Petice o odstoupení pana premiéra Sobotky


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-12-03 16:00

Bojím se jestli to není málo. Nechci islám nikde v EU.

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-12-03 16:26

Chtěla bych alespoň takového premiéra, který se dovede postavit za svůj český národ.

Zatím to vypadá tak, jako by pan Sobotka byl členem evropské komise, který po uvedení do funkce musí přísahat, že bude jednat pouze v zájmu Bruselu.

Václav Dostál
Autor této petice

#3 Re:

2015-12-03 20:10

#2: -  

 Ono to spíš vypadá jako kdyby pan Sobotka byl "velitelem" IS :-(

františek ryža
Nepřihlášený uživatel

#4

2015-12-04 08:58

jak nepodepíšete ja to podepsal a podepíšu vždy.sobotka je nejslabší a nezbabělejší premiér teto země co kdy existovala. je to ubožak ktery nema na tomto postu co dělat,

obyčejný občan

#5

2015-12-04 10:20

petice jsou marné, chce to zaplnit Václavák


Nepřihlášený uživatel

#7

2015-12-24 14:13

bohulav sobotka se chova jako muslim podporuje pravo šaria a džihad a nelegalni migraci ad se vrati ten zmrd do pakistanu tam muže 5 denně mlatit hlavou o kobereček vnutit nam islám mu nepomuže až by tady bilo hodně muslimu dopadne stejně jako my musime zastavit islámskou migraci a potom dat na lodě imigrantu naše vlastizradce mužou se vratit do islámskych zemi a obohatit naše vlastizradce islámem

Nepřihlášený uživatel

#8

2016-01-07 14:15

A hlavně at vrátí co nakradli svině. V čele ze soudruhem Burešem.

Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2016-01-18 20:39

Vlastizradou je, když někdo kurví pravopis jako ty, vlastenecká pičo.

Werden
Nepřihlášený uživatel

#10

2016-01-30 12:23

Pan Sobotka nevidí to, co si přeje převážná část našeho vlasteneckého národa, který se poučil z naší historie.Jeho současné chyby se promítnou do budoucnosti našich potomků. Mladí politici , bez zkušeností z běžného života řídí osudy svých poplatníků, ale naslouchají ne nám, ale dobře placeným pánům z Bruselu a USA.


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Re:

2016-01-30 12:32

#9: - Re:  

 Zato ty jsi vyjimečná  neinteligentní osobnost, je mi milejší ten, který se zajímá o osud vlasti, než ten, který řeší předložky s pády a mluví jako dlaždič.


Nepřihlášený uživatel

#12

2016-01-31 12:27

Už aby byl ten vlastizrádce pryč !

Nepřihlášený uživatel

#13

2016-02-03 03:41

sralbotka je korouhev a jeho poradci to same,jednaji jak top09 a
volby tu partu sralbotku semelou ,protoze tzv. havloidni pravdolaskarska prazska kavarna se rozpada,budou na urovni ods,jedinej volitelnej z cssd je hasek,
preji hodne zdravi a stesti panu presid.ing.ZEMANOVI a jeho cele rodine

Nepřihlášený uživatel

#14

2016-02-03 10:24

Sobotka je az po ramena zalezlej v Bruselskym zadku, jemu nikdy neslo o lidi, jemu jde jen o jejich koryta a vic nez videt to bylo po celou dobu jeho politikareni, tak nevim ze Vas to az ted tak prekvapuje a klidne vsadim barak, ze i pres jejich posledni preslapy, ktery jsou skoro vlastizradne, stejne CSSD bude zas jednou z nejvice volenou stranou, protoze u nas lidi nevoli hlavou a vzdy uveri i tem nejvic viditelnym lzim, hlavne ze jim naslibuji neco pro ne, takze petice je k nicemu, dulezity je si pamatovat jejich ciny a vedet koho nevolit


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2016-02-04 13:31

#7: -  

 Amorfní, zbytečný a neschpný, chorobně ambiciozní pan Sobotka, nikdy nepracující, tedy bez jakýchkoliv reálných životních zkušeností, od mládí jen partajní funkcionář, s rutinou vyjadřovat se bezduše a nekonkretně k téměř čemukoliv, a to    jako Kolovrátek.

Aby po prohraných parlamentních volbách neměl v sociální demokracii konkurenta, vyřídili  Haška s spol. a odstranili Davida Ratha. Z toho měl strach největší.

"Vyvolený" Chazar slouží svým chazarským "vyvoleným"pánům, kteří do něj ledacos investovali a hodně očekávají. Zrazuje svou vlast, škodí ve všech směrech své zemi a svým spoluobčanům.

Např. Chazarovi Z.Bakalovi přihrál OKD, obrovský majetek za směšnou cenu, včetně 44.000 bytů, mnoha hektarů pozemků. A to zatím beztrestně.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re:

2016-02-04 14:27

#15: - Re:  

 P.S. Jako ministr financí, bez jakéhokoliv ekonomického vzdělání, v případě OKD připravil, zatím beztrestně, stát o mnoho miliard korun ve prospěch nových vlastníků, tedy je obohatil a sám si musel chudák naspořit na svůj byt z cestovních náhrad. To by jako vysvětlení rozhodně S.Gossovi neprošlo. Asi mají jeho páníčci z NWO a USA větší vliv.

Také ve volebním programu socanů nasliboval Sobotka mnohé. M.j. revizi tzv. církevních "restitucí", lépe darů círvi, kdy bylo kdysi užívací právo zvláštního typu, většinou komunisty zrušené, nahrazeno právem vlastnickým, proti vůli valné většiny národa a prohlasované v Parlamentu nedemokraticky, za pomoci pravomocně odsouzené osoby před nástupem výkonu trestu, v noci, téměř kriminálně ODS, TOP09 a Lidem. Zrušili tak často dekrety Marie Teresie, Josefa II., TGM a E.Beneše, šli před 25.únor 1948! A po volbách Sobotka na svůj program zapomněl a nesplnil a revize se nekonala. Stejně tak schálení Referenda, Majetkových přiznání a průkaz původu matku, Anonymních akcií, Trestně právní a hmotná odpovědnost politiků a státních úředníků, disponujícími veřejnými financemi.

B.Sobotka by měl odstoupit nebo být odvolán a volán k odpovědnosti za své kroky a svá rozhodnutí ekonomická a eurounijněpolitická.

6.února můžeme na dmenstraci vyjádřit svůj názor na současnou, především migrační situaci a tedy i B.Sobotku v Praze na Václavském, Vítězném a Hradčanském náměstí a v Brně a podpořit JEDNOTU tohoto hnutí.

Je škoda, že se demonstrace proti migraci tříští. Bohužel se podařil vnitrostranický puč a rozvrat Úsvitu některými jejími,  do té doby nevýznamnými a nevýraznými členy. Úkol byl splněn - T.Okamura byl opět oslaben, tak jako v případě volby presidenta, kdy byl z volvy raději vyloučen, a jeho program přímé demokracie a možnosti odvolání politiků ohrožen. A tito pučisti nekorektně a bez studu uchvátili a využívají tento již známý název USVIT.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#17 Re:

2016-06-05 08:38

#4: františek ryža -  

 Www.stophalal.cz