Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4626 Re:

2015-10-16 08:11

#4625: -  

Viděli ste fotky tisíců zohavených umučených mrtvol neozbrojených demonstrantů proti Asadovi od fotografa syrské patologie? Vím, nezajímá vás to. Já bych ale utíkala, až by mi za patami hořelo, ale určitě ne do Česka, tak o co jde? Putin si mne ruce, vychází mu to dokonale....


Nepřihlášený uživatel

#4627 Nejbližší demonstrace - 17.10. od 14:00 nahoře na Václaváku

2015-10-16 08:11

Nejbližší demonstrace je zítra, tj. v sobotu 17.10. od 14:00 nahoře na Václavském náměstí.


Nepřihlášený uživatel

#4628

2015-10-16 10:05

Bylo by už na čase se začít tvářit jako plnohodnotný stát který neděla ze sebe OCAS EU ale který si taky řekne podle svého zdravého rozumu a nejlepšího uvážení. Nejsme charita ale stát se svojí historií. Jsem mladý a nechci se dočkat toho że mi jednou dojde domů dítě od přivandrovalců dobité nebo ještě hůř nedojde vůbec a naše politické figurky by měl vystřídat zdravý rozum oproti zlatokopum kteří jsou ve vládě z důvodu vytěžit u koryta co nejvíc pouze ve svůj prospěch když prospěch státu a společnosti je na místě druhém.

Nepřihlášený uživatel

#4629 Re:

2015-10-16 12:38

#4605: -  

ZÍTRA PŘECE JEN DORAZÍM NA DEMONSTRACI NA VÁCLAVÁK.

PROTIVLÁDNÍ ODPOR JE ROZTŘÍŠTĚNÝ A NEMÁ JEDNOTNOU KONCEPCI.

ZÍTRA DORAZTE I VY VŠICHNI, CO CHCETE S VĚCMA POHNOUT.

OD 14HOD PROBĚHNE AKCE A POTÉ NAVRHUJI SETKÁNÍ S HLAVNÍM BODEM -  OCHRANA NAŠÍ ZEMĚ A NAŠICH OBYVATEL ( STÁT FATÁLNĚ SELHAL) A TAK JE NUTNÉ PODPOŘIT P. OKAMURU A APELOVAT I NA P. PREZIDENTA JAKO NEVYŠŠÍHO VELITELE ARMÁDY ČR.

JSOU TU 3 SMĚRY - VÝZVA PREZIDENTOVI NA ODVOLÁNÍ VLÁDY, PETICE ZA REFERENDUM O VYSTOUPENÍ Z EU A DALŠÍ ZATÍM NEFORMULOVÁ VÝZVA PREZIDENTOVI PRO OCHRANU HRANIC PŘED ISLÁMSKÝMI VOJÁKY NA ÚZEMÍ EU.

NENÍ NIC JEDNODUŠÍHO NEŽ TO ROZUMNĚ SJEDNOTIT A DEFINOVAT O CO NÁM VLASTNĚ JDE. JE HLOUPÉ POŽADOVAT PO LIDECH, ABY PODEPISOVALI DESTÍTKY RŮZNÝCH PETIC A VÝZEV. MÁ BÝT JEN JEDNA VŠEOBSAHUJÍCÍ !!!

STRAŠNĚ ZÁVIDÍM FRANCOUZŮM. TI KDYŽ NEJSOU S NĚČÍM SPOKOJENI, NEVÁHAJÍ A VYJDOU PROJEVIT VEŘEJNĚ SVŮJ NÁZOR.  FYZICKOU PŘÍTOMNOSTÍ UKÁŽÍ SVŮJ NESOUHLASNÝ POSTOJ A STÁVAJÍ SE VZOREM PRO DRUHÉ. JE TU NĚKDO, KDO MÁ STEJNÝ NÁZOR JAKO JÁ. ZÁROVEŇ TO SYMBOLIZUJE, ŽE JSOU PŘIPRAVENI SE RVÁT ZA SVOU VĚC  A NENECHAJÍ ZE SEBE DĚLAT HLUPÁKY.

KDO NEPŘIJDE, AŤ SI SVÉ NÁZORY NECHÁ PRO SEBE. SVÉ VLASTI NENÍ NIJAK UŽITEČNÝ.

VÝCHODOČECH


Nepřihlášený uživatel

#4630

2015-10-16 12:56

Půjčil jsem si ,jelikož je to holá pravda -Nový Zemanův bonmot : Pokud žijete v zemi, kde můžete být potrestáni za chytání ryb bez povolení, ale nikoliv za ilegální vstup do země bez povolení, máte plné právo říci, že ta země je vedena idioty.


Nepřihlášený uživatel

#4631 ANTI-DEMONSTRACE

2015-10-16 13:16

TI CO STOJÍ NA DRUHÉ STRANĚ -  PROTI NÁM

17.10.2015 VÁCLAVÁK Demonstrace - Refugees welcome (islamisté vítejte)

Počet shromáždění šířících nenávist proti uprchlíkům roste jak houby po dešti. Už prakticky co týden se v nějakém městě nějaké takové koná. I tento den, kousek od nás. 

Odmítáme toto vidění světa. Odmítáme princip kolektivní viny, kdy za činy jednotlivců může celá skupina. Chceme svět tolerantní k lidem jiných národností, kultur, etnik, náboženství, ras apod. a solidární k lidem v nouzi.

AKCE JE ŘÁDNĚ NAHLÁŠENA.
Demonstrace bude striktně nenásilná.
--------------------------------------------------------------------------
Na demonstraci vystoupí:
# Jan Vrobel - jeden z koordinátorů pomoci uprchlíkům přijde poreferovat o svých zkušenostech s uprchlíky, pomocí, ale i svých osobních pocitech z hysterie a hoaxů týkajících se uprchlíků.

# Michal Pavlásek - etnolog a člověk, který pomáhal lidem v Makedonii dříve než se o "Balkáské cestě" informovala média - na začátku prázdnin.

# PhDr. Jiřina Šiklová, CSc. byla mj. signatářkou manifestu Dva tisíce slov (jaro 1968), Charty 77, později perzekvována totalitní režimem a vězněna za údajné "rozvracení republiky", po revoluci mj. zakladatelkou Gender Studies. V současné době je stále aktivní socioložkou a publicistkou.

# Dalibor Zíta - redaktor Českého rozhlasu Plus a jeden z mnoha dobrovolníků v Maďarsku.

# Martin Madej - jeden z mnoha dalších dobrovolníků přijde poreferovat o svých pocitech a náhledu na dění v ČR.

# Albína Mrázová - v létě trávila čas na Islandu a sledovala dění, jak si tamní vymohli na vládě přijetí VÍCE uprchlíků než původně stát chtěl a to o desitinásobek.

# Mark Martin - ředitel české pobočky Amnesty international

# Ivana "Mariposa" Čonková - promluví za část Romů sdružujících v spřátelených sdružení




Tomáš

#4632 Re: Re:

2015-10-16 13:38

#4626: - Re:  

 No zajímavé je, že syrská občanská válka trvá už déle než čtyři roky, zatímco uprchlíci začali ve velkém prchat někdy před rokem, tj. v době, kdy v Sýrii expandoval Islámský stát. Ano, Asad se ke svým odpůrcům nechoval zrovna v rukavičkách, ostatně jako kterýkoliv jiný diktátorský režim v arabském světě, kde je hodnota lidských práv úplně jinde než v přehumanizované Evropě. Za zmínku stojí, že Asadovými oponenty jsou v drtivé většině islamisté, kdežto taková Saúdská Arábie, náš velký spojenec, který štědře dotuje islamizaci Evropy a šíření ultraortodoxního wahhabistického islámu po světě, a který brzy bude předsedat i Radě pro lidská práva OSN (jaký výsměch, to už může předsedat klidně i KLDR), potlačuje opozici úplně stejně krutým způsobem, ale má biliony a biliony petrodolarů a může si tak koupit u všech loajalitu. Zajímalo by mě, když se zdá zdejším sluníčkářům Česká republika tak děsně xenofobní a netolerantní stát, jaký je jejich názor právě na nejodpornější klerofašistický režim světa: Saúdskou Arábii, tvrdě potlačující jakékoliv neislámské hodnoty, kde je přísný zákaz stavění kostelů a veřejného praktikování jiných náboženství než islámu, kde se za sebemenší kritiku islámu bičuje a za konverzi od islámu rovnou popravuje.

Tomáš

#4633 Re: Re: Prosba všem lidem, kterým není lhostejná budoucnost naší země

2015-10-16 14:03

#4614: - Re: Prosba všem lidem, kterým není lhostejná budoucnost naší země 

 Jistě, Svoboda a přímá demokracie či Blok proti islámu, organizace, které aktivně brání naše základní evropské hodnoty a demokracii před expanzivním politickým islámem, který stál za poslední roky v islámských zemích statisíce životů především křesťanů (ale my ateisté jsme pro ně mnohem větší spodina, tudíž se máme nač těšit), jsou zajisté neschopní političtí pazgřivci, protože nehodlají otevřít svoji vstřícnou náruč někomu, kdo nechce ctít naši kulturu, dodržovat naše zákony a uznávat naše životní hodnoty a namísto toho nám sem tahají svoje vlastní islámské zvyky, tedy přesně to, před čím oni sami utíkají. To taková HateFree culture, která spolupracuje s českými islamisty a podporuje rozmach islámské ideologie v naší zemi, tedy sympatizuje s hnutím potlačujícím lidská práva a svobody, které za poslední léta zapříčinilo několik genocid (IS v Iráku a Sýrii, Boko Haram v Nigérii, Súdánci v Jižním Súdánu, pronásledování Koptů v Egyptě, současně si brousí zuby Turci na Kurdy atd.) ta jistě pazgřivcem není. To je ta pravá mírumilovná, sluncem naše duše obohacující organizace.


Nepřihlášený uživatel

#4634

2015-10-16 14:31

Já ji podepisuji, protože jsem měl rád EU s francouzi, rakušany, němci, brity, španěly, italy, poláky, maďary, slováky, řeky a dalšími spoluobčany původních národů. To samo o sobě je dost multikulturní směs. Těšil jsem se na ně.
Ale nepotřebuji k tomu afričany, araby, turky, asiaty, kteří evropě nerozumí a chtějí ji předělat ke svému divokému obrazu.
Evropu ale ovládli mamonáři, zlatokopové ochotní pro zistk zničit ten těžce budovaný svazek. Jejich honba za světovládou, levnou pracovní silou a zisky s kamarády z USA zničila to dobré ne EU. Imigranty jsem dotáhla jen arogance, bezohlednost a někdy i lenost mocných. A od toho je nutné se držet dál.

Nepřihlášený uživatel

#4635

2015-10-16 19:02

Máte pocit, že se touto peticí něco změní k lepšímu. Už toho tlachání našich politiků za nehorázné mzdy mám plný zuby. Místo, aby dokázali pro občany ČR vytvořit podmínky pro důstojné žití, házejí na sebe špínu, kdo co ukradl a kdo pije. Na co nám jsou europoslanci, kteří mají problémy s alkoholem, dluhama a vůbec...... Politika a politici jsou jeden veliký bordel za peníze daňových poplatníků......
"trpělivost přináší růže"

#4636 Re: Re: Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení.

2015-10-16 19:19

Hrdý Evropan

#4637 Re:

2015-10-16 19:54

#4634: -  

 Moje řeč. Já chci Německo, kde posedím s jódlujícím Günterem u tupláku, ne aby tam halekali turečtí kastráti z mešity, chci Francii, kde posedím se siňorem v zahradě provoněné levandulemi u vínka, k tomu zakousnu trochu camembertu, ne špinavé ghetto plné Maročanů a Alžířanů, chci Itálii, kde posedím v pizzerii, popluji na gondole, ne abych prchal před rabujícími Afričany, chci ve Španělsku posedět při siestě ve stínu pod fíky a poslouchat rytmy flamenca, ne aby mně pod ucho řval nějakej Maurskej troglodyt "alahu akbar", chci posedět u Balatonu, zakusovat čabajku a vychutnávat si okolní krajinu, ne sledovat tlupy imigrantů valících se přes pole, chci za výkladu distingovaného Angličana prohlížet krásy Londýna, ne se schovávat před xenofobníma Pákistáncema demonstrujícíma za šariíu, chci se opalovat v řeckém letovisku, kochat se malebnými plážemi a poslouchat sirtaki, ne se krčit zalezlý v hotelu před houfy vyloďujících se poloopic. Naše evropská kultura je velmi pestrá, rozmanitá, krásná, nechápu, proč jsme zavrhli vlastní tradice a s obdivem vzhlížíme k těmhle středověkým národům a necháváma zde zavádět jejich barbarské zvyky.


Nepřihlášený uživatel

#4638 copy z jiné diskuze - Velmi zajímavé - doporučuji

2015-10-16 20:46

Konkrétně stranu 26-27. A seďte pevně a dejte z rukou vše, čím byste mohli způsobit škodu!

 

Vergilius

#4639

2015-10-16 20:47

Stále o nás vlastencích říkají, že jsme zapšklí nekulturní burani bez špetky vkusu a nadhledu. Dokažme jim (naduté smetánce z kaváren), že to tak není. Což takhle zasvětit tenhle víkend třeba poesii? Já začnu:

 

Voda hučí po lučinách,

bory šumí po skalinách,

v sadě skví se jara květ,

kdysi ráj to na pohled.

 

Nyní všude násilnosti,

na ulicích uprchlíci

filtrují si svoje zlosti,

nemám na to už co říci.

 

Všude jenom mešity,

lidi hlavou o zem mlátí,

mozek mají vymytý,

modlidbou si nudu krátí.

 

Na ulicích bubáci,

v prostěradle zahalení,

nemají co na práci,

tohle vážně sranda není.

 

Kdopak mě to zase ruší,

z minaretu huláká, 

copak ten kastrát netuší,

že je tu za čuráka?

 

Pod oknama cikáni

hulákají do noci,

hrůzu mi to nahání,

už nám není pomoci.

 

Znásilnili moji ženu,

když se z práce vracela,

moji milou Boženu,

týden z toho zvracela.

 

Na policii jsem s tím šel,

v naději, že pomohou,

všechno jsem jim pověděl,

brečel jsem jim u nohou.

 

Oni se mi okamžitě

před očima vysmáli,

co se děje majoritě,

to je vůbec nepálí.

 

Prý jsem případ fašisty,

co se nechce obohatit,

ať držím jazyk za ústy,

nechci-li život v lochu ztratit.

 

Já ty svině poženu,

znásilnili mi ženu,

až potkám Syřana,

pošlu na něj Orbána.

 

Z televize Merkelová,

hlásí, že přišla kvóta nová,

to je ale vážně bžunda,

ta Merkelová, to je ...


Nepřihlášený uživatel

#4640

2015-10-16 21:38

Náhodou, tahle uprchlická vlna mě naučila spoustu nových věcí, za což jí jsem vděčen. Třeba že kdo šíří svoji víru a zvyky násilím po celém světě - je mírumilovný imigrant, kdo brání svoji kulturu na svém území - je xenofob, kdo má rád svoji zemi a chce bezpečný život po sebe a své děti - je extrémista, kdo souhlasí s šířením nenávistné ideologie potlačující práva a svobody člověka – je, světe div se, humanista, kdo se snaží potlačit svobodu slova a zakázat diskuze na sociálních sítích, popř. vyvlastňujě majetek svých občanů ve prospěch nově příchozích nelegálů je demokrat, ... Prostě samé nové věci, které nás ve škole nenaučili.

Antikavárník

#4641

2015-10-16 21:58

Putin je jeden z mála schopných politiků, kteří nešli do politiky kvůli výdělku, jako například: Kalousek, Schwarzenberk, Havel, Fiala, Dientsbier, šílenec Heger, či Drábek a další; ale proto, aby pro svou zem něco udělal! Současné hrdé Rusko, poslední bašta skutečné svobody v Evropě, se nemusí bát nikoho a ničeho, jaký rozdíl oproti tomu Havlem podporovanému alkoholikovi, kvůli kterému málem Rusko přišlo na buben! Akorát to tam začali ovládat největší mafiáni a oligarchové, kteří dnes už naštěstí sedí za katrem!

Podporuji Rusko v boji s teroristy z Islámského Státu a dalších podobných "umírněných", údajně, demokratických bojovníků! Taky ho podporuji v boji proti fašistům z Majdanu!


Nepřihlášený uživatel

#4642 Re: ANTI-DEMONSTRACE

2015-10-16 22:45

#4631: - ANTI-DEMONSTRACE 

 Co se na nás pořád ti přiteplení kavárenští kulaboranti lepí? Nepřipadají si už vážně ani trošku trapně?


Nepřihlášený uživatel

#4643 Re: copy z jiné diskuze - Velmi zajímavé - doporučuji

2015-10-17 07:30

#4638: - copy z jiné diskuze - Velmi zajímavé - doporučuji 

 KRÁSA!!!

Takhle jednoduše se dělá imigrantský business!!  TV a noviny oblbujou obyčejnýho člověka, aby uvěřil, že je nutné uprchlíkům pomáhat.

EU je zkorumpovaná organizace a takové jako OPU by bez ní neexistovaly.

Tady máme lidi jasný důkaz životaneschopné EU. Peníze jdou do kapes vychcánků a lidem, kteří u nás skutečně pomoc potřebují nasere... !!!

Koho to nenasere...???


Nepřihlášený uživatel

#4644 Re: copy z jiné diskuze - Velmi zajímavé - doporučuji

2015-10-17 08:12

#4638: - copy z jiné diskuze - Velmi zajímavé - doporučuji 

JE NĚCO ZAHNILÉHO V SOUDOBÉM EU-KAPITALISMU

A pak, že na nic nejsou peníze?!

 a je jen špička ledovce, pořádejme pet sbírky na děti a lidi s různým stupněm invalidity, aby se na ně sehnalo pár desítek tisíc a zde si nějaký Rozumek a mladé právničky (asi z plzeňské právnické, když už město Plzeň také financuje tento projekt:-) )  mastěj kapsy miliony z unijních fondů

OPRAVDU BOMBA!!!


Nepřihlášený uživatel

#4645

2015-10-17 09:23

JINOU VLÁDU, ZMĚNY, JINÉ ČESKO !!!!!!!!!

predseda NKLM SR.

#4646

2015-10-17 09:25


Nepřihlášený uživatel

#4647 Re:

2015-10-17 10:04

#4639: Vergilius -  

 Já teda pozvednu vhozenou rukavici

Vlastenec

Vlastenec je ten

  jehož velký sen

    je svrchovaná zem.

Proto doufá, že se dožije

  vystoupoení z unie.

Kdo z unie vystoupí

  rozhodnbě neprohloupí.

Každý správný vlastenec

  myslí vždy na správnou věc

    nenávidí imigraci

      proto podpoří demonstraci.

Vezme celou rodinu

  přijde na čtrnáctou hodinu.

Na Václavák k Muzeu

  skandovat proti EU!


Nepřihlášený uživatel

#4648 odvolatelnost politiků.

2015-10-17 11:40

Ještě mi chybí petice za odvolatelnost politiků.

Karel


Nepřihlášený uživatel

#4649

2015-10-17 12:33

Je už nejvýše na čase dát věci do pořádku,nebot to co zažíváme od Listopadu 89 je Novodobá Bílá Hora a to se vším všudy po 400letech, dejme si obzváště pozor na současné zrádcovské vládnoucí elity,nedopustme abychom jako národ vyhynuli,nebot by nás čekal osud Lužických Srbů!!!Amen!!!
JARINES

#4650 Re: Přesně tak!!!

2015-10-17 12:46

#4641: Antikavárník -  

 Přesně tak,O.K.