Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7363 Pakt Molotov – Ribbentrop a jak se z chráněnce Wall Streetu stal agresor, nacista a antisemita

2016-03-01 18:39

1939

RUSKO SE SNAŽILO ODVRATIT VALKU UZ VE 2 SVĚTOVÉ VALCE PAKTEM S NEMECKEM  JENŽE HITLER BYL NAVERBOVAN ZAPADEM ABY ZNIČIL RUSKO!!!!!

Hitler maří plány Západu na okamžitou likvidaci SSSR

Na Slovensko ani na Zakarpatskou Ukrajinu však Wehrmacht nevstoupil. Britský premiér Chamberlain situaci komentoval takto: „Slovenský parlament si odhlasoval samostatnost. Tato deklarace znamená konec Československa, jehož hranice jsme se zavázali garantovat. Vláda jeho veličenstva tudíž nemůže být dále k čemukoli ve vztahu k Československu zavázána.“

Protektorát Čechy a Morava byl Hitlerem oficiálně vyhlášen 17. 3. 1939. Slovensko Hitler zabrat nechtěl a nechtěl ani Zakarpatskou Ukrajinu, kterou předal Maďarsku. Maďarská vojska ji ihned obsadila. Hitler nechtěl ani Ukrajinu, protože na válku se SSSR dosud nebyl připraven. V tomto okamžiku se Hitler stal pro Západ z chráněnce agresorem.

VICE-Pakt Molotov – Ribbentrop a jak se z chráněnce Wall Streetu stal agresor, nacista a antisemita

VICE-Zdroj z ČT: Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15. března 1939, dostali jsme generální zákaz seshora. Americká ambasáda chce ovlivňovat policii a státní zastupitelství v ČR skrze nový grant pro české neziskovky!

VICE-1939 Invázia do Prahy