Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Jurda

/ #1311 Re:

2016-04-04 20:13

#1: -  

"Proč si žáci myslí, že žijeme v komunismu? Já si myslím, že žijeme v komunismu." Akorát politici, komunističtí, převlékli barvu, začali mít firmy, stavět vily a hrát si na demokracii. Ve finále, jsou tu zavedené strany, které neposvětily pořádně vznik referenda.

Ve vnitřní politice jsou zkorumpovaní. Jednou za jejich podpory vznikne solární tunel, ten vyřeší a je klid a hned udělají problém další - exekutorské mafie, ten zas tak nějak splácají, aby se lidi nenaštvali až moc a zase vytvoří tunel, třeba Opencard či Blanka. Jakákoli nová strana, která přijde je okamžitě zesměšňována a je na ni hledáno cokoli špatného.

Ve vnější politice, když k nám přijede slovenský prezident, nejsou Slováci agresivní a nemlátí naše koledníky. Ale když přijede čínský, nemůžeme tu ani v klidu demonstrovat, že se nám nelíbí, že se kamarádíme se zemí, která zabírá jiné národy a území, chce osvobodit Taiwan, zavírá, popravuje odpůrce. Agresivní čínský komunisti nám daj přes držku a naše "demokraticky" ustanovená policie jim jde na ruku. A navíc nezákonně zakazuje někomu si dávat vlajku na okno. Ačkoli je to moje okno, které jsem si demokraticky zaplatil. Tajná služba či policie tu chodí po všech čertech a řeší sundávání Tibetských vlajek. Jako STB.

A to mám jako demokraticky zvolit Kalouska, který zase bere slepcům dávky na slepecké psy? Nebo socialisty, kteří budou  podporovat plno lidí, co nechtějí pracovat? Jakou stranu mám volit, aby nelezla do zadku velmocem, nevítala proudy neprověřených třeba i agresivních uprchlíků a to ať už jsou ze Sýrie nebo z Číny? Stranu, která získá 5% hlasů a pak nějakým šíleným přepočtem na kraje nemá ani zástupce v parlamentu?

Je tu komunizmus!!! Nevidím naději... rudých vlajek tu bude přibývat - podobně jako po celé Praze a to přitom jsou ti rudí spíše fašisté, protože Čína rozhodně není socialtický ráj plný sociálních jistot. Zdá se, že je to spíš pracovní tábor, kde většina maká pro menšinu bez možnosti si stěžovat, mít nárok na dobré životní prostředí, zdravotní péče je taky jen mnohde ve městech. Možná spíš směřujeme tedy k fašismu s eurodotacemi pro firmy bohatých. Potěš koště