Chceme, aby Nikas a Marek Stromský zůstali vítězi VP


Nepřihlášený uživatel

#176

2016-01-25 18:12

Nechápu jak se to mohlo stát.To už snad není ani možné jakou má Marek smůlu.Je to frustrující.

Nepřihlášený uživatel

#177

2016-01-25 23:12

Je to podle mne zákulisní či "politická" hra. Podle specialisty, který hovořil v rádiu na Radiožurnálu nemohly mít identifikované látky na výkon koně vliv. Testovali opravdu všechny koně?? Rád bych viděl výsledky.
Ale hlavně - Marek vlastně vyhrál již potřetí (jednou ho vytlačil Váňa a jednou jasně a s náskokem vyhrál, ale neoběhl metu)!! Proč mu to kdosi stále nepřeje?
Jana

#178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To jsou věci

2016-01-26 10:13

#131: - Re: Re: Re: Re: Re: To jsou věci 

I přesto že mi je p. Stromského líto doping je doping. A v rámci zachování dobré pověsti VP byla veřejnosti náležitě předložena informace  pouze o zanedbatelném množství Theobrominu, jež nemohlo ovlivnit výkonost koně a tím pádem se vlastně nic nestalo ale dle pravidel ho bohužel musi diskvalifikovat a tím pádem ze všech kauzou přímo dotčených udělali obětní beránky. Ale co KOFEIN, na který byl Nikas pozitivní a o kterém tu nikdo nemluví i přesto že kofein působí v organismu na mnoha úrovních. Napřiklad zvýšení využití tukové tkáně jako zdroj energie, zvyšuje silovou výkonost, zvyšuje vstřebávání glukozy ze zaživacího traktu, čímž zlepšuje energetickou bilanci během sportovniho výkonu, zvýšenéí hladin laktátu a glukozy v krvi..........všechny tyto výše uvedené účinky vedou ke zvyšení odolnosti vůči únavě při extremni fyzické zatěži.

 


Nepřihlášený uživatel

#179

2016-01-28 14:16

A je to tady, Váňa dostal to co chtěl...Nikas je diskvalifikovaný a jeho koně se dost vyhoupnou.Je to hnusný, ale kdyby se tohle stalo Váňovi,tak by dostihová komise ani necekla....zajímalo by mě taky proč se nemluví o tom třetím nadopovaném koni.Prý patřil Váňovi,ale to se asi nějak zametlo pod kobereček...hold Váňa je něco jako bůh a všichni aby se před ním klaněli...bravo dostihová komise,tenhle národ je opravdu jak stádo ovcí...


Nepřihlášený uživatel

#180 Re:

2016-01-28 19:59

#179: -  

 Souhlasím, je mi z toho na ...zvracení slušně řečeno!!!

Když chcou být spravedliví, tak vítěz neměl být nikdo a ne šachovat s pořadím jak se komu zachce a dnes už nikdo nezjistí  kolik toho v sobě měli jiní koně, posunuvší se směrem vejš"! Hnus!


Nepřihlášený uživatel

#181

2016-01-29 10:59

Nikas si vítězství poctivě vybojoval, zasloužil, prožil a užil!! Stejně tak jeho žokej, trenér a majitel. A tento zážitek jim nikdo nevezme i přes všechny nepříjemnosti, které si následně museli prožít. Všechny tyto čtyři silné osobnosti se v tomto obraze hluboce vryly do srdce všech správných "koňáků" . A konečný? verdikt sedmičlenné komise na tom nic nemůže změnit.

A naopak. Jak si asi může užít vítězství rozhodnuté u zeleného stolu Ribelino, Pavel Kašný - žokej tělem i duší, trenér a majitel? Snad jen majitel se může radovat z peněžité výhry. Ta ale nemůže nahradit ten opravdový pocit vítězství. Vyryté jméno na desce, které bude mít vždy v pozadí "to je ten, kterému vítězství připsali rozhodčí od stolu, protože skutečnými vítězi jsou Nikas a Marek Stromský" asi mnoho radosti neudělá.

Členové dostihové komise by snad měli vymést staré pavučiny z dostihového řádu, trochu se zamyslet, jak "pomohli" dostihovému sportu a důvěryhodnosti v rozhodčí úředníky.

A ještě vzkaz celému realizačnímu týmu kolem Nikase: Nenaříkejte na smůlu, nebojujte proti něčemu, co nemůžete změnit.

Vaše jména i svědomí jsou čistá! Nevzdávejte se (Marku), věřte, přejte si a udělejte všechno pro to, abyste se v letošním ročníku Velké pardubické zase předvedli v plné síle. Máte mnohatisícovou podporu nejen v České republice. Podaří se to!!!:-)

Aris

#182

2016-01-30 19:59

M.Stromský najväčia osobnosť českého turfu,verím že to nevzdá a dokáže p.od zeleného stolu že život je "bumerang"a vyhrá VP 2016!!!Držíme palce!!!!


Nepřihlášený uživatel

#183

2016-01-31 18:55

Nevím, proč by měl být někdo trestaný za chybu výrobce krmiva, kterou sám výrobce přiznal.

Nepřihlášený uživatel

#184

2016-02-01 12:27

Je mě divné, že se řekne, že to nemělo na výkon vliv, ale přesto následuje disc. Ví se kdo to tomu koni podal? Prostě se mě to nelíbí. Buď to ovlivnilo výkon, nebo ne. Když ano tak disc. Když ne, tak nic. Mě to přijde, jako nějaký zcela evidentní útok na koně, džokeje, stáj a vůbec na dostihvý sport.


Nepřihlášený uživatel

#185 Re:

2016-02-02 12:48

#4: -  

 Já myslím, že někdo ten úmysl měl. Ale rozhodně to nebyl kůň ani jezdec. Těch je mi líto.


Nepřihlášený uživatel

#186

2016-02-02 16:07

Podle dostupných informací našli stopy theobrominu. tj. kakaa nebo nějakých kakaových slupek. Ten je jedovatý pro většinu živočichů, s výjimkou opic.  Těžko něco podobného považovat za kvalifikovaný doping.  

Jsou na to nějaké právní metodiky. Domnívám se, že antidopingová komise šlápla vedle, a že soud vyšší instance by mohl rozhodnout jinak. 


Nepřihlášený uživatel

#187

2016-02-23 18:28

marek si zaslouži vitěstvi bojoval čestně proč nediskvalikovai vanu když sprostě tlačil amangrifa na barieru to bylo očividny křižovani ato bylo u komise vpořadku protest neuznali pan podnikatel asi podplatil pan popelka je slušny a poctivy trener a chovatel vedeni vtom děla bordel

Nepřihlášený uživatel

#188

2016-09-27 21:43

Marek Stromský je možná dodrý žokej, ale už mi jeho neustálé nářky vadí. Viděla jsem jeho 13. komnatu a utvrdila jsem se v tom, že Stromský jenom skuhrá a lituje se, jakou měl smůlu. To, že se mu kdysi ve VP dva koně zlomili nohu, určitě pro něj byl hrozný zážitek, za to ale asi nemohl, to se v překážkových dostizích prostě občas stává. Nemohl ani za to, že vloni diskvalifikovali Nikase. Ale jednoznačně mohl za to, že s Amant Grisem neobjel točný bod ( proč tvrdí, že o tom nevěděl, že by prý dál v dostihu nepokračoval?). Muselo mu to být jasné hned, možná čekal, jak to dopadne. Ale byl to takový průšvih, že by majitel udělal asi nejlíp, kdyby si našel jiného jezdce. Další rok se to potvrdilo. Stromský nebyl schopný VP vyhrát, i když Amant Gris na to možná měl. Ale žákovská chyba Stromského, když v cílové rovině začal kličkovat, ho možná stála vítězství. Pak mě rozčílil protest, kde se tvrdilo, že Váňa Stromského křížoval. Viděla jsem všechny záběry, Váňa vyhrál zaslouženě ( potvrdila to i komise ). Prostě vadí mi Stromského povaha. Tehdy, když byl s Amantem diskvalifikovaný , to řekl Pepa Bartoš jasně: je mi Marka líto, ale prostě jsme byli dnes lepší, on nedodržel dráhu. Je to tak, nešlo o pár metrů, neobjetím točného bodu si dráhu zkrátil klidně i o 50 metrů. Toť vše.Prostě  Marek Stromský pro mě není rovinový člověk. Určitě mu přeji vše dobré, ale já kdybych mělq překážkového koně, asi bych si našla jjiného jezdce.

Koshi

#189

2016-10-19 14:01

Ano! V krmivu byla nalezený NEPATRNÉ množstvi (sami to říkali) kofeinu. Mě teda ani 3 kávy nepomůžou a i tak běhám pomalu! To nebylo fér!!!

Koshi

#190 Re:

2016-10-19 14:03

#179: -  

 Souhlas! 

Vlk

#191 Petice za okamžité odstoupení Andreje Babiše

2017-02-18 23:55

PODEPIŠTE PETICI ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

BABIŠ MUSÍ BÝT "ODEJIT" Z VLÁDY A MINISTERSTVA !!!!!!!!!!!!

BABIŠE DO KOŠE !!!!!!!!!!!