Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6649 NEBUD OVCE VEM OCHRANU DETI A RODINY DO VLASTNICH RUKOU VLADA TO NEUDELA ZA VAS

2016-01-05 13:15

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

LEGALNE NA SEBEOBRANU TVRCI RÁŽE UŽ SOU NA PRUKAZ!!!

Flobertové revolvery kal. 6mm jsou vhodné pro nácvik střelby. Flobertka je palná zbraň se sníženým výkonem, který ukládá zákon na 7,5J. Díky tomu, jsou volně prodejné od 18 let, bez nutnosti vlastnit zbrojní pas. Přesná střelba z těchto zbraní je dána kvalitou střeliva a délkou hlavně. Pro střelbu na vzdálenosti 10-15m doporučujeme hlavně s délkou 4 a 6".

 AJI V USA UZ NOSI ZBRANE OD 11.ZÁŘÍ NAPLANOVANÉ DEMOLICE ZKRS DOLAR NOSI JE NA SVOJI OBRANU PROTI TERORU 1.160 850 OBCANU USA NOSI ZBRANE A JE JICH VICE UZ