných názorů a postojů českých občanů na celkovou politiku, ale vždy si umí poradit. Jak sám přiznává, ještě nedávno se média věnovala tématu iracionálního antikomunismu, který nahrazoval jakoukoliv smysluplnou veřejnou debatu o problémech, které bylo nutno řešit. Jenom zapomněl zmínit, že on sám se svými BL jim v tom vydatně sekundoval. Nyní média a politikové objevili iracionální nové, velmi dobře fungující téma, totiž nesmyslný strach z jinakosti a z uprchlíků. To je živá voda na Čulíkův mlýn.

VICE-50 odstínů invaze: Britské listy nabádají ke kriminalizaci svobody slova o uprchlících. Zakázali psát, zakázali zpívat! Bratříčku, nevzlykej, to nejsou bubáci, nadávky polykej, to jsou jen vandráci, migrují s pomocí sluníček v neziskovkách…


Nepřihlášený uživatel

#6655

2016-01-06 08:23

Nacionalistická internacionála založena! V čele Jean-Marie Le Pen a ve vedení národní demokraté

Během prosince 2015 se oficiálně zformovalo Světové národně-konzervativní hnutí (World National-Conservative Movement), které má zastřešovat činnost národně orientovaných politických stran, nepolitických organizací i jednotlivců po celém světě. I Česká republika má v novém projektu globálního významu své zastoupení, a to díky Národní demokracii.

V nejvyšších orgánech hnutí bude totiž zasedat bývalý místopředseda strany a nynější předseda kontrolní rady ND Ladislav Zemánek, který od samotného vzniku strany řídí její vnější vztahy, a v minulosti tak například vyjednával partnerství se Srbskou radikální stranou a polskou Falangou a na podzim 2014 se účastnil ostře sledované mezinárodní pozorovatelské mise během voleb v Doněcké lidové republice, za což se ocitl na seznamu nežádoucích osob kyjevské vlády, představujících údajnou hrozbu pro ukrajinskou národní bezpečnost. Především z těchto důvodů delegovala Národní demokracie právě svého bývalého místopředsedu.

VICE-Nacionalistická internacionála založena! V čele Jean-Marie Le Pen a ve vedení národní demokraté


Nepřihlášený uživatel

#6656

2016-01-06 08:25

VIDEO: Uprchlíci v Kolíně nad Rýnem okrádali a znásilňovali na Silvestra stovky Němců! Policie a úřady to tajily pět dnů, aby neutrpěl novoroční projev Angely Merkel! [CZ Titulky]

V Německu se provalil obrovský skandál. Státní a zemská policie tajila pět dnů mohutnou vlnu organizovaného zločinu páchaného uprchlíky. Ti totiž během oslav Nového roku okrádali v Kolíně nad Rýnem a v Hamburku stovky Němců, ale nezůstalo jen u toho. Mladíci osahávali německé dívky během oslav příchodu nového roku na intimních místech a v jednom případě došlo dokonce ke znásilnění, oběť leží s otřesem mozku v nemocnici v Kolíně nad Rýnem a policie obšancovala vstup k nemocnici, aby novináři nemohli dovnitř.

Hrozba intifády a strach policie?

Policie vůbec nezasáhla! Celou dobu byla schovaná a řádění davu migrantů přihlížela z povzdálí. Němci nechápou, proč policie nezasáhla. Podobně se schovává i policie v Belgii. To není náhoda. Začínají se šířit zvěsti, že policie má v Německu tajné nařízení ze shora, aby se migrantů nedotýkala. Podle odborníků by totiž hrozilo vypuknutí intifády v Německu, tedy svatého povstání Arabů. Hrozba intifády je všudypřítomná, přiznal nejmenovaný policista zády ke kameře a s počítačově změněným hlasem na ZDF. Zatím měl s intifádou zkušenosti pouze Izrael na palestinských územích, ale byly to zkušenosti pokaždé krvavé.

Rozmlátit hlavu, bezvědomí a potom sex!

Dívka je prý pořezaná (jinde se uvádí poškrábaná) v obličeji a pachatel jí několikrát praštil hlavou o obrubník nebo o zeď, a poté jí znásilnil, když byla v bezvědomí. Německá televize informaci popřela, že dívka má jen „lehká zranění“, ale co to znamená lehká zranění, to ARD neupřesnila. V Německu je 1 milion uprchlíků, kteří přišli do země jen za rok 2015. Mnoho z nich je negramotných, nikdy nechodili do školy. To se týká především migrantů z Afriky, kde školní docházka neexistuje v moha zemích. Prakticky 75% migrantů nemá cestovní pas. Pasy migranti zahazují poté, co dorazí na pobřeží Itálie a Řecka. Proč to dělají, to je jasné. Nechtějí buď být identifikování kvůli spolupráci s Islámským státem, anebo nejsou ze Sýrie a bojí se, že by je v Evropě nepovažovali za uprchlíky před válkou.

VICE-VIDEO: Uprchlíci v Kolíně nad Rýnem okrádali a znásilňovali na Silvestra stovky Němců! Policie a úřady to tajily pět dnů, aby neutrpěl novoroční projev Angely Merkel! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6657

2016-01-06 10:39

Server AE News už několik měsíců varuje, že stejná situace čeká i Českou republiku a Slovensko, protože současná uprchlická vlna je řízenou invazí podle direktiv světových elit v rámci implementace III. kroku instalace Nového světového řádu v Evropě s cílem demografického překreslení mapy Evropy s cílem likvidace křesťanství a zchudnutí západní civilizace. A pozor, nezapomínejte a neberte na lehkou váhu varování, které teď v Německu, hlavně v bývalé NDR, zaznívá všude a platí i pro naše země: Každý uprchlík, který vstoupí na území (ČR nebo SR), je potenciální terorista, násilník, kriminálník nebo i vrah. Vždy se chovejte tak, abyste měli prostor pro útěk. Nevystavujte se zbytečně riziku. Nejde o předsudky, jde o konstatování skutečnosti. Uprchlíci nemají co ztratit. Jdou a půjdou přes mrtvoly. Chtějí auto? Vezmou si ho na ulici. Chtějí sex? Odchytnou si vaší dceru, udeří ji hlavou o zeď, aby ztratila vědomí a nevzpírala se (Arabové toto mají z domova nacvičené, protože to je tradiční způsob styku s nezadanou ženou) a poté s ní vykonají sériovou soulož.

Z Itálie jsou zaznamenány případy, kdy jednu omráčenou ženu postupně znásilnilo 11 uprchlíků. To je samozřejmě extrém, ale i kdyby šlo jen o jednoho muže, je to otřesný zážitek pro dívku a jde doslova o život. Pokud se dívka brání a nepodaří se jí omráčit, Arabové mohou ženu až utlouct.

 

I zvěř se chová lépe, než migranti?

 

Křesťané jsou jinověrci a pro Araby jsme pod-rasa. Jejich víra jim umožňuje křesťany i zabíjet a pokud tak učiní, nemají výčitky, naopak, jsou na to hrdí. Arabové mají jiný žebříček hodnot. V roce 2016 se chystá podle prognóz Eurostatu do Evropy až 8 milionů běženců, z toho 5 milionů jich bude mířit do Německa. Německo takové počty nezvládne a migranti tak zůstanou v tranzitních zemích natrvalo. V zemích po celé trase pochodu. Česko, Slovensko, Rakousko, Maďarsko, Slovinsko, Srbsko, Albánie, Řecko, Itálie.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#6658 Re: Re: Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců

2016-01-06 11:26

#6651: Eliáš - Re: Kolín nad Rýnem čelil na Silvestra vlně sexuálních útoků a krádeží od přistěhovalců 

 Merkelová nedělá nic, co by bylo v rozporu s německou ústavou. Má podporu víc, jak 40% voličů

ano?

#6659 Přeposílám odjinud nalezené odkazy = komentář (reakce na článek V NOVINKÁCH.CZ !!!)

2016-01-06 11:49

Zde citovaný komentář od někoho jiného:

Pokud v tom emailovém účtu byla jen jediná informace týkající se vlády, jeho práce,...tak by měl okamžitě podat demisi pro neschopnost !!!Zároveň by měl jít na vyšetření k chocholouškovi, zda není na hlavu, když si neumí zadat pořádné heslo !!! Ani se potom nedivím, že unikají různé informace , když potentáti různého druhu a určení:-)) takto zacházejí se svými účty:-))) Takže, kdy bude demise ? protože se jedná o bezpečnost státu a jeho občanů a ne o nějakého Sobotku co je dnes ve vládě a zítra či pozítří po něm neštěkne ani pes? :-))
Tady na těchto stránkách je vše!
http://www.white-media.info/hax.html


 

ano?

#6660 POKračování předešlého odkazu (rreakce na článek V NOVINKÁCH.CZ !!!)

2016-01-06 11:50

Podíl i KDU-CSL na zločinu vůči občanům ČR ? !!Tady toto je hrůza, Sobotka by měl odstoupit a to okamžitě !!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.white-media.info/cssd_hack_komunikacni_strategie.html

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-01-06 11:51


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-01-06 11:53


kulturní "OBOHACENÍ" ala Merkel, Sobotka, Dientsbier a spol.

#6663 SEX harašení migrantů v Německu a obtěžování stovek žen

2016-01-06 12:01

a odpověď paní primátorky!?:

(citace z Novinky.cz):

"Držte se od cizinců na délku paže, radí Němkám primátorka. Lidé se jí vysmáli

Primátorka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová (nez.) navrhuje Němkám, jak se mají chovat poté, co vyšlo najevo enormní množství útoků na ženy, které se v zemi odehrály o silvestrovské noci. Mezi jejími doporučeními je například rada držet se od cizinců „na délku paže“. Občané ale její návrhy považují za směšné a urážlivé, protože vyznívají tak, jako by si oběti za útoky mohly částečně samy." ...


Nepřihlášený uživatel

#6664

2016-01-06 12:20

PAN NOVOTNY


Nepřihlášený uživatel

#6665

2016-01-06 12:29

JE TO VENKU NEKRESTANSKE UPRCHLIKY!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#6666

2016-01-06 12:44

NA TRESNI OZNAMENI


Nepřihlášený uživatel

#6667

2016-01-06 12:50

UPRCHLICI


Nepřihlášený uživatel

#6668

2016-01-06 13:05

PAN NOVOTNY


Nepřihlášený uživatel

#6669

2016-01-06 13:07

Už aby ho někdo sesadil. Vlastizrádce jak vyšitej. Za ty své projevy a sympatie by měl vyset a nejenom Sobotka.

Nepřihlášený uživatel

#6670

2016-01-06 13:12

DEKOVANI OD SOBOTKY K UPRCHLICKE KRIZI SPOLUPRACE S PREVADECI

 


Nepřihlášený uživatel

#6671

2016-01-06 13:14

DEKOVANI PREVADECUM OD SOBOTKY 


Nepřihlášený uživatel

#6672 Screen č. 23 a 24 : Jan Májíček je ultralevičák, organizátor demonstrací na podporu imigrace a islam

2016-01-06 13:20

Screen č. 23 a 24 : Jan Májíček je ultralevičák, organizátor demonstrací na podporu imigrace a islamizace

 


Nepřihlášený uživatel

#6673 Screen č.24 : Jan Májíček je ultralevičák, organizátor demonstrací na podporu imigrace a islam

2016-01-06 13:22

Screen č. 24: Jan Májíček je ultralevičák, organizátor demonstrací na podporu imigrace a islamizace

 


Nepřihlášený uživatel

#6674 Komunikační strategie vlády k imigraci

2016-01-06 13:26

Komunikační strategie vlády k imigraci

Politický poradce premiéra Oto Novotný a žid Ivan Gabal si pozvali tým prominentních sociologů a společně připravují pro vládu komunikační strategii, pomocí které chtějí zmanipulovat a zpracovat českou veřejnost, aby se přestala bránit a polevila v odporu k dovozu imigrantů.

Nejprve hodlají prostřednictvím sociologie zjistit, kde jsou ta citlivá místa a na koho se zaměřit. Následně pomocí metod psychologie a propagandy zaútočit na společnost a zvrátit veřejné mínění ve prospěch jejich ideologie.

Jejich pravým záměrem je multikulturalismem rozvrátit tradiční národní státy, rozbořit etnickou homogenitu a dovézt si nové voliče. Řeči typu "bez imigrantů se neobejdeme, ekonomika je potřebuje ..." fungují jen jako zástěrka.

VICE-Komunikační strategie vlády k imigraci 2016


Nepřihlášený uživatel

#6675

2016-01-06 14:05

Sexuální silvestrovské násilí v Německu – dosud neznámé násilí. Co se čekalo?

Zprávy o rozsáhlých nepokojích v Kolíně nad Rýnem v noci ze Silvestra na Nový rok byly hlášeny až 4. ledna – a teprve po zveřejnění v New York Times. Do té doby německý mainstream tolerantně mlčel (vizvideo a článek šéfredaktora -VK-).

Hlavní nádraží Kolína se nachází v blízkosti katedrály a kousek od hospod a barů, kde dav slavil Nový rok. Zde došlo k sérii útoků proti ženám.  Skupina mužů v počtu až 100  ženy napadla  – bylo jim vyhrožováno, byly oloupeny a sexuálně zneužity.

Policejní náčelník Kolínu nad Rýnem Wolfgang Albert informoval, že stížnost podalo 90 žen, které oznámily uloupení cenností, peněženek a telefonů. Podle Alberta ženy říkaly, že byly napadeny osobami „arabského a severoafrického vzhledu“.

Podle policie, útoků se zúčastnilo celkem až 1000 lidí, a policie v určitém okamžiku ztratila nad děním kontrolu. Podle očitých svědků byli útočníci ve stavu krajní intoxikace. Policie jasně říká, že tato skupina „podvodníků, zlodějů a chuligánů“ vznikla v blízkosti nádraží a že skupina nemá žádný vztah k poslední vlně uprchlíků z válečných zón. Zdroj z ministerstva vnitra Severního Porýní-Vestfálska hlásil, že jde o „skupinu uprchlíků ze severní Afriky z před dvou let, jejíž integrace do společnosti zjevně nebyla úspěšná.“

Časopis Bild informoval, že k podobnému útoku, ale menšího rozsahu, došlo v Hamburku na Albert Ganz-Platze.  Útočníci na ženy  nejdříve jen pískali, volali „fena, svině“ a „ficken, ficken“, poté je začali osahávat. Většina z obětí jsou ženy ve věku 18-24 let. Mnohé uprchly do hospod a barů pod ochranu vyhazovačů. Policie zatím přijala šest oznámení, ale Bild píše, že postižených je mnohem více,  ale stydí se podat stížnost.

„Známe metodu, kdy vyhlížejí podnapilé osoby, aby je okradli. Ale tyto násilné excesy, tento cílený, dokonce bych řekl organizovaný přístup je nový,“ upozornil viceprezident německých policejních odborů Arnold Plickert. Ten nazývá zločin bezprecedentním porušením ústavních práv a argumentuje, že právní stát se musí chránit, a to i v případě, že je to v rozporu s politickými cíli. Doplnil, že tyto případy nemohou být použity pro zvýšení radikalizace.

VICE-Sexuální silvestrovské násilí v Německu – dosud neznámé násilí. Co se čekalo?