Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4594 Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení.

2015-10-15 04:28

Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. Brusel znovu zaútočil na prezidenta Zemana!

Ve Vyšních Lhotách se porvali uprchlíci. Celkem policie za poslední tři měsíce zasahovala v 56 případech, kdy uprchlíci vyvolali konflikt a to i s napadením pracovníka ochranky.

Obávám se, že až budou na území Česka přiděleni migranti na základě kvót, tak se ocitnou v bezprostředním ohrožení občané i naší republiky, neboť migranti přestanou být pod policejním dohledem. Možná nastal čas na to, aby Češi zahájili stejné masové demonstrace proti přijímání migrantů, jako v Německu.

Je nutné, aby tuzemská vláda viděla, že občané se nehodlají smířit s jejím stanoviskem a to i ohledně povinných kvót.

Také by bylo vhodné zdůraznit, že Vláda České republiky připravuje další pomoc Kurdům, kterým již dříve poslala zbraně a náboje. Ale položme si otázku, jak je možné, že Česká republika pomáhá Kurdům, ale z druhé strany jsou Kurdové bombardováni Tureckem, které je členem Severoatlantické aliance?  To nikomu nevadí? Co na to říkají představitelé Evropské unie a NATO? S největší pravděpodobností je to nezajímá.

V neposlední řadě mě velmi zaráží zpráva o České republice, kterou vydala  Evropská komise proti rasismu a netoleranci při Radě Evropy. Tato zpráva označuje pana prezidenta Zemana jako otevřeného nositele protiislámských názorů. Více zde o útoku z evropské instituce na Miloše Zemana [1].

VICE-Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. Brusel znovu zaútočil na prezidenta Zemana!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4613 Re: Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení.

2015-10-15 14:01:46

#4594: - Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. 

 Bože, ta hysterie nekončí a kdo z vás kdy viděl nějakého uprchlíka?


Nepřihlášený uživatel

#4616 Re: Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení.

2015-10-15 16:20:16

#4594: - Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. 

 No ja sem videl aj dost cizincu v ČR  řikam nemaj tu co dělat at si je Turecko,Emiraty,USA,atd vezmou zpět nic jim nehrozí!!!tak at tahnou odkud přisly!!!Emirat,Turecko,Arabia,a další bohate zeme které je nemusi brat TYHLE MEDIA NELŽOU ANI SPUTNIKNEWS TAKY REALNE FAKTA PODPORUJTE TYHLE FAKTA AERONET.CZ A SPUTNIKNEWS!!!A HLAVNE SVOBODNY VYSILAČ,A ČNTV!!!V NORMALNÍCH MEDIACH VAM FAKTA NIKDY NEUKAŽI K..... 

JE NA ČASE SE LIDI ZBUDIT A VYJIT CO SI DOVOLUJOU TO UŽ JE MOC K.... AJ UKRAJINA ŠLA DO ULIC ŽE SE OD KYJEVA NENECHAJ BOMBARDOVAT ATD

CO MEDIA TAJÍ 

VICE-Mírumilovná demonstrace u americké ambasády v Kyjevě skončila útokem na aktivistku

VICE-Ukrajinští aktivisté naházeli před americkou ambasádu v Kyjevě zkrvavené maso

SE PROBUDTE OVCE!!!!

FAKTA LŽI O PŘELIDNĚNÍ PLANETY-Stefan Verstappen: Mýtus o přelidnění