Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7368 Česká televize maže ze svého archívu ideologicky závadné pořady

2016-03-02 16:15

Česká televize maže ze svého archívu ideologicky závadné pořady, které sama natočila. Éra trezorové tvorby a indexů se vrací!

Do redakce AE News nám přišel zajímavý email od jednoho z našich čtenářů (jméno neuvádíme, ale pokud se ozve a bude mít zájem, uvedeme jeho jméno do zdroje na konec tohoto článku), který si všiml, že Česká televize začala ze svého veřejného videoarchivu odstraňovat některé díly cestopisných pořadů ze zemí světa (viz. screenshoty, které nám čtenář zaslal), kde dnes zuří boje a války, anebo mají ideologickou linku na USA nebo Izrael. My jsme se pokusili v redakci tuto podivnou věc prozkoumat a výsledek je opravdu zarážející. Máme totiž najednou pocit, že do České televize se vrací éra autocenzury, trezorové tvorby a indexů, která má zaručit ideologickou čistotu obsahového profilu této státní vysílačky, ovšem placené z peněz daňových soustrastníků. Pojďme se tedy podívat na to, co jsme zjistili.

Cestománie a svoboda ano, ale archív jen vocuď pocuď!

Další zemí, která chybí a byla z archivu odstraněna, je Turecko. Není příliš jasné, proč. Zřejmě se ČT snaží neupozorňovat na současnou roli Turecka v migrační krizi. V pořadu totiž bylo Turecko vykresleno jako ortodoxní arabská země, kolébka Osmanské říše, a to by mohlo asi dost diváků ČT vyděsit. Takže díl o Turecku byl odstraněn.

Česká televize odstranila i díl o Izraeli. Tady už není vůbec na první pohled jasné, proč a jaký byl důvod. Vzhledem k tomu, že pořad zachycoval zemi jako nábožensky vyrovnanou, kde vedle sebe žijí židovské, křesťanské a arabské rodiny (ovšem pouze za dozoru izraelské armády v ulicích, v autobusech, v nákupních centrech, ale stejně to nestačí a sebevražedný atentátník občas někde někoho i tak zabije…), tak asi takový obraz budoucnosti Evropy by mohl v někom vyvolávat zděšení. Proto musel pořad o Izraeli pryč.

VICE-Česká televize maže ze svého archívu ideologicky závadné pořady, které sama natočila. Éra trezorové tvorby a indexů se vrací!

ČT ŠPÍNA CENZURUJE DOSTALA NOTIČKY OD BRUSELU TOHLE SI PLATIME K.....!!!!!!!!