Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4551

2015-10-13 16:44

A jěště foto zaprodance. Co prodá národ i za jitrnici. Jen aby krochtal.

 


Nepřihlášený uživatel

#4552

2015-10-13 16:51

Ten jeho parták Šláfenberg se právě počúral.   Nevhodné a neetické foto, Kalousek nemá už pleny na výměnu tak aby se zbavil závislosti na alkohole, užívá si nějaký ten doušek moču z knížecího rodu. Asi chutná.


Nepřihlášený uživatel

#4553 Re: Prosba všem lidem, kterým není lhostejná budoucnost naší země

2015-10-13 17:19


Nepřihlášený uživatel

#4554 RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF

2015-10-13 17:45

Moskvě není jasné, co konkrétně dělají USA v Sýrii a proč výsledky této činnosti jsou tak minimální, řekl ministr zahraničních věcí RF Sergej Lavrov.

„Vidíme velmi málo konkrétních věcí, které by vysvětlily, co konkrétně dělají Američané v Sýrii a proč jsou minimální výsledky od takového počtu bojových náletů… Myslím, že za 25 tisíc náletů tam bylo možné celou Sýrii rozbít na třísky", řekl ministr v interview televiznímu kanálu NTV.

Podle slov Lavrova Rusko navrhovalo USA pomoc pro lepší koordinaci leteckých úderů proti Islámskému státu v Sýrii, ovšem Američané zatím na to nereagují.

Američané i nadále kritizují pozici Moskvy, přitom na všechny prosby ruské strany o poskytnutí údajů o „správných cílech" se USA vyhýbají odpovědi, dodal ministr.

Více: Moskvě není jasné, co konkrétně dělají USA v Sýrii a proč výsledky této činnosti jsou tak minimální

MINIMALNI SOU Z DUVODU ŽE POMAHAJ ISIS USA A TAK BOMBARDUJOU JINA MISTA JAKO KUNDUZU NEMOCNICI A SLEPE MISTA PROSTE DOTUJOU ISIS AJ ZBRANEMA BRZO NA TO RUSKO DOJDE A BUDE TOLIK DUKAZU CO V SYRII DELAJ USA K....

 

Prezident RF Vladimir Putin se obává, že zbraně, které dodávají USA Svobodné syrské armádě, se ocitnou v konečném důsledku v rukou teroristů.

 

„Budeme vytrvale pracovat na tom, aby úsilí v boji s mezinárodními teroristy byla společná, a aby byl jejich výsledek srozumitelný, očekávaný a zaměřený na boj s mezinárodním terorem", řekl Putin a podotkl, že operace mezinárodních sil v čele s USA trvá už více než rok.
 
„Jestliže prostě někam vykládají a shazují z letadel tuto munici, zbraně a výstroj, nedostává to zase, jak tomu už bylo v průběhu přípravy nového složení syrské armády, do rukou ISIL, a kde je záruka, že ne?", zdůraznil Putin ve svém projevu na fóru VTB Kapital „Rusko volá!".

 

„V samotných USA uznali, že akce ztroskotala, a teď prostě rozhazují munici a výzbroj. Komu? Není to řečnická otázka", řekl Putin.

Více: USA DODAVA ZBRANE ISIS DUVOD UZNALI ZE AKCE V SYRII KONČI

JAK VZNIKA PROPAGANDA PROTI RUSKU

POZOR NA NOVINKY.CZ ZACINAJ KOPIROVAT PAR FAKT Z JINYCH NEZYSKOVEK A DELAT Z TOHO HNUJ PROPAGANDU PROTI USA A S RUSKA ŠTVÁČE-JAK NOVINKY PREKRUCUJI FAKTA CO RUSKO DELA V SYRII

VŠEM JE JASNÉ ŽE USA DAVÁ ZBRANĚ ISIS ABY SVRHLA ((BAŠARA ASADA)) ALE TO SE JIM NEDAŘI TAK DELAJ Z RUSKA ŠPATNÉ 


Nepřihlášený uživatel

#4555

2015-10-13 18:34

Mám plné zuby diktátu a nařizování od EU

Nepřihlášený uživatel

#4556

2015-10-13 18:41

To je něco! Jak to válí s cenou ropy.   Jen u nás stále drahý benzín.

 

http://zenrus.ru/


Nepřihlášený uživatel

#4557 Re:

2015-10-13 18:57

#4556: -  

 No jo 100 dolarů za barel. Benzin v ČR 36 Kč a teď 50 dolarů za barel - benzín v ČR 32. Nechápu ty počty. 

Nedivme se pak že z matematiky je problém zmaturovat.


Nepřihlášený uživatel

#4558

2015-10-13 20:24

Nechápu, jak může náš stát v tomhle marastu ještě dobrovolně přijímat po tisících uprchlíky, když nemá ba vlastní lidi. Hlavní funkcí státu má být postarat se o vlastní občany. Jestliže není schopen se postarat o své seniory, děti či nemocné, není něco v pořádku. Dávat v takovém případě přednost cizincům, na které se prostředky vždycky najdou, mi za takové situace připadá jako amorálnost a hyenismus. Přišlo by vám snad normální dávat přednost nějakému uprchlíkovi před nemocí vlastního dítěte? A o tom to všechno je. V takovém případě je mi totiž nějaký Ahmed ženoucí se do Evropy za lepším živobytím úplně ukradený.

MaFie

#4559 Vystoupení z EU

2015-10-13 21:27

Byla bych ráda když by naše ČR vystoupila z EU---Kladu si ale otázku :,,Je vůbec  vúbec možné aby ČR VYSTOUPILA Z EU ?"   EU už do ČR vrazila spoustu peněz a bude je chtít zpátky...Máme na to aby jsme je vrátili?Jak to funguje ?...říká se že když peklo něco zchvátí tak už to zpět nenavrátí...Múže mi z vás někdo nezaujatý a znalý poměrů  odpovědět?Děkuji.


Nepřihlášený uživatel

#4560

2015-10-13 21:40

Tuto petici nemohu podepsat z důvodu že si zde Okamura na tomto buduje kariéru!!! Proč prostě nemůže být petice jen za občany CR.!!Bez politických patolizalu?!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4561 Re:

2015-10-13 22:04

#4560: - Proč prostě nemůže být petice jen za občany CR.!! 

 Proc ji proste nemuzete udelat, obcane? 

 


Nepřihlášený uživatel

#4562 Re: Vystoupení z EU

2015-10-13 22:32

#4559: MaFie - Vystoupení z EU 

 http://machpetrmach.blog.idnes.cz/c/109394/Jak-vystoupit-z-EU.html

a také jsem četl, že rozdělení Československa nebylo právoplatné, pokud by tento fakt byl uznán, lze teoreticky vystoupil okamžitě


Nepřihlášený uživatel

#4563

2015-10-13 23:00


Nepřihlášený uživatel

#4564

2015-10-13 23:09

FANOUŠCI FOTBALOVÉ SPARTY PROTI POLITICE UEFA NA PODPORU ISLAMISTŮ !!!

ZACHOVÁ SE TAKTO STATEČNĚ I ČESKÝ NÁROD A VYJDE KONEČNĚ DO ULIC???


Nepřihlášený uživatel

#4565

2015-10-13 23:32

Dopis adresovaný na úřad vlády. Kdo má zájem, může jej též poslat.

Úřad vlády České republiky
nábřeží Edvarda Beneše 4
Praha 1 - Malá Strana
PSČ 118 01

Pane premiére, členové vlády,

jako občan České republiky vyjadřuji svou velmi hlubokou nespokojenost s tím, jak nakládáte s mocí, která vám byla námi občany této země pouze dočasně propůjčena. Vaše konání v žádném případě nekoresponduje se slibem, který jste skládali po svém zvolení do rukou prezidenta republiky. Nebo jste již zapomněli znění čl. 69 písm. 2 Ústavy ČR, zákona č. 1/1993 Sb? „ Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony a uvádět je v život. Slibuji na svou čest, že budu zastávat svůj úřad svědomitě a nezneužiji svého postavení.“ Zapomněli jste také na znění čl.2 písm. 1 Ústavy ČR? „ Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a ústavní.“

Vedete naši zemi, náš domov do záhuby. K tomu jste souhlas občanů této země v žádném případě nedostali! Nemohu pochopit, jak si vůbec můžete dovolit zneužívat své moci a v zásadních otázkách budoucnosti a další existence naší vlasti rozhodovat, aniž by jste k tomu měli mandát nás občanů. Nepamatuji se, že by jste se mě jako občana a voliče zeptali, zda souhlasím s přijímáním uprchlíků v měřítku minimálně tisíců. Ve vašich předvolebních slibech a programech nebylo jediné slůvko o tom, že jste rozhodnuti otevřít naše hranice pochybným individuím, které nemají ani základní hygienické a sociální návyky. Nyní nám tvrdíte, že se do naší společnosti bez problémů začlení. Tvrdíte nám něco, čemu ani sami nevěříte. V zájmu tzv. uprchlíků před válkou, i když mi tedy není jasné, proč jsou to v drtivé převaze muži, kteří by tedy dle mého mínění měli svou zemi bránit a ne zbaběle prchat, proč upřednostňuje jejich práva před právy občanů této země. Jak je možné, že pro tyto účely se peníze najednou našly. Jak je možné, že nemáte peníze také pro důchodce, mladé rodiny a další a další potřebné.

Vláda, která nedbá na blaho své země a nerespektuje vůli svého lidu, není hodna vládnout. To vám říkám já, jako občan této země a proto vám sděluji, že z hlediska vyššího principu mravního vás nadále jako vrcholné představitele naší republiky nemohu uznávat. Ve svých funkcích jste z vůle lidu a proto vám jako zástupce tohoto lidu dávám výpověď. Vyzývám vás k okamžitému odstoupení, pokud v sobě máte alespoň špetku cti a soudnosti. Věřím, že tyto pojmy pro vás nejsou jen prázdná slova a plně chápete jejich význam.

Michaela Holubková

antipopulista

#4566 Re:

2015-10-14 08:05

#4560: -  

Každý politik si vlastně buduje kariéru (politickou, finanční, ... jak kdo !) ... tím, že je zaměstnancem, si také "buduje kariéru" takže nejde o žádném politikovi říci, že si ji vůbec nebuduje !!! ... To jako, že by vůbec nechtěl být zvolen, prosazovat svůj program !?

Každý zaměstnanec si "buduje kariéru" ... už od školy si pomalu "budujeme svou kariéru" čím budeme ...

Takže jako důvod je to podivný argument ! ... V demokracii přece politik (a jeho strana) nabízí voličům svůj program, své plány, (něco jako menu v restauraci), a je na voličích, zda ho zvolí a s programem souhlasí, či ne, (a na hostu v restauraci, zda si objedná) !

Volili jsme politiky, kteří si svou kariéru postavili na EU, proto takový argument, že si p. Okamura na tom buduje svou kariéru je poněkud trochu POPULISTICKÝ !

občan

#4567 Re:

2015-10-14 08:12

#4565: -  

 okopírováno, vytištěno s mým podpisem a odesláno tamtéž


Nepřihlášený uživatel

#4568 K rodinám nabízejícím uprchlíkům soužití v jedné domácnosti

2015-10-14 08:14

Že bydlení s cizími lidmi ve společné domácnosti může přinášet konflikty, si myslí i Ludmila Bobysudová z Organizace pro pomoc uprchlíkům. "Soužití v jedné domácnosti má obecně svoje rezervy. Problémy spolubydlení ani tak nesouvisí s tím, že je někdo uprchlík. Když někdo bydlí v neoddělených prostorech s lidmi, které dobře nezná, konflikty to prostě přináší," podotýká. - a podobným dobroserům platíme ze svých daní miliardy. Ano správně, miliardy. Prý (mj.) za integraci, chá chááá! Víte, jaký je rozpočet např. Člověka v tísni? Za rok 2014 to bylo 1.070.356.000 Kč. Takže resumé: Dnešním "uprchlíkům" nejdou pod frňák dokonce ani ta nejsluníčkovatější sluníčka, co si ta nebožátka utíkající před válkou nakvartýrujou do bytu. Sluníčka totiž stále vykazují neuvěřitelnou míru xenofobie: Zůstanou nadále smrdět ve svým kvartýru, místo aby nechtěncům odevzdala klíče od baráku, auta a kartu s PINem.


Nepřihlášený uživatel

#4569 1% příliš bohaté na financování 99% chudých

2015-10-14 09:54

Procento nejbohatších vlastní polovinu světového bohatství

Celou polovinu světového bohatství vlastní pouhé procento nejbohatších, uvedla v aktuální studii banka Credit Suisse. Mezera mezi bohatými a chudými se stále zvětšuje a je největší od roku 2000, kdy banka data začala sledovat, uvedl server International Business Times.

Bohatství Česka studie přímo nevyčíslila, v přepočtu na hlavu jsou podle ní Češi na podobné úrovni jako Maďaři nebo Estonci a jsou o něco chudší než Řekové, Portugalci nebo Slovinci.

novinky.cz 14.10.2015

Tak proč nefinancuje imigranty to jedno procento, ale už se uvažuje o solidární celoevropské DPH, která je tomu jednomu procentu pro smích, ale zbytek obyvatelstva zatíží? Nemluvě o již schváleném rozfofrování sociálního eurofondu původně určeného na pomoc ekonomicky slabým euroobčanům. A o plánovaném použití 1,3 miliardy z českého rozpočtu jen na příští rok schváleném vládou. Kocourkov.

mírně změněno a doplněno, a odesláno

#4570 dopis vládě ČR

2015-10-14 10:15

Úřad vlády České republiky
nábřeží Edvarda Beneše 4
Praha 1 - Malá Strana
PSČ 118 01

Pane premiére, členové vlády,

jako občan České republiky vyjadřuji svou velmi hlubokou nespokojenost s tím, jak nakládáte s mocí, která vám byla námi občany této země pouze dočasně propůjčena. Vaše konání v žádném případě nekoresponduje se slibem, který jste skládali po svém zvolení do rukou prezidenta republiky. Nebo jste již zapomněli znění čl. 69 písm. 2 Ústavy ČR, zákona č. 1/1993 Sb? „ Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony a uvádět je v život. Slibuji na svou čest, že budu zastávat svůj úřad svědomitě a nezneužiji svého postavení.“ Zapomněli jste také na znění čl.2 písm. 1 Ústavy ČR? „Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a ústavní.“

Vedete naši zemi, náš domov do záhuby. Evropa i naše země, Česká republika vznikala na křesťanských kulturních základech a tradicích, na které Vy a jiní politici v rámci EU rezignujete. Vycházíte z mylného předpokladu, že Islám je mírumilovné náboženství, zcela schopné se včlenit do multikulturní společnosti, což ovšem není pravda. Islám není ani jako náboženství, ani jako kultura kompatibilní s Evropskou kulturou, hodnotami a společností a jsem přesvědčen, že nemůže být v žádném případě obohacením naší kultury a společnosti. K implementaci Islámu a problematických migrantů jste souhlas občanů této země v žádném případě nedostali! Nemohu pochopit, jak si vůbec můžete dovolit zneužívat své moci a v zásadních otázkách budoucnosti a další existence naší vlasti rozhodovat, aniž by jste k tomu měli mandát nás občanů. Nepamatuji se, že byste se mě jako občana a voliče zeptali, zda souhlasím s přijímáním uprchlíků v měřítku minimálně tisíců. Ve vašich předvolebních slibech a programech nebylo jediné slůvko o tom, že jste rozhodnuti otevřít naše hranice pochybným individuím, které nemají ani základní hygienické a sociální návyky, nelze prověřit, o koho se jedná, včetně nezanedbatelného nebezpečí zavlečení neznámých chorob na území České republiky. Nyní nám tvrdíte, že se do naší společnosti bez problémů začlení. Ačkoliv zkušenosti ze zemí, jako Francie, Švédsko, Německo, ba i například Velká Británie svědčí o pravém opaku. Tvrdíte nám něco, čemu ani sami nevěříte. V zájmu tzv. uprchlíků před válkou, i když mi tedy není jasné, proč jsou to v drtivé převaze muži, kteří by tedy dle mého mínění měli svou zemi bránit a ne zbaběle prchat, proč upřednostňuje jejich práva před právy občanů této země. Jak je možné, že pro tyto účely se peníze najednou našly. Jak je možné, že nemáte peníze také pro důchodce, mladé rodiny a další a další potřebné, na které se musejí pořádat veřejné sbírky, včetně trapného sbírání vršků z pet lahví.

Vláda, která nedbá na blaho své země a nerespektuje vůli svého lidu, není hodna vládnout. To vám říkám já, jako občan této země a proto vám sděluji, že z hlediska vyššího principu mravního vás nadále jako vrcholné představitele naší republiky nemohu uznávat. Ve svých funkcích jste z vůle lidu a proto vám jako zástupce tohoto lidu dávám výpověď. Vyzývám vás k okamžitému odstoupení, pokud v sobě máte alespoň špetku cti a soudnosti. Věřím, že tyto pojmy pro vás nejsou jen prázdná slova a plně chápete jejich význam.


14.10.2015

Miroslav Ševiola


Nepřihlášený uživatel

#4571 Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo

2015-10-14 12:54

Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo

Podívejte se na video Nigela Farage, jak sebevědomá frau Merkel i president Holland čumí, když jim Nigel říká pravdu do očí před publikem.


Nepřihlášený uživatel

#4572 MAME JASNO BUK M1 S POZNAVACI ZNACKOU UKRAJINA PROPAGANDA MIŘENÁ PROTI RUSKU

2015-10-14 13:52

PROUKRAJINSKA PROPAGANDA MIŘENÁ NA RUSKO

TAK FAKTA UKAZUJI NA UKRAJINU STÁLE!!!!

VICE-Ukrajinský BUK 5.3.2014 v Horlivce 323,321,312,301,331,332

 

 

DUKAZ-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

 

VICE-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

 

Dôkazy sa hromadia. Akékoľvek pochybnosti o tom, kto zostrelili MH17 miznú rýchlo. Teraz vieme, s 99% istotou, kto zostrelil MH17.

FAKTA-MH17 - We know with 99% certainty who shot down MH17 - Updated Aug 19

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4573

2015-10-14 14:01

Do prdele s celou E.U. Stejně je k hovnu!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4575 Re: Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo

2015-10-14 14:25

#4571: - Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo 

 Jak čumí ta skopčácká tlama. Kéž by té zparchantělé ludře konečně nějakej z jejich syrskejch miláčků upižlal hlavu!