Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7476 FAKTA PROČ ŠPINÍ KOTLEBU VLADA SE BOJÍ!!!!

2016-03-07 15:39

Fakt se mi líbí, jak jsou někteří zděšení tím, že se do parlamentu dostal Kotleba. Kotleba pouze využil to, co politici po dlouhá léta zametali pod koberec. Tak jaký pak šok? Nedejte se vysmát. Ale někteří to pořád nechápou a nechtějí pochopit. V tom případě bude více Kotleby. Je to přímá úměra jasná jako facka.

Proč uspěl Kotleba?

1) Když bylo potřeba a Bánskobystrická župa, měla problémy s přírodní katastrofou, sebral svoje holohlavé hochy a jeli pomáhat lidem, které to postihlo...Prostě šel fyzicky pracovat, nezachoval se jako mainstream politici, co od stolu v TV debatě radili lidem, jak mají řezat popadané stromy a vynášet kýble s blátem ze svých zničených domů...

2) Když bylo potřeba sebral svoje holohlavé hochy a jel na hranice hlídat k místu, kam bylo umístěno na 500 ilegálních imigrantů, proti lidem, kteří v referendu hlasovali proti tomu, aby tam byli...

3) Když je potřeba řeší jako župan starosti poslední babičky z Horní dolní... Je vidět mezi lidmi, chodí do kostela, v jeho kraji klesla kriminalita, a omezil utrácení úřadů a státních institucí na území župy, kde vládne...

P.S. Ptám se proč to nedělají "mainstream politici"? Potom se nemůžou divit, že když nedělají svoji práci, tjst. "byli zvolení proto, aby sloužili lidem", pak je nahradí někdo, kdo to prostě a jasně dělá, a to je pak lidem jedno jestli u toho říká, že nemá rád toho, nebo onoho...


Nepřihlášený uživatel

#7477 350 000 uprchliku v létě nebo do léta A VOLIM SPD

2016-03-07 16:44

Jaro a Léto 350 000 uprchliku co ctí Islám nás bude čekat pokut neuděláme brzy volby a ty svině nesmetem se stolů!!!!!!a nepotrestáme!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7478 Demonstrace VLASTENCI,NA HRAD ! (12.12.2015)

2016-03-07 16:52

350 000 NE 1500 NAS BUDE ČEKAT V LÉTĚ!!!!A HRANICE SE NEHLÍDAJÍ NIKOHO SEM NEVIDEL!!!!

VICE-Demonstrace VLASTENCI,NA HRAD ! (12.12.2015)


Nepřihlášený uživatel

#7479 Re: FAKTA PROČ ŠPINÍ KOTLEBU VLADA SE BOJÍ!!!!

2016-03-07 21:53

#7476: - FAKTA PROČ ŠPINÍ KOTLEBU VLADA SE BOJÍ!!!! 

 Vždycky mě dojme, jak se po každých volbách vyrojí hromada kavárenských chytrolínů s patentem na rozum a hned hystericky rozebírají, co je ve společnosti špatně, že ve volbách uspěli "extrémisté", přitom to oni sami živí v lidech hněv, oni jsou tou příčinou, proč se společnost stále více radikalizuje, oni, ta skupinka pár pravdoláskařských fašistů, kteří si uzurpovali rozhodovat za celý národ a proti vůli většiny národa sem cpou negramotné opice a ač se zaštíťují demokracvií, za nesouhlasné názory by nejraději zavírali, nepohodlná videa, zprávy apod cenzurovali! Tak co si nyní hrají na zděšené?


Nepřihlášený uživatel

#7480 Re: Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla

2016-03-07 21:58

#7412: - Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla 

 Merkelová to řádně posrala. Díky ní se lidé ve vlastní zemi necítí bezpečně. Osobně nikdy nepochopím lidi, kteří opovrhují vlastním národem a dají přednost cizincům, to jsou nechtěné hříčky přírody, které by měly být co nejdříve eliminovány. 

Vlastenec Patriot

#7481 Re: Re: FAKTA PROČ ŠPINÍ KOTLEBU VLADA SE BOJÍ!!!!

2016-03-07 23:25

#7479: - Re: FAKTA PROČ ŠPINÍ KOTLEBU VLADA SE BOJÍ!!!! 

 NATO A EU SE ROZPADAJÍ a další ale špatná zpráva Erdogan bude do Evropy furt posílat Uprchlíky a státům řekl co s tím hodláte dělat zabíjet je!!!!!ZDROJ později přidám 

EU na tom zatraceně prodělá

#7482 a doplatíme na to všichni !

2016-03-08 08:56

Co je to za politiku EU !?

1. Turecko chce už ne 3 miliardy, ale 6 miliard Euro, aby se postaralo o uprchlíky na svém území = EU bude platit humanitární krizi v Turecku !!!

2. Turecko si vezme všechny nelegální uprchlíky z Řecka, ale za každého z nich si EU vezme uprchlíka s nárokem na azyl z Turecka !!!

3. Turci chtějí urychlený pro své občany volný pohyb osob, svých občanů po EU, a pokračování přijímacích pohovorů (kapitol) pro přijetí - vstup Turecka (/islámské země) do EU

podtrženo, sečteno:

Evropa zaplatí Turkům starost o imigranty, Turecko dá všem ilegálním migrantům na svém území Turecké pasy (to asi taky zaplatí EU z těch 6 miliard Euro?) ... a pak bude Turecko přijato do EU s volným pohybem osob a ... máme tu ilegální, za peníze EU legalizovanou veteš tady !!! ... Hezká bilance !!!???

= 6 miliard Euro bude v prdeli, a s přijetím Turecka máme tuto svoloč, včetně tureckých muslimů tady !!!


Nepřihlášený uživatel

#7483 Re: Re: Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla

2016-03-08 08:59

#7480: - Re: Omluvný dopis německé matky své dceři aneb kolik zla Merkelová své zemi přinesla 

... se ukáže, zda budou tu EuroBábu Němci volit zase!? ... Za chvíli tam mají volby!!! ... Doufám, že jí kopnou do zadku, aby letěla aspoň na severní (nebo lépe jižní) pól! ... Pokud mají Němci ještě trochu rozumu a soudnosti.


Nepřihlášený uživatel

#7484 TURECKO POŽADUJE 20 MILIONU EURO

2016-03-08 12:26

Turecko požaduje od Evropské unie 20 miliard euro za větší pomoc při řešení migrační krize, říká agentura Reuters s odkazem na zdroje obeznámené se situací.

Informuje se, že Ankara navrhla účastníkům summitu, který probíhá v pondělí v Bruselu, přijímat u sebe všechny nesyrské běžence, kteří nedostali azyl v evropských zemích nebo byli zachyceni v teritoriálních vodách Turecka.

Více: TURECKO POŽADUJE 20MILIONU EURO ZA POMOC UPRCHLIKUM!!!

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan slíbil na schůzce 14. listopadu 2015 v Antálii s hlavou Evropské rady Donaldem Tuskem a předsedou Eurokomise Jeanem-Claudem Junckerem, že „zaplaví Evropu migranty,“ když nesouhlasí s poskytnutím Ankaře „výhodnější transakce“ ohledně běženců, informuje Reuters s odkazem na řecká média.

Tato fráze byla vyslovena během napjaté schůzky, jež se konala loni v listopadu. Celý rozhovor svědčil o hlubokém vzájemném podráždění a nedůvěře mezi Erdoganem a dvěma vysokými úředníky EU, Jeanem-Claudem Junckerem a Donaldem Tuskem.

„V jakoukoli chvíli můžeme otevřít dveře do Řecka a Bulharska. Můžeme posílat k vám běžence autobusy. Co s nimi uděláte, když se nedomluvíme? Zabijete je?" prohlásil Erdogan.

Více: ERDOGAN PROHLASUJE ZAPLAVENÍ EVROPY MIGRANTMA


Nepřihlášený uživatel

#7485 EU A NATO KRACHNE DEKUJI TI BOŽE ZA TAK KRÁSNÉ DĚNÍ

2016-03-08 12:32

Západ se v současné době nachází pouhých několik kroků od rozpadu NATO, Evropské unie a „soudobého liberálního světového řádu“, píše novinářka a spisovatelka Anne Applebaumová v článku v listě The Washington Post pod názvem Cožpak je to konec Západu v té podobě, v jaké ho známe?

Podle slov novinářky neprožívala za celou dobu své dospělosti žádné dramatičtější události něž ty, které se odehrávají na západě v současné době.

VICE-Tajný referát NATO: ruské VKS v Sýrii vynikly nad silami aliance

Applebaumová zdůrazňuje tři klíčové momenty ohrožující jednotu Západu — je to možné vítězství republikána Donalda Trumpa v prezidentských volbách v USA, možné vítězství Marine Le Penové v prezidentských volbách ve Francii a kromě toho pravděpodobné vystoupení Velké Británie z EU, o čemž se má konat referendum letos v červnu.
O Trumpovi se vyjadřuje jako o člověku, kterého absolutně nezajímá to, co by několik posledních amerických prezidentů označilo za „společné hodnoty". Podle slov Applebaumové je Trumpovi úplně jedno, jestli přijmou Ukrajinu do NATO. Kromě toho ho v podstatě nezajímá ani NATO, ani záruky bezpečnosti aliance. Prohlašoval rovněž, že USA by neměly zasahovat do konfliktů, do kterých je zatažena Evropa.

Více: EU A NATO TERORIS SKRACHUJE DIKY BOŽE!!!!

SKRACHUJ TY ŠPINO AMERICKÁ TERORISTICKÁ!!!V EVROPĚ SI K H...... NEHÁJIŠ ZAJMY EVROPY!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#7486 Tomio Okamura: Okamura vs.Sobotka - souboj v přímém přenosu o Sobotkově a Babišově střetu zájmů

2016-03-08 13:57


Nepřihlášený uživatel

#7487 JAK VUNGUJI PODVODY S VOLBAMA ZDE LŽIVÉ MASÁŽE S ČT

2016-03-08 15:41

Mediální propaganda pohledem zevnitř agentury

Petře, můžete našim čtenářům říct něco bližšího o sobě?

Pracuji pro agenturu už velmi dlouho, počet let nechci kvůli identifikaci uvádět. Vystudoval jsem zahraniční politologii a mediální vztahy, stejně jako někteří moji kolegové a v agentuře pracuji na manažerské pozici. O rodině bych nerad hovořil, nerad bych je nějak ohrozil nebo identifikoval sám sebe v médiích. Nabídl jsem anonymní rozhovor i jedné komerční české televizi, ale odmítli mne bez udání důvodu. Rozhodl jsem se tedy infromace uveřejnit anonymně na internetu a AE News mi přišlo jako vhodná platforma, protože umožňujete publikování informací od anonymních whistleblowerů. O vás jsem se dozvěděl teprve nedávno v souvislosti s kauzou červených lístků proti prezidentovi Zemanovi. Nastal čas, aby někdo udělal to, co je nutné. Aby lidé věděli, jak je s nimi manipulováno ze strany médií.

Proč jste se rozhodl promluvit?

Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla.

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

VICE-Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumů, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!


Nepřihlášený uživatel

#7488 PROTI MIGRACNI SKUPINA VYHRALA V SK

2016-03-08 15:48

Bývalý disident: „Slovenské volby vyhrál Putin“. A kam Evropu dovedli soudruzi s Merkelovou v čele


Výsledek slovenských voleb vyvolává mnoho reakcí, z nichž nejvýraznější je zřejmě ta, že v nich uspěla strana Mariana Kotleby Naše Slovensko. Údajně jde o fašistickou stranu, jak ji označil i český prezident Zeman. Nejsem odborník na slovenskou politickou scénu a z dalšího jsem zaregistrovala jen tolik, že ztratila strana SMER Roberta Fica a dále že úspěšných stran je až osm a to ideologicky tak roztříštěných, že jen obtížně bude možné utvořit vládnoucí koalici a že dokonce snad vznikne nutnost uspořádat nové volby.


K tomuto stavu se v nedělních OVM vyjádřil náš ministr Zaorálek slovy, že totéž se dnes může stát v kterékoliv evropské zemi. A totéž vlastně řekl, navíc s tím, že popsal příčinu, bývalý disident Fedor Gál v pořadu Michalely Drtinové v DVTV.


VICE-Bývalý disident: „Slovenské volby vyhrál Putin“. A kam Evropu dovedli soudruzi s Merkelovou v čele


Nepřihlášený uživatel

#7489 Zrcadlový efekt? Jak se manipulovalo s průzkumy volebních preferencí na Slovensku

2016-03-08 17:06

Zrcadlový efekt? Jak se manipulovalo s průzkumy volebních preferencí na Slovensku. Zpackaná prefabrikace slovenských mediálních agentur, která se opravdu nepovedla!

Redakce AE News se zamýšlí nad patovým výsledkem slovenských parlamentních voleb a přináší i zajímavý diagram, který pěkně znázorňuje podivný zrcadlový efekt mediálního průzkumu na Slovensku.

Volby na Slovensku skončily obrovským zemětřesením pro mainstreamové politiky a rovněž i mainstreamový tisk. Do slovenského parlamentu (Národnej rady) se dostalo i hnutí Mariána Kotleby pod křídly Lidové strany – Naše Slovensko, které získalo přes 8% hlasů a v absolutních číslech přes 200.000 voličů. Jak už jsem před volbami předpovídal v předminulém pořadu na Svobodném rádiu, Marián Kotleba se do parlamentu opravdu dostal, zatímco slovenská mainstreamová média a agentury mu předpovídaly propad a pouhé desetiny procenta. Naopak zcela propadla strana Sieť vedená Radoslavem Procházkou, která měla být jakýmsi slovenským derivátem Babišova českého hnutí ANO. Strana se sice dostala do parlamentu, ale jen tak tak, získala 5.6% a je nejmenším subjektem v Národnej rade. Pojďme se podívat na zajímavý diagram, který pro nás připravil jeden ze čtenářů a za grafiku mu moc děkujeme.

Zrcadlový efekt nepovedené prefabrikace

Situaci a výsledkový stav jsme konzultovali s panem Petrem, se kterým jsme dělali známý rozhovor o mediálním průzkumovém průmyslu v ČR a dozvěděli jsme se, k čemu na Slovensku došlo. Podle pana Petra ukazuje výsledek voleb na Slovensku v porovnání s průzkumy, které volbám předcházely, že na Slovensku mediální agentury naprosto podcenily metodiku spinu. Samotné nadhodnocené a zákazníky nakoupené vylepšené předvolební modely musí být podložené spinovou prací, aby se přetavily v potřebný výsledek. Bez toho nelze prefabrikaci provádět. Proces prefabrikace průzkumového modelu musí brát v úvahu i tzv. určující spinové faktory, které definují celospolečenskou objednávku č. 1, a tou je na Slovensku právě problém imigrace. Spinová metodika spočívá v exploitaci společenských otázek, které mohou být sice zástupné, ale voliče přitom zajímají velmi významně.

VICE-Zrcadlový efekt? Jak se manipulovalo s průzkumy volebních preferencí na Slovensku. Zpackaná prefabrikace slovenských mediálních agentur, která se opravdu nepovedla!


Nepřihlášený uživatel

#7490 Zakázané video v Česku | Česká vláda podpořilá fašistický puč na Ukrajině

2016-03-08 18:28

Zakázané video v Česku | Česká vláda podpořilá fašistický puč na Ukrajině

Vláda schválila další pomoc Ukrajině ve výši 50 milionů korun. Česká vláda nemá absolutně žádné páky na to, aby dohlížela, že s penězi bylo skutečně naloženo tak, jak se plánuje. Porošenko a kyjevští fašisté budou kupovat zbraně a vraždit nevinné lidi za české peníze. A nikdo z politiků neprotestuje...

VICE-Zakázané video v Česku | Česká vláda podpořilá fašistický puč na Ukrajině


Nepřihlášený uživatel

#7491 PRAVDA: Jak VYMÝT MOZEK celému národu??? (UKRAJINA,USA,EVROPA od roku 1985)

2016-03-08 18:58

Vše o migraci a plánu USA!!!!!!! 

Neuvěřitelné jak to vše sedí, pokud vezme v potaz, že video bylo natočeno v roce 1985!

Diskuzní příspěvek, který se hodí:
Stredná Európa je v prvej fáze..... od Novembra 1989 ubehlo práve ca. 15-20 rokov, kedy sa verejná mienka počiatočne pozitívne náladená voči Západu obracia proti nemu..... Demoralizácia a vnútorný zásadný rozpor v týchto spoločnostiach je takmer určite výsledkom nejakého pôsobenia zvonka - no a kto má asi záujem na tom, aby Stredná Európa bola antizápadne naladená???

VICE-PRAVDA: Jak VYMÝT MOZEK celému národu??? (UKRAJINA,USA,EVROPA od roku 1985)

Koho už nudí fráze, jež šíří satelitní televize (satelitní v politickém smyslu) – a rád by věděl, jak to Amerika myslí doopravdy – sleduje George Friedmana. Agentura STRATFOR, jíž šéfuje, je think-tankem Bílého domu, Pentagonu a CIA.„Amerika se zrodila z války, pokračuje v boji až do dnešního dne a vojenské tempo se neustále zrychluje (…) Během dvacátého století byly Spojené státy ve válečném stavu patnáct procent svého času. Ve druhé polovině dvacátého století byly ve válce dvaadvacet procent času (…) Tato statistika zahrnuje jen velké války (…) A vzhledem k tomu, že dvacáté první století začalo roce 2001, Spojené státy jsou v neustálém válečném stavu. Válka je pro americkou zkušenost ústřední a její frekvence neustále narůstá. Je zabudovaná do americké kultury a hluboce zakořeněná v americké geopolitice (…) Řím nepodnikl nic, aby si podmanil celý svět. Bojovné výpady podnikal jen na svou obranu a během tohoto úsilí se z něj stala říše.“ Zato „rozsáhlá a ambiciózní strategie Spojených států“ se sice „vždycky netýká války“ (neb vstupuje do „všech procesů, které vytvářejí národní moc“). Zároveň o ní však „platí – asi mnohem víc než u jiných zemí – že se války a interakcí mezi válkou a ekonomickým životem týká. Historicky jsou Spojené státy válečnickou zemí.“ Právě to je – jak věc zcela „přirozená a jednoznačná“ - „hluboce zakořeněno v DNA celého národa“.
George Friedman - Příštích sto let. Předpověď pro jednadvacáté století (The Next Hundred Years. A Forecast for the Twenty-First Century). Česky vyšla v nakladatelství DOKOŘÁN.

 

VICE-Místem války Evropa ?USA námá spojence!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#7492 Vzkaz Němcům

2016-03-08 19:18

Vzkaz Němcům, aby si vzpomněli, jak opatrně do EU "pustili" země Visegrádu, v kontrastu s tím, jak se do EU dá vstupovat dnes, kdy stačí jen "nasednout na migrační vlnu". Pamatujete na polského instaletéra?

Vážená vládo Německé kancléřky Merkelové. Chci Vás oslovit jménem občanů Česka, Slovenska, Maďarska a Polska. Chci Vám připomenout doby, kdy tyto země Visegradské čtyřky měly být přijaty do EU. Vzpomínáte si na toto období? Vzpomínáte si na fenomén těch časů; fenomén známý pod vtipnou zkratkou "polský instalatér"?

Země EU, a jejich občané, tehdy vyjadřovali obavy, zda po připojení zemí V4 k EU nedojde k masivnímu zaplavení Vašeho pracovního trhu našimi občany.

Pro země posttotalitní, postkomunistické, opravdu Vaše výše mezd znamenala dost značný příjem v očích obyvatel těch zemí. Pokorně naše čtyři země respektovaly Vaše obavy, přijali jsme fakt, že se obáváte o obsazení vašich pracovních pozic "polskými instalatéry". Chápali jsme trpělivě, že když tyto obavy vysloví němečtí občané, říkají to díky pocitům, na které má každý právo, když přichází něco nového.

Nemohu nezmínit, že tehdy jste své občany za vyjádření pochopitelných obav netrestali, a nehanobili je nadávkami xenofobů. Vyslovení obav, a diskuze nad nimi, bylo tehdy v Německu legální.

Ani nevíte, jak jste nás ponížili

S respektem k tomu, že někteří Vaši obyvatelé nás mohou považovat za hrozbu, přijali jsme Vámi stanovená nařízení. Na volný pohyb pracovních sil jste nám nakázali přechodné období 7 let, chápali jsme Vás a beze všeho souhlasili. Otevření našich hranic Shengenskému prostoru po přechodné období čtyř let jsme také nekomentovali, a přizpůsobili se. Do EU jsme vstoupili s takovou opatrností, s jakou jste si přáli, a to jen z toho důvodu, abychom rozptýlili Vaše obavy, že k Vám ihned přijdeme pracovat za rovnocenných podmínek, za jakých pracují Vaši instalatéři! Nic víc jsme nechtěli. Jen práci a i toho jste se obávali.

Umíte si představit náš pocit ponížení? Umíte si představit, jak se asi musí cítit občan V4, když dnes přihlíží tomu, jak lidé kdoví odkud, neidentifikovatelní, bez totožnosti, k Vám, k mama Merkel, mohou přicházet v nekončících proudech, bez ohledu a respektu k jakýmkoliv našim pravidlům upravujících přechod hranice Shengenu, a pohyb po něm a zcela v rozporu se zákony o řádném azylovém řízení?

Víte, jak poníženi se cítíme, když jsou jim okamžitě přiznány dávky mnohem vyšší, než by činil plat "polského, pracujícího instalatéra"?

Německá vláda nám plivla do tváře

Vaše občany jste nechali kritizovat nás beze všeho, a my jsme věděli, že v úctě ke svobodě slova, které jsme si vážili, protože byla pro nás nová, je naší povinností toto o sobě poslouchat.

Hordy bezejmenných cizinců však dnes Vaši občané kritizovat nesmí. Nesmí nesouhlasit se štědrými dary, které jsou jim ze svých daní povinni odevzdat.

A po takovém ponížení, kterého se na nás beze všeho dopouštíte tím, že jste s námi jednali tak rozdílně, mnohem, MNOHEM přísněji, si ještě dovolujete v europarlamentu proti našemu nesouhlasu odhlasovat kvóty, aby nám vznikla povinnost tyto lidi do našich čtyř zemí přizvat také, a živit je stejně štědře, jako Vy?

Nemohu to shrnout jinak, než že nám německá vláda a europarlament plivli do tváře!

Naše přátele v Německu chci tímto na závěr srdečně pozdravit, a požádat je, aby se vcítili do myslí občanů V4, a všemi demokratickými prostředky ukončili vládu Angely Merkel, která nás takto potupuje.

Děkuji. Petr Hlaváč, Czech Republic


Nepřihlášený uživatel

#7493 Samozvaní strážci islámských zvyků zbili ve Vídni muže, který bránil manželku s dcerou

2016-03-08 19:45

Samozvaná čečensko-turecká hlídka na dodržování islámských zvyků zbila na konci února ve Vídni dva muže tak, že skončili v nemocnici. Manžel bránil svou ženu Miroslavu P. s dcerou, které hlídka perzekvovala, za to že jsou pozdě večer venku, uvedl list Kurier. Druhým zraněným je svědek incidentu.

Žena s dcerou a jejich kamarádkami byla v pátek 26. února po 23. hodině stále v nákupním centru Millennium City ve čtvrti Brigittenau. Když se dcera s jednou z přítelkyň vracela do restaurace z toalety, přistoupili k ní dva mladí muži a začali je peskovat s tím, že mají okamžitě odejít. „Řekla jsem jim, že už jsme stejně na odchodu,“ uvedla matka pro list Kurier. Ale mladíky to neupokojilo a dál na ně mluvili. Jedna z dívek se obrátila na ostrahu, ale ta neudělala nic.

Matka se bála, že by za nimi mohla skupina samozvaných strážců mravopočestnosti jít až na stanici metra U6, ale nechtěla do toho zatahovat policii. Zavolala proto svého 41letého muže Martina, aby je vyzvedl. Když se setkali před kavárnou, chtěl si manžel se čtyřmi mladíky pohovořit. Ti ale muže napadli, porazili na zem a zkopali. Čtyřiačtyřicetiletý přihlížející, který se oběti zastal, byl také brutálně napaden. Oba museli být ošetřeni v nemocnici.

Policie se čtveřici snažila dopadnout, nasadila sedm hlídkových vozů, ale podezřelí zmizeli. Jeden ze svědků řekl agentuře APA, že čtveřice je v nákupním centru známá jako samozvaní stráži mravopočestnosti. Násilí u Millenia v poslední době narostlo, protože tam mezi sebou bojují různé skupiny azylantů, což postihuje celou čtvrť, uvedla nacionalistická strana svobodných FP, která chce, aby policie rázněji zasáhla.

Je to ale jen jeden z mnoha případů násilí, které ovládlo vídeňskou čtvrť Brigittenau, kde se střetávají čečenské a afghánské gangy azylantů bojující o nadvládu nad drogovým trhem.

Střety gangů

Poslední případ násilí byl podle webu unzensuriert, který ale není nestranný, zaznamenán v pátek. Při střetu čečenského a afghánského gangu utrpělo sedm lidí řezné rány. Bojovalo spolu asi padesát lidí vyzbrojených i tyčemi a holemi. Šest lidí bylo zadrženo. Dva jsou obviněni z pokusu o vraždu a další z vážného ublížení na zdraví. Při jiném útoku byli minulý týden pobodáni dva Nigerijci. Zadrženi byli kvůli tomu tři Afghánci. Údajně šlo o střet znepřátelených drogových gangů.Kurier. Druhým zraněným je svědek incidentu.


Nepřihlášený uživatel

#7494 Re: TURECKO POŽADUJE 20 MILIONU EURO

2016-03-08 19:59

#7484: - TURECKO POŽADUJE 20 MILIONU EURO 

 Tenhle islamistický zmrd Erdogan, který pošlapává sekulární odkaz Mustafy Kemala Ataturka, mě krajně znepokojuje. Sice vládne pevnou ruku, což tamnímu lidu jen prospěje, ale snaží se relativně fungující demokratický stát přeměnit v islámskou republiku. Ať je to povinná výuka islámu na školách či implementace islámských zákonů do legislativy. Bohužel se mu podařilo vystrčit armádu z její dlouhotrvající role obránce sekulární tradice ve společnosti. Pak se můžeme jen modlit (k čemu chceme), aby se těch 75 milionů Turků nestalo součástí EU. Mně je jedno, na čí straně je, jestli východu nebo západu, jestli je pravičák nebo levičák, mně vadí jeho islamistické postoje, jak se snaží podrýt sekulární principy společnosti, tím že zavedl povinnou náboženskou výchovu ve školách, jen upevnil pozici islámu pro další generace. Tohle pro mě není partner hodný vážného politického dialogu s Evropou. Být taková vláda kdekoliv v EU, ihned ji zruší jako klerofašistickou diktaturu a tady s ním koketují se vstupem. Takový stále omílaný Lukašenko v Bělorusku je oproti němu břídil, co se hrozby pro Evropu týče.

Kotlebovec

#7495 Re: FAKTA PROČ ŠPINÍ KOTLEBU VLADA SE BOJÍ!!!!

2016-03-08 21:01

#7476: - FAKTA PROČ ŠPINÍ KOTLEBU VLADA SE BOJÍ!!!! 

Kotleba chce zcela logicky a oprávněně vystoupit z EU, která je totalitní. Kotleba chce zcela logicky a oprávněně vystoupit z NATO, protože jde o útočné agresivní a násilnické vojenské seskupení, které v celém světě rozdmýchává války a působí neštěstí lidí. Kotleba chce zcela logicky a oprávněně řešit cikánskou otázku, kdy problematičtí zloději a povaleči parazitují na slušných pracujících. Kotleba nechce pouštět do Evropy islámské teroristy a chce v Evropě pořádek a bezpečí. To se současným vládcům nelíbí, a proto ho označují za fašistu.

Vlastenec Patriot

#7496 Islámský stát trpí strachem

2016-03-09 10:03

Islámský stát a jeho bojovníci odcházejí k nepřátelům z důvodu že Islámský stát podezírá své bojovníky že špionáže a chovají se k sobě zle podezirave a navzájem se označují za falešné tak v organizacích přebývá strach a paranoia!!!!brzy doložim fakty a videem jak bojovník se ke všemu přiznává 

Konečně múžeme začít

#7497 hon na patchanty z IS

2016-03-10 01:01

cituji: 

"Islámskému státu unikly interní dokumenty o 22 000 bojovnících.

Desítky tisíc dokumentů, které obsahují jména a osobní údaje o 22 000 bojovnících Islámského státu (IS), se dostaly do rukou evropských vlád a novinářů. Uvedla to ve čtvrtek britská televize Sky News. O existenci formulářů s údaji o zahraničních džihádistech v řadách IS už zkraje týdne informovala německá média."

tolik citát.

Bohu díky, ... teď už jen je třeba lustrovat a nepustit žádného parchanta, "bojovníka IS" do Evropy, resp. vyhledávat je, a ... "střílet", nebo pro ně zřídit nový, přísně hlídaný "koncentrační tábor" na Sibiři. Od čeho máme policie, armády a špionáž = tajné služby v Evropě!? ... Hlavně nepustit žádného z těch zavšivených džihádistů a teroristů do Evropy!!!

svět ovladany penězi je věčne otroctví všech lidi na světě

#7498 spiknuti proti bohu a církvi

2016-03-10 07:08

spiknuti proti bohu a církvi

 buh vytvořil vesmir  galaxie planety život na planetach pudu pro lidi rostliny vodu zviřata a nakonec člověka  cely svět vždy patřil lidem kteři žily v souladu s přirodou a laskou k blyžnim  satan vytvořil války otroctvi penize chudobu nenávist  a falešna naboženstvi   svět ktery je řizen penězi muže skončit 2 zpudoby  1 svět bude zotročen ve prospěch nejbohatšich lidi na světě a vznikne ta nejhorši diktatura na světě  nový světový řád   2 zpusob lide si uvědomy že svět patři všem a postavijou se všichni lide na světě proti svim vladam    ad mužeme žit take svobodně  dokažou to zviřata proč by nemohl inteligentni člověk   tenhle svět řidijou nejbohatši lide světa a lidstvo jsou ekonomičti otroci 


Nepřihlášený uživatel

#7499 nevidim žadné ruske špiony jen vidim ty se zapadu az je to hnus

2016-03-10 10:10

Česko: samý ruský špion, všude samá ruská propaganda!

Tak nějak by to mělo v Česku vypadat, podle Martina Fendrycha, komentátora Aktuálně.cz. Nemyslím, že tomu tak je, ale na druhé straně se nedivím ani panu Fendrychovi, ani jiným lidem, kteří tento názor mají. No jestli jde opravdu o názor, to je otázka, spíš bych to viděl jako nástroj zoufalé západní propagandy o neutěšeném stavu postojů českých občanů k celkem úspěšné politice Ruska a prezidenta Putina, které silně nabourává, resp. přehlušuje opačnou polarizaci propagandy, tentokrát té z USA.

     Pan Fendrych se nás občany snaží přesvědčit o nekalé činnosti stovek ruských špionů v Česku, jejichž cíl je (údajně) jasný: zpochybnit NATO, oslabit ČR, rozbít Evropskou unii. Podle Fendrycha se pozornost veřejnosti upíná na uprchlickou krizi v Evropě a přitom jí uniká, jak velký zájem o nás mají ruské tajné služby, jak je u nás nenápadně, leč masivně, čím dál víc uplatňován ruský vliv. Toho vlivu je až tolik, že např. v televizi je to samá ruská propaganda a o americký film nezavadíš, že? Tolik na úvod, aby bylo českému občanu jasné, jakých nepředložeností se dopouští, když oslabuje svoji pozornost nedůležitými otázkami uprchlické krize a nevidí strašné nebezpečí z činnosti ruských špionů a ruské propagandy!

Česko: samý ruský špion, všude samá ruská propaganda!


Nepřihlášený uživatel

#7500

2016-03-10 10:14

Na síti se objevilo video, na kterém, jak se předpokládá, ozbrojenci Islámského státu přebíhají na stranu nepřátelské skupiny, informuje televizní kanál RT.

Televiznímu kanálu se nepodařilo potvrdit pravost nahrávky, ovšem ozbrojenec, který odpovídá na otázky, ukazuje na kameru průkaz totožnosti člena Islámského státu. Současně je možné vidět, jak v pozadí jdou desítky lidí. Expert na národní bezpečnost Ryan Moro si myslí, že tlak na Islámský stát vede k rozporům mezi teroristy.

VICE-Na stranu obyvatel Rakky, kteří povstali proti IS, přešlo 200 bojovníků

„Už asi rok přicházejí pravidelně informace o tom, že lidé opouštějí řady Islámského státu, takže to vůbec není nový jev. Bojovníci, kteří opustili organizaci, říkají, že se k nim teroristé chovali špatně, označovali je za falešné a nedůvěřovali jim. To znamená, že organizace je uchvácena strachem a paranoiou, díky čemuž se její členové obrací jeden proti druhému. To není mezi teroristickými organizacemi výjimka. Ozbrojenci začínají podezírat okolí ze špionáže, z přípravy přeběhnutí na stranu protivníka. To hovoří o tom, že členové organizace Islámský stát cítí tlak, proto daná tendence nese kladný charakter," řekl Moro RT.

Více: Na síti se objevilo video, na kterém, jak se předpokládá, ozbrojenci Islámského státu přebíhají na stranu nepřátelské skupiny