Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

(Fobie z fobie) a z toho fobie na druhou !

#4591 Prezident Zeman podle EU by měl být trestán ?

2015-10-14 19:53

PODLE NĚKTERÝCH "mozků" V EU JE NÁŠ PREZIDENT MILOŠ ZEMAN ISLAMOFOB, A MĚL BY PRÝ BÝT ZA SVÉ VÝROKY TRESTNĚ STÍHÁN !?

ZEMAN JE ISLAMOFOB ?!? ... NO A CO !? ... BOHU DÍKY !!!

PODLE EU BY MĚLA BÝT FOBIE TRESTNÁ: ... HOMOfob, XENOfob, ISLAMOfob, a jiné !

OVŠEM !? ... DODEJME PAK, ŽE I STRACH TĚCHTO "mozků" PŘED LIDMI - FOBY ... ZNAMENÁ, ŽE ONI JSOU TAKÉ FOBOVÉ, A SVOJI FOBII CHTĚJÍ SKRÝT ZA NÁS ... PŘESNĚJI ONI: ... JSOU HOMOfoboFOBOVÉ, XENOfoboFOBOVÉ, ISLAMOfoboFOBOVÉ,  A TAKÉ BY MĚLI SKONČIT PODLE TÉTO ZVRÁCENÉ EU IDEOLOGIE ZA KATREM, A MOŽNÁ JAKO PRVNÍ !!!

... A ZAČNE STARÉ ZNÁMÉ UDÁVÁNÍ A ŠMÍROVÁNÍ, ŠPICLOVÁNÍ, VŠECH FOBů A FOBOfobů ...

... ÚŘAD NA POTÍRÁNÍ FOBIE, ÚŘAD ZA PRÁVA MUSLIMů NÁS OVLÁDAT A POHLTIT, ... A MOŽNÁ BUDE MÍT SVOU POBOČKU NA UL. BARTOLOMĚJSKÉ V PRAZE, A ŘÍDIT HO BUDOU TI NEJVĚTŠÍ HUMANISTI ... ZASTÁNCI TĚCH PRAVÝCH DEMOKRATICKÝCH SVOBOD ...

... A KONEČNĚ NASTANE V EU TA "PRAVÁ MULTIKULTI SPOLEČNOST DEBILů a PSYCHOPATů, KRETÉNů a IDIOTů, IMBECILů a VOLů, PŘECHYTŘELÝCH NEDOUKů a VŠEZNALÝCH DILETANTů a DEMENTů !"

...

Pan prezident jim vzkazuje:

"Přeji vám, aby vám neuřízli hlavy zaživa." = Miloš Zeman odpověděl evropské komisi, která jej nazvala islamofobem.

Odpovědi

Soudce Lynč

#4600 Re: Prezident Zeman podle EU by měl být trestán ?

2015-10-15 08:01:10

#4591: (Fobie z fobie) a z toho fobie na druhou ! - Prezident Zeman podle EU by měl být trestán ? 

 V tom případě ať jsou všichni antifašisté, hatefree, sluníčkáři, kavárenští pravdoláskaři, slavní páni akademici a samozvané celebrity, mediální tlučhubové apod. trestně stíháni za veřejné šíření nacifobie. Pokud je potírání jedné nelidské xenofobní ideologie trestné, tak ať je potírání všech takových ideologií trestné, ať je to spravedlivé! A obhájci islámu nechť jsou stíháni za podporu hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod. A stejně tak by mělo být trestně postižitelné popírání holokaustu, který právě provádí muslimové na křesťanech (event. jezídech, židech apod.) na celým blízkým východě a všichni ti kritici Slovenska a Polska, kteří se zavázali přijmout utlačované křesťany, nechť skončí v báni!