PETICE za záchranu hájenky "U DVOU ŠRAŇKŮ" v Hradci Králové


Nepřihlášený uživatel

/ #188

2016-02-01 15:31

Páni radní, vy HDK a další demograti a demokradi...

co nezvládnete uspořádat ani ohňostroj bez toho, aby to nebyl skandál... co nakupujete předražené parkovací domy, ve kterých nelze parkovat... co cpete ATOLu občanské peníze a kdyby se lidi neozvali, tak ještě dnes ATOLu podstrkujete městské strážníky jako garanty jejich byznysu... vy, kteří schvalujete stavby dalších a dalších prodejních ploch a mezitím se nám všem rozpadá a chřadne a podnikatelsky krachuje kdysi reprezentativní Pěší zóna, kam mimo jiné stěhujete problematické Romy (do bytů nadstandardních rozměrů a tyto byty, falešně vykládané za začleňující prvek problematického etnika, platí pracující občané ČR z obřích daní)... prosím vás, vy už nedělejte raději vůbec nic, neboť kdo nic nedělá, ten nic nekazí a z podpisů pod peticí i z ohlasu veřejného mínění snad tušíte a cítíte, že jste šlápli vedle.

Nechte pana Mirka dožít tam, kde i díky němu ještě existuje duch místa, nezničený plastovo korporátní mejdinčajna demencí.
Nekažte prosím svými od reality odtrženými projekty nepotřebných ekocenter (financovaných z pokřivených dotačních peněz EU?) místa, kam lze unikat před hnusem našeho velkoměsta, ve kterém ani v parném létě netryskají fontány a kde psí lejno snad na každém metru čtverečním je asi nejtypičtějším symbolem úpadku.


S pozdravem, ale naneshledanou
Přemek Bis

PS Jsem občanem města HK od roku 1976, kdy se pan Mirek do hájovny nastěhoval, a mimochodem nikdy nezapomenu moc pěkný příklad chování hradeckého úředníka a sice, když se v roce 2004 narodila moje dcera, tak místo gratulace a pozvánky na uvítaní nového občana, dorazila do naší poštovní schránky, světe div, se složenka na platbu za odpady, dcerka měla uhradit odvoz odpadu za poslední den měsíce, shodou okolností to byl den jejího narození :D