Petice o odstoupení pana premiéra Sobotky


Nepřihlášený uživatel

/ #16 Re: Re:

2016-02-04 14:27

#15: - Re:  

 P.S. Jako ministr financí, bez jakéhokoliv ekonomického vzdělání, v případě OKD připravil, zatím beztrestně, stát o mnoho miliard korun ve prospěch nových vlastníků, tedy je obohatil a sám si musel chudák naspořit na svůj byt z cestovních náhrad. To by jako vysvětlení rozhodně S.Gossovi neprošlo. Asi mají jeho páníčci z NWO a USA větší vliv.

Také ve volebním programu socanů nasliboval Sobotka mnohé. M.j. revizi tzv. církevních "restitucí", lépe darů círvi, kdy bylo kdysi užívací právo zvláštního typu, většinou komunisty zrušené, nahrazeno právem vlastnickým, proti vůli valné většiny národa a prohlasované v Parlamentu nedemokraticky, za pomoci pravomocně odsouzené osoby před nástupem výkonu trestu, v noci, téměř kriminálně ODS, TOP09 a Lidem. Zrušili tak často dekrety Marie Teresie, Josefa II., TGM a E.Beneše, šli před 25.únor 1948! A po volbách Sobotka na svůj program zapomněl a nesplnil a revize se nekonala. Stejně tak schálení Referenda, Majetkových přiznání a průkaz původu matku, Anonymních akcií, Trestně právní a hmotná odpovědnost politiků a státních úředníků, disponujícími veřejnými financemi.

B.Sobotka by měl odstoupit nebo být odvolán a volán k odpovědnosti za své kroky a svá rozhodnutí ekonomická a eurounijněpolitická.

6.února můžeme na dmenstraci vyjádřit svůj názor na současnou, především migrační situaci a tedy i B.Sobotku v Praze na Václavském, Vítězném a Hradčanském náměstí a v Brně a podpořit JEDNOTU tohoto hnutí.

Je škoda, že se demonstrace proti migraci tříští. Bohužel se podařil vnitrostranický puč a rozvrat Úsvitu některými jejími,  do té doby nevýznamnými a nevýraznými členy. Úkol byl splněn - T.Okamura byl opět oslaben, tak jako v případě volby presidenta, kdy byl z volvy raději vyloučen, a jeho program přímé demokracie a možnosti odvolání politiků ohrožen. A tito pučisti nekorektně a bez studu uchvátili a využívají tento již známý název USVIT.