Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7485 EU A NATO KRACHNE DEKUJI TI BOŽE ZA TAK KRÁSNÉ DĚNÍ

2016-03-08 12:32

Západ se v současné době nachází pouhých několik kroků od rozpadu NATO, Evropské unie a „soudobého liberálního světového řádu“, píše novinářka a spisovatelka Anne Applebaumová v článku v listě The Washington Post pod názvem Cožpak je to konec Západu v té podobě, v jaké ho známe?

Podle slov novinářky neprožívala za celou dobu své dospělosti žádné dramatičtější události něž ty, které se odehrávají na západě v současné době.

VICE-Tajný referát NATO: ruské VKS v Sýrii vynikly nad silami aliance

Applebaumová zdůrazňuje tři klíčové momenty ohrožující jednotu Západu — je to možné vítězství republikána Donalda Trumpa v prezidentských volbách v USA, možné vítězství Marine Le Penové v prezidentských volbách ve Francii a kromě toho pravděpodobné vystoupení Velké Británie z EU, o čemž se má konat referendum letos v červnu.
O Trumpovi se vyjadřuje jako o člověku, kterého absolutně nezajímá to, co by několik posledních amerických prezidentů označilo za „společné hodnoty". Podle slov Applebaumové je Trumpovi úplně jedno, jestli přijmou Ukrajinu do NATO. Kromě toho ho v podstatě nezajímá ani NATO, ani záruky bezpečnosti aliance. Prohlašoval rovněž, že USA by neměly zasahovat do konfliktů, do kterých je zatažena Evropa.

Více: EU A NATO TERORIS SKRACHUJE DIKY BOŽE!!!!

SKRACHUJ TY ŠPINO AMERICKÁ TERORISTICKÁ!!!V EVROPĚ SI K H...... NEHÁJIŠ ZAJMY EVROPY!!!!