Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6648

2016-01-05 11:30

VIDEO: V USA se schyluje k revoluci, v Oregonu vypuklo ozbrojené povstání! Operace Jade Helm byla jasnou přípravou na tuto situaci. Bude se opakovat Waco masakr? [CZ Titulky]

Nový rok nezačal v USA vesele. V Oregonu vypuklo ozbrojené povstání proti federální vládě. Přibližně 150 ozbrojenců okupuje federální budovu ve Federal Land at National Wildlife Refuge ve městě Burns v Oregonu. Celá krize vypukla kvůli soudnímu bezpráví a letitým sporům o pozemky, které si federální vláda v Oregonu přivlastňuje na základě půdního zákona na ochranu přírody i v takových situacích, kdy nejde o ochranu přírody, ale o zájmy businessmenů a lobbistů z Washingtonu. Ozbrojené povstání vypuklo ale z jiného důvodu. Dva farmáři likvidovali ohněm náletové plochy z neudržovaných federálních pozemků, ze kterých jim na jejich pole vítr zanášel plevel a bodláčí.

Farmáři provedli kontrolovaný výpal federálních pozemků, ovšem federální vláda je obvinila ze žhářství. Místní soudce státu Oregon je nejprve odsoudil k několikaměsíčnímu trestu odnětí svobody. Když si ale svůj trest odseděli, zasáhl federální soudce, kterému se trest nezdál dostatečný a vynesl další rozsudek s tím, že další trest si oba odsedí ve federální věznici v Kalifornii ve věznici Terminal Island. To vyvolalo v Oregonu pozdvižení a ozbrojené povstání, protože za jeden již odseděný trest nesmí být udělen další. Jde o odepření práva na spravedlivý proces.

Trpělivost v USA se zločinnou Obamovo loutkovou vládou přetekla a tátové od rodin vzali do ruky zbraně, vyšli v Oregonu do ulic a obsadili federální budovu správní budovy federálních pozemků v Oregonu. Vyzývají všechny patrioty z Ameriky, aby si přivezli zbraně, munici a připojili se k nim k ozbrojenému odporu. Chtějí osvobodit území a pozemky, které nyní vlastní v Oregonu federální vláda, vláda vyslala do Oregonu FBI, její zástupci mají s milicemi teď vyjednávat.

VICE-VIDEO: V USA se schyluje k revoluci, v Oregonu vypuklo ozbrojené povstání! Operace Jade Helm byla jasnou přípravou na tuto situaci. Bude se opakovat Waco masakr? [CZ Titulky]