Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Šipr

#1301 Re: Re:

2016-03-24 07:53

Milý anonyme, G. Patton bohužel nebyl na diplomatických jednáních na Jaltě, škoda. Am. prezident Roosewelt byl již vážně nemocen, a W.Churchill byl proti psychopatovi Stalinovi sám. Omar Bradley byl velmi slušný empatický člověk, chyběla  mu tvrdost. Nedostatky Jalty odstranil až R.Reagan blahé paměti, který zrušil VYŽILOU SVĚTOVOU SOCIALISTICKOU SOUSTAVU.#1131: - Re:  

 

Šipr

#1302 Re: Re: Re: Re: taková hloupá individua

2016-03-25 10:28

Milý tajemný, učitelka nelže. Doufám , že nelžou i ostatní učitelky s výjímkou té fosílie Semelové. USA osvobodily ČSR včetně Východní  Evropy a Pobaltí . Bohužel to bylo až za prezidenta Ronalda Reagana blahé paměti až 40 let po 2.sv. válce. Těch poválečných 40 let "budování socializmu" jsme si holt nemohli odpustit. #1295: - Re: Re: Re: taková hloupá individua 

 

Šipr

#1303 Re: Re: Re:

2016-03-26 07:27

Milý Vyy, kolonie prosperuje a vypadá jinak. Zkus statistické ročenky, nebo noční družicový snímek Korejského poloostrova. Tam máš dvě varianty pro řešení stejné věci. Sever osvobozen /kolonizován / SSSR takto předchůdcem Ruska a Jih "okupován" USA. Mám jihokorejské auto na rozdíl od severokorejského. Putin je fyzicky a povahově SKŘET, špatná to zpráva pro Rusko a Svět. #278: Vyy - Re: Re:  

 

Volyňská Češka

#1304 Re: Re:

2016-03-26 16:57

Volyňská Češka

#1305

2016-03-26 17:05

Přezdívku jsem zmáčkla dřív,než jsem něco napsala,tak se opravuji.Z vyprávění mého strýce,který v 17 ti letech bojoval pod Svobodou,vím,jaký byl velitel,jak dovedl mladé chlapce utěšit,taky vyprávěl o těch zlých Ruských osvoboditelích,ale prohlásit pane Šíbr,že osvobození od Západu by bylo určitě lepší,to nemohu pochopit.Kolik Vám je let?Mám knihu ,tuším od ing.Václava Širce,"Minulost zavátá časem",kde jsou vzpomínky VolyŇáků,kterým bylo dopřáno se dožít konce války,velebit po všech těch zradách západu i Poláků USA,no nevím.Jedno vím ale jistě,že kdyby došlo k další válce,pomůže nám spíše Rusko,než Západ.Ten nás má pouze jako svoji kolonii.Nebo si myslíte,že jsme na stejné úrovni ve mzdách?To děláme hůř,než oni?

Klaudie

#1306 Re: Re: Re: Re: Re: taková hloupá individua

2016-03-26 17:13

#1302: Šipr - Re: Re: Re: Re: taková hloupá individua 

 Tak už se nedivím,že to tady jde do háje,s myšlením takových lidí a podporováním téhle praštěné učitelky nás opravdu čeká zmar,vlastenectví se vytratilo a vymaštěné palice ,navoskované a připravené vlézt západu někam, ráda bych se spletla,ale vzpomenete na má slova,ze Západu nikdy nic dobrého nepřišlo(ani od Turka -Osmana).

 

 

Šipr

#1307 Re:

2016-03-26 18:02

Milý anonymní siláku, češtin asi nebude tvou silnou stránkou což? Havjeť se píše havěť. Potřebuji NEDESTRUKTIVNÍ metodou vyzkoumat z čeho je vyroben ten "ORLOJ - páně Onderkův autoportrét" na Náměstí Svobody v Brně. Zkusil bych to bušením tvou hlavou o ten orloj. Podle dunění v tvé hlavě a ozvěn v tom orloji bych zjistil složení obou - orloje a tvé hlavy. Máš odvahu to absolvovat? Stačí říct termín a čas.#852: -  

 

Šipr

#1308 Re:

2016-03-27 13:26

Milá Volyňská Češko, existuje termín HDP na hlavu. Opět to srovnání oblek má visačku Hugo Boss a oproti tomu OP /?/ asi Oděvní závody Prostějov. Safraporte proč zákazník rád zaplatí 5 x víc za Hugo Bosse. A tam to všechno je. proč zákazník Škodu Favorit bral za lagric. A nyní má oblíbená: proč Severní Korejská lidově demokratická republika je na tom hůř než Jižní Korea, a to nemluvím o Japonsku atd. Proč NSR mělo plné ruce práce s připojením DDR. Proč Jižní Korea vůbec netouží po připojení Severní Korei /jsou zhruba stejně velké i počtem obyvatel/. Asi proto, že na Severu budují ten "oní " socializmus. Jen probůh ne další ruské "osvobození" . O válečných vzpomínkách prosím ne, protože i Ludvík Svoboda byl ve stalinském koncentráku /GULAGu/.#1305: Volyňská Češka -  

 


Nepřihlášený uživatel

#1309

2016-04-01 13:58

Paní učitelka nemá vůbec co ve školství dělat, když nezná
ani základní historická fakta. Nebo je snad nechce znát?
Zkreslování skutečností je nehoráznost.
Šipr

#1310 Re: Re: Re:

2016-04-02 16:27

Milý tajemný hrdino, zkus napsat argumentíček. Jelena je quisling /zráde zájmů ČR/ , protože pracuje v zájmu cizí nepřátelské mocnosti , což je Rusko. Mimochodem KARBID se píše takto !#854: - Re: Re:  

 

Jurda

#1311 Re:

2016-04-04 20:13

#1: -  

"Proč si žáci myslí, že žijeme v komunismu? Já si myslím, že žijeme v komunismu." Akorát politici, komunističtí, převlékli barvu, začali mít firmy, stavět vily a hrát si na demokracii. Ve finále, jsou tu zavedené strany, které neposvětily pořádně vznik referenda.

Ve vnitřní politice jsou zkorumpovaní. Jednou za jejich podpory vznikne solární tunel, ten vyřeší a je klid a hned udělají problém další - exekutorské mafie, ten zas tak nějak splácají, aby se lidi nenaštvali až moc a zase vytvoří tunel, třeba Opencard či Blanka. Jakákoli nová strana, která přijde je okamžitě zesměšňována a je na ni hledáno cokoli špatného.

Ve vnější politice, když k nám přijede slovenský prezident, nejsou Slováci agresivní a nemlátí naše koledníky. Ale když přijede čínský, nemůžeme tu ani v klidu demonstrovat, že se nám nelíbí, že se kamarádíme se zemí, která zabírá jiné národy a území, chce osvobodit Taiwan, zavírá, popravuje odpůrce. Agresivní čínský komunisti nám daj přes držku a naše "demokraticky" ustanovená policie jim jde na ruku. A navíc nezákonně zakazuje někomu si dávat vlajku na okno. Ačkoli je to moje okno, které jsem si demokraticky zaplatil. Tajná služba či policie tu chodí po všech čertech a řeší sundávání Tibetských vlajek. Jako STB.

A to mám jako demokraticky zvolit Kalouska, který zase bere slepcům dávky na slepecké psy? Nebo socialisty, kteří budou  podporovat plno lidí, co nechtějí pracovat? Jakou stranu mám volit, aby nelezla do zadku velmocem, nevítala proudy neprověřených třeba i agresivních uprchlíků a to ať už jsou ze Sýrie nebo z Číny? Stranu, která získá 5% hlasů a pak nějakým šíleným přepočtem na kraje nemá ani zástupce v parlamentu?

Je tu komunizmus!!! Nevidím naději... rudých vlajek tu bude přibývat - podobně jako po celé Praze a to přitom jsou ti rudí spíše fašisté, protože Čína rozhodně není socialtický ráj plný sociálních jistot. Zdá se, že je to spíš pracovní tábor, kde většina maká pro menšinu bez možnosti si stěžovat, mít nárok na dobré životní prostředí, zdravotní péče je taky jen mnohde ve městech. Možná spíš směřujeme tedy k fašismu s eurodotacemi pro firmy bohatých. Potěš koště


Nepřihlášený uživatel

#1312

2016-04-12 19:59

Dnes je tomu přesně 55 let (12. dubna 1961), co vyletěl poprvé do vesmíru první kosmonaut světa Jurij Alexejevič Gagarin v kosmické lodi Vostok 1 a rusofobní média samozřejmě mlčí jako hrob. Že mě to nepřekvapuje.

Šipr

#1313 Re: Re: Re: Re: Re: Re: taková hloupá individua

2016-05-07 17:54

Milá popletená Klaudie, jelikož fotografuji můžu ten odchod dokladovat ve fotoalbech. Foto je technický prostředek a tam bys to neokecala jako jsou rudí mravenci zvyklí. Podobně účetnictví sčítá čísla a tam vychází souhrn vlastnictví, občanů, obcí, podnikatelů a státu v průběhu let. My anglofilové sčítáme Nobelovy ceny, vynálezy a taky kulturní statky. Když se podíváte na Východ tak vidíte poušt a prázdno. #1306: Klaudie - Re: Re: Re: Re: Re: taková hloupá individua 

 

VH

#1314 Podpora paní učitelce...

2016-05-13 13:33

Paní učitelko, držíme Vám palce, nenechte si otrávit den místními a lokálními bolševíky a čecháčkovským povlem co si nevidí do úst. Komunismus je stále velkým nebezpečím naší křehké demokracie a děti ujistěte že se ke komunismu nevrátíme, pořád je tu většina inteligentních demokraticky smýšlejících lidí co nejsou jen hloupými ovcemi proruské propagandy.  Máte naši podporu.


Nepřihlášený uživatel

#1315

2016-05-27 08:28

vysokoškolsky vzdělaná učitelka je totálně vymaštěná..... a na tom vidíte, jakou úroveň mají vysoké školy!!!!


Nepřihlášený uživatel

#1316 Re: Re:

2016-06-09 11:59

#1300: Martin Pospíšil - Re:  

 Dokonalé! Navíc dodám jen, že Rusko stojí na straně lidí jako Kaddafí či Assad. Nám propaganda do hlavy dokonale vtloukla, jak jsou to hrozní krvelační diktátoři, kteří sužují svoji zem (ano, na naše poměry dozajista, o tom netřeba diskutovat), ale co vzniklo po jejich svržení? K moci se dostaly ještě horší zrůdy - džihádisti, al-kajda, islámský stát. Tam nikdy demokracie fungovat nebude, jak si naivně namlouvají samozvaní vývozci lidských práv. Zatímco zmiňované autoritářské režimy byly alespoň částečně sekulární (nábožensky nestranné), nyní tam dochází k systematickému mučení, vyvražďování a genocidě nemuslimských či špatně věřících (Alavité, Kurdové, Jezídové) menšin a co na to říkají naši zastánci menšin v čele s Kocábem, Uhlem, Šabatovou? Jak to, že tak zarytě mlčí? Kurdové, Koptové, syrští křesťané a jiné menšiny nemají svoje práva?  Ale že je v Rusku zakázaná otevřená propagace homosexuality (gay pride a jiné oplzlosti), z toho se mohou zvencnout. Toliko můj skromný názor.

Šipr

#1317 Re:

2016-06-10 14:35

Největší zbohatnutí obyvatel země v historii.Díky svobodě a nápadům!

Před dvěma stoletími činil průměrný výdělek na člověka 3$ denně(73Kč).Dnes je to 33$(795Kč).Této částky aktuálně dosahuje Brazílie,v USA tomu tak bylo ve 40letech 20století.Průměrný Američan dnes vydělává 130$ denně(3130Kč)nejvíc na světě.Čech 31$(744kč),Číňan 20$(482Kč)-přepočteno na paritu kupní síly,Ind 10$(241 Kč).Až na smutné nesvobodné výjimky(Rusko,KLDR,Kuba...)zbohatla většina národů.
Celosvětově jsme za 200let podle profesorky ekonomie Deirdre N.McCloskeyové zbohatli v průměru 10X.Pro The Wall Street Journal uvedla,že obyvatelé zemí,které naplno přijaly tržní ekonomiku jako Japonsko,Švédsko,USA,dokonce 30X.
A navíc se od roku 1800 radikálně zvětčilo množství zboží a služeb.Dnešní nářky nad stagnací reálných mezd ve vyspělých zemích jsou z historické perspektivy směšné.Stačí se jen podívat na plné regály obchodů.Vždyť i chudí lidé se dnes mají podstatně lépe než minulé generace.

A Venezuela ?

(:-DDD)®©☻☺☼#51: -  

 

Radar

#1318 Re:

2016-07-04 04:43

#72: Roman -  

 Tato učitelka byla moje třídní v 3.A a 4.A

Ondra

#1319 To snad ne

2016-07-26 08:38

Doufám, že vy všichni bolševici, co tady pliváte na tuto učitelku a obhajujete všechny své sprosté činy z minulého režimu, brzy chcípnete  a pak shoříte v pekle, svině rudé!


Nepřihlášený uživatel

#1320

2016-10-09 13:33

Samozřejmě, že má ta úča pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#1321 Re:

2017-06-28 19:03


Nepřihlášený uživatel

#1322 Re: petice Jelena

2018-02-22 20:15

#1123: -  

Dobry večer,podepisuji petici za Jelena.Stroukalova