Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4554 RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF

2015-10-13 17:45

Moskvě není jasné, co konkrétně dělají USA v Sýrii a proč výsledky této činnosti jsou tak minimální, řekl ministr zahraničních věcí RF Sergej Lavrov.

„Vidíme velmi málo konkrétních věcí, které by vysvětlily, co konkrétně dělají Američané v Sýrii a proč jsou minimální výsledky od takového počtu bojových náletů… Myslím, že za 25 tisíc náletů tam bylo možné celou Sýrii rozbít na třísky", řekl ministr v interview televiznímu kanálu NTV.

Podle slov Lavrova Rusko navrhovalo USA pomoc pro lepší koordinaci leteckých úderů proti Islámskému státu v Sýrii, ovšem Američané zatím na to nereagují.

Američané i nadále kritizují pozici Moskvy, přitom na všechny prosby ruské strany o poskytnutí údajů o „správných cílech" se USA vyhýbají odpovědi, dodal ministr.

Více: Moskvě není jasné, co konkrétně dělají USA v Sýrii a proč výsledky této činnosti jsou tak minimální

MINIMALNI SOU Z DUVODU ŽE POMAHAJ ISIS USA A TAK BOMBARDUJOU JINA MISTA JAKO KUNDUZU NEMOCNICI A SLEPE MISTA PROSTE DOTUJOU ISIS AJ ZBRANEMA BRZO NA TO RUSKO DOJDE A BUDE TOLIK DUKAZU CO V SYRII DELAJ USA K....

 

Prezident RF Vladimir Putin se obává, že zbraně, které dodávají USA Svobodné syrské armádě, se ocitnou v konečném důsledku v rukou teroristů.

 

„Budeme vytrvale pracovat na tom, aby úsilí v boji s mezinárodními teroristy byla společná, a aby byl jejich výsledek srozumitelný, očekávaný a zaměřený na boj s mezinárodním terorem", řekl Putin a podotkl, že operace mezinárodních sil v čele s USA trvá už více než rok.
 
„Jestliže prostě někam vykládají a shazují z letadel tuto munici, zbraně a výstroj, nedostává to zase, jak tomu už bylo v průběhu přípravy nového složení syrské armády, do rukou ISIL, a kde je záruka, že ne?", zdůraznil Putin ve svém projevu na fóru VTB Kapital „Rusko volá!".

 

„V samotných USA uznali, že akce ztroskotala, a teď prostě rozhazují munici a výzbroj. Komu? Není to řečnická otázka", řekl Putin.

Více: USA DODAVA ZBRANE ISIS DUVOD UZNALI ZE AKCE V SYRII KONČI

JAK VZNIKA PROPAGANDA PROTI RUSKU

POZOR NA NOVINKY.CZ ZACINAJ KOPIROVAT PAR FAKT Z JINYCH NEZYSKOVEK A DELAT Z TOHO HNUJ PROPAGANDU PROTI USA A S RUSKA ŠTVÁČE-JAK NOVINKY PREKRUCUJI FAKTA CO RUSKO DELA V SYRII

VŠEM JE JASNÉ ŽE USA DAVÁ ZBRANĚ ISIS ABY SVRHLA ((BAŠARA ASADA)) ALE TO SE JIM NEDAŘI TAK DELAJ Z RUSKA ŠPATNÉ 

Odpovědi

Zlaté USA

#6718 Re: RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF

2016-01-09 13:19:17

#4554: - RUSKO ZADA USA O KOORDINACI UDERU PROTI ISIS A USA IGNORUJE RF  

 Když USA omylem trefé nemocnici, je z toho poprask a davy nablblých proruských idiotů o ničem jiným nepíší, když Rusko v podstatě zničí tři nemocnice, tak je ticho po pěšině. Hezká sbírka idiotů tady