Petice o odstoupení pana premiéra Sobotky

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7

2015-12-24 14:13

bohulav sobotka se chova jako muslim podporuje pravo šaria a džihad a nelegalni migraci ad se vrati ten zmrd do pakistanu tam muže 5 denně mlatit hlavou o kobereček vnutit nam islám mu nepomuže až by tady bilo hodně muslimu dopadne stejně jako my musime zastavit islámskou migraci a potom dat na lodě imigrantu naše vlastizradce mužou se vratit do islámskych zemi a obohatit naše vlastizradce islámem

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2016-01-18 20:39:33

Vlastizradou je, když někdo kurví pravopis jako ty, vlastenecká pičo.


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2016-02-04 13:31:44

#7: -  

 Amorfní, zbytečný a neschpný, chorobně ambiciozní pan Sobotka, nikdy nepracující, tedy bez jakýchkoliv reálných životních zkušeností, od mládí jen partajní funkcionář, s rutinou vyjadřovat se bezduše a nekonkretně k téměř čemukoliv, a to    jako Kolovrátek.

Aby po prohraných parlamentních volbách neměl v sociální demokracii konkurenta, vyřídili  Haška s spol. a odstranili Davida Ratha. Z toho měl strach největší.

"Vyvolený" Chazar slouží svým chazarským "vyvoleným"pánům, kteří do něj ledacos investovali a hodně očekávají. Zrazuje svou vlast, škodí ve všech směrech své zemi a svým spoluobčanům.

Např. Chazarovi Z.Bakalovi přihrál OKD, obrovský majetek za směšnou cenu, včetně 44.000 bytů, mnoha hektarů pozemků. A to zatím beztrestně.