Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4576 Ukrajinští aktivisté naházeli před americkou ambasádu v Kyjevě zkrvavené maso

2015-10-14 15:28


Nepřihlášený uživatel

#4577 PROČ MEDIA MLČÍ A NEUKÁŽÍ FAKTA O UKRAJINĚ

2015-10-14 15:33

PROČ MEDIA MLČÍ A NEUKÁŽÍ FAKTA O UKRAJINĚ


DEMONSTRACE 1.7.015-VICE-Mírumilovná demonstrace u americké ambasády v Kyjevě skončila útokem na aktivistku


Nepřihlášený uživatel

#4578 Re: Re: Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo

2015-10-14 15:50

#4575: - Re: Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo 

 Promiňte, ale jste stejný hnus, jako ti, co pižlají hlavy...


Nepřihlášený uživatel

#4579 KYJEV BOMBARDOVANÍ VLASTI Žena z Luganska: Ukážu vám, kde se schováváme a kde pláčeme

2015-10-14 15:51

Poté, co byl Phillip Graham zadržen u Doněckého letiště 22. července ukrajinskými silovými složkami, byl vyhoštěn s 3 letým zákazem vstupu na Ukrajinu. Po vyhoštění pobyl pár dní v hlavním městě Polska, kde jako skromný blogger - turista točil rozhovory s mladými Poláky. (Stojí za shlédnutí:-), je to velice zajímavé). Pak se vydal do Ruska, navštívil Rostovský region s uprchlíky a namířil si to do Lugansku, kde i přes problémy s elektrikou, mobilním spojením atd. podává zprávy o situaci v Lugansku. Jako jeden z mála.

VICE-Žena z Luganska: Ukážu vám, kde se schováváme a kde pláčeme


Nepřihlášený uživatel

#4580 Rusko se v Sýrii věnuje právě boji se skupinou Islámský stát (IS)

2015-10-14 16:13

USA se znovu ocitly v těžké situaci, domnívá se předseda výboru kongresu USA pro ozbrojené síly, senátor za stát Arizona John McCain v článku pro CNN.

Podle jeho slov vojenský zásah Ruska v Sýrii ukazuje „poslední katastrofický obrat na Blízkém Východě za vlády Baracka Obamy, a také další neúspěch USA".

„Jen si představte: administrativa prezidenta upozornila Rusko, aby nevysílalo vojsko do Sýrie. Rusko to stejně udělalo. Potom se administrativa snažila uzavřít vzdušný koridor z Ruska do Sýrie. Nepodařilo se jí to", naříká politik.

Více: RUSKA ROLE V SYRII USA HO CHCE ZASTAVIT

 

USA prohlásily, že nemohou přijmout delegaci v čele s ruským premiérem Dmitrijem Medveděvem, který měl v plánu projednat koordinaci v boji s terorismem, prohlásil ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov.

 

„Dostali jsme (od Spojených států) odpověď, že poslat (americkou) delegaci do Moskvy nemohou a přijmout (ruskou) delegaci ve Washingtonu rovněž nemohou", řekl Lavrov ve svém vystoupení ve Státní dumě.

Více: USA prohlásily, že nemohou přijmout delegaci v čele s ruským premiérem Dmitrijem Medveděvem

 

Rusko se v Sýrii věnuje právě boji se skupinou Islámský stát (IS), prohlásila oficiální mluvčí Maria Zacharovová, když komentovala výzvu ministra zahraničí USA Johna Kerryho adresovanou Moskvě, aby se rozhodla, s kým vlastně bojuje v SAR.

 

 „Pokud jde o výzvu ministra zahraničí USA adresovanou Rusku, aby se rozhodlo, jestli bojuje s ISIL (původní název IS) nebo nebojuje, mohu říct jasně a jednoznačně: Rusko bojuje s ISIL. Je podivné, že o tom někdo vůbec pochybuje. O tom by neměly vznikat žádné pochybnosti", řekla Zacharovová.

Více: Rusko se v Sýrii věnuje právě boji se skupinou Islámský stát (IS),


Nepřihlášený uživatel

#4581 MINISTER OBRANY STROPNICKY NEMA RAD RUSKO

2015-10-14 16:16

Ruský tisk ohodnotil prohlášení ministra obrany Martina Stropnického o účasti Ruska ve financování přívalu uprchlíků k hranicím Evropské unie jako pokus najít viníka v příchodu ilegálních migrantů do ČR. Pražský politolog Jan Miklas uvedl Sputniku i další možné důvody výroků hlavy ministerstva obrany.

 Мiklas: Zdánlivě úplný nesmysl, přání nabrat politické body na rusofobii, která je teď u nás populární. Aby se udržel u moci nebo vystoupil na její vrchol, musí se nepochybně vyjadřovat v podobném duchu. Ale ministr, jak je vidět, nechápe, že ukazuje svým vyjádřením absolutní neschopnost hluboce analyzovat globální politiku.

Martin Stropnický se odvolává na slova svého maďarského kolegy…

Ano, ano, odvolává se, ale ministr obrany Maďarska vyvrátil tyto „odkazy", řekl, že nic podobného neřekl.

Více: STROPNICKÝ NEMÁ RÁD RUSKO


Nepřihlášený uživatel

#4582

2015-10-14 16:19

Evropská uhnije ať si políbí Brusel.


Nepřihlášený uživatel

#4583 MH17 UIKRAJINA VINIK

2015-10-14 16:45

Autoři zprávy vypracované Nizozemskem o pádu MH17 přizpůsobovali dokument předem zvolené verzi, kvalita vyšetřování je neuspokojivá, sdělil ve středu novinářům zástupce šéfa Rosaviaciji Oleg Storčevoj.

 Zástupce šéfa Rosaviaciji Oleg Storčevoj prohlásil, že zástupce ukrajinské komise neustále měnil údaje o letech ukrajinského vojenského letectva nad Donbasem těsně před pádem MH17 i v den jeho pádu.

„Jeden ze zástupců ukrajinské komise pro vyšetřování na jedné z porad řekl, že pět dní před pádem letadla ukrajinské vojenské letectvo nelétalo. Na naši otázku, jak by mohl komentovat sestřelení letadel na území Ukrajiny v těchto dnech, řekl: no co, přeřekl jsem se, v ten den nelétala", řekl Storčevoj.

„Pokud jde o verze, chtěl bych zdůraznit, že Rusko nikdy neprosazovalo žádnou konkrétní verzi, aby nečinilo nátlak na vyšetřovací komisi", řekl Storčevoj na tiskové konferenci v MIA Rossia Segodnia.

Kromě toho zdůraznil, že Rusko vyzvalo, aby byly důkladně prozkoumány všechny údaje, rozebrány všechny varianty vývoje událostí.

Více: Nizozemskem o pádu MH17 přizpůsobovali dokument předem zvolené verzi,


Nepřihlášený uživatel

#4584 Dvě třetiny Němců nevěří slovům Merkelové

2015-10-14 16:47

Dvě třetiny Němců nevěří slovům Merkelové o tom, že Německo si dokáže poradit se vzrůstajícím proudem uprchlíků, svědčí průzkum uspořádaný ústavem průzkumu mínění a trhu YouGov.

Průzkum se pořádal ve dnech 9. — 13. října 2015, dotázáno bylo 1198 lidí v celém Německu.

Podle tohoto průzkumu nevěří dvě třetiny Němců ve výzvu Merkelové „My si s tím poradíme". Pouze každý třetí Němec (32%) s Merkelovou souhlasí, 62% je jiného názoru.

Pouze jeden z pěti Němců souhlasí s tím, že Německo dokáže „strávit" takové množství migrantů. 56% dotázaných vyslovilo názor, že běženců je příliš mnoho.

Více: Dvě třetiny Němců nevěří slovům Merkelové

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-14 16:52



Nepřihlášený uživatel

#4586 Re: Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi

2015-10-14 18:06

#4516: - Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi 

BEZ ODPOVĚDI !!! 

 

Tak bohužel. I přes ugenci odpověď nepřišla. Nepřipadá mi to těsně před termínem demonstrace jako vhodný krok od pana předsedy.

To si pak může obyčejný člověk vykládat různě, třeba i tak že takové nuly jako jsme my pan Okamura přehlíží... Nevím co si myslet.

Ale abychom naplnili náměstí jako demonstrující, tak to jsou lidi vždy dobří...  

NO ZŮSTÁVÁM V ROZPACÍCH, PŮVODNĚ JSEM CHTĚL AKCI PODPOŘIT,TEĎ NEVÍM. ZŮSTÁVÁ MNOŽSTVÍ NEZODPOVĚZENÝCH OTÁZEK, NA KTERÉ NEPŘICHÁZÍ ODPOVĚĎ.

MĚ OSOBNĚ SE TO VŮBEC NELÍBÍ, CO VÁM???


Nepřihlášený uživatel

#4587 Re: Re: Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi

2015-10-14 18:33

#4586: - Re: Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi 

Na fb reaguje na opacne nazory babisovskou metodou - nejlepsi obrana a vysvetleni je utok. Osobne by me proto odpoved na Vas dopis prekvapila. Konkretni duvody jeho pristupu neznam, domnenky uz tady zaznely dost casto, tak je nema cenu opakovat. Je to bida. 

Ja jeste dojdu 17. A 28.10. Pak uz to asi fakt bude na zabaleni. 

Mejte se a dik za pokus :-)


Nepřihlášený uživatel

#4588 Re:

2015-10-14 18:46

#4564: -  FANOUŠCI FOTBALOVÉ SPARTY PROTI POLITICE UEFA NA PODPORU ISLAMISTŮ !!!

 Dik za odkaz - parada! Hned se mi zlepsila nalada.

Nevzdávat TO !!!

#4589 Re: Re: Re: Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi

2015-10-14 19:38

#4587: - Re: Re: Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi 

 ideál je dobrý, infošum veliký, nepřátel mnoho, apatie ve společnosti, ale kvůli ideálům tohoto (a jiných protestů) prosím: ... NEVZDÁVAT TO !!!

Nevzdávat to !!!

#4590 Re: Re: Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi

2015-10-14 19:40

#4586: - Re: Re: Re: odeslán dopis panu.Okamurovi 

  ideál je dobrý, infošum veliký, nepřátel mnoho, apatie ve společnosti, ale kvůli ideálům tohoto (a jiných protestů) prosím: ... NEVZDÁVAT TO !!!

(Fobie z fobie) a z toho fobie na druhou !

#4591 Prezident Zeman podle EU by měl být trestán ?

2015-10-14 19:53

PODLE NĚKTERÝCH "mozků" V EU JE NÁŠ PREZIDENT MILOŠ ZEMAN ISLAMOFOB, A MĚL BY PRÝ BÝT ZA SVÉ VÝROKY TRESTNĚ STÍHÁN !?

ZEMAN JE ISLAMOFOB ?!? ... NO A CO !? ... BOHU DÍKY !!!

PODLE EU BY MĚLA BÝT FOBIE TRESTNÁ: ... HOMOfob, XENOfob, ISLAMOfob, a jiné !

OVŠEM !? ... DODEJME PAK, ŽE I STRACH TĚCHTO "mozků" PŘED LIDMI - FOBY ... ZNAMENÁ, ŽE ONI JSOU TAKÉ FOBOVÉ, A SVOJI FOBII CHTĚJÍ SKRÝT ZA NÁS ... PŘESNĚJI ONI: ... JSOU HOMOfoboFOBOVÉ, XENOfoboFOBOVÉ, ISLAMOfoboFOBOVÉ,  A TAKÉ BY MĚLI SKONČIT PODLE TÉTO ZVRÁCENÉ EU IDEOLOGIE ZA KATREM, A MOŽNÁ JAKO PRVNÍ !!!

... A ZAČNE STARÉ ZNÁMÉ UDÁVÁNÍ A ŠMÍROVÁNÍ, ŠPICLOVÁNÍ, VŠECH FOBů A FOBOfobů ...

... ÚŘAD NA POTÍRÁNÍ FOBIE, ÚŘAD ZA PRÁVA MUSLIMů NÁS OVLÁDAT A POHLTIT, ... A MOŽNÁ BUDE MÍT SVOU POBOČKU NA UL. BARTOLOMĚJSKÉ V PRAZE, A ŘÍDIT HO BUDOU TI NEJVĚTŠÍ HUMANISTI ... ZASTÁNCI TĚCH PRAVÝCH DEMOKRATICKÝCH SVOBOD ...

... A KONEČNĚ NASTANE V EU TA "PRAVÁ MULTIKULTI SPOLEČNOST DEBILů a PSYCHOPATů, KRETÉNů a IDIOTů, IMBECILů a VOLů, PŘECHYTŘELÝCH NEDOUKů a VŠEZNALÝCH DILETANTů a DEMENTů !"

...

Pan prezident jim vzkazuje:

"Přeji vám, aby vám neuřízli hlavy zaživa." = Miloš Zeman odpověděl evropské komisi, která jej nazvala islamofobem.

... nejprve zvažte, co navrhujete jako alternativu !

#4592 Re: klidně nepodepište, ale ...

2015-10-14 20:22

#4560: -  

... a kdo by tu petici organizoval, kdo sbíral, a kdo pak podal na oficiální místa ? Jak by se asi národ domluvil ? Váš názor, nápad, že by petice byla za národ a občany, ne od Okamury, který si na ni buduje kariéru, je, ... odpusťe mi to: populistický a v důsledku vede k tomu, že by takto petice jen vyšuměla do ztracena !

Docela Vás podezřívám, že jste vlastně proti takové petici, jen zdánlivě Vám o ni jde. Váš argument je argument "peticokaza" !


Nepřihlášený uživatel

#4593 Re: Re: Re: Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo

2015-10-14 20:56

#4578: - Re: Re: Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo 

 Nene, já nikomu za odlišné názory hlavu nepižlám, jen tahle svině by si to za to, jak rozvrátila celou Evropu a jak budou kvůli její pomýlenosti trpět naši potomci, setsakramentsky zasloužila.


Nepřihlášený uživatel

#4594 Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení.

2015-10-15 04:28

Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. Brusel znovu zaútočil na prezidenta Zemana!

Ve Vyšních Lhotách se porvali uprchlíci. Celkem policie za poslední tři měsíce zasahovala v 56 případech, kdy uprchlíci vyvolali konflikt a to i s napadením pracovníka ochranky.

Obávám se, že až budou na území Česka přiděleni migranti na základě kvót, tak se ocitnou v bezprostředním ohrožení občané i naší republiky, neboť migranti přestanou být pod policejním dohledem. Možná nastal čas na to, aby Češi zahájili stejné masové demonstrace proti přijímání migrantů, jako v Německu.

Je nutné, aby tuzemská vláda viděla, že občané se nehodlají smířit s jejím stanoviskem a to i ohledně povinných kvót.

Také by bylo vhodné zdůraznit, že Vláda České republiky připravuje další pomoc Kurdům, kterým již dříve poslala zbraně a náboje. Ale položme si otázku, jak je možné, že Česká republika pomáhá Kurdům, ale z druhé strany jsou Kurdové bombardováni Tureckem, které je členem Severoatlantické aliance?  To nikomu nevadí? Co na to říkají představitelé Evropské unie a NATO? S největší pravděpodobností je to nezajímá.

V neposlední řadě mě velmi zaráží zpráva o České republice, kterou vydala  Evropská komise proti rasismu a netoleranci při Radě Evropy. Tato zpráva označuje pana prezidenta Zemana jako otevřeného nositele protiislámských názorů. Více zde o útoku z evropské instituce na Miloše Zemana [1].

VICE-Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. Brusel znovu zaútočil na prezidenta Zemana!


Nepřihlášený uživatel

#4595 USA odmítly přijmout ruskou delegaci a jednat o situaci v Sýrii.

2015-10-15 04:41

USA odmítly přijmout ruskou delegaci a jednat o situaci v Sýrii. Sýrie, Írán a Rusko připravují velkou ofenzívu. Bude Rusko bombardovat americká letadla?

V úterý ruský prezident Vladimír Putin informoval o návrhu Ruska uspořádat mezinárodní schůzku věnovanou Sýrii a vyslat do Washingtonu ruskou delegaci v čele s premiérem Dmitrijem Medveděvem.

„Dostali jsme (od Spojených států) odpověď, že poslat (americkou) delegaci do Moskvy nemohou a přijmout ruskou delegaci ve Washingtonu rovněž nemohou“, řekl Lavrov ve svém vystoupení ve Státní dumě (více a video zde).

 
NATO SE DO BOJŮ NEZAPOJÍ
 
Pak zde máme NATO, které od začátku prohlašuje, že se do bojů v Sýrii nezapojí a máme zde EU, která – ač nejvíce odnáší americkou politiku na Blízkém východě a jeho rozvrat, kterého je uprchlická krize výsledkem – volá, aby Rusko přestalo bombardovat Al-Káidu a Jeb al Nusru a další odnože IS (a čerstvě EU označila prezidenta Zemana, který od začátku volá po spojenectví v boji proti islámským teroristům zaislamofoba). 
 
Celá současná situace vyznívá tak, že Rusko zůstalo ve svém boji proti radikálům IS zcela osamoceno (nepočítáme-li Sýrii, Írán a event. Čínu, která se netají případnou podporou Ruska, Sýrie a Íránu). A nejlépe postoj západního světa asi shrnul čečenský prezident Kadyrov, který řekl: „Zdá se, že celý svět by měl Rusku tleskat, ale Spojené státy a západní země se nejvíce obávají ztráty IS,“
 

Nepřihlášený uživatel

#4596

2015-10-15 05:11

A když refendum ve vládě neprojde, zorganizujeme si je sami!

Nepřihlášený uživatel

#4597

2015-10-15 06:23

Souhlasim vystoupit z EU

Nepřihlášený uživatel

#4598

2015-10-15 06:32

Není jiné řešení, pokud si chceme zachovat svůj stát.
ing. Vodrážková Danuše

Nepřihlášený uživatel

#4599 Re: Re: Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo

2015-10-15 07:49

#4575: - Re: Nigel Farage: Evropě vládne disharmonicky Německo 

 Kdyby Merkelové upižlali hlavu a rozlouskli lebku, zevnitř by se vysypala hromada pilin a uprostřed té vystýlky implantovaný čip s nápisem "Do not touch! Property of CIA"

Soudce Lynč

#4600 Re: Prezident Zeman podle EU by měl být trestán ?

2015-10-15 08:01

#4591: (Fobie z fobie) a z toho fobie na druhou ! - Prezident Zeman podle EU by měl být trestán ? 

 V tom případě ať jsou všichni antifašisté, hatefree, sluníčkáři, kavárenští pravdoláskaři, slavní páni akademici a samozvané celebrity, mediální tlučhubové apod. trestně stíháni za veřejné šíření nacifobie. Pokud je potírání jedné nelidské xenofobní ideologie trestné, tak ať je potírání všech takových ideologií trestné, ať je to spravedlivé! A obhájci islámu nechť jsou stíháni za podporu hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod. A stejně tak by mělo být trestně postižitelné popírání holokaustu, který právě provádí muslimové na křesťanech (event. jezídech, židech apod.) na celým blízkým východě a všichni ti kritici Slovenska a Polska, kteří se zavázali přijmout utlačované křesťany, nechť skončí v báni!