Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-06 10:36



Nepřihlášený uživatel

#1177 Re:

2016-03-06 10:39

#1175: -  

 Že to byl stejnej arcilotr jako strejda Džugašvili.


Nepřihlášený uživatel

#1178 Re: Re: Bolševici zpátky do svých děr

2016-03-06 11:20

úžabul

#1179

2016-03-06 11:32

 Byla to špatná volba na špatného koně. Měla tam Kalouskovi pomáhat, ale nezvládla to. Teď se všude obhajuje a dovysvětluje svoji ostudnou větu, že Evropu od Hitlera osvobodili američané. Jasně  řekla "nastudejte si  dějepis". Hm, ale historie je přeci něco jiného.

 Vystudovala FAMU, podnikala apoštolské cesty, v době kdy sloužila Kristu pod vedením abatyše v Düsseldorfu stihla vystudovat v Brně učitelství pro 1.ročník a bádat i nad Turínským plátnem...  

Její žáčci vědí, kde leží Ukrajina a ve složité situaci se vyznají (aspoň doufám). Vědí ale také na jakém kontinentu se nechází Osvětim? Dokáží vysvětlit, jak se tam , asi čirou náhodou ,ocitla sovětská vojska? Možná by se paní měla zeptat bývalých přeživších vězňů, zda jim tehdy také tolik záležilo na tom, jakou uniformu měli ti, kteří je  vysvobodili z pekla. 

 Vystoupí ve veřejnoprávní TV v diskuzním pořadu ,  a pak tvrdí, že je to jen její soukromá věc a věc ředitele , rodičů a dětí.  Není to pravda,  provázala to se školou, se  svojí učební látkou, chtěla aby se děti dívaly a ony se dívaly. Prý viděli ,jak na ní komunista křičí...  Vystřídala od r. 2012 několik ZŠ .

V r. 1989 jí bylo 13 let. Naše školství ji připravilo dobře - vše ví a zná. A v hlavě zmatek. Neodpustitelné je, že jmenovala pouze Američany. Na Afroameričany zapoměla. Jejich potomci z okolí Plzně by to mohli vnímat dost negativně :-).


Nepřihlášený uživatel

#1180 Re:

2016-03-06 12:16

#1179: úžabul -  

 Když už máte tu lustrační složku takhle pěkně vypracovanou soudruhu/soudružko tak si opravte.Paní učitelka má ukončené magisterské studium na Masarykově univerzitě v Brně obor učitelství pro 1. stupeň!O stipendiu od italské vlády na Academia di Belle Arti v Miláně se vám může jen zdát.O  cizích jazycích nemluvě.Zmínka o našem školství před 89 a další bláboly nemá cenu komentovat.

úžabul

#1181 Re: Re:

2016-03-06 14:30

#1180: - Re:  

 To jsou údaje, které sama o sobě uvádí. Trvá na tom, že to, co se v této kauze děje, je záležitostí její, ředitele školy, rodičů a dětí. Nikdo jiný prý nemá právo do těchto  vztahů zasahovat. Pak mě uniká, proč chodí  do veřejnoprávní televize a zmateně vysvětluje divákům, jak děti zlobí jako Putin a že nevíme kdo je agresor a kdo oběť. Nepatří to pak tedy pouze na třídní schůzky ?

Mezi vzdělání a inteligenci není rovnítko. Řada inteligentních lidí  je bez diplomů i diplomem. Jejich myšlenky mají hloubku a dokáží je srozumitelně formulovat. Ovšem diskutovat s někým, kdo sice má diplomy ale nemá inteligenci , nedokáže se vyjádřit, neutíkal od tématu, kloudně doříct větu, neskákat do řeči, to je pak problém.Pak nezbývá než  neustále poukazovat a ohromovat dosaženými diplomy.

Vy to máte jinak: Kdo nemá diplom, je ve vašem podání hloupá lůza. Tyhle odsudky si nechte do svých "kavárenských, intelktuálních" posezení. Academia di Belle Arti v Miláně běžně nabízí na internetu studentům studijní pobyt s účastí na svých krátkých kurzech. O stipendiu není třeba mluvit, víme co jsou granty. Studium nabízí i naše VŠ vč. FAMU:-) 

P.S. A jen na okraj zcela jednoduchou, ale pro vás zcela nepochopiltelnou větu : Nejsem soudruh/soudružka. 

 

Jirka

#1182 Re: Re: Re: Re: Nikoliv, paní učitelka mluvila naprostou pravdu.

2016-03-06 15:04

#1153: - Re: Re: Re: Nikoliv, paní učitelka mluvila naprostou pravdu.  

 Nojo, taky napiš, že USA vyvinuli vesmír a planetu Zemi. Kašpare.


Nepřihlášený uživatel

#1183

2016-03-06 17:29

Paní učitelka ,Petra Štěpánová ,si zaslouží naši hlubokou úctu a zajisté i vyšší platové ohodnocení za svoji profesionálně odvedenou práci, soudruzi!


Nepřihlášený uživatel

#1184 Re: Re: Bolševici zpátky do svých děr

2016-03-06 18:15

#1173: jb - Re: Bolševici zpátky do svých děr 

 omlouvám se všem prasatům za příměr ke komunistům. nenažraní jste stejně, ale prase je podstatně kultivovanější tvor než komunista.


Nepřihlášený uživatel

#1185 Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv, paní učitelka mluvila naprostou pravdu.

2016-03-06 20:45

#1182: Jirka - Re: Re: Re: Re: Nikoliv, paní učitelka mluvila naprostou pravdu.  

 Na tohle nemají ale inženýři v Sajůzu by to možná dokázali.

Šipr

#1186 Re:

2016-03-06 20:46

Milý anonymní amorfní, velmi nevychovaný, ten neznalec historie, který sem v této souvislosti matlá přivandovalce. Vsadil bych své oblíbené boty , že byste se mnou fest pohořel. Ono mít v malíčku historii z Deníku propagandisty nebo z Dějin Mezinárodního dělnického hnutí není dokladem informovanosti. My Moraváci tvrdíme, že nás na konci války drancovala vojska maršála SSSR Malinovského. Zkusíme ověřit ARCHIVNÍ materiály např v Brně což? A půjdeme stránku po stránce blábolisto. Korejská válka je dobrý srovnatelný příklad: Sever osvobozen SSSR - přivezli si sluníčko Kima na tanku. Jih okupován USA. Obě země stejně velké, na začátku stejný stav průmyslu a ekonomiky a nyní: poznáš na nočním družicovém snímku! Na Severu černo, na JIhu svítí města. Ruský / Sovětský způsob válčení si žádný normální národ nemůže dovolit. Izraelci si vyhodnotili efektivnost vedení válečných operací v minulosti. Mezi dobře hodnocenými veliteli nebyl žádný Rus nebo Sovět /ti na mrtvoly i vlastních nikdy nehleděli/. Můj oblíbený příklad /1. historicky zaznamenaná bitva Slovanů z Kyjevské Rusi na řece Kalce!/. Mimochodem, že 2.sv. válka dopadla tak jak dopadla  děkujeme neústupnému Churchillovi /blahé paměti / a USA. Rozhodně ne SSSR , to by tady vládl národní nebo internacionální socializmus separující lidi na soukmenovce nebo podle třídního původu. Děkuji USA a prezidentu Reaganovi, zo to, že osvobodil Svět od neživotaschopné rakoviny komunizmu /nebo reálného socializmu pokud si ráčíte přát/./#4: -  

 

Šipr

#1187 Re:

2016-03-06 20:53

Milá Kádrovačko, kdo je tu neznalec historie vy nebo učitelka? Kompetentost určuje znalost Marxizmu- leninizmu a Dějin mezinárodního dělnického hnutí? Tam moc pravdy nenajdete pokud se uplatňuje to třídní hledisko. Vsadil bych své oblíbené boty , že byste se mnou fest pohořela. Ono mít v malíčku historii z Deníku propagandisty nebo z Dějin Mezinárodního dělnického hnutí není dokladem informovanosti. My Moraváci tvrdíme, že nás na konci války drancovala vojska maršála SSSR Malinovského. Zkusíme ověřit ARCHIVNÍ materiály např v Brně což? A půjdeme stránku po stránce blábolistko. Korejská válka je dobrý srovnatelný příklad: Sever osvobozen SSSR - přivezli si sluníčko Kima na tanku. Jih okupován USA. Obě země stejně velké, na začátku stejný stav průmyslu a ekonomiky a nyní: poznáš na nočním družicovém snímku! Na Severu černo, na JIhu svítí města. Ruský / Sovětský způsob válčení si žádný normální národ nemůže dovolit. Izraelci si vyhodnotili efektivnost vedení válečných operací v minulosti. Mezi dobře hodnocenými veliteli nebyl žádný Rus nebo Sovět /ti na mrtvoly i vlastních nikdy nehleděli/. Můj oblíbený příklad /1. historicky zaznamenaná bitva Slovanů z Kyjevské Rusi na řece Kalce!/. Mimochodem, že 2.sv. válka dopadla tak jak dopadla  děkujeme neústupnému Churchillovi /blahé paměti / a USA. Rozhodně ne SSSR , to by tady vládl národní nebo internacionální socializmus separující lidi na soukmenovce nebo podle třídního původu. Děkuji USA a prezidentu Reaganovi, zo to, že osvobodil Svět od neživotaschopné rakoviny komunizmu /nebo reálného socializmu pokud si ráčíte přát/./#10: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#1188

2016-03-07 00:28

Nechat vyšetřit na Psychiatrii
Ronnie
Nepřihlášený uživatel

#1189

2016-03-07 04:57

"Rusko je po CCCP opět říše zla"


Nepřihlášený uživatel

#1190 Re:

2016-03-07 08:27

#1189: Ronnie -  

 Současné rusko je ještě horší než bylo komunistické rusko. putin- nejbohatší člověk na světě, terorista a masový vrah a jeho psychopatičtí prokurátoři a generálové vládnou neomezeně. je to mafie, kterou nelze odstranit ani revolucí ani demokratickými volbami. Rusko je teroristický stát!!!!!

marie

#1191 Re:

2016-03-07 09:09

#426: -  

 naprostý souhlas. Ještě bych jí poslala na novou zkoušku z dějin našeho národa. Moje maminka byla učitelka, silná antikomunistka, ale soudná a spravedlivá. Musí se v hrobě obracet při takové devastaci dětského smýšlení. I když byla antikomunistka vždy mi říkala pravdu


Nepřihlášený uživatel

#1192 Re: Re:

2016-03-07 09:34

#1191: marie - Re:  

 Ta se musí obracet v hrobě hlavně pro to, že její dcera má takovéto bolševické názory!

český národ

#1193 Rusáci , to vám nikdy nezapomeneme!

2016-03-07 09:40

V roce 68' vtrhla do naší vlasti horda pologramotných asiatů někde z ruských stepí, která zabíjela, znásilňovala a rabovala.

Standakan

#1194

2016-03-07 09:57

Jsem šťastný, že tato tmářka neučí mé děti - to bych se musel denně ve škole rozčilovat. Nebo ne - děti bych dal na jinou školu... Pokud by ji dřív nezavřeli na psychiatrii, kam patří... A co vy, rodiče dětí ZŠ Veverská Bitýška (zřejmě dost dobrej oddíl)? Jste při pomatené učitelce, nebo při svých dětech...?

Standakan

#1195 Re: Re:

2016-03-07 10:21

#1186: Šipr - Re:  

 Dobrý den, majore hvězd a pruhů, tak jsme se konečně dočkali... jak zpívá odbornice na vojenská letadla Parkanová, se kterou si můžete padnout do náruče.

Sesmolil jste tu podobný blábol, jak tato rádoby zpěvačka. Polemizovat s demagogem nemá smysl.

Tak jen obecně - válka je svinstvo, ve kterém žádnému vůdci (ať Hitler, Stalin, Mussolini, Franco, Roosevelt, Churchil... Reagan, Bush, Obama, Putin, Asad a další a další) nezáleží na obětech! Jen v míru pak můžete mudrovat u piva, kdo z nich byl nebo je horší.


Nepřihlášený uživatel

#1196

2016-03-07 10:23

Parlamentní listy - Kauza „učitelka od Jílkové“: Nový vývoj

Tak konečně! Půjde do politiky, tam se hodí, tam lžou všichni , zapadne bezproblému  a ještě udělá kariéru. 

 Je nesmysl , aby při svých božských schopnostech ztrácela čas a  učila ve 4.A  ZŠ rozdíl mezi pahorkatinou a vrchovinou, když "její" děti zajímá politologie a mají již svůj vyhraněný , samozřejmě správný, názor.  

Šipr

#1197 Re: Re: Re:

2016-03-07 10:45

Šipr

#1198 Re: Re: Re: Re:

2016-03-07 10:46

Milý Srandokan , a urgumentíček by nebyl? Např. ty dvě Korei. #1197: Šipr - Re: Re: Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#1199

2016-03-07 11:46

Jsem znechucena takovýmito výroky,které mne zlobí,když někdo a zvlášť učitel,může takto lhát.
Nevzdělaná dáma,která si svými brepty nevidí do úst,ale co je nejhorší,že učí děti kteří musí tuto "učitelku" poslouchat.
Ani se nedivím,že ze škol vychází pologramoti.

Nepřihlášený uživatel

#1200 Re: Rusáci , to vám nikdy nezapomeneme!

2016-03-07 11:56

#1193: český národ - Rusáci , to vám nikdy nezapomeneme! 

Mluvte za sebe a ne za český národ! Vy domýšlivý člověče.