Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6711 TAK TYHLE LIDE VAM ŘIKAJ ŽE MAJ VYSOKOU

2016-01-08 17:15

TAK TYHLE LIDE NA DEMONSTRACICH VAM RIKAJ ŽE NAROZDIL OD NAS MAJ VYSOKOU PODIVEJTE SE SAMI CO JE TO ZA UCHYLE,A NARUŠENÉ LIDI!!!!AŽ BEŽI MRÁZ PO ZÁDECH 

Násilí a nepokoje na předměstích evropských měst, případy brutálních vražd a znásilnění spáchaných imigranty, terorizmus, kriminalita, islamizace... Není pochyb, že multikulturalismus je cestou k vážným, rasově-nábožensko-sociálním konfliktům. Lidskoprávní tolerantní demokracie nejsou ve své slabosti a impotenci schopné dlouhodobě udržet stabilitu.

Až bude těmto konfliktům konec, bude nutné zajistit, aby se nic podobného už neopakovalo ( pomocí zákonů na obranu evropské etnicity a kultury) a potrestat všechny viníky zodpovědné za imigraci milionů kulturně nekompatibilních imigrantů. Mezi spoluviníky patří i běžní xenofilové - osoby vyhledávající vztahy s negroidy a muslimy, pomáhající jim získat občanství, propagátoři rasového míchání, islamofilové, ochránci barevných menšin apod. Mnozí barevní pachatelé násilných zločinů se do Evropy dostali právě díky sňatku, nebo díky aktivní pomoci místních xenofilů.

Typický příklad chorobné xenofilie : 42-letá žena z Moravy ilegálně dovezla do ČR 2 mladé Afričany s nimiž se seznámila v Tunisku. S jedním z nich měla poměr. Afričané se přeplavili do Itálie, kde si je žena na dohodnutém místě vyzvedla a ilegálně je dovezla až k nám (zdroj: idnes, 18. 8 2011).

      Na základě průzkumů na téma "oblíbenosti" cikánů, nebo názorů na imigraci, můžeme s jistotou tvrdit, že naprostá většina obyvatel ČR odmítá příliv rasově a kulturně odlišných cizinců. Chceme žít v takovém etnickém a kulturním prostředí, na které jsme po generace zvyklí. Xenofilové nemají právo nabourávat tradiční etnické a kulturní klima importem odlišných ras a kultur. Pokud touží žít s černými, ať se odstěhují do Afriky.

      Další důvod proč nesmíme tolerovat xenofily: U afrických černochů vědci objevují stále nové mutace viru HIV a jiných nemocí. Pokud se do Evropy dostane nová, smrtící epidemie afrických chorob, pak hlavní vinu budou mít xenofilové vyhledávající kontakt a styk s černými migranty. I v tom spočívá význam monitoringu - lidé si mohou dát na xenofily pozor, protože mohou být potenciálními přenašeči afrických nemocí.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR

 

NEJSME RASISTE ANI XENOFOBOVÉ JEN NECHCEM TU ZLO A NASILNOSTI MAME PRAVO HAJIT A BRANIT SVOJI ZEM MAME PRAVO AJ PODAT ZALOBY ZA URAZKY DO RASISTU A XENOFOBU ATD MY JSME VLASTENCI CO MAJ SKOLU JAK VYSOKOU TAK STREDNI NAROZDIL OD TYCH CO NAS BEROU DO HUBY A ŠPINÍ MAME PRAVO JEDNAT JAK ZAKON A USTAVA KAZE A MUZEM POUZIT JAKÉ KOLIV PROSTREDKY ABYCHOM UROVNALI NASI VLAST TAK JE DANE PRAVO LIDU A SVOBODA LIDU KTERA NEJDE NIJAK VZIT LIDEM A ZMENIT!!!