Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

nick

#6576

2015-12-20 17:54

Tohle je pár termínů, jak je chápou elity NWO (na tom, jak je chápeme my, nezáleží, my nemáme znát jejich pravý význam):

NWO - utopistický 'ráj' na Zemi, v němž na pár elit pracuje asi půl miliardy otroků, zbytek lidstva je zničen jako nadbytečný (komercí vytvořeným egoismem a individualizací, nemocemi a očkováním, antikoncepcí, znečišťěným životním prostředím, válkou...)

nepřátelé NWO - země BRICS (v čele s Ruskem), křesťanství a jiné skutečně duchovní tradice, soběstační ne-ovčané

extremista, rasista, nácek, homofob, islamofob, xenofob atd. - nálepky pro nepřátele NWO

liberál, neohumanista, havloid, multikultista, neomarxista, sluníčkář atd. - užitečný idiot (ne)vědomě pracující na nastolení NWO, po splnění úkolu určen k likvidaci

politici - z větší části loutky elit NWO

pravda a láska - pouze k NWO

demokracie, svoboda - nadvláda 'lidí' (elit) nad 'podlidmi' (námi), plně realizovaná v podobě NWO

nedemokracie, nesvoboda - nedostatek vlivu NWO

kontrolovaná opozice - tzv. opoziční strany

nálepkování, falešná vlajka, kontrolovaná opozice, umělý chaos, rozděl a panuj - osvědčené strategie NWO

islám - politická ideologie, trojský kůň sloužící k nastolení NWO

uloz.to/xxPHKpxF/ tri-faze-dzihadu-pdf

ulozto.cz/xgf9hsKp/ islamofilie-v-kostce2-pdf

uprchlíci, utečenci, (i)migranti - směs ekonomických imigrantů a vojáků IS

mír - stav po nastolení NWO a zničení opozice


Nepřihlášený uživatel

#6577

2015-12-21 09:21

Příchod uprchlíků na území Evropské unie prý není „nelegální“

 Poznamenávám, že neznám přesné a celé znění Evropské konvence o lidských právech (European Convention on Human Rights, ECHR), neboť jsem ji nečetl, nicméně z toho, co lze vyčíst z článku v BL„Příchod uprchlíků na území Evropské unie není „nelegální“ [1] mě běhá mráz po zádech. Z tohoto článku s odvoláváním se na zmíněnou konvenci totiž vyplývá, že státy EU nejen že dělají všechno špatně, ale dokonce se protiví „EKLP“! Možná přeháním když konstatuji, že uprchlíci na tom jsou z hlediska lidských práv a svobod lépe, než občané evropských států, do kterých „vlezli“.

Podle článku v BL organizace Amnesty international (AI) zjistila, že prý server Novinky zkreslily její zprávu, která neodpovídá skutečnostem když uvedly, že „Většina uprchlíků, s nimiž AI hovořila, přiznala, že se pokusili nebo chtěli pokusit o nelegální přechod hranic do EU“, což se prý nezakládá na pravdě. Příchod uprchlíků na území Evropské unie totiž „není nelegální!“ Česká média by prý neměla šířit nesmysly (s čímž se dá plně souhlasit) a zkreslovat mezinárodní dokumenty, ale už méně lze souhlasit s tím, že příchod uprchlíků do Evropy není „nelegální“. Naopak, je (prý) legální, neboť, článek 3 EKLP (které je mimochodem i ČR signatářem) konstatuje, že:

Nikdo nebude podrobován mučení či nelidskému či ponižujícímu zacházení či trestání“. Osoba má na základě článku 3 právo požádat o ochranu přímo, protože státy mají zakázáno vracet osoby do země, kde mohou utrpět porušení svých práv podle článku 3.

VICE-Příchod uprchlíků na území Evropské unie prý není „nelegální“


Nepřihlášený uživatel

#6578 Taťka

2015-12-22 00:51

            


Nepřihlášený uživatel

#6579

2015-12-22 11:54

VIDEO: Německo pohrozilo žalobou odmítačům kvót na uprchlíky, v EU se začíná schylovat k revoltě! Vtrhne německá armáda do Česka? Je to reálné! [CZ Titulky]

Německá armáda by mohla v extrémním případě vynutit kvóty na uprchlíky po zemích EU, které je odmítají, i vojensky. Německo se totiž hodlá obrátit k Evropskému soudu a pokud by ten rozhodl ve prospěch Německa, mohlo by Německo výkon tohoto rozsudku vymáhat i vojensky. Tato možnost zazněla ve výhrůžce Angely Merkelové už v létě ve směru k Maďarsku, ovšem teoretická rovina přešla pomalu do roviny praktické. Berlín jde s žalobou k soudu.

Česká armáda je přitom v likvidaci. Většina tanků je v neprovozuschopném stavu. Stíhačky má republika na leasing a nesmí je použít ve válečných konfliktech, tedy ani ke své vlastní obraně bez souhlasu Švédů. Obrana země je českými ozbrojenými silami naprosto vyloučená, protože armáda nemá ani logistické kapacity k  výjezdu z kasáren. Paliva jsou limitována a na příděl, většina rezerv paliv se šetří na speciální akce, obvykle vojenské přehlídky na veřejnosti.

VICE-VIDEO: Německo pohrozilo žalobou odmítačům kvót na uprchlíky, v EU se začíná schylovat k revoltě! Vtrhne německá armáda do Česka? Je to reálné! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6580

2015-12-22 21:11

za těchto podmínek, určitě pryč z EU. Sebevražedné politice západu EU nelze jen tak přihlížet. Nebuďme vazalové v předklonu, jako Sobotkovci. Já nechci páchat sebevraždu, Chci žít! ....se svojí rodinou ve svobodné zemi!

Nepřihlášený uživatel

#6581

2015-12-23 09:57

VIDEO: Skandál? Norsko vědělo už v červenci, že Turecko kupuje ropu od ISIL. NATO se rozhodlo tyto kšefty krýt, bojí se odchodu Turecka z NATO! [CZ Titulky]

Tajný dokument norského ministerstva zahraničí odhalil, že norská vláda a NATO věděly o tureckém kšeftování s ropou Islámského státu už počátkem léta. Nikdo tehdy nijak nezasáhl, NATO hrálo mrtvého brouka. Teprve po vstupu Ruska do Sýrie se tato odporná špína začala dostávat na povrch. Severoatlantická aliance tak se stává spolupachatelem a spojencem Islámského státu, a to samo o sobě stačí, aby politici v jednotlivých zemích, kterým zůstala nějaká slušnost, iniciovali na svých úrovních výzvy k zahájení procesu vystoupení svých zemí z této zločinné organizace.

Je rovněž zcela nezbytné, aby matky a otcové českých dětí zavčas doručili na vojenské správy v ČR prohlášení o tom, že dítě k vojenské službě nenastoupí, a to do doby, kdy bude země členem NATO. Někteří politici si stále spřádají plány na rozpoutání války s Ruskem, což potvrzuje i nový krok Bílého domu, který opět přijal další sankce proti Rusku, zcela nesmyslně v době, kdy západ a Rusko mají spolupracovat proti ISIL v Sýrii a v Iráku.

VICE-VIDEO: Skandál? Norsko vědělo už v červenci, že Turecko kupuje ropu od ISIL. NATO se rozhodlo tyto kšefty krýt, bojí se odchodu Turecka z NATO! [CZ Titulky]

VICE-Turecko zatklo dva novináře a tři generály – odhalili, že turecký „humanitární“ konvoj vezl do Sýrie zbraně

VICE-VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6582

2015-12-23 10:02

Světská sláva-polní tráva, aneb Havlovo cizí peří

V dnešních dnech si pohrobci, skalní obdivovatelé, fandové, příznivci a jiní poblouznění z řad tzv. pražské kavárny, sluníčkáři atd., připomínají 4. výročí úmrtí pro ně významné osobnosti Václava Havla. Ti všichni mají své důvody, proč Havla považují za mimořádného, důležitého a světem uznávaného člověka, přičemž nejsou schopni přijímat a akceptovat fakta, které z něj dělají obyčejného falešného hráče, kariéristu a lháře. Pro faktickou opodstatněnost tohoto tvrzení si dovolím malé připomenutí jeho velkohubých lživých projevů a falešných slibů, zde:

Havel, Listopad 1989 – Letenská pláň:
„Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte“.

Havel, v prosinci 1989 před volbou prezidenta:
„Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítelem socialismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách imperialismu, od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků… Byly to všechno lži, jak se záhy přesvědčíte, protože tu brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím“.

VICE-Světská sláva-polní tráva, aneb Havlovo cizí peří


Nepřihlášený uživatel

#6583

2015-12-23 10:51

Ačkoliv kancelář prezidenta Obamy i nadále prohlašuje, že prezident Sýrie Bašár Asad musí být zbaven své funkce, v kuloárech Bílého domu se přiklání k jiné strategii. Podle ní Asad zůstane ve funkci tak dlouho, jak dlouhou dobu bude potřebovat svět k tomu, aby se spojil proti globální hrozbě IS (arabský název Daiš), píše The Washington Times.

Jak tvrdí analytici, nová pozice USA se stala očividnou minulý týden v OSN, když USA odhlasovaly rezoluci Rady bezpečnosti o mírové normalizaci, ve které jméno Asada vůbec nefigurovalo. Bylo to přijato jako kapitulace Obamovy vlády před požadavky Íránu a Ruska, které trvají na tom, aby prezident Sýrie zůstal u moci v dohledné budoucnosti, píše vydání.

„Bílý dům si spočítal, že spolupráce se syrským prezidentem je menším zlem ve srovnání s alternativními variantami jako konfrontace s Ruskem kvůli Asadovi nebo vstup těžkých amerických vojsk k pozemní válce proti IS", cituje vydání hlavu Centra blízkovýchodních výzkumů v univerzitě státu Oklahoma Joshua Landise.

Více: Ačkoliv kancelář prezidenta Obamy i nadále prohlašuje, že prezident Sýrie Bašár Asad musí být zbaven své funkce, v kuloárech Bílého domu se přiklání k jiné strategii. Podle ní Asad zůstane ve funkci tak dlouho, jak dlouhou dobu bude potřebovat svět k tomu, aby se spojil proti globální hrozbě IS (arabský název Daiš), píše The Washington Times.

Turecko vede na vnitřní frontě „horkou válku“ proti Straně kurdských pracujících (PKK) a riskuje, že se dostane do stavu studené války s Ruskem, soudí komentátor Al-Monitor Kadri Gursel.

Podle mínění novináře se Ankara snaží „udržet se na dvou židlích", když se pustila do konfrontace s Moskvou na pozadí neustávajícího boje s Kurdy. Avšak v důsledku stoupajícího vojenského nátlaku tureckého režimu na PKK se Kurdové stávají stále otevřenějšími, pokud jde o podporu zvenčí. Logickým výsledkem takové politiky by se stalo spojení dvou oponentů Turecka, což by se pro Ankaru stalo velice složitou výzvou.

Více: ERDOGAN VYCOUVAL S KONFLIKTU S RUSKEM


Nepřihlášený uživatel

#6584

2015-12-23 21:40

              


Nepřihlášený uživatel

#6585

2015-12-24 09:50

Německá ARD odpálila bombu: Turecko umožňuje ISIL obchodování s otroky v příhraničním tureckém městě! Co na to řekne Brusel? [CZ Titulky]

Německá televize ARD odvysílala výbušný materiál, který hrozí přerůst v otevřenou diplomatickou roztržku mezi Ankarou a Berlínem. V dokumentárním filmu štáb ARD natočil důkazy o tom, jak bojovníci Islámského státu ovládají turecké město Gaziantep, kde mají tržiště s otroky a obchodní kanceláře, pod přímým dohledem tureckých vojáků, kteří se tváří, že nic nevidí. Bojovníci ISIL volně chodí po městě, turečtí vojáci dělají, že je nevidí. Naprosté odhalení Erdoganovy islámské politiky v celé nahotě. Turecká armáda dokonce zašla tak daleko, že když do města přijedou z Evropy lidé, kteří chtějí vstoupit do ISIL a hledají kontakty, vojáci turecké armády poskytnou ochotně i informace, ve které kanceláři ISIL ve městě je možné se nechat naverbovat.

Džihádisté si mohou koupit i děti, dokonce ve věku jejich pouhých 8 let a poté je znásilňovat. Znásilnění není podle Koránu posuzováno jako hřích, pokud je akt vykonán na bezvěrkyni nebo jinověrkyni. To platí i o migrantech v Evropě, takže velký pozor v okolí uprchlických táborů! Jezídské a kurdské etnikum je na této úrovni podlidí, takže džihádisté netrpí žádnými výčitkami. Ve skutečnosti jinověrci mají nižší cenu pro džihádisty, než mají psi.

VICE-Německá ARD odpálila bombu: Turecko umožňuje ISIL obchodování s otroky v příhraničním tureckém městě! Co na to řekne Brusel? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6586

2015-12-24 10:38

Turecko za Erdogana si hraje s ohněm - kazí vztahy s Ruskem sestřelením bombardéru Su-24 a svádí válku proti vlastnímu lidu, píše německé vydání Die Freie Welt. EU nemůže nic podniknout, protože se dostala do závislosti od turecké vlády, která slíbila za tři miliardy eur zajistit podmínky přijetí uprchlíků, a tím snížit příliv migrantů do Evropy.

„Evropa, mj. Německo, se sama zahnala do slepé uličky, kdy nesprávně jednala s Tureckem", píše vydání. Pro EU bylo důležité domluvit se o zdržování proudu uprchlíků, a uvěřila slibu Erdogana zařídit kontrolu na hranici mezi Tureckem a Sýrií. Teď migranty ze Sýrie rozmísťují v Turecku ve zvláštních izolátorech, a porušují tím Evropskou konvenci o lidských právech, píše Die Freie Welt.

VICE-Tajemství sultána Erdogana. Proč potřebuje Turecko EU?

Novináři jsou přesvědčeni, že nelze důvěřovat Erdoganovi, který se stará o své osobní zájmy a páchá zločiny proti vlastnímu lidu. Vydání kritizuje rovněž sliby EU prozkoumat otázku vstupu Turecka do EU.

Více: EU SLAPLO DO SLEPE ULICE TURECKA


Nepřihlášený uživatel

#6587

2015-12-24 14:12

NWO FAKTA!!!ISLAMIZACE CO BUDE!!!CO VSE SE ZRUŠÍ POKUT SE TO DOPUSTÍ!!!!

JSME NORMALNI OBČANÉ ČR NE RASISTI,XENOFOBOVÉ A FAŠISTÉ TO SOU HAVLOJDI 

MUŽEM NA NE ZA URAZKY PODAT OZNAMENI ČI ŽALOBU ŽE NÁS TAK NEZÝVAJÍ!!!

 

FAKTA O NWO-Proslulý projev Putina na konferenci v Mnichově CZ titulky

VICE-Projev Vladimira Putina na 70. zasedání VS OSN - 28.09.2015 Titulky CZ

 


Nepřihlášený uživatel

#6588

2015-12-24 14:38

Papež František oznámil lidu na náměstí svatého Petra, že tyto Vánoce mohou být poslední pro lidstvo, že současný chaotický stav světa znamená „začátek konce všech dob“. A jakou náladou budou prodchnuty bohoslužby v katolických chrámech v Moskvě? Jak se vůbec cítí dnes katolíci v Rusku?

 „V Moskvě je naše komunita velká — až 60 tisíc lidí, ale do chrámu přichází méně, v tyto dny přibližně 5-6 tisíc lidí. Slavíme Vánoční svátky v nejkrásnějším kostele města — katedrále Neposkvrněného početí v Malé Gruzínské ulici. Je vystavěn v architektuře prototypu Westminsterského opatství. Zde se dodržují tradice: na počátku mše představený položí do jeslí figurku Ježíška, poté se pomocí ohňostrojů rozsvítí skutečná Betlémská hvězda na moskevském nebi", vyprávěl Sputniku ředitel Informační služby římsko-katolické Arcidiecéze Matky Boží v Moskvě otec Kirill (Gorbunov).

Otec Kirill oznámil, že v chrámu už stojí nazdobené sromky, umělecky slavnostně instalovány jesle, kde se podle pověsti narodil Kristus.

VICE-Papež vyzval lidstvo, aby se vzdalo všech zbraní hromadného ničení

„Pro mnohé je to dojemná scéna. Ale ve skutečnosti je to obraz maximální bídy. Když se zamyslíme — Kristova rodina, to je rodina migrantů, kteří museli opustit svůj domov, přijít do Betléma, kde tehdy probíhalo sčítání obyvatel. A potom utíkat do Egypta. Stali se uprchlíky. Zní to velmi aktuálně! Svět je i dnes plný utrpení a válek. Otec František to připomíná. Proč? Proto, že od té doby, kdy se před 60 lety objevila jaderná zbraň, každé Vánoce mohou být posledními.

Více: POSLEDNÍ VANOCE PRO LIDSTVO SVĚTA DUVOD MULTIKULTI

KONEC VSECH DOB-MATOUŠ 24 KAPITOLA

 BUDE U KONCE DOBY-ZJEVENI JANOVO 13 KAPITOLA


Nepřihlášený uživatel

#6589 Přeji krásné Vánoce všem křestanům do celého světa

2015-12-25 22:26

V Sýrii, kde je zhruba 13% křesťanů, je oslava Vánoc neomezená a k tomuto svátku je křesťanům gratulováno prezidentem Assadem, který jako jediný vyjadřuje naději na mírové spolužití křesťanů a muslimů. Nikde jinde nefunguje mírové soužití obou náboženských skupin tak dobře jako právě v Sýrii. Třeba v Saúdské Arábii, která je hlavním podporovatelem syrské opozice, jsou jakékoliv veřejné projevy jiné než islámské víry trestné. Alespoň už víme, co padlý západ, odvrátivší se od svých křesťanských kořenů skutečně podporuje.


Nepřihlášený uživatel

#6590

2015-12-26 08:05

VIDEO: Důkazy v mobilních telefonech nalezeny. Turecká tajná služba koordinuje přesuny bojovníků ISIL přes hranice Sýrie a Iráku tam a zpět. NATO dělá, že o tom neví! [CZ Titulky]

Iráckým vojskům se podařilo zajistit při obsazování iráckých měst, která byla donedávna pod kontrolou ISIL, několik mobilních telefonů zabitých prominentních velitelů teroristů. Ze záznamů a komunikace v telefonech vyplývá, že bojovníci ISIL komunikují přímo s operátory turecké tajné služby a konzultují s nimi přechody hranic ze Sýrie a Iráku do Turecka a obráceně. Bojovníci ISIL dostávají v Turecku své vlastní průvodce, naopak poskytují turecké tajné službě koordináty, aby Turecko vědělo, kde nemá bombardovat.

VICE-VIDEO: Důkazy v mobilních telefonech nalezeny. Turecká tajná služba koordinuje přesuny bojovníků ISIL přes hranice Sýrie a Iráku tam a zpět. NATO dělá, že o tom neví! [CZ Titulky]

 


Nepřihlášený uživatel

#6591

2015-12-26 08:13

Ruská rozvědka zakreslila téměř 12 tisíc autocisteren a fůr na turecko-irácké hranici na kontrolním stanovišti Zaho, prohlásil v pátek náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu Ozbrojených sil RF generálporučík Sergej Rudskoj.

„V okamžiku natáčení v oblasti Zaho bylo na obou stranách turecko-irácké hranice 11 775 autocisteren a velkotonážních nákladních automobilů. Z toho 4530 na území Turecka, a 7 245 — v Iráku", řekl Rudskoj novinářům.

Ukázal rovněž zvětšené fotografie regionu po kvadrátech.

„V kvadrátu A je na turecké straně 3 850 autocisteren a velkotoážních automobilů. Z nich 200 jedou směrem irácké hranice, a ostatní jsou soustředěny na parkovištích", podotkl Rudskoj.

Kromě toho v kvadrátu B v bezprostřední blízkosti hranice bylo zaznamenáno 1 660 autocisteren a fůr. Z toho na iráckém území — 980 automobilů, a 680 — na území Turecka. V kvadrátu B je soustředěno 4 905 autocisteren, v kvadrátu G — 1 360 automobilů, které čekají přejetí hranice.

Více: Ruská rozvědka zakreslila téměř 12 tisíc autocisteren a fůr na turecko-irácké hranici

 

Ruské letectvo zničilo v Sýrii během týdne 17 kolon autocisteren, řekl náčelník Hlavní operativní správy Generálního štábu OS RF generálporučík Sergej Rudskoj.

Více: Ruské letectvo zničilo v Sýrii během týdne 17 kolon autocisteren


Nepřihlášený uživatel

#6592 IS VCICI JEDNOTKY V TURECKU POD KONTROLOU TURECKA A USA

2015-12-26 08:16

Ozbrojenec fronty Islámský stát (zakázaná v RF) hovořil v interview pro Sputnik Türkiye o tom, kde a jak absolvoval výcvik spolu s dalšími nováčky.

Dvacetiletý Arab Abdurachman Abdulhádí byl zajat kurdskými vojáky v Sýrii v prosinci 2015. Spolu s dalšími zajatými ozbrojenci IS je vězněn v tak zvaných věznicích YPG.

Abdulhádí sdělil, že vstoupil do řad IS v roce 2013, pak válčil proti syrské vládní armádě. Podle jeho slov, absolvoval v srpnu 2014 výcvik v Adaně (čtvrté největší město Turecka). Jednou týdne měla šedesátičlenná skupina cvičení v střelbě, učili je zacházení s automatem Kalašnikova, kulomety a dalšími druhy zbraní.

VICE-Teroristé Daiš popravili 50 členů hnutí za odmítnutí stát se sebevražednými teroristy

„Výcvik se konal v Turecku, protože velení IS mělo za to, že tady je to bezpečnější než v Sýrii. V Sýrii znemožňovalo vojenský výcvik bombardování," vysvětlil Abdulhádí.

Více: VYCVIK DAIS IS PROBYHA V TURECKU POD VEDENIM USA A TURECKA


Nepřihlášený uživatel

#6593

2015-12-26 08:18

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 14.12.2015

V dalším svém pořadu ruský analytik hovoří o Ukrajině, o hrozbě 3. světové války, o Turecku, Iráku a Íránu (íránská vojenská technika – video), o konci USA a o GP (Donald Trump a orel – video).  K pozornosti si dovolím doporučit čas od 1:09:35.

0:23  – Jaký byl důvod návštěvy Joe Bidena na Ukrajině, kam přijel jako viceprezident USA?  Reálný důvod byl takový, že při svém ukrajinském projevu vyhlásil kapitulaci politiky USA ve vztahu k Ukrajině. Mluvil o autonomních státech Ukrajiny a o tom, čemu se USA tak bránily, o federalizaci Ukrajiny. Teď toto washingtonské vedení kyjevské bandě DOPORUČILO realizovat. Cožpak si snad Biden neuvědomuje, že realizace Minských dohod znamená likvidaci kyjevského formátu v jeho současné podobě a celé kyjevské bandy, která skončí na lavici obžalovaných? Velmi dobře si to uvědomuje, ale není třeba mít o tom žádné velké iluze. Biden přijel celému světu oznámit, že USA přestávají strukturně řídit procesy na Ukrajině. Nástroje řízení budou odpojovány postupně, ale nyní již kyjevskou bandu nic nezachrání. Jedni říkají, že Kyjev neplní Minské dohody – pochopitelně, že neplní, protože to znamená politickou a možná i fyzickou smrt kyjevské bandy, protože Pravý sektor neodpustí kyjevské bandě zradu Majdanu. Ale kyjevská banda je v nevýhodné situaci a Pravý sektor musí být zlikvidován. Je tedy pochopitelné, že vystupují proti Minským dohodám. Jiní říkají, že Minské dohody neplní Putin.  Naši „patrioté“ a různí analytici nechápou podstatu Minských dohod. Jediné, co umí, je omýlat jak to „na Západě umí“ a počínají si dětinsky, což vede k tomu, že mnozí patrioti vystupují proti Minským dohodám. A co Západ od Ruska požaduje? Plnění Minských dohod! Rusko dotlačilo Západ až tak, že teď sám požaduje, aby Rusko plnilo Minské dohody. A ty dohody zavazují Kyjev, aby splnil celou řadu podmínek, všichni si však uvědomují, že když je Kyjev splní, znamená to konec kyjevské bandy.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 14.12.2015


Nepřihlášený uživatel

#6594

2015-12-26 08:23

OSLAVA VANOC V DAMAŠKU A PODPORA B.ASADA 2015

Realista

#6595 Re:

2015-12-26 22:39

#6594: -  

 No jistě. V Sýrii, kde je zhruba 13% křesťanů, je oslava Vánoc neomezená a k tomuto svátku je křesťanům gratulováno prezidentem Assadem, který jako jediný vyjadřuje naději na mírové spolužití křesťanů a muslimů. Nikde jinde nefunguje mírové soužití obou náboženských skupin tak dobře jako donedávna právě v Sýrii. Třeba v Saúdské Arábii, která je hlavním podporovatelem syrské opozice, jsou jakékoliv veřejné projevy jiné než islámské víry trestné. Alespoň už víme, co padlý západ, odvrátivší se od svých křesťanských kořenů, skutečně podporuje.


Nepřihlášený uživatel

#6596

2015-12-27 09:38

Když jsm vztoupily do EU tak naše republika ekonomicky a vubec po všech stránkách zanikla ! :(

Nepřihlášený uživatel

#6597

2015-12-27 13:30

              


Nepřihlášený uživatel

#6598

2015-12-27 14:03

V jednoduchosti je Sobotkova síla!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-27 17:20


Vlast je matkou mojí, já věrným synem jejím

#6600 Do pekel s proklatým Eurospolkem!!

2015-12-27 20:44

Pryč z Eurosajuzu, kde je všechno naopak než by mělo být. Kde vlastenci jsou nálepkováni extrémisty a utlačováni, zatímco vlastizrádci opovrhující vlastní zemí jsou jako demokraté do nebes vyvyšováni. Nechápu, proč bysme měli posílat svoje vojáky do války s IS, když Syřané ztama zbaběle prchají a tady natahují ruce po socdávkách, válí si šunky v kavárničkách a dělají bordel. Zatímco naši muži budou nasazovat svoje životy, tyhle mohamedánské lemry budou mezitím znásilňovat jejich ženy - už dost bylo našeho poklonkování Bruselu, tohle nesmíme dopustit!! Braňme se proti kulturní degeneraci západní Evropy, která se nám snaží násilím vštěpit svoje nihilistické hodnoty!!! Jsme Češi, Slovanská krev, my se nedáme!!! Nikdy!!!!