Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7362 POZOR NA WINDOWS 10 VAŠE DATA UŽ NEJSOU JEN VAŠE DATA

2016-03-01 16:20

SOUVISI S PROCESEM NWO POZOR NA WINDOWS 10 VAŠE DATA UŽ NEJSOU JEN VAŠE DATA CO BY JSTE MEL KAŽDY OBČAN ČR VĚDĚT

VICE-Právník: Licenční ujednání Windows 10 dává Microsoftu neomezenou licenci k veškerému vygenerovanému obsahu v operačním systému. Windows 10 jsou plně kompatibilní se smlouvou ACTA a TTIP! Vaše data už nejsou vaše data?

VICE-Analýza Windows 10: Ve svém principu jde o pouhý terminál na sběr informací o uživateli, jeho prstech, očích a hlasu!

PROMLUVIL REDAKTOR ČT JAK MANIPULUJI LIDI PROTI SOBE A KDO V TOM MA PRSTY!!!

Proč jste se rozhodl promluvit?

Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla.

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

VICE-Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumů, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!