Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7501 200 NACKU S KYJEVA HAZI VEJCE A KAMENY NA VRF

2016-03-10 10:24

Několik set lidí znovu provedlo protestní akci u velvyslanectví Ruska v Kyjevě. Házeli na budovu zastupitelského úřadu kameny a láhve s jódem. O tom ve středu 9. března informoval kanál 112 Ukrajina.

VICE-Gubernátor Sevastopolu: Ti, kteří útočili na velvyslanectví RF v Kyjevě, si spletli adresu

K budově velvyslanectví přišli bojovníci národní gardy. Účastníci mítinku požadují osvobození ukrajinské vojačky Naděždy Savčenkové, která je v Rusku obviněna z napomáhání k vraždě žurnalistů Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti.

„Nyní je vedle velvyslanectví asi 200 lidí. Házejí na budovu kameny a polévají ji jódem," řekl tiskový mluvčí velvyslanectví v Kyjevě Oleg Grišin.

Více: VIDEO Několik set lidí znovu provedlo protestní akci u velvyslanectví Ruska v Kyjevě


Nepřihlášený uživatel

#7502 Tomio Okamura: Donebevolající drzost jednoho z největších islamistů - Turecka

2016-03-10 11:32

VICE-Tomio Okamura: SPD navrhuje zavedení povinného vojenského výcviku pro občany ČR

VICE-Tomio Okamura: Donebevolající drzost jednoho z největších islamistů - Turecka

Volby 2016 na Slovensku obrazem - OD PONDĚLÍ BUDE PROBÍHAT ŠTVAVÁ PSYCHOLOGICKÁ KAMPAŇ PROTI ČESKÉMU PREZIDENTOVI ZEMANOVI, VARUJE BYZANTSKÝ KATOLICKÝ PATRIARCHÁT - Džihádisté v Evropě? Španělé objevili tisíce uniforem IS a tuny zbraní a materiálu. Stačilo by to na vyzbrojení armády - Německo čeká nejhorší průser od druhé světové války! A bohužel nejenom Německo! Jediný, kdo to zatím zřejmě nepochopil, je Angela Merklová! - Multikulturní Berlín na vlastní oči - Migranti jsou hodní, někteří jsou dezorientovaní a zoufalí - Slouží papež Kristu, anebo Alláhovi?

VICE-Studio REPORT 7.3.2016


Nepřihlášený uživatel

#7503 Zeman měl o Peroutkovi pravdu a ne že ne!!! Media i akademici by se měli omluvit!!!

2016-03-10 11:38

Zeman měl o Peroutkovi pravdu a ne že ne!!! Media i akademici by se měli omluvit!!!

Nad dopisy diváků: vaše emaily, názory, náměty a tipy na články a komentáře - Práce studenta gymnázia, maturanta a vyjádření učitelky a důchodce - Zeman měl o Peroutkovi pravdu a ne že ne!!! Media i akademici by se měli omluvit!!! - Pokrytecké milosrdenství papeže Františka - Důchody pro „podlidi“, občany a „nadlidi“ - Zvýšení důchodů od ledna 2016 a poslanci TOP 09 - Proč jsem nevolil (úvaha diváka k volbám do NR SR 2016)

VICE-TV MAGAZÍN 9.3.2016


Nepřihlášený uživatel

#7504

2016-03-10 12:20

Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR!

Americký místodržitel v protektorátu České republiky Andrew Schapiro se včera 9. března setkal v Brně s šéfem islámské nadace a předsedou muslimských obcí v ČR Muníbem Al Rawím, aby vyjádřil podporu a solidaritu muslimské komunitě v ČR a na celém světě. Oba dva mluvili o potřebě tolerance, inkluze a budování mostů vzájemného porozumění mezi náboženskými komunitami. Pan velvyslanec zasadil své návštěvě korunu výrokem, že se mu dostalo vřelého přivítání v brněnské mešitě, která je důležitou součástí islámské komunity už více než 10 let. V těchto časech je prý potřebné dělat vše, co je v jejich silách, aby porazili předsudky o islámu a hledali mír a dobrou vůli.

V době, kdy se Evropou valí islámská invazní vlna, kdy v Německu a Rakousku islámisté znásilňují ženy, děti, mladé muže, prostě cokoliv, co jim přijde zrovna pod ruku, jezdí americký velvyslanec v ČR po mešitách a vyjadřuje jménem Obamovy vlády podporu muslimům v ČR. Když americký velvyslanec v ČR hovoří o inkluzi islámu v ČR, mělo by se se to silně dotknout českých politiků. Vědí vůbec o tom, že jim americký velvyslanec Schapiro jezdí po republice a hovoří s imámy a šéfy islámských nadací o inkluzi v rámci země, kde je jenom na návštěvě jako velvyslanec?

VICE-Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR!

USA SPOLUPRACE S IS DOKUMENT!!!

Vlastenec

#7505 Domů se nevrátím, není tam bezpečno, říká mladý Švéd

2016-03-10 14:12

Ze Švédska odešlo podle místního statistického úřadu v uplynulých dvou letech nejvíc lidí za posledních pětapadesát let. Počet odcházejících se přitom zvýšil v době, kdy do severského království začaly proudit desetitisíce migrantů. Jedním z lidí, kteří se už nehodlají do své domoviny vrátit, je i osmadvacetiletý Erik Martinsson, který už několik let pracuje u jedné z internetových společností na Maltě, kde se seznámil i se svou českou partnerkou.

Na Maltě nechce zůstat napořád, ale má jasno, že do Švédska se vracet nebude. „Už se tam necítím bezpečně. Dívky tam nemohou chodit plavat do bazénu, aniž by se vystavovaly riziku obtěžování. Uprchlíci napadají sociální pracovníky, byl i případ pobodání dítěte ve škole. Dokonce i lidé, kteří do Švédska utekli v osmdesátých a devadesátých letech z Libanonu, říkají, že situace je zlá,“ řekl Martinsson.

Velmi vážně naopak uvažuje o tom, že by se usadil v Česku. „Máte odlišný přístup k imigrantům, podle mě zdravější, než jaký uplatňuje Švédsko. Oceňuji, že chcete v první řadě pomáhat svým lidem,“ prohlásil mladý seveřan.

"Co vím, lidé ve Švédsku jsou hodně nespokojení se situací. Není to ale my versus oni, problém je, co s tím množstvím migrantů, kteří do Švédska přišli. Policisté si stěžují, že situace je neudržitelná, gangy přebírají kontrolu nad některými místy přímo ve Stockholmu. A média o problémech mlčí,“ popsal neradostnou situaci.

Podle dat švédského statistického úřadu odešlo v letech 2013 a 2014, kdy začaly prudce růst počty imigrantů směřujících do Švédska, nejvíce lidí od roku 1960, více než 50 tisíc lidí ročně.

A já se právem táži, co se stalo špatně? Proč tak masový exodus Švédů? Vždyť Švédové jsou nesmírně tolerantní národ a muslimští uprchlíci jsou zcela nekonfliktní mírumilovní potřební lidé, kteří vezmou zavděk jakýmkoliv podmínkám, jen aby unikli válečnému běsnění a danou zemi mohou jen kulturně obohatit, nebo snad ne? Nebo nám opět sluníčkáři veřejně lhali a soužití s imigranty není takový med, jak nám popisují? Jsem z toho nějak zmaten a potřebuji vysvětlení.


Nepřihlášený uživatel

#7506 PROTI RUSKU SANKCE MAJI ODVRATIT MIR V SYRII A UKRAJINE!!!TAK BRUSEL JE AGRESOR

2016-03-10 16:03

Poslanci Evropského parlamentu se obrátili na šéfku diplomacie EU Federicu Mogheriniovou se žádostí zavést osobní sankce vůči prezidentovi Ruska Vladimiru Putinovi a dalším osobám kvůli případu ukrajinské letkyně Naděždy Savčenkové.

O tom, jaké perspektivy má tento požadavek 57 členů Evropského parlamentu, vyprávěl agentuře Sputnik evropský poslanec za Českou republiku Jiří Maštálka (KSČM).

Pokládám tento krok za skutečný skandál a za další potvrzení toho, že Brusel je unaven a už neví, jak má navázat kontakt s Ruskem. Zavést sankce proti hlavě státu znamená automaticky zablokovat dialog s Ruskem, kdy pro jednání na mezinárodní úrovni zůstává jen ministr zahraničí. V dnešní napjaté situaci zbavit prezidenta Ruska možnosti vystupovat jako hlava státu například při urovnání syrského konfliktu nebo situace na Ukrajině znamená zastavit mírový proces!

Více: SANKCE PROTI RUSKU MAJI ZMAŘIT PLÁN ABY NEVZNIKL MIR NA UKRAJINĚ A V SYRII!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7507 M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU

2016-03-10 16:10

M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU JAK FAŠISTICKÉ MEDIA ČT A SK TAK AJ USA!!!!

Jak vysvětlit fenomen výběru do slovenského parlamentu zástupců strany Mariana Kotleby Naše Slovensko, otevřeně sympatizující s fašisty, popírající skutečnost holokaustu a nazývající Slovenské národní povstání pučem? O svůj názor se podělil se Sputnikem prorektor Vysoké školy mezinárodních a veřejných vztahů v Praze, politolog Oskar Krejčí.

Oskar Krejčí: Strana Mariana Kotleby ve slovenském parlamentu není až takové překvapení, jak by se mohlo zdát na první pohled. Její volba je zákonitá, jestliže vezmeme v úvahu atmosféru sociálně-ekonomické nerozhodnosti, s kterou probíhala tato volební kampaň. Dostaly šanci politické novotvary, nestandardní vůdci. Volba Slováků odrazila jejich směřování k novým tvářím a politice, nijak nespojenými s korupcí, privatizačními skandály, což se mimochodem děje i v Česku. Vysoké procento hlasů za Kotlebu je znamením zklamání a zmatku v hlavách voličů.

 A komu poděkovat za to, co se děje?

Celou volební kampaň pravicových politiků média, nacházející se pod jejich vlivem, vedla útoky proti straně Smer, soustředila se na osobní útoky proti premiérovi Robertu Ficovi. Hejtman Banskobystrického kraje měl zcela komfortní podmínky, za kterých připravoval svůj volební úspěch. Kromě toho jeho působení v kraji není poznamenáno žádnými negativními excesy. Banská Bystrica a Zvolen shodně hlasovaly za stranu Naše Slovensko. Nacionalistická rétorika Kotleby na pozadí migrační krize byla vítaná. Úspěch Našeho Slovenska — to je v podstatě výsledek chybné migrační politiky kancléřky Angely Merkelové. Vlastně díky ní vyšly ze stínu na světlo právě takoví lidé.

Fakt se mi líbí, jak jsou někteří zděšení tím, že se do parlamentu dostal Kotleba. Kotleba pouze využil to, co politici po dlouhá léta zametali pod koberec. Tak jaký pak šok? Nedejte se vysmát. Ale někteří to pořád nechápou a nechtějí pochopit. V tom případě bude více Kotleby. Je to přímá úměra jasná jako facka.

Proč uspěl Kotleba?

1) Když bylo potřeba a Bánskobystrická župa, měla problémy s přírodní katastrofou, sebral svoje holohlavé hochy a jeli pomáhat lidem, které to postihlo...Prostě šel fyzicky pracovat, nezachoval se jako mainstream politici, co od stolu v TV debatě radili lidem, jak mají řezat popadané stromy a vynášet kýble s blátem ze svých zničených domů...

2) Když bylo potřeba sebral svoje holohlavé hochy a jel na hranice hlídat k místu, kam bylo umístěno na 500 ilegálních imigrantů, proti lidem, kteří v referendu hlasovali proti tomu, aby tam byli...

3) Když je potřeba řeší jako župan starosti poslední babičky z Horní dolní... Je vidět mezi lidmi, chodí do kostela, v jeho kraji klesla kriminalita, a omezil utrácení úřadů a státních institucí na území župy, kde vládne...

P.S. Ptám se proč to nedělají "mainstream politici"? Potom se nemůžou divit, že když nedělají svoji práci, tjst. "byli zvolení proto, aby sloužili lidem", pak je nahradí někdo, kdo to prostě a jasně dělá, a to je pak lidem jedno jestli u toho říká, že nemá rád toho, nebo onoho...

Více: M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU


Nepřihlášený uživatel

#7508 AGRESE PENTAGONU!!!SPOLUPRACE S UMIRNENOU OPOZICI ISLAMU!!!

2016-03-10 16:32

VIDEO: Pentagon chce rozvrátit příměří v Sýrii novým plánem na výcvik a vyzbrojování tzv. umírněné opozice v Sýrii! [CZ Titulky]


Americká armáda se utrhla Obamovi ze řetězu. Zatímco americký velvyslanec objíždí v České republice mešity a rozvrací republiku, Pentagon se teď pokusí znovu oživit už jednou zkrachovalý program na výcvik a vyzbrojení tzv. umírněných rebelů v Sýrii. Neuvěřitelný krok Pentagonu přichází v době, kdy se za obrovského úsilí diplomatů a OSN podařilo dojednat v Sýrii křehké příměří mezi armádou Bašára Asada a syrskou opozicí. Zatímco by teď měla nastoupit ke slovu diplomacie a snaha o stabilizaci a obnovu Sýrie, americká válečná hydra už plánuje, jak začít během příměří znovu vycvičovat syrské opozičníky a znovu je vyzbrojovat. Pentagon tak znovu roztáčí další kolo zbrojení a konfrontace v Sýrii, protože Rusko a Damašek na takový krok zareagují v odvetě úplně stejně a také Rusko začne opět posílat do Sýrie zbraně pro Asadovu armádu.


VIDEO: Pentagon chce rozvrátit příměří v Sýrii novým plánem na výcvik a vyzbrojování tzv. umírněné opozice v Sýrii! [CZ Titulky]


Donald Trump a Rusko a proč Trump může vyhrát volby. Tomáš Halík a jezuité. Papež František a patriarcha Kirill


Jak je pro naši dobu běžné, informace o jakémkoliv dění jsou – až na výjimky – podávány a v diskusích komentovány bez hledání jakýchkoliv souvislostí. Tato ztráta periferního vidění je přesně tím, co se systému hodí  a co především mainstreamová média nejvíce živí. Jestli někdo v přehršli informací jednak souvislosti hledá, tak je to vždy „konspirátor“ nehodný pozornosti, a to bez ohledu na fakt, že tzv. „konspirační“ vidění vyžaduje mnohem více přemýšlení, než je papouškování zpráv ČTK (či jejich zahraničních obdob) a než držení se oficiálně nastaveného politického kurzu  – v současnosti směr „Shapiro a júesej“. Výhodou konspirátora je, že zatímco mainstream neví, co si s nějakou informací počít, konspirátor pro ni má vysvětlení – a obvykle je jen otázkou času, jestli jde jen o „konspiraci“ .


VICE-Donald Trump a Rusko a proč Trump může vyhrát volby. Tomáš Halík a jezuité. Papež František a patriarcha Kirill


Nepřihlášený uživatel

#7509 USA hodlají zrychlit výcvik ozbrojených sil Islámského státu.

2016-03-11 10:34

FAKTA

Americký prezident Barack Obama se během brífinku přeřekl, když prohlásil, že USA hodlají zrychlit výcvik ozbrojených sil Islámského státu.

VICE-اوباما نحن ندرب داعش Obama Slips Up: "We're Training ISIL

A UPRCHLICI ABY SE DOSTALI DO EVROPY PRODALI SVÉ ORGANY TAKŽE TY JIZVY NA TĚLE NEJSOU S VALKY UPRCHLICI NIKDY NEBOJOVALI TOHLE JE PŘEDEM PLANOVANE DO EVROPY TAKŽE ZASE SE LHALO NAŠEMU PREZIDENTOVI!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7510 Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby, dokazují to i výsledky holandského vy

2016-03-11 10:51

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby, dokazují to i výsledky holandského vyšetřování. Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Redakce AE News přináší nejnovější fakta ve věci vyšetřování sestřeleného letu MH17 nad východní Ukrajinou vloni v červenci. Na veřejnost unikly podrobné a Holanďany dosud utajované dokumenty z vyšetřování, které zcela jasně vylučují teorii o povstalecké raketě typu BUK. Přestože je vyšetřování u konce, Nizozemí a USA se snaží nález vyšetřovatelů odstavit na vedlejší kolej a bez ohledu na fakta obvinit Rusko a pro-ruské separatisty. Čeští čtenáři tak mají nyní díky AE News jedinečnou možnost dozvědět se, jak byl let MH 17 vloni v létě doopravdy sestřelen.

Minulý týden zazněla v holandských médiích zpráva, že vyšetřovatelé si nepřejí účast ruských vyšetřovatelů v celém procesu a dokonce není zájem o spolupráci s výrobcem protiletadlového systému BUK. Nakonec se ukázalo, že holandská neochota k pozvání Rusů do vyšetřovacího týmu je iniciovaná z USA, přítomnost Rusů odmítla americké strana zastoupená FBI, s oficiálním odůvodněním, že Rusové by mohli mařit vyšetřování.

O to skandálnější je fakt, že odborníci, kteří dostali od Nizozemců a FBI k troskám letadla a dokumentacím vyšetřování přístup, museli podepsat prohlášení o mlčenlivosti (Non-disclosure Agreement, NDA) [5], aby se nikdo jiný nedozvěděl, co je předmětem nálezů při zkoumání trosek. No řekněte sami, parádní utajení vyšetřování, ne? Strach FBI nebo Nizozemců, že by vyšlo při zkoumání trosek na světlo něco, co by nemělo?

A vrcholem skandálu je, že Malajsie byla naprosto absurdně z vyšetřování zcela vyloučena. Její letadlo, její posádka a nesmí se vyšetřování účastnit [6]. Někdo si musí ťukat na čelo, že něco takového je možné, ale jak vidno, možné je všechno ve světě, kde vládne americká hlaveň přiložená k hlavě vazalských zemí, ČR a SR nevyjímaje.

A potom se někdo diví na mainstreamu tomu, že Rusko včera v OSN oficiálně vetovalo ustavení tribunálu k celé věci. Však by bylo hloupé, aby bez možnosti obrany a vlastního pohledu na věc někdo ukazoval na Rusko, přičemž v Holandsku leží trosky stroje s nezvratnými důkazy o izraelské raketě vystřelené z gruzínského SU-25.

[VIDEO] Rusko vetovalo v RB OSN rezoluci k sestavení tribunálu. Tribunál je výmysl, za kterým stojí americké ministerstvo zahraničních věcí, přičemž na přípravě textu se podílela nechvalně proslulá kriminálnice a náměstkyně ministra zahraničí USA Victoria Nuland, která proslula svým výrokem „Fuck EU!“ a také rozdáváním pervitinových koláčků demonstrantům na Majdanu

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia

Další okrádání obyvatel

#7511 bankami v EU (a poté i u nás !?)

2016-03-11 11:13

"Zamíří úroky v českých bankách do minusu? Čeká se na kroky ČNB.

Evropská centrální banka (ECB) ve čtvrtek snížila všechny své úrokové sazby, přičemž depozitní sazbu srazila ještě víc do záporu na minus 0,40 procenta z dosavadních 0,30 procenta.

Pokud by se tak stalo, Čechům by se z bank vracelo méně peněz, než kolik si u nich původně uložili. Řada evropských komerčních bank, například v Německu, začala znehodnocovat vklady svých klientů – zejména korporací a velkých vkladatelů – již před více než rokem. České banky s tím však zatím podle svých zástupců nepočítají.

Hrozbu poklesu depozitní sazby ČNB nelze brát na lehkou váhu, už jen proto, že roste počet členů bankovní rady, kteří tuto variantu připouštějí,“ uvedl ve čtvrtek pro Právo investiční stratég společnosti Cyrrus Marek Hatlapatka. Nic to podle něj nemění na tom, že záporné sazby nejsou v tuzemském prostředí vhodným nástrojem měnové politiky.

Pokud by k zavedení negativních sazeb v budoucnu došlo, nebude to podle Hatlapatky kvůli tomu, aby podpořily ekonomický růst a inflaci, ale proto, aby se zamezilo nárůstu přílivu spekulativních peněz do české koruny z důvodu zvyšujícího se rozdílu mezi úročením v ČR a v zemích eurozóny."

... tolik citát z NOVINKY.CZ

 

čili: ... střadatel poskytne své peníze bance (aby s nimi podnikatelsky hospodařila), a banka ho za to odmění, že mu dá méně peněz, než si od něho půjčila !!! ... TO JE BORDEL V EU !!!

"Kdyby sis nechal prachy v punčoše, měl bys, blbče aspoň stejně !!! ... Svěř své úspory bance, a budeš mít z toho HOVNO !!!"

JENŽE V PLÁNU JE POSTUPNÉ ZEUŠIT HOTOVOST A NAHRADIT BEZHOTOVOSTNÍM PLATEBNÍM STYKEM S VIRTUÁLNÍMI PENĚZI !!! ... AŽ TO BUDE, BUDE TO TEPTVE V PRDELI, PROTOŽE NIKDO MÍT PENÍZE, ABY JE DAL DO PINČOCHY, NEBUDE !!!

HOTOVOSTNÍ PLATBY A KLADNÉ ÚROKY BY MĚLY PATŘIT MEZI LIDSKÁ PRÁVA !!!


Nepřihlášený uživatel

#7512 Re: bankami v EU (a poté i u nás !?)

2016-03-11 11:23

#7511: Další okrádání obyvatel - bankami v EU (a poté i u nás !?) 

DLOUHO TO NETRVALO RFID ZAKAZ V HOTOVOSTI JEN NA ČIP POD KUŽI ZJEVENI JANOVO 13 TEN KDO NEBUDE MIT ZNAMENI NA RUCE NEBO NA ČELE NEBUDE MOCI KUPOVAT A PRODAVAT

KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

RIFD OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Antikavárna

#7513 Bakalův příběh aneb kterak nejbohatší dámský krejčí zmizel do Švýcarska

2016-03-11 11:57

Kterak nejbohatší dámský krejčí zmizel do Švýcarska  i se zlatým padákem od českého státu.

Nejbohatší dámský krejčí mizí do Švýcarska se zlatým padákem od českého státu. Bakala, žralok pravdy a lásky, jak ho nazvali v odborném tisku, to je dáreček za všechny peníze.

Zdeněk Bakala se opravdu může usmívat, hezkých pár miliard mu kápne od českého státu.

Zanechává po sobě kupu problémů a na jeho hlavu prší nevybíravé nadávky. Na ‘rozloučenou‘ mu stát přidá ještě hezkých pár milionů za pozemky na Karvinsku, které bezesporu nejbohatší český dámský krejčí v pravý čas šikovně skoupil.

Poté co si vybudoval luxusní sídlo v samotném srdci Šumavského národního parku, začaly pomalu vyplouvat na povrch problémy kolem OKD, a tak uhlobaron Zdeněk Bakala zahájil nenápadný přesun do Švýcarska. Prý se tam cítí mnohem více anonymní. Svou hlavní tuzemskou aktivitu, soutěž krásy Česká Miss, zpeněžila loni i jeho manželka Michaela Maláčová, nyní Bakala, a tak jim v odchodu zjevně nic nebrání. 

Znáte snad šikovnějšího dámského krejčího, který by takhle zázračně ke štěstí a penězům přišel?

Jak krejčí vyrazil za Velkou louži

Když se ho zeptáte, co dělal až do své emigrace v roce 1980, zpravidla svede řeč na jiné téma. Například jedné redaktorce, kterou zajímalo jeho dětství, před lety odpověděl: „Moc si to nevybavuji.“ A ani o rodičích se mu mluvit nechtělo. Přesto do jeho minulosti nahlédnout lze prostřednictvím svazku, který na něj založila StB v roce 1981. Uvádí se v něm, že pochází z úřednické rodiny, jeho matka Zdeňka pracovala jako laborantka krajské hygienické stanice. Po základní škole nebyl přijat na gymnázium, a tak se vyučil dámským krejčím a rok pracoval ve VKUS Brno. V devatenácti odjel počátkem srpna 1980 na čtrnáctidenní zájezd s CKM do Jugoslávie, ale do Brna, kde žil s rodiči a sestrou Radkou, se už nevrátil. Emigroval do Rakouska, odkud se po pár měsících vydal do Spojených států.

V listopadu 1980 odletěl do Kalifornie, kde pracoval jako údržbář v kuchyni kasina Harrah’s. V dopisech rodičům prozradil, že bere čtyři dolary za hodinu, měsíčně tudíž vydělal 640 dolarů, většinou to ale bylo víc, protože dělal přesčasy „Ve skutečnosti toho moc nedělám. V Americe se ještě nikdo nepředřel,“ napsal jim s tím, že daně neplatí žádné. A pak se rozepsal: „Když člověk vydělá za rok 45 000 dolarů (to už jsou opravdu peníze!), tak zaplatí daň ze mzdy tak třeba jenom 900 dolarů. A to je směšné. Ty ostatní daně už asi tak nízký nebudou, ale já nejsem milionář, takže se mě netýkají.“

V září 1981 ho Městský soud v Brně poslal v nepřítomnosti na rok a půl do vězení. V roce 1986 promoval na University of California v Berkeley se zaměřením na makroekonomii a na studia si prý vydělával mytím nádobí a uklízením v hotelu, což při astronomické výši školného na této univerzitě působí přinejmenším hodně překvapivě. Do Československa se vrátil v roce 1990 a dnes je jednoznačně nejbohatším dámským krejčím v republice. Kromě důležitých kontaktů s dalším navrátilcem, emigrantem z Venezuely Pedro Pickem, byla pro něj stěžejní spolupráce s Karlem Schwarzenbergem, který svěřil správu svého rozsáhlého restituovaného majetku právě do rukou Zdeňka Bakaly, respektive jeho finanční skupiny Patria Finance, jejíž založení Bakala inicioval v květnu 1994.

Později je pojila i řada dalších podnikatelských aktivit, například privatizace likérky Jan Becher či finanční akvizice v komerční televizi TV-3. Jméno Schwarzenberg Bakalovi zcela jistě otvíralo mnohé dveře a určitě významný byl pro rozjezd jeho podnikatelských aktivit i Schwarzenbergův kapitál. V pouhých třiceti letech se stal jedním z předních finančníků a v ekonomických otázkách radil také prezidentu Václavu Havlovi. Roční zisk společnosti Patria Finance přesáhl v roce 1997 107 milionů korun a její celková aktiva činila tehdy bezmála 1,2 miliardy.

Pilně udržoval i důležité kontakty na vlivné politiky, s prezidentem Havlem v jednu dobu jakoby téměř srostl. Financoval jeho divadelní představení i film a nakonec se stal partnerem jeho knihovny. Havel mu naopak dodával punc důvěryhodného finančníka. Z praktického hlediska ale bylo pro Bakalu klíčové vytvoření sdružení Lípa, které Václav Klaus s Milošem Zemanem podezírali, že chce vytvořit alternativní mocenské centrum. Jeho členy byli kromě již zmíněného Karla Schwarzenberga například i Josef Lux či Bohuslav Sobotka.

V červnu 2010 Bakala oznámil, že během předvolební kampaně věnoval 28,5 milionu korun třem politickým stranám. ODS dostala 15 milionů, TOP 09 7,5 milionu korun a Věci veřejné 6 milionů. Protože právě tyto tři strany pak utvořily koalici pod vedením Petra Nečase, publicisté kolem Deníku Referendum a po nich i některá další média označovali Nečasovu vládu „Bakalova koalice“. Své vazby na vlivné politiky finančně podpořil i o dva roky později, když 22. listopadu 2012 daroval Karlu Schwarzenbergovi půl milionu na volební kampaň a v roce 2013 pak ještě další dva miliony korun doplatil.

Krejčí uhlobaronem

K obrovskému majetku se ale Bakala dopracoval především jediným velkým obchodem, a to koupí největší české černouhelné těžební společnosti OKD, ostravsko-karvinských dolů. Jak přesně probíhala privatizace i změna vlastníků, není dodnes zcela jasné. Počátkem listopadu 2004 nicméně vystoupil za nové vlastníky Zdeněk Bakala a oznámil, že ovládl firmu Karbon Invest. Novým vlastníkem se stala kyperská společnost RPG Industries, která koupila prostřednictvím dceřiné společnosti Charles Capital, jejímž jediným vlastníkem byl Bakala, majoritní podíl v hlavním akcionáři OKD, firmě Karbon Invest. Jednou ze záhad zůstává, kde vlastně Bakala vzal potřebné miliardy, které měl za OKD zaplatit. Prý mu část půjčily banky a zbytek si našetřil.

Právě krajně pochybná koupě OKD, v níž byl podvodnými znaleckými posudky stát poškozen o několik desítek miliard, z něj udělala jednoho z nejbohatších lidí v České republice. Její zástupci si Bakalu najali, aby hájil v zápase o OKD státní zájmy. To se ale nestalo. Hájil zájmy své. Podle analýzy, kterou zveřejnil Deník Referendum, poté co doly získal, vytěžil z emise akcií společnosti NWR, která OKD ovládá, kolem třiceti miliard korun. Letos Bakala odstoupil z představenstva NWR a bývalý premiér Jiří Paroubek k tomu uvedl: „Na prvním místě by bylo rozhodně velmi vhodné, aby problémy společnosti OKD řešil sám Zdeněk Bakala svými vlastními penězi, mělo by jít o pomoc v řádu desítek miliard korun…“. Ten se ale k ničemu takovému uzevně nechystá. Obrovskou skvrnou na jeho pověsti zůstávají navíc byty, které společně s OKD získal, slíbil odprodat nájemníkům, jenže skutek utek.

Obnovit jednání mezi ČR a OKD o poskytnutí další státní pomoci na uzavření Dolu Paskov bude zřejmě muset stát. Důvodem je další pokles cen uhlí, na jejichž vývoj je dohoda o státní pomoci navázána. Stát se již dříve zavázal zaplatit 600 milionů korun na sociální programy horníků, navíc Sobotkova vláda nedávno odsouhlasila vznik průmyslové zóny v místech bývalého Dolu Barbora u Karviné. K tomu je třeba najít vhodné pozemky, jenže Bakalova společnost Asental Land vlastní v Moravskoslezském kraji více než čtyři a půl tisíce hektarů. A tak kraj bude muset nejspíš vykoupit pozemky právě od něj – za ‘pakatel‘ 180 milionů korun. Takže takový malý ‘zlatý padák‘ od státu na cestu do švýcarské pohody.

Bez zajímavosti není ani skutečnost, že v době Bakalova ‘zázračného‘ zbohatnutí byl ministrem financí Bohuslav Sobotka!

Plytkou multikulti propagandou nepolíbený

#7514 Re: M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU

2016-03-11 12:15

#7507: - M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU 

 Jsem velmi rád za to, že se pan Kotleba dostal do slovenského parlamentu, toto vítězství se zapíše do slovenských dějin. Narozdíl od "bratislavské kavárny" nikoho neuráží, nekope kolem sebe, bere vše s nadhledem a nesnižuje se k takovým zoufalým útokům jako sluníčkář Kiska a další zaprodanci, kteří mu háží klacky pod nohy. I přes neskutečnou štvavou očerňující kampaň proti jeho hnutí si jde dál svojí cestou, přes překážky ke hvězdám! Je ironií osudu, že se novodobí fašisti nazývají antifasisty. Škoda, že je spolupráce Fico-Kotleba nereálná, protože taková sociálně-solidární vláda s důrazem na národní svrchovanost a ochranu státu před vetřelci všeho druhu se mi jeví do budoucna jako jediná možná.

Pane Kotleba přeji vám mnoho úspěchu v boji s vlastizrádnými hyenami. Per aspera ad astra!


Nepřihlášený uživatel

#7515

2016-03-11 15:44

Kdo tak ještě neučinil, dejte prosím stopku říšskému protektorovi Schapirovi:

http://www.petice24.com/vyhotni_velvyslance_usa_pana_andrewa_schapira

Karel

#7516 Re: antimultikulti watch

2016-03-11 16:09

#7466: na téhle stránce najdete zrádce - antimultikulti watch  

pro lidi kteři maji zajem vyhrožovat

Opakovaně bohužel musím opakovat, že se tu vybízí k páchání trestné činnosti (v tomto případě TrČ vyhrožování a nebezpečné pronásledování). Příslušný podnět jsem před chvílí odeslal. Pány poslance jako autory petice možná chrání ta nesmyslná imunita, ale na vás ostatní to neplatí.

Karel

#7517 Re: Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-11 16:19

#7424: - Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

 Pro právo na odpor jsou zapotřebí dvě podmínky:

  • odstraňování demokratického řádu lidských práv a základních svobod založeného Listinou základních práv a svobod a
  • znemožněná činnost ústavních orgánů a účinného použití zákonných prostředků

Ani jedno nenastalo. Naopak min. někteří členové a sympatizanti SPD volají po odstranění současného demokratického pořádku neústavní cestou a páchají tak trestný čin rozvracení republiky, min. ve stádiu přípravy.

Vox populi, vox Dei

#7518 Re: Re: M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU

2016-03-11 21:28

#7514: Plytkou multikulti propagandou nepolíbený - Re: M.KOTLEBA VYHRAL PRÁVEM A FAŠITÉ KŘIČÍ A URAŽÍ KOTLEBU 

 Souhlas. Demokracie je vláda lidu a když 210 000 lidí prezident Kiska nazve méněcennými, jelikož volili Kotleby, je to nehoráznost nejhrubšího zrna. Takový prezident, který neslouží svému lidu, ale poklonkuje cizím mocnostemn a svoje lidi uráží, nemá v prezidentském křesle co pohldávat. Doufám, že se po tomhle excesu na Slovensku svolá demonstrace na podporu Kotleby a odstoupení arogantního Kisky, který od počátku své prezidentské kandidatury tvrdil, ja bude apolitický, ale stále více dokazuje pravý opak.


Nepřihlášený uživatel

#7519 Re: Re: Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-11 21:46

#7517: Karel - Re: Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

PODLE MNĚ SPD NEPACHA NIC NEZAKONEHO JAKO SLUNIČKAŘI A PČR TAKŽE TAK!!!SPD HAJI VLASTENCE JAK KOTLEBA V SK SVE LIDI POKUT SE TI NECO HAVLOJDE NEZDA TAK MAS SMULU!!!A POKUT VIME TAK VLADA NAŠE ODSTRANUJE LIDSKE PRAVA TIM ŽE SI SEM SER..... UPRCHLIKY KTERYM NIC NEHROZI!!!A O ODSTRANOVANI DEMOKRACIE JSME SE PŘESVĚČILI NA DEMONSTRACI DNE 6.2.2016 JAK ZNAS SE SNAŽILA VLADA UDELAT AGRESORE PRITOM ZA TO MOHLO MINISTERSTO VNITRA A POLICIE KTERA TAKY JDE PROTI VLASTENCUM!!!A SLUNIČKAŘI!!!!TAK KDO TU JE PACHATEL ČISLO 1!!!!A TA KOMEDIE PRED MINISTERSTVEM VNITRA!!!!!TAK TU NEKVAKEJ SR.... CO KVAKA ČT A PROMARXISTE,XENOFILOVE!!!!!!!!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#7520 Re: Re: antimultikulti watch

2016-03-11 21:50

#7516: Karel - Re: antimultikulti watch  

 JA TEDA NEVIDEL ZE BY SE TU VYBIZELO K NEČEMU TRESNEMU!!!JDI SPAMOVAT JINEM XENOFILE


Nepřihlášený uživatel

#7521 Petice za odvolání a vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira

2016-03-11 21:54

„ Petice za odvolání a vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira, pro hrubé porušení : Diplomatického protokolu a zasahování do vnitro-státních věcí České Republiky  “

http://www.petice24.com/vyhotni_velvyslance_usa_pana_andrewa_schapira


Nepřihlášený uživatel

#7522 VIDEO: Závěrečná řeč ukrajinské fašistky Savčenkové před ruským soudem. To musíte vidět! [CZ Titulky

2016-03-11 21:59

VIDEO: Závěrečná řeč ukrajinské fašistky Savčenkové před ruským soudem. To musíte vidět! [CZ Titulky]

Naděžda Savčenková, bývalá ukrajinská pilotka a bojovnice ukrajinského praporu Ajdar, který na východě Ukrajiny proslul především upálením civilistů v Oděse v Domě odborů na jaře 2014, je souzena v Rusku za vraždu dvou ruských novinářů na Ukrajině [1]. Byla zadržena v červnu 2014 nedaleko města Metalist v Luhanské oblasti na Ukrajině a byla vybavena americkým laserovým naváděčem pro řízení palby od americké společnosti Elbit Systems. Ten se používá k tzv. optickému tagování objektů a bojových vozidel nepřítele pro navádění střel typu země-země nebo vzduch-země. Savčenková podle výslechu zajatých spolubojovníků pracovala v jednotce Ajdar jako „návodčí“ pro řízení palby minometů a pěchotních řízených střel.

Její ideologický profil je impozantní. Její nenávist k Rusku je na Ukrajině legendou. Do oddílu Ajdar se přihlásila mezi Vánoci 2013 a Novým rokem 2014, kdy v Kyjevě byl u moci ještě Janukovyč. Organizovala protiruské demonstrace ve Lvově a v dalších městech. Pro ukrajinskou televizi poskytla rozhovor, ve kterém proti Rusku použila modifikovaný citát bývalého čečenského vůdce Šamila Basajeva: Na Ukrajině zůstanou jenom dvě skupiny Rusů: Ti, co už jsou v hrobech, a ti, kteří teprve skončí v hrobech…“.Její politická strmá kariéra od účasti v ukro-fašistickém praporu Ajdar až po europoslankyni Rady Evropy byla odměnou a oceněním západních elit za její protiruské postoje.

VICE-VIDEO: Závěrečná řeč ukrajinské fašistky Savčenkové před ruským soudem. To musíte vidět! [CZ Titulky]

A JEŠTĚ NĚCO NA UPALENÍ CIVILISTU V ODĚSE SE PODILELA NAŠE VLADA A HAVLOJDI!!!TAK JAK NA ROZVRATU UKRAJINY S USA!!!

Vox populi, vox Dei

#7523 Re: Vzkaz Němcům

2016-03-11 22:03

#7492: - Vzkaz Němcům  

 Co mě na skopčácích pobuřuje nejvíce, není jejich vřelý postoj k imigrantům, ale jejich fašounská sebestřednost - oni prostě nepřipustí, že by mohl mít nějaký "východní plebs" správný názor, to nepřenesou přes svoje nabubřelá arogantní ješitná ega. Pochopitelně, že musíme uprchlíkům před hrůzami občanské války pomáhat, ale ne za cenu naší svobody, budoucnosti, ekonomické a sociální stability. To již není solidarita, ale debilita. Jakákoliv pomoc je vždy mnohem rentabilnější na jejich půdě, kde můžeme místo jednoho uprchlíka za stejné peníze pomoci třeba šesti. A především už tam filtrovat, kdo má skutečně právo na azyl a kdo je prachsprostý ekonomický běženec. Namísto toho, aby Evropa vynakládala zbytečné miliardy na začlenění nezačlanitelných barbarů, mohla zbudovat azylové tábory na místech, odkud tito prchají. Jednak zamezí planým snahám o vyhoštění již nasomrovaných ekonomických migrantů, na jejichž vystěhování prostě nemá páku, jednak může dojít snadněji k následné rapatriaci válečných uprchlíků po skončení občanské války, protože ty už nikdo po několika letech válení se na sociálních dávkách z Německa zpět do země, kde se musí život prací a kde jim nebudou lítat pečení holubi přímo do huby, nedostane. A co hlavně! Kdyby západ farizejsky nepodporoval syrské či libyjské povstalce a konečně se tak podařilo zastavit léta uměle živený konflikt v Sýrii, proud imigrantů ustane takřka hned. 

Vox populi, vox Dei

#7524 Re: Re: Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel

2016-03-11 22:21

#7517: Karel - Re: Re: Re: Re: největší kokot v české republice byl vždy vaclav havel  

 Ach vy jeden naivní pravdoláskový hlupáčku, jestli někde v Evropě probíhá odstranění současného demokratického pořádku a rozvracení státu, tak je to převážně v Německu, kde klika kolem Frau Merkel přívalem enormního množství neintegrovatelných běženců záměrné vystavují svůj národ smrtelnému nebezpečí, rozdmýchává potenciální etnické konflikty, navíc zatajuje a bagatelizuje skutky trestné povahy žadatelů o azyl, násilně potlačuje opoziční demonstrace vodními děly a slzným plynem, potlačuje svobodu slova a kriminalizuje občany zastávající vlastenecké názory a stavící se proti genocidě vlastního národa. Cenzura v mainstreamových německých médiích, kde mají zakázáno plivat jakoukoliv špínu na imigranty (viz. několik dní neúspěšně tutlaný případ v Kolíně, což není zdaleka první profláknutý případ, kdy v Německu došlo k zatajování trestného činu na základě nevhodné etnicity - a to, co se nepodařilo ututlat a proniklo na veřejnost, je jen špička ledovce), mazání facebookových profilů a nepohodlných protiimigračních příspěvků na sociálních sítích, které čile probíhá, je takovým zásahem do svobody internetu, že se tím posouvá Německo na úroveň totalitního Ruska nebo Číny, kde panuje jen jeden oficiální správný názor a vše ostatní je nebezpečný extremismus dílem protinárodních živlů. Kdyby byl za totáče internet, cenzura by na něm byla obdobná jako v současném sluncofašistickém Německu. A jediní, kteří se shlédli v této odporné protinárodní politice krvavé kancléřky, jsou Špidla, Dienstbier a spol, popř. ministr nespravedlnosti Pelikán, který chce lidi zavírat za nepohodlné islamofobní názory, čímž se posouváme někam hluboko do padesátých let. Proti těmhle ďáblovým pohůnkům je nějaký Okamura opravdu hodně slabý břídil.


Nepřihlášený uživatel

#7525 Pane premiére, buď miliardové vyděračské poplatky nebo zabezpečení naší hranice

2016-03-11 22:46