Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vlastenec

/ #7404 V aquaparku v Německu napadli migranti z Afghánistánu dvě dívky

2016-03-03 20:14

Policisté z německé spolkové země Šlesvicko-Holštýnsko řeší další případ sexuálního napadení dvou dívek v bazénu, napsal v úterý server týdeníku Focus. Případ se stal v neděli večer v aquaparku Arriba v městě Norderstedt. Pachateli jsou podle policie dva žadatelé o azyl z Afghánistánu.

Dívky ve věku 14 a 18 let napadli dva Afghánci ve věku 14 a 34 let. Incident se stal u skluzavky jednoho z bazénů. Oba pachatelé byli dopadeni ještě v areálu aquaparku. Poškozené se obrátily na ochranku bazénu, která následně oba pachatele zadržela.

„Jakýkoliv způsob sexuálního útoku je neúnosný. Je ale důležité, aby se případ vyšetřil a v souvislosti se sexuálními útoky se nemanipulovalo s míněním veřejnosti vůči běžencům,“ prohlásil sluníčkový premiér Šlesvicka-Holštýnska Torsten Albig. Nakonec z něj vyleze podobný blud jako že silvestrovské útoky neměly nic společného s imigranty, i když je páchali takřka výlučně imigranti. Lži, překrucování a manipulace s fakty jsou základními rysy totalitních režimů, tedy i toho současného německého.