Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Další okrádání obyvatel

#7511 bankami v EU (a poté i u nás !?)

2016-03-11 11:13

"Zamíří úroky v českých bankách do minusu? Čeká se na kroky ČNB.

Evropská centrální banka (ECB) ve čtvrtek snížila všechny své úrokové sazby, přičemž depozitní sazbu srazila ještě víc do záporu na minus 0,40 procenta z dosavadních 0,30 procenta.

Pokud by se tak stalo, Čechům by se z bank vracelo méně peněz, než kolik si u nich původně uložili. Řada evropských komerčních bank, například v Německu, začala znehodnocovat vklady svých klientů – zejména korporací a velkých vkladatelů – již před více než rokem. České banky s tím však zatím podle svých zástupců nepočítají.

Hrozbu poklesu depozitní sazby ČNB nelze brát na lehkou váhu, už jen proto, že roste počet členů bankovní rady, kteří tuto variantu připouštějí,“ uvedl ve čtvrtek pro Právo investiční stratég společnosti Cyrrus Marek Hatlapatka. Nic to podle něj nemění na tom, že záporné sazby nejsou v tuzemském prostředí vhodným nástrojem měnové politiky.

Pokud by k zavedení negativních sazeb v budoucnu došlo, nebude to podle Hatlapatky kvůli tomu, aby podpořily ekonomický růst a inflaci, ale proto, aby se zamezilo nárůstu přílivu spekulativních peněz do české koruny z důvodu zvyšujícího se rozdílu mezi úročením v ČR a v zemích eurozóny."

... tolik citát z NOVINKY.CZ

 

čili: ... střadatel poskytne své peníze bance (aby s nimi podnikatelsky hospodařila), a banka ho za to odmění, že mu dá méně peněz, než si od něho půjčila !!! ... TO JE BORDEL V EU !!!

"Kdyby sis nechal prachy v punčoše, měl bys, blbče aspoň stejně !!! ... Svěř své úspory bance, a budeš mít z toho HOVNO !!!"

JENŽE V PLÁNU JE POSTUPNÉ ZEUŠIT HOTOVOST A NAHRADIT BEZHOTOVOSTNÍM PLATEBNÍM STYKEM S VIRTUÁLNÍMI PENĚZI !!! ... AŽ TO BUDE, BUDE TO TEPTVE V PRDELI, PROTOŽE NIKDO MÍT PENÍZE, ABY JE DAL DO PINČOCHY, NEBUDE !!!

HOTOVOSTNÍ PLATBY A KLADNÉ ÚROKY BY MĚLY PATŘIT MEZI LIDSKÁ PRÁVA !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7512 Re: bankami v EU (a poté i u nás !?)

2016-03-11 11:23:24

#7511: Další okrádání obyvatel - bankami v EU (a poté i u nás !?) 

DLOUHO TO NETRVALO RFID ZAKAZ V HOTOVOSTI JEN NA ČIP POD KUŽI ZJEVENI JANOVO 13 TEN KDO NEBUDE MIT ZNAMENI NA RUCE NEBO NA ČELE NEBUDE MOCI KUPOVAT A PRODAVAT

KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

RIFD OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!