Chceme, aby Nikas a Marek Stromský zůstali vítězi VP


Nepřihlášený uživatel

/ #181

2016-01-29 10:59

Nikas si vítězství poctivě vybojoval, zasloužil, prožil a užil!! Stejně tak jeho žokej, trenér a majitel. A tento zážitek jim nikdo nevezme i přes všechny nepříjemnosti, které si následně museli prožít. Všechny tyto čtyři silné osobnosti se v tomto obraze hluboce vryly do srdce všech správných "koňáků" . A konečný? verdikt sedmičlenné komise na tom nic nemůže změnit.

A naopak. Jak si asi může užít vítězství rozhodnuté u zeleného stolu Ribelino, Pavel Kašný - žokej tělem i duší, trenér a majitel? Snad jen majitel se může radovat z peněžité výhry. Ta ale nemůže nahradit ten opravdový pocit vítězství. Vyryté jméno na desce, které bude mít vždy v pozadí "to je ten, kterému vítězství připsali rozhodčí od stolu, protože skutečnými vítězi jsou Nikas a Marek Stromský" asi mnoho radosti neudělá.

Členové dostihové komise by snad měli vymést staré pavučiny z dostihového řádu, trochu se zamyslet, jak "pomohli" dostihovému sportu a důvěryhodnosti v rozhodčí úředníky.

A ještě vzkaz celému realizačnímu týmu kolem Nikase: Nenaříkejte na smůlu, nebojujte proti něčemu, co nemůžete změnit.

Vaše jména i svědomí jsou čistá! Nevzdávejte se (Marku), věřte, přejte si a udělejte všechno pro to, abyste se v letošním ročníku Velké pardubické zase předvedli v plné síle. Máte mnohatisícovou podporu nejen v České republice. Podaří se to!!!:-)