PETICE ZA ZACHOVÁNÍ KELTSKÉHO SKANZENU ISARNO


Nepřihlášený uživatel

/ #22 jejda

2011-10-13 01:51

ŽÁDOST OPŘEVOD PRÁV K PRONÁJMU POZEMKU
Dobrý den. Tímto žádám o převod práv k pozemku číslo 350 a 351 ulice Česká Zemník na kterých se nachází Keltský skanzen Isarno a budovy k němu náležících.
V březnu roku 2010 jsem podával žádost o přepsání smluv s městem o pozemku číslo 350 a 351 ulice Česká Zemník na kterých se nachází Keltský skanzen Isarno a budovy k němu náležících. Z užívacích práv z pani Simony Hruškové na pana Aleše Olesova, který zastupoval Isarno již od roku 1999.
Pan Aleš Olesov od počátku projektu měl a má podpisová a zastupovací práva za Keltský skanzen Isarno.
Touto žádostí nemám v zájmu ukončit podnikatelský záměr, který přispívá na rozvoj kultury a cestovního ruchu města Letovic. Do výběrového řízení jsem se nehlásil z důvodu nevypovězení nájemní smlouvy (pouze se jednalo o přepsání páv na spolutvůrce projektu).
Majetkové vyřešení: Po předchozí domluvě mezi paní Simonou Hruškovou a mnou (Alešem Olesovem) došlo k této dohodě: V okamžiku přepisu smlouvy o pronájmu pozemku uzavřené mezi městem Letovice a paní Simony Hruškové na mne, bude neprodleně proveden i převod veškerého stávajícího majetku na tomto pozemku na mou osobu.
Doposud jsme vybudovali: V tomto velkolepém projektu Keltský skanzen Isarno, který je v této době 2. nedoporučovanější skanzen na území České republiky v tomto období. Je doporučován v Česku i anglické odborné literatuře. Skanzen Isarno je doporučován především odborníky z archeologie na dobu Halštatské (doba bronzu) a především Laténského (mladší doba železa), kteří se k tomuto projektu vyjádřili velmi kladným způsobem, jako „ke skanzenu experimentální archeologie“.
Konkurence: Na 1. místě je doporučován Velehrad skanzen Modrá (Velká Morava). Který byl podporován evropskou unii a městem Modrá ve výši cca 28milionů.
Nechci zaštiťovat projekt pouze svou soukromou osobou, ale možností založení občanského sdružením.
Příloha podnikatelský záměr je identický s původním z roku 2000 která probíhá doposud, s některými obměnami z nedostatku finančních prostředku.
Po neopětovném neodpovězení na žádost o převodu, žádám o stručné a jasné vysvětlení.


Děkuji za odpověď, pan Aleš Olesov.
Dne 16.3.2011