Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6637

2016-01-03 12:56

Ruský Su-34 vybombardoval díky údajům, které Rusku poskytla syrská opozice, místo schůzek velitelů bojovníků nedaleko hlavního města Islámského státu (IS, skupina zakázaná v RF) Rakky, budova je zcela zničena, sdělil ve středu oficiální mluvčí ministerstva obrany RF, generálmajor Igor Konašenkov.

Existuje informace, že vedení ruské letecké skupiny i nadále získává údaje o objektech IS a dalších teroristických skupin v Sýrii od zástupců vlastenecky naladěných opozičních sil.

 VICE-Ruské letectvo zasadilo úder velkým opěrným bodům teroristů v Sýrii

„V pondělí zástupci jednoho z oddílů syrské opozice, působícího na severovýchodě země, předali informaci o plánovaném setkání polních velitelů ISIL v okolí města Rakka", řekl Konašenkov.

Více: RUSKO BEHEM MESICE ZNICILO SCHUZKY VUDCU IS LETECTVEM

Iráckým vojákům se podařilo v průběhu operace, jejímž cílem bylo osvobození města Ramádí, zadržet teroristu, který ve skupině Islámský stát (arabsky Daiš, v Rusku zakázané) vykonával funkci ministra financí, prohlásilo informační byro vojenského velení.

 „Obyvatelé Ramádí oznámili bezpečnostním silám, že tak zvaný ministr financí Islámského státu se skrývá ve městě mezi obyvateli a snaží se po porážce teroristů z města uprchnout. Byl zatčen", oznámilo vojenské informační byro na své stránce na Facebooku.

Irácká armáda oznámila v pondělí, že osvobodila celé město Ramádí od bojovníků Islámského státu.

Více: Iráckým vojákům se podařilo v průběhu operace, jejímž cílem bylo osvobození města Ramádí, zadržet teroristu, který ve skupině Islámský stát (arabsky Daiš, v Rusku zakázané) vykonával funkci ministra financí,