Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové


Nepřihlášený uživatel

#1126

2016-03-03 18:41

zase se opakuje vymývání mozků dětí ve školách - bohužel toto není jediný příklad překrouceného výkladu učitele a je třeba tyto "UČITELE???!!!" poslat na Úřad Práce - u dětí nemají co dělat!


Nepřihlášený uživatel

#1127

2016-03-03 19:56

Historii falšovali bolševici 40.let a těmto lžím dodnes mnoho lidí věří. USA a GB osvobodili svět od italského fašizmu,německého nacismu,japonského militarismu.Stalinští bolševici vyhnali svoje bývalé spojence nacisty ze svého území a bez vydatné pomoci zejména USA by hlady žrali sami sebe.


Nepřihlášený uživatel

#1128

2016-03-03 21:17

Co to proboha těm svým dětem hustí do hlav za nechutnou propagandu? Chce se mi z ní blejt!


Nepřihlášený uživatel

#1129

2016-03-03 22:57

Neděkujte, to my, málo aktivní musíme denně děkovat takovým lidem, jako jste Vy.

Nepřihlášený uživatel

#1130 Re: Re: To jsme to tu dopracovali. Lháři nazývají pravdu lží ...

2016-03-04 08:22

#1106: Grizzly - Re:  Táto "pani učiteľka" , ak ste to nepostrehli, je presne ten typ, aký popisujete, ibaže teraz v opačnom garde, ako jej proťajšky do roku 1989. Je to očividne hlúpa osoba a ak takáto hlupaňa učí deti, potom, ako sa v Čechách vraví, potěš koště. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#1131 Re:

2016-03-04 08:59

h #1103: -  

  Patton nevěděl o polických dohodách.USA později přiznaly, že jim šlo , na rozdíl od VB, která uplatňovala na jednáních i politický zřetel, jen o vojenské hledisko . A to bylo v té demarkační čáře, aby se nestřetly americká a sovětská vojska proti sobě. 

Na Bradleyho otázku: „Proč chce každý muž z 3. armády osvobodit Československo?“ Patton odpověděl: „Češi jsou našimi spojenci a jejich ženy jsou současně mimo zákaz o sbratřování se s místním obyvatelstvem".

Patton měl trochu smůlu. Nemohl se vylodit v Normandii v první vlně. Nesměl vstoupit jako první do Paříže. V září 1944 dostal před jeho plánem postupu do Německa z jihu přednost Montgomeryho nesmyslný plán na obsazení mostů v Arnhemu a Nijmegenu. Neúčastnil se jako první přechodu přes Rýn. Nedostal svolení k útoku na Berlín. I Vídeň mu „vyfoukli“ Rusové. Muselo být pro něj, jako generála k uzoufání... Tak mu zbyla už jen ta Praha…

Po skončení války dostal Patton na tiskové konferenci dotaz, proč neobsadili Prahu. Odpověděl : „To vám mohu říci docela přesně. Protože nám bylo nařízeno ji neobsazovat.“  Vrchní velitelé amerických vojsk totiž  Pattonovi zabránili v postupu na Prahu v domnění, že Rudá armáda již zahájila operaci na osvobození Prahy. Už byl jasný konec války a trochu zavládl zmatek.  Rudé armáda se v té chvíli ještě těžce  probíjela přes německé obranné linie v okolí Drážďan.... A američané se zatím v čistých a padnoucích uniformách tedy sbratřovali s českými ženami... 

Tady se pořád míchají dvě věci, což bohužel nechápe ani paní učitelka: Politický zápas a vojenský. A o ten politický vliv USA v té době nijak nestály.  A vojensky to bylo dohodnut takto. A celý Patton na tom nemohl nic změnit. 

Tak se to snaží změnit po 71 letech svými bláboly nějaká  Štěpánová.


Nepřihlášený uživatel

#1132

2016-03-04 09:30

Jelena je proste pyca

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-04 11:25



Nepřihlášený uživatel

#1134 Re: rusáci Raus!

2016-03-04 11:36

#1132: -  

 Jelena, Jelena?? Nebude to nakonec ta ruská "soudružka" co leze Ovarovi do zadku?


Nepřihlášený uživatel

#1135

2016-03-04 11:41

Paní učitelka mluví nepravdy a ještě jimi očkuje malé děti, což je svinstvo. Měli by jí s okamžitou platností zakázat učit, neboť jacíkoliv ideologičtí fanatici nemají ve svobodné společnosti co pohledávat.


Nepřihlášený uživatel

#1136 Bolševikům vstup zakázán!

2016-03-04 11:45

Za normalizace navrhla soudružka učitelka, že si žáci v hodině zpěvu zazpívají známou lidovou píseň o Leninovi na horách: "už troubějí, už troubějí na horách je-Lenin".


Nepřihlášený uživatel

#1137 Re:

2016-03-04 11:46

#1135: -  

 ....tak jak je možné, že ty ještě nesedíš?


Nepřihlášený uživatel

#1138 Re: Nikoliv, paní učitelka mluvila naprostou pravdu.

2016-03-04 11:46

#1135: -  

 

Petice je zde proto, protože učitelka prohlásila, že Evropu osvobodily USA. Což , takhle vyřčené je LEŽ ! 

USA skutečně osvobodily Evropu od Hitlera to je naprostá pravda, bohužel neosvobodily Evropu od komunismu a jeho zločinů.  Byly to Spojené státy, které byly na počátku osvobozování Evropy od Hitlera a to na obrovské naléhání Velké Británie. Byly to Spojené státy, které umožnili CCCP jako jednomu ze dvou pachatelů II. světové války se bránit proti agresi Hitlera tím, že skutečně naprosto masivně a do té doby v nepředstavitelném měřítku podpořili materiálně CCCP. Tedy ja naprosto jasná příčinná souvislost mezi jednáním USA a osvobozením Evropy od Hitlera. 

Stejně tak lze bohužel vidět i příčinnou souvislost Rudé armády na území Československa v podobě ukradení Zakarpatí nadílné současti Československa, v zavedení komunistické totality, odvlečení československých občanů do golagů atd. 

Z počátku války a dělení si Evropy mezi nacistické Neměcko a bolševiké CCCP je také možné dovozovat, že by CCCP nikdy proti Hitlerovi nebojovalo, pokud Hitler nenapadl CCCP, Evropu si rozparcelovali tyto dva zločinné režimy přibližně napolovic. Jediný, kdo hned od počátku války jasně říkal, že je potřeba se Hitlera zbavit, byla Velká Británie a následně USA, které jediné měly materiální základnu, která takovou věc umožňovala. 

A protože , jako její obhájce , to nechceš připustit, rozvolňuješ diskuzi o další a další věci. Mě nepoučuj, vím toho taky dost a můžu ti napsat celý román... . Ale diskuze je o tom, že učitelka vypustila z pusy lež. 

Jak výše zdůvodňuji, žádnou lež nevypustila, pouze je její tvrzení v rozporu s lživým výkladem II. světové války komunisty nejen v Rusku.

Tvoje první věta svědčí o tvé aroganci a bezpříkladnému napadání a urážení toho, kdo má  názor, který tobě nevyhovuje. Ty asi nebudeš pracující lid, když jím tak opovrhuješ. Úplně mě připomínáš komunisty na nějakých těch jejich schůzích !!  Máš úplně stejnou dikci !!  V pořadu to také zaznělo, nic se nezměnilo, jen prapagandiské garde se obrátilo. Kalousek měl pravdu, nejnebezpečnější jsou ti komunisté, kteří se rozlezli do jiných stran. 

Pracující lid je v podobě komunistů masa, které podporuje zločinnou komunistickou ideologii, ostatní jsou "kontrarevolucionáři". Tak to alespoň komunisté prezentovali v únoru 1948. 

Nikomu nic neurčuji, můj názor je, že tahle prolhaná učitelka nemá ve školství v dnešní době co dělat. A tys mě přestal bavit, jsi nudný, hádavý, nekonstruktivní, nic nového , co bychom už dávno nevěděli z tebe nevypadne, a navíc je to všechno mimo mísu výroku Štěpánové. Čus.

Za koho mluvíte, když používáte množné číslo? Komunisté a náckové vždy mluví za druhé.  Doposud jste vůbec neprokázal, že by paní učitelka lhala. 

Šipr

#1139 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-04 12:46

Milý Chrouste, 2.pád bych prosil Šipře, na rozdíl od tebe vidím Svět v kontextu. Zimní válka s Finskem je součástí 2. války a ukázala neschopnost SSSR v důsledku Stalinových čistek v RA. Nejsem historik a nemám potřebu lustrovat avšak na totální lži jsem povinnen reagovat. Ještě než to úředně začalo vedly se konflikty /totální války/ v Číně, Etiopii /Habeši/ a taky v SSSR /TŘÍDNÍ VÁLKA proti vlastnímu lidu/. Jsou sepsané paměti českých legionářů. I Zdeněk Štěpánek byl pamětník. V letectví a kosmonautice /za socializmu/ psali o německém a sovětském společném vývoji tanků, letadel, motorových sání. Gestapo se určitě taky přiučilo jak zacházet s /třídními nebo rasovými/nepřáteli v SSSR. Jsem technik , trochu ekonom  a Marxizmus Leninizmus je pro mě náboženství, kde Marx ignoroval Joulův zákon o zachování energie. Můžu popsat jak probíhala bitva na řece Kalce cca 1236 N.L. ve srovnání s profesionálněji vedenou bitvou u Kádeše za strany Ramesse II Velikého cca v roce 1230 PŘ.N.L.. Maršál Tuchačevský, který  byl zavražděn v Stalinových čistkách /byl to schopný voják/ šel s RA v roce 1920/?/ do Německa konečně vyvolat tu SVĚTOVOU REVOLUCI , přičemž mu u Varšavy napráskali Poláci. Vůbec se nedivím, že Poláci ty barbary nemají rádi. A proč bysme je měli mít rádi MY. Kvůli tomu, že z nás udělali svoji PROVINCII, kvůli socializmu, uranu , SMERŠI. Netrpím "Stogholmským syndromem". #1097: Chroust - Re: Re: Re: Re: Re: 

 


Nepřihlášený uživatel

#1140 Re: Re:

2016-03-04 13:22

#103: - Re:  

 a proc hned nadavky ? s tim co pises ja souhlasim, ale nic to na tom nemeni


Nepřihlášený uživatel

#1141

2016-03-04 13:39

Souhlasím s peticí. Překrucování historie a taková to výuka by mělo být trestné. Paní učitelka je úplně mimo.


Nepřihlášený uživatel

#1142

2016-03-04 14:34

A nebyla by vhodnější petice: Požadujeme vyhnání včech bolševiků na Sibiř?

Patriot.

#1143

2016-03-04 14:37

Paní učitelka mluví zajisté pravdu, jenom vy jí nechcete slyšet, tak to je! Vám je totiž bližší překrucování našich dějin podle osnov z dob normalizace a hrbení se před Kremlem.


Nepřihlášený uživatel

#1144 Re:

2016-03-04 14:38

#1141: -  

 Mimo jsi ty a tobě podobní exote!


Nepřihlášený uživatel

#1145 Re:

2016-03-04 14:39

#1126: -  

 A tebe poslat na psychiatrii.

Šipr

#1146 Re:

2016-03-04 15:47

Milý Niki , kdo má ve školství co dělat rozhodně nebudeš určovat ty, dokonce ani pracující lid. Oprávněným v personialistice je ředitel školy, na žádný "uličnický" nebo akční výbor. Ředitel školy je tradičně jmenován zřizovatelem školy obvykle obcí. Ministr do toho nemá co kecat. Např. takovému školské ombudsmanovi. /dříve ministr školství E.Zeman/ bych ani ruku nepodal, natož abych si nechal rozkazovat. Jižní Moravu obsadily Malinovského armádu a to stačilo. Ještě něco k Svobodově armádnímu sboru /kvůli té Ostravské operaci: když je lidé vítali, tak jeden z Volyňských Čechů řekl: "nevíte co vítáte", asi měl zkušenosti se Stalinovým SSSR. A jak byli oceňování bojovníci ze Svobodova sboru, nejen Angličtí letci po roce 1945 raději nebudeme hovořit. U nás na JIžní Moravě se někteří osvoboditelé utopili ve víně. Ne byla to okupace ze strany SSSR. Nerekvírovali pouze jen hodinky a kola, brali i fabriky /hodinky POBĚDA/. Taky kradli konstrukce: letadlo TU4 podle amerického bombardéru B-29. Rovněž kradli území: východ Polska, Pobaltí, jih Finska, Zakarpatská Ukrajina, Besarábie, Mandžusko, Kurily, Sachalin. Jestliže se na veškerá doložitelná fakta podívám objektivně, jsem rád, že s tou mocností, kde je zítra pořád včera, tedy Ruskem , dělí DVOJE HRANICE. Doufám, že již nikdy nenastane situace, aby nás znovu "osvobodili Rusové. Tohle osvobození /třetí/ bychom už nemuseli přežít#12: Niki -  

 

Šipr

#1147 Re:

2016-03-04 15:58

Ta vyhošťovací petice by vhodná byla. Možná by se bolševici divili jak moc lidem leží v žaludku. Je tu drobná svízel bolšivici jsou řádně proškolení v konspiraci. Jako dobří chameleoni by hráli hru, že se snažili odhalit  ty pravé bolševiky a přísahali by na prezidenta Masaryka. Vyexpedování bolševiků by nebyla taková ztráta pro tuto zemi, avšak Sibiřské populaci Ruska bych je opravdu nepřál. Sibirjaci jsou sice otužilí , původně političtí vězni nebo kulaci, ale takovou pohromu by si určitě nezasloužili. #1142: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#1148

2016-03-04 16:34

Ani tak prošetření metod jako vyloučení ze školství neboť taková .blbka vychovává zblblé fanatiky USSAmerickopu propagandou.
Jak je možné že nevidí že USSA je největší agresor v historii lidstva, 800 vojenských základen ve 140 státech světa
,.Nevidí že všechny - války - vraždy - okupace - privatizace = rozkrádačky mají společného jmenovatele USSA Jak můžou být vzdělaní lidé tak blbí ? Rusko ve své zemi sousedství nebezpečím a USSA vraždící po celé planetě u Ruských hranic ve Vietnamu je obráncem ? Co proč brání USSA na opačném konci světa ve Vietnamu - Koreji - iráku - Afgánu - Syrii -Libii - Haity- Japonsku - Německu a desítkách jiných států.Učitelka a tak blbá ? USSA nemá co bránit v cizích státech to je agrese .neví jaký je rozdíl mezi agresí a obranou . Blbka

Šipr

#1149 Re: Re: Re: Re:

2016-03-04 16:41

Milá Moniko, rozdíl mezi postupem Ruska /následníka dřívějšího SSSR/ a USA je diametrální. Jsou tu Severní Korea osvobozená SSSR  a Jižní Korea "okupována" USA . Poznáte na nočním družicovém snímku Korejského poloostrova. Západní Německo a NDR- východní Němci byli rádi když se Rusy podařilo vyexpedovat. Poláci a my taky. Pobaltské státy jsou rovněž rádi , že je mají pryč a aby se jim nevrátili vstoupili do NATO. O osvobozování Afgánistánu raději ne že? Američani byli na Filipínách před 2.sv. válkou a pak Mac Arthura velice vítali když vyhnal Japonce. Taky USA okupovaly Japonsko a jsou to spojenci, atd. atd. #923: Monika - Re: Re: Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#1150 Re: Re: Nikoliv, paní učitelka mluvila naprostou pravdu.

2016-03-04 17:02

Naprostá lež o největším teroristovy v historii lidstva .Ještě nikdo nikdy nerozpourtal tolik válek - nerovedl toliik převratů - okupací - privatizací é rozkradená celýxg států jako USSA. USSA je národ vrahů stvoření z evroépských dobrodruhů obsazujících anerický kontinant kde provedli největší genocidu v dějinách - celý kontinant původních obyvatel 100 - 120 milionů obyvatel vavraždili jako divou zvěř. Krom toho 90 - 100 milionů bizonú, Dějiny USSA jsou dějinami válek - okupací - kolonizací  USSA to je 250 let válek a okupací až do současnosti . USSA jsou ve válce téměř nepřetržitě do současnosti  USA je závislá na válkách - zbrojení a levných cizích surovinách. USA bude pokračovat aby udrželi ekonomiku  PETRODOLAR. Jen škoda že tato fakta tolik lidí nevnímá a tyto masakry - rozpínavost  podporuje. Co z toho máte podporovat agresora ?   Než začnete blábolit, tak si něco přečtěte a nepapouškujte nesmysly. Je možné nevidět ty agrese USSA ?130 okupací  9 milionů vyvražděných. Tady máte stručný přehled, kde se všude angažovaly USA, ať vojensky, nebo jen prostřednictvím CIA. Čína, 1945-49: Řecko, 1947-49: Filipíny, 1945-53: Korea, 1945-53: Albánie, 1949-53: Kuba, od roku 1959 do současnosti: Írán, 1953: Guatemala, od 1953 do 90. let: Střední východ, 1956-58: Indonézie, 1957-58: Britská Guiana/Guyana, 1953-64: Vietnam, 1950-73: Kambodža, 1955-73: Kongo/Zaire, 1960-65: Brazílie, 1961-64: Dominikánská republika, 1963-66: Indonézie, 1965: Chile, 1964-73: Řecko, 1964-74: Východní Timor, od roku 1975 do současnosti: Nicaragua, 1978-89: Grenada, 1979-84: Libye, 1981-89: Panama, 1989: Afghánistán, 1979-92: Salvador, 1980-92: Haiti, 1987-94: Jugoslávie, 1999: William Blum autorem knihy »Ubíjená naděje: Intervence armády USA a CIA po II. Svět Také  Lybie, Syrie, Egypt ...a teď Rusko - defakto útok na EU ...., mimo územi své a poškodit dařící se EU i Rusko USSA se daří podněcovat podporovat stále další války a konflikty .Al-kajda – ISIL – Majdanští fašisté   jsou produkty USA a odvádějí jejich práci zvyššování konfliktů válek a destabilizace světa. Je nutností vytvořit novou protiamerickou hráz jako bývala berlínská zeď – SSSR – VS Po jejich pádu se začali šířít světem jako sarančata.