Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6747 Re: Rozmysli si voliči, koho volíš, abys nezvolil voly !!!

2016-01-10 13:50

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6751 Re: Re: Rozmysli si voliči, koho volíš, abys nezvolil voly !!!

2016-01-10 20:03:33

#6747: - Re: Rozmysli si voliči, koho volíš, abys nezvolil voly !!! 

 Taky budu volit Okamuru - mile mne prekvapil program jeho strany SPD na facebooku. Rozumny ve vsech bodech. A udelal i tuhle petici, coz se pocita.

To, jak to tady mrsi socdem s Babisem, je uz neunosne. Jak slysim Pelikan nebo Stropnicky z ANO, pokousi se o mne infarkt.

Okamura je naproti tomu skvele reseni - proto se taky proti nemu spojil cely parlament a media. Socdem pujdou od valu urcite, ale uvidime, jestli zvitezi zdravy rozum, nebo promuslimska kobliha. Babis muze mlzit jak chce, ale vzdycky pujde na ruku Evropske komisi a Nemecku - velky kapital pujde vzdycky s velkym kapitalem a nas obycejne lidi klidne predhodi muslimum. A na odvolatelnost nebo primou demokracii u Babise muzeme zapomenout. 

A posledni vec - volim jedine tu stranu, ktera postavi na hranicich plot a pohranicniky. Jak se sem migrant dostane, je nedeportovatelny. Okamura uz o plotu mluvi davno. Zadna jina strana v parlamentu ne. Socdem i Babis misto toho mlzi o par vojacich v Recku, kteri tam jenom budou lovit dalsi ubohe zeny a deti.