Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6639 SLUNIČKÁŘOVÉ SOU MLADI BLBY LIDE CO JEN SE POVYSUJOU SVOJI SKOLOU ALE ROZUM A CHARIZMA ZADNE ANI EGO

2016-01-03 14:33

Česká sluníčková fronta sahá k používání fekálního slovníku proti prezidentu Zemanovi čím dál častěji. Když dojdou argumenty, létají od pánů doktorů, docentů, herců a héreček výkřiky jako z nádražní restaurace IV. cenové skupiny

Parlamentní listy si dali trochu té víceméně záslužné práce s vyhledáním těch nejdrsnějších, nejvulgárnějších, nejhrubších a nejneserióznějších výrazů lidí, adresovaných prezidentu M. Zemanovi, lidí, kteří si zřejmě myslí, že svými ubohými, vulgárními, společensky naprosto neúnosnými, ale bohužel také i platným českým zákonům odporujícími výrazy posílí své ego, postavení, případně renomé a svůj význam ve společnosti. Tito lidé, mezi nimiž mj. figuruje i řada hodnostářsky a společensky vysoce postavených osob, např. tu profesor, tu europoslanec , bývalý předseda pravicové politické strany, poslanec Parlamentu ČR, jindy zase režisér, novinář, režisér, herec či hééérečka, socioložka či zkrachovalý novinář a podobní rádoby inteligenti a intelektuálové, jinými slovy lidé, kteří se snaží být ne kapánek, ale o celé moře chytřejší, než je celý národ. A hlavně, že se svým psychopatickým onanováním „udělají“ na výše zmíněných vulgarismech a urážkách hlavy státu.

Tyto „hnusárny“ PL předložili tiskovému mluvčímu prezidenta Jiřímu Ovčáčkovi s žádostí, aby se klidně a poněkud se silvestrovským nadhledem pokusil o jejich okomentování, pokud možno s lidským, humánním způsobem a s nadhledem, zde: [1].

     Nemá smysl ze široka rozvádět obsah těchto vyjádření, neboť předpokládám, že každý soudný čtenář je schopen učinit si svůj osobní ( ať už kladný či záporný) názor na výroky i osoby-autory těchto výroků. Proto si dovolím uvést jen ty hlavní perly a „vypíchnout“ (připomenout) slova či věty s přidáním jména autorů, které byly adresovány hlavě státu, prezidentu Zemanovi, ostatně posuďte sami:

Profesor Martin C. Putna: Zeman? Hnědorudý šmak. (Hnědorudý šmak = Nedemokratičnost. To, že mu jsou vlastně ty nedemokratické režimy blízké. To neustálé zdůrazňování, že Rusko je náš spojenec. Má-li se západní demokracie bránit jednomu strašnému zlu, měl by se spojit s jiným strašným zlem, jímž je podle mého soudu Putinovo Rusko, tak tato volba je špatná,“ říká Putna).

Socioložka Jiřina Šiklová: Miloš Zeman podporuje názory nevzdělaných lidí neschopných uvažovat, kteří stále přemýšlejí jako za komunistů ve stylu „Kdo za to může? Třídní nepřítel. Buržoazie. Židi, Amerika, islám“. Má jej za diabetika a jak významně podotýká, k tomu ještě „chlastá“. „To je velice špatná prognóza, výraz těžkého poškození mozku“ říká „odbornice“ přes zdraví, bývalá členka KSČ Šiklová.

Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek: m.j.: Kdyby většina národa milovala islám, chodil by Miloš Zeman do mešity.

VICE-Česká sluníčková fronta sahá k používání fekálního slovníku proti prezidentu Zemanovi čím dál častěji. Když dojdou argumenty, létají od pánů doktorů, docentů, herců a héreček výkřiky jako z nádražní restaurace IV. cenové skupiny

MY UVAŽUJEM ZDRAVĚ PROTO JE NAS VIC A VIC MY TU ISLAM NECHCEM ANI SHARYU,DŽIHÁD,KDE SOU TY KŘESTANÉ JAK NÁM BYLO SLÍBENO NIKDE!!!!TAK DEMISI A JEN ISLAMISTE SE SVOJEMA RODINKAMA MY JSME CHTELY KŘESTANY NE ISLAM DO EVROPY!!!!