Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6638 PRAVDA VENKU USA NEMA ZADNE USPECHY V SYRII NIČENÍM IS POVSTALCU USA DAVA JEN ILUZI

2016-01-03 13:02

Tiskový mluvčí ministerstva zahraničí USA John Kirby ve zprávě o úspěších úřadu v roce 2015 napsal v oficiálním blogu ministerstva, že „do Sýrie byl přinesen mír a stabilita“. Podobná slova jsou ale vzhledem k současné situaci v lepším případě nekorektní, a v horším je to nesmysl, blábol, píše časopis Foreign Policy.

John Kirby poznamenává, že konflikt v Sýrii „během roku 2015 se rozvíjel tragicky". Podle názoru tiskového mluvčího ministerstva zahraničí se „USA a mnoho členů mezinárodního společenství zaktivizovali, aby pomohli syrskému lidu v těžké chvíli". John Kirby také říká, že ministr zahraničí USA John Kerry stojí v čele snahy USA a spojenců sesadit prezidenta Sýrie Asada z funkce a ovlivňuje Radu bezpečnosti OSN v této otázce.

Je jasné, proč ministerstvo zahraničí zahrnulo Sýrii do svého přehledu výsledků roku 2015, praví se v článku. Syrský konflikt byl neprojednávanější událostí během celého roku. Kdyby nebyla zařazena do seznamu amerického zahraničně-politického úřadu, vyvolalo by to velkou pozornost,

Více: USPECHY V SYRII VEDENE USA SOU BLABOL A LŽI ONI NENIČÍ DAIS IS TOTIZ